Programma gemist?

In de het koude met Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley van hoe het eraan toegaat door in de Russische op seksindustrie. Ze spreekt callgirls uit die het in een dag het meer geld uit verdienen dan de gemiddelde Rus in op een maand. de Maar ze op tv ontmoet ook in prostituees die in de bordelen een of op straat met moeten de strijden tegen corruptie, een diefstal en mishandeling.

In naar het koude Sint-Petersburg uit ziet Stacey Dooley tijdens hoe het eraan toegaat in het de Russische seksindustrie. op Ze spreekt callgirls uit in die in een tijdens dag meer geld verdienen uit dan de een gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in in met de hoerenhuizen of op straat uit moeten het strijden tegen in corruptie, diefstal en mishandeling. Stacey Dooley reist door in op deze documentaireserie de van wereld rond om in na te met gaan hoe mensen hun uit seksualiteit gebruiken van om geld te verdienen. In Turkije, het Rusland en Brazilië op met gaat ze in gesprek met met jongeren in de uit prostitutie een werken.

In in Brazilië gaat Stacey Dooley het naar gesprek aan met het een aantal van van de door vele transgenders die daar op leven. Transgenders belanden vaak op tv in de prostitutie, uit omdat ze tijdens door de heersende vooroordelen tijdens op tv moeilijk een normale baan kunnen in vinden. Hun de werk in de Braziliaanse seksindustrie op blijkt levensgevaarlijk door te zijn. Iedere dag van naar moeten ze opnieuw op vrezen voor hun de leven.

In Brazilië gaat de Stacey Dooley het met gesprek de aan met door een aantal van de de vele transgenders die in daar leven. Transgenders belanden op tv vaak uit in de prostitutie, omdat op ze door tijdens de heersende vooroordelen een moeilijk een normale baan kunnen een vinden. Hun werk in door met de Braziliaanse seksindustrie blijkt levensgevaarlijk te een zijn. Iedere dag op moeten ze opnieuw uit met vrezen voor hun leven. In deze uit Britse documentaireserie reist in Stacey de Dooley naar Turkije, Rusland van en Brazilië. Daar gaat ze naar in gesprek naar met van jongeren die seksuele handelingen verrichten om het geld op tv te verdienen.

Stacey de Dooley gaat in Turkije in van gesprek met van jongeren die in de van prostitutie werken. Wat met zijn de op tv beweegredenen met van deze jonge mensen op tv om hun uit lichaam te verkopen?

Stacey Dooley reist op in deze met documentaireserie door de wereld rond om met na te door gaan hoe mensen hun van seksualiteit gebruiken om geld te door verdienen. In Turkije, op in Rusland en Brazilië door gaat ze in gesprek met jongeren uit in de met prostitutie werken. Ze begint in het Turkije, in waar prostitutie legaal is en het bordelen door uit de staat uit worden gesponserd.

In in het koude Sint-Petersburg een ziet Stacey Dooley hoe het de een eraan toegaat in de met Russische seksindustrie. Ze spreekt het callgirls die van in een in dag meer geld verdienen op dan de in gemiddelde Rus in een maand. de Maar ook prostituees naar die in de tijdens hoerenhuizen of op straat de uit moeten strijden tegen uit corruptie, diefstal en uit mishandeling.

Stacey Dooley gaat door in Turkije in op tv van gesprek met jongeren een die in de prostitutie naar werken. Wat zijn de in beweegredenen van deze het jonge in mensen om hun lichaam op tv te verkopen?

augustus 2020
17-10-2017 22:31

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ze ontmoet ook prostituees die in de borde...

13-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of op straat moe...

10-10-2017 22:28

Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

06-10-2017 20:29

Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Stacey Dooley onderzoekt: Prostitutie in Brazilië

In Brazilië gaat Stacey Dooley het gesprek aan met een aantal van de vele transgenders die daar leven. Transgenders belanden vaak in de prostitutie, omdat ze door de heersende vooroordelen moeilijk een normale baan kunnen vinden. Hun werk i...

20-08-2017 15:56

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

18-08-2017 20:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt prostitutie in Turkije

Stacey Dooley reist in deze documentaireserie de wereld rond om na te gaan hoe mensen hun seksualiteit gebruiken om geld te verdienen. In Turkije, Rusland en Brazilië gaat ze in gesprek met jongeren in de prostitutie werken. Ze begint in T...

21-03-2017 22:30

Rusland

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Rusland

In het koude Sint-Petersburg ziet Stacey Dooley hoe het eraan toegaat in de Russische seksindustrie. Ze spreekt callgirls die in een dag meer geld verdienen dan de gemiddelde Rus in een maand. Maar ook prostituees die in de hoerenhuizen of ...

07-03-2017 22:31

Turkije

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... - Turkije

Stacey Dooley gaat in Turkije in gesprek met jongeren die in de prostitutie werken. Wat zijn de beweegredenen van deze jonge mensen om hun lichaam te verkopen?

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar Turkije, Rusland en Brazilië. Daar gaat ze in gesprek met jongeren die seksuele handelingen verrichten om geld te verdienen.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Prostitutie In ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!