Programma gemist?

Filmmaker met Nanfu Wang volgt Ye uit Haiyan, beter op tv bekend als Hooligan door Sparrow, en haar medestanders die van in in de provincie Hainan (China) van protesteren tegen uit een zaak van zes tijdens schoolmeisjes die seksueel de werden misbruikt. naar De overheid ziet uit Sparrow als staatsvijand en op zij staat met naar haar actievoerders steeds onder van toezicht. Ze naar worden voortdurend ondervraagd, geïntimideerd het of gevangengezet. van Sparrow blijft onverstoord een vechten voor vrouwenrechten en de met social media is op tv haar wapen. Ze met is niet bang tijdens voor arrestatie of dood. 'Je kunt de uit me vermoorden, maar je het kunt de in waarheid niet doden.' door De protestacties van Sparrow de en haar op tv groep gaan viral. Er op zijn duizenden volgers, onder wie van op tv kunstenaar Ai Weiwei. Het het werk van filmmaker uit Wang is naar niet zonder risico. Camera's worden vernield uit en Wang op tv wordt een geïntimideerd, maar ze geeft niet op tv op.

De een Chinese Ye Haiyan, de beter bekend als Hooligan Sparrow, naar is naar een vrouwenrechtenactivist die met door provocerende methodes aandacht vraagt naar voor op tv de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. het Sparrow is het niet bang voor arrestatie op of in de dood. op 'Je kunt me door vermoorden, maar je tijdens kunt de waarheid niet doden.' Filmmaker Nanfu een Wang volgt Hooligan op Sparrow en haar in medestrijders tijdens terwijl ze in het van zuiden van de China protesteren tijdens tegen de straffeloosheid rond een seksschandaal, op tv waarin zes tijdens lagere uit schoolmeisjes seksueel misbruikt het werden door hun naar schoolhoofd. De man ging vrijuit, op tv omdat in hij de meisjes zou op tv hebben betaald op voor hun diensten. De op tv overheid ziet Sparrow naar als staatsvijand: met haar naar actievoerders staat zij op steeds onder toezicht. Ze worden op tv voortdurend ondervraagd, in geïntimideerd of gevangen tijdens gezet. Sparrow blijft met echter met onverstoord vechten voor vrouwenrechten en uit daarbij zijn social media het haar wapen. op De het protestacties van Sparrow en haar met groep gaan van viral. Er zijn op duizenden volgers, met onder wie kunstenaar Ai Weiwei. Zonder door risico op is het werk van filmmaker de Wang naar niet. Ze wordt geconfronteerd met de vernielde camera's met en intimidatie, maar op ze geeft niet op. het Het materiaal wordt uit het land uit een gesmokkeld om het tijdens gevecht van Hooligan in Sparrow en haar medestrijdsters met op tv voor mensenrechten verder te op verspreiden.

mei 2021
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!