Programma gemist?

Filmmaker naar Nanfu Wang volgt het Ye Haiyan, beter de bekend als Hooligan uit Sparrow, en door haar medestanders die in van de provincie Hainan het (China) protesteren tegen met een zaak van met zes schoolmeisjes die seksueel met werden misbruikt. De tijdens overheid de ziet Sparrow als staatsvijand van en zij staat met haar met actievoerders steeds in onder toezicht. Ze in worden een voortdurend ondervraagd, geïntimideerd of gevangengezet. de Sparrow blijft onverstoord vechten het op voor vrouwenrechten en op tv social media is haar wapen. Ze de is niet uit bang een voor arrestatie of dood. op 'Je kunt me vermoorden, maar op tv je in kunt de waarheid niet naar doden.' De protestacties van tijdens Sparrow op en haar groep uit gaan viral. tijdens Er zijn duizenden volgers, met onder wie kunstenaar Ai Weiwei. met met Het werk van filmmaker Wang de is niet in zonder risico. Camera's worden vernield van en Wang de wordt geïntimideerd, maar het ze geeft niet met op.

De Chinese in Ye Haiyan, uit beter bekend als uit Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist op die met met provocerende tijdens methodes aandacht vraagt door voor de erbarmelijke werkomstandigheden van naar sekswerkers. met Sparrow is niet bang voor arrestatie tijdens of de tijdens dood. 'Je uit kunt me vermoorden, in maar je met kunt de waarheid niet doden.' Filmmaker Nanfu tijdens Wang met volgt Hooligan Sparrow en door haar medestrijders een terwijl ze in een het zuiden met van China protesteren tegen de straffeloosheid van rond uit een seksschandaal, waarin zes lagere op schoolmeisjes door seksueel misbruikt werden door door hun schoolhoofd. De door man ging vrijuit, omdat van hij de een meisjes zou naar hebben betaald voor hun diensten. De naar van overheid ziet Sparrow als naar staatsvijand: met haar actievoerders op tv staat zij steeds door onder toezicht. op tv Ze worden voortdurend op ondervraagd, geïntimideerd of gevangen met gezet. Sparrow blijft tijdens echter onverstoord vechten voor met vrouwenrechten van en daarbij zijn social media op haar wapen. het De protestacties uit van Sparrow uit en haar groep uit gaan viral. Er op tv zijn duizenden volgers, onder wie van kunstenaar Ai Weiwei. Zonder door risico is het werk tijdens van filmmaker uit Wang niet. Ze op wordt geconfronteerd met op vernielde op tv camera's en intimidatie, maar ze geeft tijdens niet op. Het een materiaal wordt van het land uit met gesmokkeld om naar het gevecht van Hooligan van Sparrow en haar medestrijdsters uit voor het mensenrechten verder te tijdens verspreiden.

januari 2020
18-04-2019 23:05

2Doc: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - 2Doc: Hooligan Sparrow

Filmmaker Nanfu Wang volgt Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, en haar medestanders die in de provincie Hainan (China) protesteren tegen een zaak van zes schoolmeisjes die seksueel werden misbruikt. De overheid ziet Sparrow als st...

08-03-2017 23:10

Docu: Hooligan Sparrow

2Doc: Hooligan Sparrow - Hooligan Sparrow

De Chinese Ye Haiyan, beter bekend als Hooligan Sparrow, is een vrouwenrechtenactivist die met provocerende methodes aandacht vraagt voor de erbarmelijke werkomstandigheden van sekswerkers. Sparrow is niet bang voor arrestatie of de dood. '...

2Doc: Hooligan Sparrow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hooligan Sparrow bij 2Doc: Hooligan Sparrow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hooligan Sparrow. Heb je een uitzending van 2Doc: Hooligan Sparrow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hooligan Sparrow gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hooligan Sparrow? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hooligan Sparrow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-04-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!