Programma gemist?

Filmmaker Nanfu Wang tijdens volgt Ye Haiyan, een beter bekend als in op tv Hooligan Sparrow, en haar medestanders de die in het de provincie Hainan (China) protesteren van tegen een in zaak van op zes schoolmeisjes die seksueel werden door misbruikt. De het overheid ziet Sparrow naar als staatsvijand en de zij staat met haar een actievoerders steeds onder het het toezicht. Ze worden voortdurend ondervraagd, geïntimideerd door of een gevangengezet. Sparrow blijft onverstoord vechten een voor uit vrouwenrechten en social media is met de haar wapen. Ze op tv is niet bang voor in arrestatie of dood. 'Je uit kunt me op tv vermoorden, maar je kunt de door waarheid een niet doden.' het De protestacties van Sparrow met en haar groep in gaan viral. Er zijn op duizenden volgers, onder wie tijdens kunstenaar Ai Weiwei. uit Het op werk van filmmaker Wang in is niet de zonder risico. een Camera's worden vernield de en Wang wordt tijdens geïntimideerd, maar ze geeft de niet op.

De tijdens Chinese Ye Haiyan, op tv beter bekend als op tv Hooligan Sparrow, naar is een vrouwenrechtenactivist die met door provocerende methodes aandacht uit vraagt voor op de erbarmelijke werkomstandigheden van het sekswerkers. op tv Sparrow is niet bang op voor arrestatie of naar de dood. 'Je kunt van me door vermoorden, maar je kunt de waarheid op tv niet doden.' Filmmaker een Nanfu op tv Wang volgt Hooligan met Sparrow en haar medestrijders terwijl ze de naar in het zuiden van China protesteren door tegen de met straffeloosheid rond uit een seksschandaal, waarin zes uit lagere schoolmeisjes de seksueel misbruikt werden door het hun schoolhoofd. De in man ging vrijuit, door omdat hij de meisjes een zou tijdens hebben betaald voor hun met diensten. De overheid ziet de Sparrow als uit staatsvijand: met haar actievoerders uit staat zij steeds op tv onder toezicht. Ze worden een voortdurend door ondervraagd, geïntimideerd of gevangen gezet. door Sparrow door blijft echter onverstoord vechten voor van van vrouwenrechten en daarbij zijn van social media haar door wapen. De protestacties naar van Sparrow en haar uit groep gaan een viral. Er zijn het duizenden volgers, onder wie kunstenaar met Ai van Weiwei. Zonder risico is van het werk van filmmaker van Wang niet. uit Ze wordt op tv geconfronteerd met vernielde camera's en intimidatie, op maar ze geeft in niet op. Het een materiaal wordt uit het de land uit gesmokkeld om het met gevecht van Hooligan Sparrow in en haar medestrijdsters naar voor het mensenrechten verder van te verspreiden.

september 2020
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!