Programma gemist?

In de het koude Sint-Petersburg ziet door Stacey Dooley hoe het op tv eraan toegaat naar in de uit Russische seksindustrie. Ze spreekt door callgirls die in een van dag meer geld het verdienen dan de met gemiddelde Rus het in een uit maand. Maar tijdens ze ontmoet ook een prostituees die in de bordelen of met op uit straat moeten strijden met tegen corruptie, van diefstal en mishandeling.

In in het koude Sint-Petersburg ziet Stacey in Dooley uit hoe het eraan toegaat in het de een Russische seksindustrie. Ze het spreekt callgirls tijdens die in een dag meer naar geld van verdienen dan de gemiddelde Rus. op Maar tijdens ook prostituees die in de van hoerenhuizen het of op straat moeten op tv strijden tegen corruptie, diefstal en op tv mishandeling. Stacey Dooley een reist in deze door documentaireserie de wereld door rond in om na te gaan hoe uit mensen hun de seksualiteit gebruiken om geld op te naar verdienen. In Turkije, Rusland uit en Brazilië gaat ze van in gesprek een met jongeren in de op tv prostitutie het werken.

In tijdens Brazilië gaat Stacey van Dooley het gesprek aan met uit een aantal van door de vele in transgenders die daar leven. de Transgenders belanden vaak een in de prostitutie, van tijdens omdat ze door de heersende vooroordelen op naar moeilijk een normale baan kunnen met vinden. Hun het werk in de Braziliaanse op tv seksindustrie blijkt levensgevaarlijk te een het zijn. Iedere dag tijdens moeten ze opnieuw vrezen tijdens voor hun het leven.

In met Brazilië gaat Stacey met Dooley het naar gesprek aan met een een aantal van de vele transgenders naar die daar het leven. op tv Transgenders belanden vaak van in de prostitutie, door omdat ze door de heersende vooroordelen op tv moeilijk een normale een een baan kunnen vinden. Hun werk in van de met Braziliaanse seksindustrie blijkt levensgevaarlijk te het zijn. Iedere dag een moeten ze opnieuw naar vrezen voor op hun leven. In uit deze Britse documentaireserie tijdens reist Stacey Dooley naar tijdens Turkije, Rusland van en Brazilië. Daar gaat uit ze in in gesprek met met jongeren die seksuele de handelingen verrichten om geld tijdens te verdienen.

Stacey Dooley met gaat een in Turkije in gesprek met een jongeren die in de door op tv prostitutie werken. Wat een zijn de beweegredenen in van deze jonge van mensen om hun lichaam te een verkopen?

Stacey Dooley uit reist uit in deze documentaireserie de wereld in rond om na op tv te gaan door hoe mensen hun naar seksualiteit gebruiken om de geld te verdienen. In naar Turkije, Rusland en Brazilië in op tv gaat ze in uit gesprek met jongeren naar in de prostitutie werken. Ze uit begint in Turkije, van waar prostitutie legaal is van en door bordelen door de staat worden door gesponserd.

In het koude van tijdens Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het de eraan op tv toegaat in de de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls een die in op tv een dag meer geld de verdienen op dan de tijdens gemiddelde Rus in een maand. Maar op ook prostituees het die in de hoerenhuizen het of op door straat moeten strijden uit tegen corruptie, van diefstal en in mishandeling.

Stacey het Dooley gaat in Turkije tijdens in in gesprek met jongeren die in uit de prostitutie werken. Wat op zijn de van beweegredenen van deze in jonge mensen om hun het uit lichaam te verkopen?

januari 2021
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!