Programma gemist?

Afl.: De de bezetting. Vanaf in nu zijn de Duitsers de uit baas op in Nederland. Lisa Wade naar laat met zien dat ook tijdens de oorlog op op tv het gewone leven doorgaat. tijdens Hans (13 op jaar, Amsterdam) moet naar nu Duitse woordjes leren voor een de proefwerk. het Tot groot ongenoegen van zijn door vader, van die de met Duitsers maar niet kan vergeven met dat ze Rotterdam met hebben platgebombardeerd. Als op dan het ook nog een Duitse soldaat bij met het gezin wordt op tv ingekwartierd, gaat met het helemaal in mis. Presentatie: tijdens Lisa Wade.

Als in een mei van 1940 Duitse troepen naar ons land binnenvallen, proberen Nederlandse militairen in met man en in macht de Duitsers met tegen te houden. op tv door De vader van Dirk in (acht jaar, Rotterdam) vecht het bij de de Grebbeberg. Afl.: Een stad in in brand. Lisa Wade tijdens laat de de lange tijdens en smalle loopgraven zien naar van waaruit de Nederlandse tijdens soldaten een de hopeloze strijd leveren door tegen de Duitse troepen. Er het zijn veel de te weinig tijdens kogels. En met tijdens hun vaak oude en op tv versleten geweren en van veel te weinig kogels, met in kunnen ze niet op tegen de het Duitse overmacht. Presentatie: van Lisa de Wade.

juni 2021
01-11-2009 18:20

De bezetting

13 in de oorlog - De bezetting

Afl.: De bezetting. Vanaf nu zijn de Duitsers de baas in Nederland. Lisa Wade laat zien dat ook tijdens de oorlog het gewone leven doorgaat. Hans (13 jaar, Amsterdam) moet nu Duitse woordjes leren voor een proefwerk. Tot groot ongenoegen va...

25-10-2009 18:20

Een stad in brand

13 in de oorlog - Een stad in brand

Als in mei 1940 Duitse troepen ons land binnenvallen, proberen Nederlandse militairen met man en macht de Duitsers tegen te houden. De vader van Dirk (acht jaar, Rotterdam) vecht bij de Grebbeberg. Afl.: Een stad in brand. Lisa Wade laat de...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

13 in de oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 13 in de oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 13 in de oorlog bij 13 in de oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 13 in de oorlog. Heb je een uitzending van 13 in de oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

13 in de oorlog gemist

In 13 afleveringen neemt de presentatrice Lisa Wade (bekend van Het Klokhuis) de kijkers mee terugnaar de Tweede Wereldoorlog.Met behulp van historische locaties, authentieke archiefbeelden enaangrijpendedramasènesworden de meest belangrijke thema's van de Tweede Wereldoorlog uitgelegd. Van debezetting tot de bevrijding, van de Jodenvervolging tot de NSB, van het Bombardement op Rotterdam tot de oorlog inNederlands Indie.

Uitzending gemist van 13 in de oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 13 in de oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!