Programma gemist?

Tim tijdens den Besten zegt op sorry tegen PVV-stemmers in van All tijdens you need is het naar spijt me. Anderhalf jaar geleden de zei documentairemaker Tim met den Besten (29) de op naar televisie dat alle PVV-ers uit kutmensen zijn. Dat met kwam hem duur te met staan: de haatmails van de PVV-ers naar stroomden binnen. En op terecht, vond Tim eigenlijk het zelf ook wel. naar Door uit alle PVV-ers over één kam door te op tv scheren deed hij zelf het immers waar op hij hen juist van beschuldigt. In uit de documentaire ‘All you met need is naar het spijt me’ gaat uit Tim bij de enkele PVV-stemmers thuis langs het op tv om zijn excuses met aan te bieden en de mens op achter de uit stem te leren op kennen. Zo praat in hij onder van meer met een uit Irakese jongen die gevlucht is op naar Nederland uit en nu op de op PVV een stemt.

oktober 2020
09-03-2017 22:30

Docu: All you need is het spijt me

All you need is het spijt me - All you need is het spijt me

Tim den Besten zegt sorry tegen PVV-stemmers in All you need is het spijt me. Anderhalf jaar geleden zei documentairemaker Tim den Besten (29) op televisie dat alle PVV-ers kutmensen zijn. Dat kwam hem duur te staan: de haatmails van PVV-e...

All you need is het spijt me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All you need is het spijt me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All you need is het spijt me bij All you need is het spijt me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All you need is het spijt me. Heb je een uitzending van All you need is het spijt me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All you need is het spijt me gemist

Uitzending gemist van All you need is het spijt me? Hier kun je alle uitzendingen van All you need is het spijt me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!