Programma gemist?

De levensverhalen met van twee ogenschijnlijk in verschillende een mensen komen bij elkaar. Wanneer naar een verwarde jongeman opduikt tijdens in in Spanje, raakt de het familie van de vermiste Nicholas met van tijdens hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar in uit de levensverhalen van twee ogenschijnlijk volstrekt op tv tijdens verschillende mensen bij naar elkaar komen. Ten eerste is met er het op verhaal van de Amerikaanse de Nicholas door Barclay, die op de dertienjarige leeftijd onder geheimzinnige omstandigheden in verdween en van het wie nooit in meer iets werd vernomen. Op naar haast even mysterieuze op het wijze duikt een verwarde jongeman enkele op tv uit jaren later op in Spanje, naar die de familie van op op tv Nicholas van hun wanhoop verlost door het het ongelooflijke uit geloofwaardig te maken. Hoe op krijgt hij dat met voor elkaar? op tv Als alle puzzelstukjes op eindelijk op hun in plaats door lijken te vallen, doemt er een in nieuw het perspectief op. Naast een de bizarre verhaalwendingen verkent documentairemaker tijdens naar Bart Layton met zijn filmtaal met de door grenzen van het van genre. Interviews met betrokkenen worden gecombineerd door met op nagespeelde gesprekken en gebeurtenissen, waarmee op tv de het perceptie van de kijker voortdurend op ter discussie uit wordt gesteld. Zo het werpt de film op met verschillende de niveaus vragen op over de het constructie van de op tv werkelijkheid en de van ontvankelijkheid van door ons eigen op tv beoordelingsvermogen.

september 2020
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!