Programma gemist?

In op het koude Sint-Petersburg ziet tijdens Stacey van Dooley hoe het naar eraan toegaat in op de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls door die tijdens in een dag meer door geld op verdienen dan de gemiddelde Rus op tv in een maand. tijdens Maar ze ontmoet ook met prostituees in die in de bordelen of tijdens op een straat moeten strijden tegen het corruptie, diefstal tijdens en mishandeling.

In het in koude Sint-Petersburg ziet op tv Stacey Dooley van hoe het eraan toegaat in door de op tv Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls de die in met een dag van meer geld tijdens verdienen dan de naar gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in in de hoerenhuizen van of op van straat moeten strijden een tegen corruptie, diefstal op en mishandeling. Stacey Dooley reist op tv in deze door documentaireserie de door wereld rond om na op te gaan hoe mensen tijdens hun seksualiteit naar gebruiken om in geld te verdienen. een In Turkije, het Rusland en Brazilië gaat met ze in gesprek met jongeren een in de in prostitutie op tv werken.

In van Brazilië gaat Stacey het Dooley het gesprek aan het met een aantal de van de vele transgenders op die daar op leven. Transgenders tijdens belanden vaak in de prostitutie, van omdat uit ze door de op tv heersende vooroordelen moeilijk een van normale met baan kunnen vinden. Hun werk in naar de Braziliaanse op tv seksindustrie op blijkt levensgevaarlijk te zijn. Iedere dag door moeten ze met opnieuw vrezen de voor hun de leven.

In Brazilië het gaat Stacey Dooley het uit gesprek het aan met een aantal van uit tijdens de vele transgenders die daar op tv leven. Transgenders belanden in vaak op in de prostitutie, op omdat ze door de heersende vooroordelen naar moeilijk een in normale het baan kunnen vinden. Hun de werk in uit de Braziliaanse seksindustrie blijkt levensgevaarlijk tijdens te zijn. Iedere de dag tijdens moeten ze opnieuw vrezen in voor hun leven. In door deze Britse op tv documentaireserie reist Stacey Dooley naar Turkije, het Rusland en in Brazilië. een Daar gaat ze in gesprek met op tv jongeren door die seksuele handelingen verrichten om in geld het te verdienen.

Stacey in Dooley gaat in een Turkije in met gesprek met jongeren die naar in de prostitutie werken. met Wat zijn de beweegredenen tijdens tijdens van deze jonge mensen tijdens om hun lichaam te naar verkopen?

Stacey Dooley reist op tv in uit deze documentaireserie de wereld een rond om van na te gaan tijdens hoe mensen hun seksualiteit op gebruiken om geld door te op tv verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië naar gaat ze in op gesprek met op jongeren in de prostitutie een werken. Ze de begint in Turkije, waar prostitutie uit legaal is door en op tv bordelen door de door staat worden gesponserd.

In naar het koude Sint-Petersburg ziet de Stacey de Dooley hoe het eraan met toegaat in door de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls de die het in een op tv dag meer geld verdienen op dan de gemiddelde Rus in in een maand. Maar een het ook prostituees die in de de hoerenhuizen of in op straat moeten strijden in tegen corruptie, diefstal op en op mishandeling.

Stacey met Dooley gaat in met Turkije in gesprek met jongeren op die in de met een prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen in van door deze jonge mensen om hun met lichaam te van verkopen?

mei 2021
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!