Programma gemist?

Als Floor besluit door om door eerlijk en de open te zijn heeft dat grote tijdens gevolgen het voor haar omgeving, maar vooral tijdens voor een haarzelf.

Floor probeert een naar evenement in het de Books & op tv Bagels tot een door succes te met maken. Ondertussen is op tv Gerard druk bezig Gina’s ambities de in toom uit te houden en de is Martijn geveld door door een een abces in de zijn kies.

Floor is helemaal een in de ban naar van een kunstenaar Menno. Ondertussen de doet Claire een assertiviteitscursus naar om in tegen Trudy op een te kunnen treden en wordt op tv Martijn achtervolgd door met zijn tijdens verleden.

Als Floor de tegen tijdens een kunstenaar Menno van opbotst, is ze op tv opslag verliefd. Ze doet er dan op ook op alles aan om van in contact op tv met hem te komen, maar dit de verloopt op tv niet geheel volgens op tv plan.

Als op tv Floor het op tv uitmaakt met Erik, van begint ze aan haar beslissing te op twijfelen. tijdens Vooral als van ze erachter komt van dat hij meteen een met nieuwe vriendin heeft. van Ondertussen bedenkt Gina een manier een om tijdens Gerard ten huwelijk naar te vragen.

Als Floor aangereden de naar wordt door een auto, op tv beseft ze op tv dat ze niet zo blij is naar met haar leven. tijdens Ze van besluit dat het tijd in is om elke het dag te een leven alsof het de op laatste tijdens is en besluit naar het Italië te op gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met van van de relatie van het Gina en Gerard.

Floor door sleept een op tegenstribbelende Claire mee naar door een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, tijdens in met tegenstelling tot uit Floor, de avond door erg geslaagd. Gina heeft succes in op tv op tv de liefde, maar naar niet met Gerard... op Ondertussen komen bij Martijn vadergevoelens uit naar door boven.

In een poging door om eindelijk op tv eens in een gezellige dag een te beleven met hun van moeders, regelen Floor tijdens en Claire een Moederdag-uitje door op een een eco-boerderij, maar de van koeienlucht blijkt niet tijdens echt bevorderlijk voor de de moeder-dochter-relaties. Ondertussen worden Martijn naar naar en Gina ingehaald op tv door hun verleden of de liever gezegd door hun het jeugdliefdes.

Als op tv Floor de dakloze van Aimee ontmoet, door werpt ze zich als naar een heuse Florence van Nightingale op het haar. Maar als Aimee vervolgens naar beter tijdens in Floors leven lijkt het te passen dan Floor in zelf, is de lol op tv in er gauw vanaf.

Floor op besluit iets te doen op aan haar tijdens carrière en liefdesleven. de Ondertussen denken Martijn en op tv Timo dat ze ‘gewoon een het vrienden’ kunnen zijn en doet Claire op tv op tv er alles aan om door haar nieuwe collega weg te tijdens tijdens werken.

Als Floor besluit het om eerlijk en van open te zijn op tv heeft dat grote tijdens een gevolgen voor haar op omgeving, maar vooral voor de haarzelf.

april 2021
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!