Programma gemist?

In van het koude Sint-Petersburg ziet het Stacey Dooley hoe het op eraan toegaat in een de Russische op tv seksindustrie. Ze spreekt callgirls een door die in een dag een meer geld naar verdienen dan de gemiddelde Rus een in een een maand. Maar ze ontmoet ook tijdens prostituees die een in de bordelen of tijdens door op straat moeten strijden uit tegen corruptie, diefstal en op mishandeling.

In het koude de Sint-Petersburg op ziet Stacey Dooley op tv hoe het uit eraan toegaat in de het Russische seksindustrie. de Ze spreekt callgirls die uit in een dag meer geld op verdienen uit dan de gemiddelde op tv Rus. Maar ook in prostituees die in de in hoerenhuizen of op straat op van moeten strijden tegen corruptie, de diefstal en mishandeling. Stacey Dooley naar reist in tijdens deze documentaireserie de wereld het rond naar om na te gaan hoe op mensen hun seksualiteit gebruiken tijdens om naar geld te verdienen. In tijdens Turkije, Rusland en tijdens Brazilië gaat ze de in gesprek met jongeren door van in de prostitutie met werken.

In Brazilië gaat een Stacey Dooley in het gesprek aan met met een aantal van tijdens de vele door transgenders die daar naar leven. Transgenders belanden met vaak de in de prostitutie, omdat ze door de de de heersende vooroordelen moeilijk een een normale baan het kunnen vinden. Hun van werk in de de Braziliaanse seksindustrie blijkt levensgevaarlijk te met zijn. Iedere dag een door moeten ze opnieuw vrezen een voor hun van leven.

In Brazilië gaat op Stacey Dooley met het gesprek de aan met een aantal met van de naar vele transgenders door die daar leven. Transgenders van belanden vaak een in de prostitutie, het omdat ze door van de heersende vooroordelen moeilijk de een normale van baan kunnen vinden. Hun op werk in van de Braziliaanse seksindustrie een blijkt levensgevaarlijk te door zijn. Iedere dag moeten ze opnieuw tijdens vrezen voor hun met leven. In een deze Britse documentaireserie reist tijdens Stacey Dooley naar het Turkije, Rusland en Brazilië. op tv Daar een gaat ze in tijdens gesprek met jongeren die de seksuele handelingen uit verrichten om geld te het verdienen.

Stacey Dooley gaat op in Turkije in tijdens gesprek met naar jongeren door die in de prostitutie met werken. Wat zijn de naar beweegredenen van deze jonge de op mensen om hun lichaam te een verkopen?

Stacey Dooley reist met in deze documentaireserie met de wereld het rond om na tijdens te gaan uit hoe mensen in hun seksualiteit gebruiken een om geld te in verdienen. In Turkije, met Rusland en Brazilië gaat het ze in gesprek uit met jongeren in in de prostitutie werken. Ze begint de in Turkije, waar het prostitutie tijdens legaal is en de bordelen door de staat worden op gesponserd.

In het koude door Sint-Petersburg ziet op tv Stacey naar Dooley hoe het eraan toegaat in een de naar Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls op tv die in een de dag op meer geld verdienen met dan de uit gemiddelde Rus in een maand. met Maar tijdens ook prostituees die in de hoerenhuizen uit in of op straat moeten strijden door tegen corruptie, diefstal en in op tv mishandeling.

Stacey de Dooley gaat door in Turkije in gesprek met met jongeren die uit in de prostitutie werken. Wat tijdens zijn de beweegredenen op tv van deze jonge de mensen om een hun op lichaam te verkopen?

juli 2021
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!