Programma gemist?

De levensverhalen van door twee ogenschijnlijk verschillende tijdens in mensen komen bij van elkaar. Wanneer een verwarde met jongeman opduikt in de Spanje, raakt de familie van door de vermiste Nicholas het door van hun wanhoop verlost. Docu-thriller door waar de met levensverhalen van twee een ogenschijnlijk volstrekt naar verschillende mensen bij elkaar komen. met Ten eerste is van er het verhaal uit van de op Amerikaanse Nicholas Barclay, die op van dertienjarige leeftijd met onder door geheimzinnige omstandigheden verdween en van wie in nooit meer iets een de werd vernomen. Op haast even mysterieuze op tv van wijze duikt een verwarde jongeman in enkele jaren later tijdens op in uit Spanje, die naar de familie van Nicholas op tv van hun wanhoop verlost door in het ongelooflijke geloofwaardig de te maken. op Hoe krijgt hij door dat voor op tv elkaar? Als alle van puzzelstukjes eindelijk op uit hun plaats naar lijken te vallen, het doemt er een nieuw met perspectief op. door Naast de bizarre verhaalwendingen het verkent documentairemaker Bart Layton tijdens met uit zijn filmtaal de grenzen van in het genre. Interviews met van betrokkenen met worden gecombineerd met nagespeelde gesprekken door de en gebeurtenissen, waarmee de perceptie op tv van van de kijker voortdurend ter discussie de wordt in gesteld. Zo werpt de film op met verschillende niveaus vragen het op op over de met constructie van de werkelijkheid en de op ontvankelijkheid van ons door naar eigen beoordelingsvermogen.

mei 2020
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!