Programma gemist?

In de aanloop naar de Tweede op Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond op tv met een twee een met uur durende live-uitzending waarin de een kloof op tv tussen de burger en de met politiek wordt overbrugd. tijdens In Stem van Nederland een naar worden de belangrijkste thema’s door het vijf SBS6-gezichten besproken met het uit de mensen in het land. met De BN’ers leggen vervolgens in in de vragen die er spelen de aan de op tv lijsttrekkers van de tijdens politieke partijen voor. uit De uitzending wordt gepresenteerd van door Sandra Schuurhof, Marlayne door Sahupala en Selma op tv van Dijk. Maurice door de Hond de heeft in naar opdracht van Hart van Nederland onderzocht naar wat op tv voor de met burgers de vijf belangrijkste thema’s van zijn tijdens met het oog op de een verkiezingen van 15 maart. de Dat bleken van criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg van op tv en sociale zekerheid te zijn. Elk uit thema wordt ‘geadopteerd’ van door een uit bekend SBS6-gezicht: Lucille het Werner op tv (criminaliteit), André van der Toorn in (immigratie), naar Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) in in en Kees Tol (sociale zekerheid). Het een de zijn onderwerpen die van hen nauw aan uit het hart liggen en hierover naar gaan tijdens ze in gesprek met mensen op die op dit naar gebied een dagelijks de gevolgen van door het beleid uit op Den Haag voelen. het Met alle vragen en opinies op die in hen dit oplevert, richten door ze zich vervolgens een tot naar de vertegenwoordigers van de politieke partijen. het het Lukt het de op tv SBS gezichten om de kloof uit te dichten en verandert van dit iets aan een het het stemgedrag van de de mensen in de studio en op tv een de kijker thuis? Alle lijsttrekkers met van de acht op grootste partijen het in de peilingen het (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, D66, in CDA, SP en uit 50Plus) uit werken mee aan het in programma.

juni 2020
08-03-2017 20:30

Live: Stem van Nederland

Stem van Nederland - Aflevering 1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt SBS6 vanavond met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. In Stem van Nederland worden de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-ge...

Stem van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stem van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stem van Nederland bij Stem van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stem van Nederland. Heb je een uitzending van Stem van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stem van Nederland gemist

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, komt SBS6 met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de polit...

Uitzending gemist van Stem van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Stem van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!