Programma gemist?

Tim den tijdens Besten zegt het sorry tegen de PVV-stemmers in All you need is tijdens uit het spijt me. Anderhalf jaar uit geleden zei documentairemaker Tim het den Besten van (29) op televisie dat in alle PVV-ers kutmensen op zijn. Dat een kwam hem duur het te staan: de haatmails door van PVV-ers stroomden de binnen. En terecht, het vond een Tim eigenlijk zelf het ook wel. Door alle een PVV-ers over één kam te de met scheren deed hij op tv zelf immers waar hij hen uit juist op van beschuldigt. In de documentaire ‘All you op tv need is het op op tv spijt me’ gaat Tim bij tijdens enkele PVV-stemmers door thuis langs om zijn excuses in aan te tijdens bieden en het de mens achter de tijdens stem de te leren kennen. Zo praat een hij onder meer een met een een Irakese jongen die gevlucht met is op tv naar Nederland en nu op de naar tijdens PVV stemt.

juni 2021
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!