Programma gemist?

In door aanloop naar de de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 het vanavond een met een twee uur durende van live-uitzending met waarin de kloof tussen de naar burger op en de politiek wordt tijdens overbrugd. In Stem van op Nederland worden de met belangrijkste thema’s op door vijf SBS6-gezichten naar besproken met de naar mensen in het land. in De BN’ers leggen op tv vervolgens de vragen in die er spelen aan naar de met lijsttrekkers van de politieke tijdens partijen het voor. De uitzending van wordt gepresenteerd door Sandra Schuurhof, uit Marlayne Sahupala de en Selma van op tv Dijk. Maurice de Hond heeft uit in opdracht op van Hart van uit Nederland onderzocht wat uit voor de burgers van de vijf belangrijkste thema’s zijn uit met het oog uit op de verkiezingen van tijdens van 15 maart. Dat bleken tijdens criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, met ouderenzorg en op sociale zekerheid te zijn. Elk het de thema wordt ‘geadopteerd’ van door een bekend SBS6-gezicht: Lucille Werner op tv (criminaliteit), van André van het der Toorn (immigratie), Patty op tv Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) op tv en Kees Tol in (sociale zekerheid). Het tijdens zijn een onderwerpen die hen op tv nauw aan de het hart liggen en hierover tijdens gaan op ze in gesprek op tv met mensen die met op dit gebied op tv dagelijks de gevolgen van in het beleid uit Den Haag uit in voelen. Met alle vragen en opinies op tv die de hen dit oplevert, richten op ze zich met vervolgens tot de met vertegenwoordigers van van de politieke partijen. een Lukt het de SBS gezichten om met de kloof door te dichten en een verandert dit een iets aan het stemgedrag van van de mensen tijdens in op de studio en de in kijker thuis? Alle lijsttrekkers van de in acht grootste partijen op tv in de peilingen een (VVD, PVV, de GroenLinks, PvdA, D66, het CDA, SP en 50Plus) op werken mee aan het het met programma.

januari 2021
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!