Programma gemist?

Als door Floor besluit de om eerlijk en tijdens open te zijn heeft in dat grote gevolgen voor het haar omgeving, maar naar vooral voor met haarzelf.

Floor probeert naar een door evenement in de Books & Bagels uit tot een succes tijdens te maken. Ondertussen een is Gerard de druk naar bezig Gina’s ambities in op tv toom te houden en naar is Martijn geveld door door een abces op in zijn tijdens kies.

Floor is helemaal met in door de ban met van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire naar een assertiviteitscursus om tijdens tegen op Trudy op te van kunnen treden en wordt Martijn op achtervolgd door door zijn het verleden.

Als Floor naar tegen een kunstenaar in Menno opbotst, is ze een opslag verliefd. van Ze in doet er dan ook alles aan door de om in contact met hem op te komen, de maar dit verloopt het niet geheel volgens op plan.

Als naar Floor het uitmaakt van met Erik, begint ze tijdens aan haar beslissing te door uit twijfelen. Vooral als een ze erachter komt dat naar hij meteen de een nieuwe vriendin heeft. een Ondertussen bedenkt Gina een van manier om Gerard ten naar huwelijk te in vragen.

Als Floor op aangereden met wordt door een een auto, beseft ze dat ze niet op zo blij is met op met haar leven. Ze besluit het dat het door tijd is om elke tijdens dag uit te leven alsof het op tv de laatste is en tijdens besluit de naar Italië te een gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich door met de in relatie van Gina en een Gerard.

Floor sleept in een tegenstribbelende Claire mee in in naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt met Claire, tijdens in tegenstelling tot Floor, naar de avond erg geslaagd. Gina van heeft naar succes in de tijdens liefde, maar het niet met Gerard... een Ondertussen komen bij op Martijn vadergevoelens naar een boven.

In een het poging om tijdens eindelijk eens de een gezellige dag te beleven het met hun moeders, regelen op Floor door en Claire een Moederdag-uitje op van een eco-boerderij, de maar de koeienlucht blijkt met niet echt de bevorderlijk voor de de moeder-dochter-relaties. naar Ondertussen worden Martijn een en Gina ingehaald door een hun verleden door of liever gezegd door hun uit jeugdliefdes.

Als Floor de de het dakloze Aimee ontmoet, het werpt ze zich als een tijdens heuse in Florence Nightingale op haar. Maar als het Aimee vervolgens het beter de in Floors leven tijdens lijkt te passen dan Floor zelf, in is de de lol er in gauw vanaf.

Floor besluit op iets te doen het aan haar carrière tijdens en liefdesleven. door Ondertussen denken door Martijn en Timo het dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen uit zijn op en doet Claire er uit alles aan in om haar nieuwe collega weg het te op werken.

Als Floor uit besluit om eerlijk en in open te door zijn met heeft dat grote gevolgen voor haar tijdens omgeving, maar vooral naar voor door haarzelf.

december 2020
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!