Programma gemist?

In aanloop tijdens naar met de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond door met een twee uit uur het durende live-uitzending waarin de een kloof tussen de met burger en van de politiek wordt op tv overbrugd. In Stem van door Nederland worden de het belangrijkste thema’s door vijf de SBS6-gezichten besproken van met van de mensen in met het land. De BN’ers leggen van vervolgens de vragen een die er spelen op aan de lijsttrekkers van van de politieke partijen van voor. De uitzending op wordt door gepresenteerd door een Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala en Selma op uit van Dijk. Maurice de uit Hond heeft in opdracht van Hart met van Nederland uit onderzocht wat op voor de burgers de vijf een belangrijkste thema’s met zijn met het door oog op de verkiezingen het van 15 op tv maart. Dat bleken een criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg met naar en sociale zekerheid te zijn. Elk een op tv thema wordt ‘geadopteerd’ door van een bekend SBS6-gezicht: het Lucille Werner (criminaliteit), André in van het der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), de Rob Geus op (ouderenzorg) en Kees Tol in (sociale zekerheid). Het door zijn onderwerpen op tv die hen nauw met aan met het hart liggen en hierover op tv gaan ze in gesprek tijdens met door mensen die op dit met gebied dagelijks de een gevolgen van het een beleid op uit Den Haag voelen. Met de alle vragen het en opinies die hen dit door oplevert, richten in ze zich het vervolgens tot de door vertegenwoordigers van de politieke partijen. op tv Lukt het de uit SBS gezichten om met de kloof naar te dichten in en verandert dit iets aan de het stemgedrag van van de mensen in naar de door studio en de kijker het thuis? Alle op lijsttrekkers van de acht grootste in partijen door in de peilingen (VVD, PVV, van GroenLinks, PvdA, uit D66, CDA, SP en 50Plus) het werken in mee aan het door programma.

september 2020
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!