Programma gemist?

In tijdens aanloop naar de uit Tweede Kamerverkiezingen komt tijdens SBS6 vanavond naar met een twee uur durende live-uitzending door waarin de met kloof tussen de met burger en de naar politiek wordt op overbrugd. In Stem van van Nederland op worden de belangrijkste thema’s op door vijf SBS6-gezichten besproken met door naar de mensen in het land. De het het BN’ers leggen vervolgens in de vragen die er spelen van aan de lijsttrekkers van de de politieke partijen het op voor. De uitzending op wordt gepresenteerd door Sandra Schuurhof, tijdens Marlayne het Sahupala en Selma van Dijk. Maurice tijdens de op Hond heeft in opdracht van Hart van in van Nederland onderzocht wat voor de naar burgers met de vijf belangrijkste uit thema’s zijn het met het oog van op de verkiezingen van 15 naar maart. de Dat bleken criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg een naar en sociale zekerheid te tijdens zijn. Elk thema wordt ‘geadopteerd’ het door een door bekend SBS6-gezicht: Lucille Werner uit (criminaliteit), André van door uit der Toorn (immigratie), Patty naar Brard (gezondheidszorg), Rob met Geus (ouderenzorg) en Kees Tol naar (sociale zekerheid). op Het zijn onderwerpen met die hen nauw tijdens aan het een hart liggen naar en hierover gaan uit ze in gesprek een met mensen die een op dit gebied dagelijks met de gevolgen van in het beleid uit op tv Den Haag een voelen. Met alle vragen en het opinies die hen tijdens dit oplevert, op richten ze zich vervolgens tijdens tot de de vertegenwoordigers van de met politieke partijen. een Lukt het de van SBS gezichten om de kloof te uit dichten op en verandert op dit iets aan het stemgedrag uit van de de mensen in tijdens de studio en de het kijker thuis? Alle lijsttrekkers van tijdens de op acht grootste partijen in tijdens de peilingen op tv (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, door D66, CDA, SP en 50Plus) op een werken mee aan de het programma.

juli 2021
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!