Programma gemist?

Als Floor de besluit met om eerlijk en open te een zijn heeft dat grote met gevolgen voor van haar omgeving, maar vooral een tijdens voor haarzelf.

Floor probeert een tijdens evenement op tv in de tijdens Books & Bagels de tot een succes te naar maken. Ondertussen is in Gerard druk met bezig Gina’s ambities in toom naar te met houden en is Martijn geveld naar door een abces een in zijn op kies.

Floor tijdens is helemaal in de door ban van kunstenaar Menno. met uit Ondertussen doet Claire door een assertiviteitscursus om tegen Trudy tijdens op te kunnen met treden met en wordt Martijn achtervolgd door tijdens zijn een verleden.

Als Floor de tegen een kunstenaar Menno door opbotst, is een ze opslag verliefd. op Ze doet er dan de ook alles aan met het om in contact met de hem te door komen, maar dit verloopt de niet geheel volgens met plan.

Als Floor in het uitmaakt met Erik, uit begint ze op tv aan haar tijdens beslissing te twijfelen. Vooral de als het ze erachter komt dat een hij meteen een tijdens nieuwe vriendin heeft. van Ondertussen bedenkt Gina naar een manier met om Gerard ten huwelijk te tijdens vragen.

Als Floor aangereden tijdens wordt uit door een auto, beseft ze in dat van ze niet zo blij de is met door haar leven. Ze besluit van dat het tijd is op tv om met elke dag te met leven alsof het door de laatste is en de besluit naar Italië te naar gaan. Ondertussen een bemoeit Irene zich met de de het relatie van Gina en met Gerard.

Floor tijdens sleept een tegenstribbelende op Claire mee naar een speeddate-avond. tijdens Uiteindelijk vindt in Claire, in tegenstelling tot uit Floor, de de avond erg geslaagd. naar Gina van heeft succes in de liefde, door maar niet met op Gerard... Ondertussen komen bij naar Martijn naar vadergevoelens naar een boven.

In door een poging om eindelijk eens uit een gezellige naar dag te op tv beleven met een hun moeders, regelen Floor en Claire naar door een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar tijdens uit de koeienlucht blijkt niet door echt bevorderlijk voor het de moeder-dochter-relaties. in Ondertussen worden Martijn en Gina ingehaald door tijdens door hun verleden of liever met gezegd door op tv hun jeugdliefdes.

Als door Floor de door dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich een als een heuse tijdens Florence Nightingale van op haar. Maar de als van Aimee vervolgens beter in op tv Floors leven lijkt te een passen dan op tv Floor zelf, is uit de lol er met gauw vanaf.

Floor op tv besluit iets van te doen aan de haar carrière en liefdesleven. van Ondertussen denken Martijn het en Timo dat ze ‘gewoon in een vrienden’ kunnen zijn en doet Claire van in er alles aan om haar nieuwe tijdens collega weg te met door werken.

Als Floor besluit op tijdens om eerlijk en open te met zijn tijdens heeft dat grote met gevolgen voor haar in omgeving, maar vooral voor het haarzelf.

september 2021
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!