Programma gemist?

Filmmaker het Nanfu Wang volgt Ye op tv Haiyan, beter bekend met als Hooligan uit Sparrow, en haar naar medestanders die op tv in de provincie Hainan met (China) protesteren tegen een zaak van van zes schoolmeisjes op tv die seksueel naar werden misbruikt. op tv De overheid ziet door Sparrow als staatsvijand met en zij staat met van haar actievoerders met steeds onder toezicht. een Ze worden voortdurend door ondervraagd, geïntimideerd of gevangengezet. tijdens Sparrow blijft onverstoord vechten de voor uit vrouwenrechten en social met media is het haar wapen. Ze is in niet bang een voor arrestatie of dood. van 'Je kunt me tijdens vermoorden, maar je het kunt de waarheid niet doden.' op De het protestacties van Sparrow in en haar groep gaan viral. op tv Er zijn het duizenden volgers, in onder wie kunstenaar Ai in Weiwei. Het werk van tijdens filmmaker op tv Wang is niet in zonder risico. op Camera's worden vernield en Wang wordt op geïntimideerd, maar ze met in geeft niet op.

De naar Chinese Ye Haiyan, op tv beter bekend als Hooligan Sparrow, op is het een vrouwenrechtenactivist die met van provocerende methodes naar aandacht vraagt naar voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. tijdens Sparrow naar is niet bang voor in arrestatie met of de dood. 'Je met kunt me in vermoorden, maar je kunt de waarheid uit een niet doden.' Filmmaker Nanfu Wang volgt naar Hooligan Sparrow en uit haar medestrijders terwijl ze in in van het zuiden van de China protesteren tegen met de straffeloosheid rond een van seksschandaal, waarin zes op lagere schoolmeisjes seksueel misbruikt tijdens door werden door hun schoolhoofd. De man naar ging door vrijuit, omdat hij met de meisjes zou het hebben betaald voor hun diensten. De met de overheid ziet Sparrow als van staatsvijand: met in haar actievoerders staat zij op steeds onder toezicht. Ze naar worden met voortdurend ondervraagd, geïntimideerd of de gevangen gezet. Sparrow uit blijft echter onverstoord vechten met voor tijdens vrouwenrechten en daarbij zijn het social media haar door wapen. De in protestacties van Sparrow van en haar groep gaan viral. Er met zijn duizenden volgers, uit door onder wie kunstenaar Ai Weiwei. Zonder risico tijdens is het werk een van filmmaker door Wang naar niet. Ze wordt geconfronteerd met tijdens vernielde op camera's en intimidatie, maar ze geeft door niet op tv op. Het materiaal wordt tijdens het op tv land uit gesmokkeld om het naar gevecht van Hooligan door Sparrow en met haar medestrijdsters voor de mensenrechten verder te naar verspreiden.

september 2021
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!