Programma gemist?

De een levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende uit mensen het komen bij elkaar. het Wanneer een verwarde jongeman opduikt het in Spanje, raakt uit de door familie van de vermiste Nicholas op tv van hun een wanhoop verlost. Docu-thriller waar de de het levensverhalen van met twee ogenschijnlijk volstrekt verschillende mensen bij van elkaar komen. Ten uit eerste van is er het verhaal van het de tijdens Amerikaanse Nicholas een Barclay, die op tijdens dertienjarige leeftijd onder met geheimzinnige omstandigheden verdween in en van wie nooit het meer iets werd uit vernomen. Op haast even naar mysterieuze van wijze duikt een verwarde jongeman enkele met jaren later van op in de Spanje, die de familie de van Nicholas van uit hun op tv wanhoop verlost door naar het ongelooflijke geloofwaardig te in maken. Hoe krijgt hij dat op voor elkaar? Als naar op alle puzzelstukjes eindelijk op hun plaats met lijken te vallen, de uit doemt er een nieuw perspectief op. het Naast de met bizarre van verhaalwendingen verkent documentairemaker Bart Layton van met een zijn filmtaal de grenzen het van het het genre. Interviews met betrokkenen worden gecombineerd het met in nagespeelde gesprekken naar en gebeurtenissen, waarmee de perceptie van van de kijker op tv voortdurend ter door discussie wordt gesteld. Zo werpt op tv de film door op het verschillende niveaus vragen op de over de constructie van de op werkelijkheid een en de ontvankelijkheid de van ons eigen de beoordelingsvermogen.

juni 2021
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!