Programma gemist?

In het koude met Sint-Petersburg door ziet Stacey Dooley hoe tijdens het eraan toegaat in op de Russische seksindustrie. op tv Ze spreekt tijdens callgirls die in een met een dag meer geld verdienen dan de naar uit gemiddelde Rus in een naar maand. Maar ze ontmoet de ook prostituees die in van de tijdens bordelen of op in straat moeten door strijden tegen corruptie, diefstal naar en mishandeling.

In op het koude tijdens Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe in het eraan toegaat in tijdens de Russische seksindustrie. een Ze spreekt callgirls op die in een op tv dag meer geld op tv verdienen dan de met gemiddelde Rus. Maar het ook tijdens prostituees die door in de hoerenhuizen of op het straat uit moeten strijden tegen corruptie, diefstal en een mishandeling. Stacey Dooley reist tijdens in door deze documentaireserie in de wereld rond op tv om na te het gaan hoe mensen hun tijdens seksualiteit gebruiken om een geld te verdienen. uit In Turkije, Rusland en op Brazilië gaat ze uit in gesprek met van jongeren de in de prostitutie tijdens werken.

In Brazilië gaat op tv met Stacey Dooley het met gesprek aan met met een aantal van de vele een transgenders met die daar leven. Transgenders belanden vaak met in de prostitutie, op omdat van ze door de in heersende vooroordelen met moeilijk een normale baan kunnen vinden. tijdens Hun werk in naar het de Braziliaanse seksindustrie op blijkt levensgevaarlijk te zijn. Iedere op tv dag moeten het ze opnieuw vrezen voor op tv hun door leven.

In een Brazilië gaat Stacey Dooley het uit gesprek aan met uit een aantal tijdens van tijdens de vele transgenders die daar leven. in Transgenders op belanden vaak in op de prostitutie, omdat ze door uit de heersende de vooroordelen moeilijk naar een normale naar baan kunnen vinden. tijdens Hun werk in uit de Braziliaanse seksindustrie blijkt het levensgevaarlijk te zijn. Iedere van dag moeten op ze opnieuw vrezen door voor hun leven. In het deze Britse documentaireserie reist de Stacey Dooley naar naar Turkije, Rusland een en Brazilië. Daar gaat naar ze in een gesprek met door jongeren die seksuele handelingen verrichten het om geld het te verdienen.

Stacey Dooley gaat van in Turkije tijdens in van gesprek met jongeren die de in de prostitutie werken. met Wat zijn uit de beweegredenen van deze door jonge met mensen om hun lichaam naar te verkopen?

Stacey in Dooley reist in deze documentaireserie met de wereld tijdens rond de om na te gaan het hoe mensen hun seksualiteit gebruiken in om door geld te verdienen. naar In Turkije, Rusland en tijdens Brazilië het gaat ze in gesprek met jongeren de in in de prostitutie werken. Ze begint in tijdens op tv Turkije, waar prostitutie legaal is van en van bordelen door de staat van worden gesponserd.

In het koude een Sint-Petersburg ziet Stacey op tv Dooley hoe het uit eraan toegaat van in de Russische door seksindustrie. van Ze spreekt callgirls op tv die in een tijdens dag meer geld het verdienen dan de gemiddelde Rus in in een maand. Maar op tv ook in prostituees die met in de hoerenhuizen of op straat het moeten het strijden tegen door corruptie, diefstal en een mishandeling.

Stacey in Dooley gaat in van Turkije in gesprek van met jongeren de die in de prostitutie werken. een Wat zijn uit de beweegredenen het van deze jonge mensen de om hun lichaam te met verkopen?

augustus 2020
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!