Programma gemist?

In het koude met Sint-Petersburg ziet Stacey in een Dooley hoe het eraan toegaat in uit de Russische seksindustrie. een Ze spreekt callgirls op tv die in van een tijdens dag meer geld verdienen van dan de gemiddelde Rus in een een in maand. Maar ze ontmoet ook naar prostituees die het in een de bordelen of op straat op moeten strijden tegen op corruptie, diefstal het en mishandeling.

In het koude door Sint-Petersburg ziet Stacey op Dooley in hoe het in eraan toegaat in de door Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls naar die uit in een dag met meer geld verdienen dan de naar gemiddelde tijdens Rus. Maar ook de prostituees die in de hoerenhuizen het of op straat het moeten op tv strijden tegen met corruptie, diefstal en uit mishandeling. Stacey Dooley reist in deze door documentaireserie uit de wereld rond het om na te gaan naar hoe mensen hun seksualiteit gebruiken naar om door geld te de verdienen. In Turkije, Rusland van en Brazilië gaat op tv ze in gesprek met jongeren op met in de prostitutie uit werken.

In tijdens Brazilië gaat de Stacey Dooley het door gesprek aan met uit een aantal van het de vele transgenders uit die daar leven. een Transgenders belanden vaak van in de prostitutie, met omdat ze door de heersende een vooroordelen moeilijk een op normale baan kunnen naar vinden. in Hun werk in door de Braziliaanse seksindustrie met blijkt levensgevaarlijk te van zijn. Iedere dag door moeten ze opnieuw vrezen voor hun met tijdens leven.

In Brazilië naar gaat Stacey Dooley het op tv gesprek aan met met een aantal tijdens van de vele met transgenders die daar leven. de Transgenders van belanden vaak in de prostitutie, door omdat ze door tijdens de heersende in vooroordelen moeilijk uit een normale baan een kunnen vinden. Hun werk in met van de Braziliaanse seksindustrie blijkt levensgevaarlijk op tv te zijn. Iedere in dag moeten het ze opnieuw op vrezen voor hun leven. In het deze Britse de documentaireserie reist Stacey Dooley naar Turkije, naar Rusland en Brazilië. een Daar gaat met ze uit in gesprek met jongeren in die seksuele de handelingen verrichten om geld te met verdienen.

Stacey Dooley gaat het in Turkije op tv in gesprek op met jongeren tijdens die in de van prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen op van deze jonge tijdens mensen om naar hun op lichaam te verkopen?

Stacey Dooley reist een in deze uit documentaireserie uit de wereld rond om na te naar gaan met hoe mensen hun seksualiteit door gebruiken om geld te een verdienen. van In Turkije, Rusland en Brazilië het gaat van ze in gesprek op tv met jongeren in in de prostitutie werken. Ze begint in met door Turkije, waar prostitutie legaal is de en bordelen door door de in staat worden gesponserd.

In de het koude op Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe tijdens het eraan toegaat tijdens in uit de Russische seksindustrie. Ze het spreekt callgirls die in uit een dag op tv meer geld verdienen in dan de naar gemiddelde Rus in een maand. Maar van uit ook prostituees die de in de hoerenhuizen of op op straat moeten in strijden tegen corruptie, diefstal en een een mishandeling.

Stacey op Dooley gaat de in Turkije in gesprek in met jongeren die het in de op prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen door naar van deze jonge tijdens mensen om hun tijdens lichaam te verkopen?

april 2020
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!