Programma gemist?

De levensverhalen naar van in twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij naar elkaar. Wanneer in een verwarde jongeman opduikt naar een in Spanje, raakt de van familie van het de vermiste Nicholas van tijdens hun wanhoop met verlost. Docu-thriller waar met de levensverhalen van twee ogenschijnlijk volstrekt op tv verschillende mensen uit bij elkaar komen. Ten in eerste is er door het verhaal in van de een Amerikaanse Nicholas het Barclay, die op dertienjarige leeftijd onder op tv geheimzinnige in omstandigheden verdween en van het wie de nooit meer iets werd vernomen. Op door haast even het mysterieuze wijze duikt een het op verwarde jongeman enkele jaren later op tv op in de Spanje, die de familie de van Nicholas van hun de wanhoop verlost het door het ongelooflijke naar geloofwaardig naar te maken. Hoe krijgt tijdens hij dat voor elkaar? door Als alle puzzelstukjes door eindelijk op met hun plaats op tv lijken te vallen, uit doemt er een nieuw perspectief de op. Naast de bizarre uit verhaalwendingen op tv verkent documentairemaker met Bart Layton met zijn filmtaal uit de grenzen van het een genre. van Interviews met betrokkenen worden gecombineerd het met nagespeelde gesprekken naar en gebeurtenissen, waarmee een het de perceptie van de op tv kijker voortdurend het ter discussie wordt gesteld. Zo werpt een de film tijdens op verschillende een niveaus vragen op uit over de constructie van naar de werkelijkheid op en de door ontvankelijkheid van ons eigen op beoordelingsvermogen.

januari 2021
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!