Programma gemist?

Tim den van Besten zegt sorry tegen uit PVV-stemmers in All een de you need is het spijt door me. Anderhalf jaar geleden zei met documentairemaker Tim de den Besten (29) op tijdens televisie dat alle uit PVV-ers kutmensen met zijn. Dat kwam hem door duur te het staan: de een haatmails van PVV-ers met stroomden binnen. En terecht, met vond door Tim eigenlijk zelf ook naar wel. Door alle met PVV-ers over één het kam te op scheren deed hij zelf immers tijdens waar een hij hen juist van van beschuldigt. In de tijdens documentaire ‘All you need in is het uit spijt me’ gaat Tim bij enkele het PVV-stemmers thuis langs in om zijn het excuses aan door te bieden van en de mens achter de stem een uit te leren kennen. Zo in praat hij onder meer het met een de Irakese jongen die gevlucht op tv is naar Nederland tijdens en nu op de van PVV op tv stemt.

juli 2020
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!