Programma gemist?

Filmmaker van Nanfu Wang met volgt Ye Haiyan, op tv beter bekend als Hooligan Sparrow, tijdens en haar medestanders op tv die naar in de provincie Hainan (China) protesteren het tegen op tv een zaak van van zes schoolmeisjes die seksueel werden tijdens misbruikt. het De overheid in ziet Sparrow als staatsvijand en het zij tijdens staat met haar tijdens actievoerders steeds onder toezicht. Ze uit worden voortdurend ondervraagd, het geïntimideerd of gevangengezet. met Sparrow tijdens blijft onverstoord vechten voor vrouwenrechten en op van social media is haar wapen. Ze tijdens is een niet bang op voor arrestatie of dood. tijdens 'Je kunt uit me vermoorden, maar uit je kunt de waarheid niet een doden.' De uit protestacties van Sparrow en een haar groep een gaan viral. Er zijn uit duizenden volgers, onder wie door kunstenaar Ai van Weiwei. Het in werk van filmmaker van Wang is niet door zonder risico. Camera's worden in vernield en Wang tijdens wordt geïntimideerd, naar maar ze geeft niet een op.

De door Chinese Ye met Haiyan, beter bekend op als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist de die een met provocerende methodes een aandacht vraagt uit voor de erbarmelijke in werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is uit niet bang voor het arrestatie of de op tv dood. 'Je kunt het me vermoorden, de maar je kunt de waarheid het niet tijdens doden.' Filmmaker Nanfu Wang op tv volgt Hooligan Sparrow en haar naar medestrijders terwijl een ze in het naar zuiden van China protesteren van tegen de straffeloosheid een rond van een seksschandaal, waarin zes lagere van schoolmeisjes seksueel in misbruikt werden uit door hun schoolhoofd. de De man ging vrijuit, omdat naar tijdens hij de meisjes zou hebben de betaald voor hun uit diensten. De op overheid ziet Sparrow als de staatsvijand: met het haar actievoerders staat het zij steeds onder toezicht. Ze worden uit met voortdurend ondervraagd, geïntimideerd of gevangen gezet. tijdens Sparrow blijft de echter onverstoord uit vechten voor vrouwenrechten en daarbij op zijn social met media een haar wapen. De protestacties van op tv Sparrow en haar groep het gaan viral. door Er op tv zijn duizenden volgers, onder wie een kunstenaar Ai Weiwei. Zonder risico door is het met werk van filmmaker in Wang niet. Ze wordt in geconfronteerd met een vernielde camera's en door intimidatie, maar tijdens ze geeft niet op. Het naar materiaal wordt tijdens het land in uit gesmokkeld om het op tv gevecht van naar Hooligan Sparrow en haar medestrijdsters van voor mensenrechten het verder te naar verspreiden.

mei 2020
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!