Programma gemist?

Tim naar den Besten zegt sorry door tegen PVV-stemmers in in All tijdens you need is op het spijt me. Anderhalf jaar geleden een zei documentairemaker Tim den in Besten (29) op op tv een televisie dat alle PVV-ers een kutmensen zijn. van Dat kwam hem duur te staan: tijdens de haatmails in van PVV-ers stroomden binnen. in En naar terecht, vond Tim eigenlijk zelf met ook de wel. Door alle PVV-ers over de één kam te door scheren in deed hij zelf immers waar uit naar hij hen juist van uit beschuldigt. In de naar documentaire ‘All you need is het van tijdens spijt me’ gaat Tim uit bij enkele PVV-stemmers de thuis langs een om zijn excuses aan te bieden uit en de op tv mens achter de stem de door te leren kennen. Zo praat door hij onder meer met op tv een Irakese jongen op die gevlucht is op naar Nederland en uit nu op van de PVV het stemt.

oktober 2021
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!