Programma gemist?

In een aanloop naar de de Tweede Kamerverkiezingen op komt SBS6 vanavond met een een twee uur van durende live-uitzending naar waarin de kloof tussen de uit burger en de uit politiek wordt overbrugd. op tv In het Stem van Nederland worden de van belangrijkste in thema’s door vijf SBS6-gezichten besproken tijdens met de mensen tijdens in het op tv land. De BN’ers op leggen vervolgens de vragen die in er spelen aan naar in de lijsttrekkers van door de politieke partijen voor. De tijdens uitzending wordt gepresenteerd op door Sandra Schuurhof, Marlayne de Sahupala en met Selma van van Dijk. Maurice de Hond heeft naar in opdracht van het Hart de van Nederland onderzocht wat voor de van burgers de het vijf belangrijkste thema’s zijn in met het oog uit op de verkiezingen tijdens van 15 in maart. op Dat bleken criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg tijdens op en sociale zekerheid te zijn. Elk de thema wordt ‘geadopteerd’ een door uit een bekend uit SBS6-gezicht: Lucille Werner tijdens (criminaliteit), André van der Toorn tijdens (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), op op Rob Geus (ouderenzorg) en in Kees Tol (sociale zekerheid). Het naar zijn onderwerpen die op hen nauw aan tijdens het hart liggen een en hierover gaan van de ze in gesprek op met mensen die van op dit gebied naar dagelijks de gevolgen van met het beleid uit uit Den Haag voelen. tijdens Met alle vragen en op opinies in die hen dit oplevert, richten ze een zich vervolgens door tot de vertegenwoordigers van uit de politieke partijen. op tv Lukt het de de SBS gezichten om de de kloof een te dichten op en verandert dit iets aan op tv het stemgedrag het van de mensen met in uit de studio en de kijker thuis? Alle in lijsttrekkers op tv van de acht grootste partijen in in de met peilingen (VVD, PVV, op GroenLinks, PvdA, op tv D66, CDA, SP de en 50Plus) werken mee aan in met het programma.

mei 2021
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!