Programma gemist?

In in aanloop naar de Tweede tijdens Kamerverkiezingen komt SBS6 met vanavond de met een twee uur durende live-uitzending uit waarin de het kloof tussen de tijdens burger en de politiek het wordt in overbrugd. In in Stem van Nederland van worden de belangrijkste thema’s door tijdens vijf SBS6-gezichten met besproken met de mensen in van het het land. De BN’ers leggen naar vervolgens de vragen met die er van spelen aan in de lijsttrekkers van met de politieke partijen voor. de De uitzending wordt het gepresenteerd door Sandra Schuurhof, tijdens Marlayne Sahupala door en Selma van Dijk. Maurice door de Hond heeft op in door opdracht van Hart in van Nederland onderzocht wat voor de de burgers de vijf een belangrijkste thema’s zijn met de met het oog de op de verkiezingen van in 15 maart. Dat bleken het criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, op ouderenzorg naar en sociale zekerheid te zijn. een Elk tijdens thema wordt ‘geadopteerd’ door een met bekend in SBS6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van op der Toorn (immigratie), door Patty Brard op tv (gezondheidszorg), Rob Geus het (ouderenzorg) en Kees het Tol (sociale zekerheid). Het op zijn onderwerpen die de hen tijdens nauw aan het met hart liggen en hierover gaan door naar ze in gesprek met op tv mensen die op een dit gebied dagelijks de op tv gevolgen een van het beleid uit uit Den Haag voelen. naar Met alle vragen en opinies op die hen op dit oplevert, richten ze het zich naar vervolgens tot met de vertegenwoordigers van op de politieke partijen. Lukt het de een SBS gezichten het om de kloof door te dichten en verandert de dit iets aan met het stemgedrag een van de door mensen in de de studio en de kijker thuis? Alle op lijsttrekkers van de uit acht tijdens grootste partijen in de peilingen op tv op tv (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, een D66, CDA, SP en het 50Plus) werken mee op tv aan het in programma.

november 2019
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!