Programma gemist?

In het op koude Sint-Petersburg in ziet Stacey met Dooley hoe het eraan toegaat in met de Russische seksindustrie. de Ze spreekt callgirls op op tv die in een dag een meer geld verdienen dan tijdens de met gemiddelde Rus in een met maand. Maar ze ontmoet ook het met prostituees die in de bordelen in of op straat moeten de strijden tegen corruptie, door met diefstal en mishandeling.

In het koude tijdens Sint-Petersburg op tv ziet Stacey Dooley op tv hoe het eraan toegaat in uit de Russische seksindustrie. een Ze op spreekt callgirls uit die in een een dag meer geld verdienen van dan de met gemiddelde Rus. Maar de ook prostituees die in de een hoerenhuizen of op met straat moeten strijden tijdens tegen door corruptie, diefstal en mishandeling. Stacey Dooley tijdens reist in deze documentaireserie uit de wereld met rond op om na te gaan hoe mensen van hun door seksualiteit gebruiken om geld naar te verdienen. In Turkije, de Rusland en het Brazilië gaat ze in op tv gesprek van met jongeren in de een prostitutie tijdens werken.

In Brazilië gaat van van Stacey Dooley het gesprek aan tijdens met op een aantal van de vele transgenders in die op tv daar leven. Transgenders belanden vaak tijdens in de prostitutie, de van omdat ze door de heersende vooroordelen een moeilijk een op normale baan kunnen vinden. van Hun werk in door de Braziliaanse seksindustrie met blijkt levensgevaarlijk uit te naar zijn. Iedere dag van moeten ze opnieuw vrezen door voor hun door leven.

In de Brazilië gaat met Stacey Dooley het gesprek aan de met een aantal in van de vele tijdens transgenders die daar op tv leven. Transgenders belanden vaak met in in de prostitutie, omdat het ze door op de heersende vooroordelen op tv moeilijk een normale baan met kunnen vinden. op tv Hun werk in de de Braziliaanse seksindustrie blijkt op tv levensgevaarlijk te zijn. met Iedere dag moeten ze door opnieuw vrezen voor met hun leven. In de deze Britse documentaireserie reist Stacey een Dooley naar Turkije, het Rusland op tv en Brazilië. Daar door gaat ze door in gesprek met jongeren die tijdens seksuele handelingen verrichten in om geld te door verdienen.

Stacey op tv Dooley gaat in Turkije in met gesprek met op jongeren in die in de prostitutie werken. Wat het zijn de door beweegredenen het van deze jonge mensen om tijdens hun lichaam te de verkopen?

Stacey Dooley reist met met in deze documentaireserie de wereld op rond door om na te een gaan hoe mensen in hun seksualiteit gebruiken om geld met te verdienen. In in Turkije, Rusland en naar Brazilië gaat ze in op tv gesprek met jongeren op op in de prostitutie een werken. Ze begint in Turkije, waar prostitutie in legaal is van en bordelen door de tijdens staat worden het gesponserd.

In het door koude Sint-Petersburg ziet een Stacey Dooley in hoe het door eraan toegaat in de in Russische seksindustrie. Ze naar spreekt callgirls die in een uit met dag meer geld verdienen dan op tv de gemiddelde de Rus in een de maand. Maar ook een prostituees die in de op hoerenhuizen of in op straat naar moeten strijden tegen corruptie, diefstal en naar tijdens mishandeling.

Stacey uit Dooley gaat uit in Turkije in van gesprek met jongeren uit die in de prostitutie werken. Wat door zijn de naar beweegredenen van door deze jonge mensen om hun in het lichaam te verkopen?

november 2019
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!