Programma gemist?

De een levensverhalen van uit twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen de bij elkaar. Wanneer een een verwarde jongeman opduikt in in een Spanje, raakt de familie van een de op tv vermiste Nicholas van hun in wanhoop verlost. Docu-thriller tijdens waar de levensverhalen in van met twee ogenschijnlijk volstrekt verschillende mensen op bij elkaar komen. Ten door tijdens eerste is er het verhaal op tv van de Amerikaanse van Nicholas Barclay, naar die op dertienjarige leeftijd op onder geheimzinnige omstandigheden verdween in en tijdens van wie nooit meer iets op tv werd vernomen. op tv Op haast even mysterieuze tijdens wijze duikt een naar verwarde door jongeman enkele jaren later op de in Spanje, door die de familie van een Nicholas op tv van hun wanhoop het verlost door het ongelooflijke geloofwaardig tijdens te uit maken. Hoe krijgt met hij dat voor elkaar? de Als alle puzzelstukjes eindelijk het op hun plaats van lijken te op tv vallen, doemt er een op tv nieuw perspectief op. op tv Naast de tijdens bizarre verhaalwendingen verkent het documentairemaker uit Bart Layton met op tv zijn filmtaal de de grenzen van het genre. Interviews naar met betrokkenen worden uit gecombineerd met de nagespeelde gesprekken en in gebeurtenissen, waarmee de perceptie van met tijdens de kijker voortdurend van ter discussie wordt gesteld. Zo werpt tijdens door de film op de verschillende niveaus vragen op over een de constructie van van de werkelijkheid en in de ontvankelijkheid een van ons eigen op beoordelingsvermogen.

mei 2021
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!