Programma gemist?

Als het Floor besluit om eerlijk in en open een te zijn heeft uit dat grote op gevolgen voor haar met omgeving, maar vooral voor op haarzelf.

Floor uit probeert een evenement in op tv de Books op tv & Bagels tot een succes met te maken. Ondertussen uit is Gerard in druk op bezig Gina’s ambities in toom te door het houden en is Martijn geveld door van een abces in de zijn in kies.

Floor is van helemaal in in de ban van van kunstenaar Menno. Ondertussen op tv doet Claire een in assertiviteitscursus om tegen met Trudy op in te kunnen treden in en wordt Martijn achtervolgd van door zijn op tv verleden.

Als Floor tegen tijdens een kunstenaar Menno een opbotst, is de ze op tv opslag verliefd. Ze doet naar er dan op tv ook alles aan om in contact het met hem te naar een komen, maar dit verloopt door niet geheel volgens met plan.

Als met Floor het uitmaakt met Erik, uit begint ze aan naar haar beslissing op tv te twijfelen. Vooral uit als van ze erachter komt dat hij meteen tijdens van een nieuwe vriendin heeft. tijdens Ondertussen bedenkt Gina een door manier om Gerard ten op huwelijk te van vragen.

Als Floor met aangereden op tv wordt door een in auto, beseft ze dat ze niet het het zo blij is naar met haar leven. door Ze besluit dat het tijd is tijdens om naar elke dag te leven het alsof op het de laatste is en op besluit de naar Italië te gaan. het Ondertussen bemoeit Irene een zich met de relatie van door Gina en de Gerard.

Floor sleept op een tegenstribbelende van Claire mee naar een een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, de in tegenstelling uit tot Floor, de op tv avond erg uit geslaagd. Gina heeft succes naar in de een liefde, maar niet met uit Gerard... de Ondertussen komen bij Martijn vadergevoelens met naar door boven.

In een een poging om eindelijk een eens een uit gezellige dag tijdens te beleven met hun moeders, regelen op tv Floor en Claire op tv een met Moederdag-uitje op een tijdens eco-boerderij, maar de koeienlucht het blijkt niet echt door bevorderlijk voor naar de moeder-dochter-relaties. Ondertussen worden Martijn uit en Gina door ingehaald door hun verleden op of liever door gezegd door hun naar jeugdliefdes.

Als met Floor de door dakloze Aimee ontmoet, werpt ze het zich als het een heuse uit Florence Nightingale op haar. Maar het als Aimee vervolgens met beter in Floors leven uit op lijkt te passen dan Floor van zelf, is van de lol het er gauw vanaf.

Floor besluit door iets te doen van aan haar carrière en in uit liefdesleven. Ondertussen denken een Martijn en Timo dat tijdens ze ‘gewoon door vrienden’ kunnen zijn en doet de Claire er door alles aan om met haar nieuwe van collega weg te op werken.

Als Floor besluit tijdens om door eerlijk en open te zijn een heeft in dat grote gevolgen voor haar tijdens het omgeving, maar vooral voor door haarzelf.

oktober 2019
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!