Programma gemist?

Tim op den Besten zegt met sorry tegen PVV-stemmers door in All you need is met het spijt door me. Anderhalf jaar geleden zei de documentairemaker Tim den door Besten (29) van op televisie dat alle een PVV-ers kutmensen zijn. het Dat kwam hem naar duur te staan: van met de haatmails van een PVV-ers stroomden binnen. En het terecht, vond Tim eigenlijk met zelf ook wel. met Door alle PVV-ers over tijdens één met kam te scheren deed op hij zelf immers op waar hij hen juist een van beschuldigt. In de de documentaire ‘All van you need is op het een spijt me’ gaat Tim bij uit enkele PVV-stemmers thuis het langs door om zijn excuses naar aan te bieden uit en de mens achter de stem de van te leren kennen. Zo praat hij uit onder meer met tijdens een Irakese jongen tijdens in die gevlucht is naar een Nederland en nu tijdens op de PVV naar stemt.

januari 2020
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!