Programma gemist?

De levensverhalen naar van het twee ogenschijnlijk verschillende op mensen komen bij elkaar. op tv Wanneer een verwarde jongeman opduikt een in Spanje, naar raakt de familie van met de vermiste op tv Nicholas van hun wanhoop tijdens op verlost. Docu-thriller waar met de levensverhalen van twee ogenschijnlijk volstrekt in verschillende mensen bij naar elkaar het komen. Ten eerste tijdens is er het verhaal van van tijdens de Amerikaanse Nicholas Barclay, op die op op dertienjarige leeftijd onder geheimzinnige omstandigheden verdween naar het en van wie nooit meer door iets tijdens werd vernomen. Op haast even mysterieuze de wijze duikt uit een verwarde uit jongeman enkele jaren later door op in Spanje, die op tv de familie van het Nicholas van op tv hun de wanhoop verlost door het uit ongelooflijke geloofwaardig op te maken. Hoe krijgt op hij dat uit voor elkaar? Als alle puzzelstukjes eindelijk met op hun plaats de lijken te uit vallen, doemt er op tv een nieuw van perspectief op. op tv Naast de bizarre verhaalwendingen verkent documentairemaker van op Bart Layton met zijn filmtaal de de het grenzen van het het genre. Interviews met betrokkenen tijdens worden gecombineerd met met nagespeelde gesprekken en gebeurtenissen, op waarmee in de perceptie van de kijker voortdurend in de ter discussie wordt gesteld. Zo werpt een de film in op verschillende met niveaus vragen op over de in constructie op tv van de werkelijkheid en de in op tv ontvankelijkheid van ons eigen tijdens beoordelingsvermogen.

september 2021
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!