Programma gemist?

In aanloop naar met de Tweede op tv Kamerverkiezingen komt een SBS6 vanavond met op tv een twee uur durende live-uitzending door waarin de kloof naar een tussen de burger en de tijdens politiek wordt overbrugd. tijdens In op tv Stem van Nederland worden de een belangrijkste thema’s uit door vijf op tv SBS6-gezichten besproken met de mensen de in het land. De van BN’ers uit leggen vervolgens de vragen uit die er door spelen aan de lijsttrekkers van door de van politieke partijen voor. tijdens De uitzending wordt gepresenteerd door naar op tv Sandra Schuurhof, Marlayne een Sahupala en Selma van Dijk. Maurice de tijdens Hond heeft van in opdracht tijdens van Hart van Nederland onderzocht uit wat voor op de burgers de naar vijf belangrijkste van thema’s zijn met het oog door op de een verkiezingen van 15 maart. op Dat bleken tijdens criminaliteit, op tv immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en uit sociale zekerheid te zijn. Elk op tv in thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend van SBS6-gezicht: op Lucille Werner (criminaliteit), met André van der Toorn de (immigratie), Patty van Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) op en Kees Tol uit (sociale zekerheid). van Het de zijn onderwerpen die hen nauw aan van het op tv hart liggen en op tv hierover gaan ze uit in gesprek met met mensen die op dit van gebied dagelijks met de gevolgen van het van beleid uit Den Haag in voelen. naar Met alle in vragen en opinies die hen een dit tijdens oplevert, richten ze de zich vervolgens tot door de vertegenwoordigers van de van politieke partijen. Lukt het het de SBS gezichten tijdens om van de kloof te dichten en verandert met dit iets uit aan het stemgedrag van de uit de mensen in de studio op en de kijker uit thuis? Alle uit lijsttrekkers van de acht grootste partijen de in de naar peilingen (VVD, PVV, in GroenLinks, PvdA, D66, de CDA, op SP en 50Plus) werken de mee aan het op programma.

mei 2020
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!