Programma gemist?

Filmmaker Nanfu de Wang volgt door Ye Haiyan, beter bekend als van Hooligan door Sparrow, en haar naar medestanders die in de op provincie naar Hainan (China) protesteren tegen door een zaak op van zes schoolmeisjes die met seksueel werden misbruikt. De overheid de ziet op Sparrow als staatsvijand tijdens en zij van staat met haar actievoerders het steeds onder toezicht. door Ze worden voortdurend tijdens ondervraagd, geïntimideerd of gevangengezet. Sparrow van blijft in onverstoord vechten op tv voor vrouwenrechten en social van media is haar wapen. Ze op tv is niet bang een voor arrestatie of door dood. 'Je tijdens kunt me vermoorden, tijdens maar je kunt op tv de van waarheid niet doden.' De protestacties door van Sparrow en van haar groep gaan naar viral. Er zijn een duizenden volgers, onder wie in kunstenaar naar Ai Weiwei. Het werk van het in filmmaker Wang is niet zonder op risico. Camera's worden uit vernield en Wang wordt op tv geïntimideerd, maar ze naar de geeft niet op.

De Chinese een Ye door Haiyan, beter bekend de als Hooligan Sparrow, in is een vrouwenrechtenactivist die op met provocerende met methodes aandacht vraagt door voor de erbarmelijke werkomstandigheden van op tv sekswerkers. Sparrow is niet door met bang voor arrestatie een of de dood. 'Je kunt door me vermoorden, maar naar je kunt de waarheid met niet doden.' Filmmaker tijdens Nanfu Wang van volgt Hooligan Sparrow en haar met de medestrijders terwijl ze in van het zuiden van tijdens China protesteren tegen de straffeloosheid het tijdens rond een seksschandaal, waarin het zes lagere schoolmeisjes seksueel misbruikt op tv werden met door hun schoolhoofd. van De man ging tijdens vrijuit, omdat tijdens hij de meisjes door zou hebben betaald voor van hun diensten. De met overheid ziet Sparrow door als staatsvijand: met de haar actievoerders staat zij steeds onder het met toezicht. Ze worden voortdurend in ondervraagd, geïntimideerd of gevangen op gezet. Sparrow blijft van echter onverstoord van vechten voor vrouwenrechten in en daarbij in zijn social media haar door wapen. De de protestacties van Sparrow en haar door groep gaan viral. een Er zijn uit duizenden volgers, onder een wie kunstenaar Ai in Weiwei. Zonder risico is op het werk van het filmmaker Wang niet. de Ze wordt geconfronteerd met een vernielde door camera's en intimidatie, maar op tv ze geeft niet op. Het naar materiaal een wordt het land uit gesmokkeld van om op tv het gevecht van op tv Hooligan Sparrow en het haar medestrijdsters van voor mensenrechten verder te op tv verspreiden.

januari 2021
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!