Programma gemist?

Tim uit den Besten zegt sorry tegen uit PVV-stemmers uit in All you need is de het spijt tijdens me. Anderhalf jaar geleden uit zei documentairemaker het Tim den naar Besten (29) op televisie door dat alle PVV-ers kutmensen zijn. van in Dat kwam hem duur te tijdens staan: de haatmails van door PVV-ers stroomden binnen. tijdens En tijdens terecht, vond Tim op eigenlijk zelf ook wel. het Door alle PVV-ers op tv over één kam op te door scheren deed hij zelf immers tijdens waar hij hen juist van van naar beschuldigt. In de een documentaire ‘All you need is het het spijt op me’ gaat Tim het bij enkele PVV-stemmers van thuis langs door om zijn excuses met aan te bieden en uit de mens door achter de stem te leren kennen. in Zo van praat hij onder meer uit met van een Irakese jongen die gevlucht uit is op naar Nederland en nu op de met PVV tijdens stemt.

maart 2021
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!