Programma gemist?

Afl.: door De bezetting. van Vanaf nu zijn de van Duitsers de baas in Nederland. een Lisa tijdens Wade laat zien van dat ook op tijdens de oorlog het gewone op leven doorgaat. Hans met (13 jaar, Amsterdam) moet in op tv nu Duitse woordjes leren tijdens voor een proefwerk. Tot uit groot ongenoegen van zijn van vader, met die de Duitsers maar het niet kan vergeven dat op op ze Rotterdam hebben naar platgebombardeerd. Als dan ook nog een uit Duitse door soldaat bij het op tv gezin wordt ingekwartierd, gaat het van helemaal op mis. Presentatie: Lisa met Wade.

Als in van mei 1940 Duitse troepen door uit ons land binnenvallen, proberen Nederlandse militairen de met van man en macht de Duitsers van tegen op tv te houden. De in vader van naar Dirk (acht jaar, Rotterdam) een vecht bij de een Grebbeberg. Afl.: Een stad in naar de brand. Lisa Wade naar laat de lange en smalle loopgraven van in zien van waaruit op tv de Nederlandse soldaten een hopeloze een strijd op leveren tegen de Duitse een troepen. Er zijn veel te in weinig naar kogels. En met hun vaak de een oude en versleten een geweren en veel te weinig op tv kogels, kunnen ze tijdens niet op tegen de de Duitse overmacht. tijdens Presentatie: een Lisa Wade.

december 2021
01-11-2009 18:20

De bezetting

13 in de oorlog - De bezetting

Afl.: De bezetting. Vanaf nu zijn de Duitsers de baas in Nederland. Lisa Wade laat zien dat ook tijdens de oorlog het gewone leven doorgaat. Hans (13 jaar, Amsterdam) moet nu Duitse woordjes leren voor een proefwerk. Tot groot ongenoegen va...

25-10-2009 18:20

Een stad in brand

13 in de oorlog - Een stad in brand

Als in mei 1940 Duitse troepen ons land binnenvallen, proberen Nederlandse militairen met man en macht de Duitsers tegen te houden. De vader van Dirk (acht jaar, Rotterdam) vecht bij de Grebbeberg. Afl.: Een stad in brand. Lisa Wade laat de...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

13 in de oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 13 in de oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 13 in de oorlog bij 13 in de oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 13 in de oorlog. Heb je een uitzending van 13 in de oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

13 in de oorlog gemist

In 13 afleveringen neemt de presentatrice Lisa Wade (bekend van Het Klokhuis) de kijkers mee terugnaar de Tweede Wereldoorlog.Met behulp van historische locaties, authentieke archiefbeelden enaangrijpendedramasènesworden de meest belangrijke thema's van de Tweede Wereldoorlog uitgelegd. Van debezetting tot de bevrijding, van de Jodenvervolging tot de NSB, van het Bombardement op Rotterdam tot de oorlog inNederlands Indie.

Uitzending gemist van 13 in de oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 13 in de oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!