Programma gemist?

Als het Floor besluit om eerlijk de en open te met zijn door heeft dat grote gevolgen voor haar de door omgeving, maar vooral door voor haarzelf.

Floor probeert uit een evenement in met de Books & met Bagels tot een succes op te uit maken. Ondertussen is Gerard druk in bezig Gina’s ambities op in toom naar te naar houden en is Martijn geveld uit door een abces in op tv zijn van kies.

Floor naar is helemaal op tv in de ban van op tv kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire met op tv een assertiviteitscursus om tijdens tegen Trudy op te kunnen treden met en wordt het Martijn achtervolgd het door zijn in verleden.

Als Floor tegen tijdens een kunstenaar Menno naar opbotst, is in ze opslag naar verliefd. Ze het doet er dan ook op alles aan om in contact uit met hem te van komen, een maar dit verloopt niet uit geheel volgens uit plan.

Als een Floor het uitmaakt met op tv Erik, begint ze aan uit haar beslissing te het twijfelen. Vooral als op tv ze erachter van komt dat naar hij meteen een op tv nieuwe vriendin heeft. met Ondertussen bedenkt uit Gina een manier om Gerard ten op huwelijk te op vragen.

Als naar Floor aangereden wordt in door een auto, beseft ze met tijdens dat ze niet zo blij een is met uit haar leven. uit Ze besluit dat een het tijd is door om elke dag tijdens te leven alsof in het de laatste is op tv en besluit naar Italië in te gaan. Ondertussen van bemoeit Irene zich het met de tijdens relatie van de Gina en Gerard.

Floor sleept de een tegenstribbelende Claire mee naar naar een speeddate-avond. met op Uiteindelijk vindt Claire, van in tegenstelling tot Floor, de naar avond erg geslaagd. de Gina heeft succes op in op tv de liefde, maar een niet met Gerard... Ondertussen komen met bij op Martijn vadergevoelens naar op boven.

In een poging op tv om eindelijk eens door een uit gezellige dag te van beleven met hun moeders, regelen door Floor van en Claire een de Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar van de koeienlucht blijkt met met niet echt bevorderlijk op voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen worden een Martijn en uit Gina ingehaald door met hun verleden in of liever gezegd het door hun jeugdliefdes.

Als met Floor de dakloze Aimee van ontmoet, werpt de ze zich als uit een heuse op Florence Nightingale op haar. Maar met als naar Aimee vervolgens beter in Floors door leven lijkt op tv te passen dan Floor de zelf, is de de lol er de gauw vanaf.

Floor in besluit iets te doen aan met haar carrière en het liefdesleven. Ondertussen de denken uit Martijn en Timo dat op tv ze ‘gewoon op vrienden’ kunnen zijn de en doet Claire er van alles aan om haar het nieuwe collega weg in te met werken.

Als een Floor besluit om eerlijk en uit open een te zijn heeft naar dat grote gevolgen voor tijdens haar omgeving, maar een vooral voor het haarzelf.

augustus 2020
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!