Programma gemist?

De levensverhalen tijdens van tijdens twee ogenschijnlijk verschillende van mensen komen bij de elkaar. Wanneer een op verwarde jongeman opduikt in uit Spanje, raakt de familie van van de vermiste Nicholas door van de hun wanhoop de verlost. Docu-thriller waar de van levensverhalen van twee ogenschijnlijk op volstrekt verschillende door mensen bij door elkaar komen. Ten eerste met is er uit het verhaal van de een Amerikaanse Nicholas Barclay, die uit op dertienjarige naar leeftijd onder het geheimzinnige omstandigheden verdween en van van wie uit nooit meer iets werd op tv vernomen. Op haast tijdens even mysterieuze wijze de duikt een uit verwarde jongeman enkele jaren later een op in uit Spanje, die de familie in van Nicholas op tv van hun wanhoop op verlost door het ongelooflijke door geloofwaardig te maken. tijdens Hoe tijdens krijgt hij dat voor in elkaar? Als alle puzzelstukjes eindelijk van tijdens op hun plaats van lijken te vallen, doemt er een uit nieuw perspectief op. de het Naast de bizarre verhaalwendingen de verkent documentairemaker Bart Layton het met zijn van filmtaal de grenzen van het het genre. door Interviews met betrokkenen worden gecombineerd op tv met een nagespeelde gesprekken en in gebeurtenissen, waarmee de op perceptie van de een kijker voortdurend ter discussie wordt naar gesteld. Zo een werpt de op film op verschillende niveaus vragen het tijdens op over de constructie van de de werkelijkheid met en de tijdens ontvankelijkheid van ons eigen door beoordelingsvermogen.

oktober 2021
09-03-2017 23:40

2Doc: The Imposter

2Doc: The Imposter - 2Doc: The Imposter

De levensverhalen van twee ogenschijnlijk verschillende mensen komen bij elkaar. Wanneer een verwarde jongeman opduikt in Spanje, raakt de familie van de vermiste Nicholas van hun wanhoop verlost. Docu-thriller waar de levensverhalen van tw...

2Doc: The Imposter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Imposter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Imposter bij 2Doc: The Imposter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Imposter. Heb je een uitzending van 2Doc: The Imposter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Imposter gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Imposter? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Imposter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!