Programma gemist?

De naam uit van regisseur Guus een Verstraete rolde bij elke een Nederlander van talloze malen over het naar beeldscherm. Programmamaker Job op tv Cieraad maakte in 2005 met een documentaire over op de regisseur. De in naam van in regisseur Guus uit Verstraete rolde bij de elke Nederlander talloze malen over op het beeldscherm. op tv Programmamaker Job Cieraad maakte in in 2005 op een documentaire in over de regisseur. Cieraad op tv praatte met hem over van zijn passie voor door televisiemaken. De fascinatie op van Guus Verstraete het een voor televisie, zijn grote werklust met en ambitie met maakte hem tot een belangrijke op tv beeldbepaler van door de Nederlandse televisie. Verstraete met blikt op tv terug op een de glansrijke carrière en constateert met door op tv weemoed dat de grote met televisieshows tot het uit verleden behoren. Dat het in de goede banen op tv leiden van tijdens een live-uitzending op tv groot vakmanschap en tijdens discipline vereist, is te in zien wanneer Job Cieraad achter een de schermen meekijkt tijdens bij het programma met PaPaul. naar Ook op de vormgeving van tijdens grote een theaterproducties drukt op Guus zijn stempel. tijdens Hoe dat in zijn werk gaat in zien naar we bij een in productie waarbij hij samenwerkt het met zijn partner op tv Simone Kleinsma. Hoewel zijn uit het werk zijn lust en op zijn leven is, naar is er het ook nog ruimte voor tijdens een andere in passie: autorijden. Op het circuit uit van Zandvoort demonstreert door Verstraete samen met goede in vriend naar Oger het plezier voor een deze sport. Productie met en regie: op Job Cieraad.

januari 2020
09-03-2017 16:20

Portret van een Passie: Guus Verstraete

Portret van een Passie: Guus Verstraete - Portret van een Passie: Guus Verstraete

De naam van regisseur Guus Verstraete rolde bij elke Nederlander talloze malen over het beeldscherm. Programmamaker Job Cieraad maakte in 2005 een documentaire over de regisseur. De naam van regisseur Guus Verstraete rolde bij elke Nederlan...

Portret van een Passie: Guus Verstraete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Portret van een Passie: Guus Verstraete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Portret van een Passie: Guus Verstraete bij Portret van een Passie: Guus Verstraete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Portret van een Passie: Guus Verstraete. Heb je een uitzending van Portret van een Passie: Guus Verstraete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Portret van een Passie: Guus Verstraete gemist

Uitzending gemist van Portret van een Passie: Guus Verstraete? Hier kun je alle uitzendingen van Portret van een Passie: Guus Verstraete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!