Programma gemist?

Als van Floor besluit om eerlijk uit en met open te zijn heeft op dat grote gevolgen voor haar met uit omgeving, maar vooral voor tijdens haarzelf.

Floor probeert een in naar evenement in de Books de & Bagels tot een het succes te maken. de Ondertussen is Gerard met druk de bezig Gina’s ambities op in toom te houden het en is Martijn door geveld door een met abces in zijn op kies.

Floor in is helemaal door in de ban van kunstenaar Menno. een in Ondertussen doet Claire een met assertiviteitscursus om uit tegen Trudy op te kunnen treden naar naar en wordt Martijn het achtervolgd door zijn door verleden.

Als Floor tegen naar een kunstenaar het Menno opbotst, uit is ze opslag verliefd. Ze uit doet er het dan uit ook alles aan om de in contact van met hem te komen, de maar dit verloopt niet van geheel volgens tijdens plan.

Als tijdens Floor het uitmaakt met Erik, op tv begint ze aan van haar beslissing van te twijfelen. Vooral de als ze erachter komt op op dat hij meteen een van nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt in Gina met een manier om de Gerard ten huwelijk uit te vragen.

Als Floor aangereden naar wordt door de een auto, op beseft ze dat in ze niet zo blij is de met met haar leven. Ze uit besluit dat het tijd is op om elke dag in te uit leven alsof het de laatste een is en het besluit naar uit Italië te het gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich het met het de relatie van Gina en uit Gerard.

Floor een sleept een tegenstribbelende Claire mee op naar een speeddate-avond. tijdens op tv Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot een Floor, de avond op tv erg geslaagd. Gina de heeft succes in een een de liefde, maar niet met Gerard... een Ondertussen komen uit bij Martijn vadergevoelens naar met op tv boven.

In een naar poging om eindelijk tijdens eens een gezellige van dag te beleven uit met hun moeders, regelen door Floor en op tv Claire in een Moederdag-uitje op een op eco-boerderij, maar de koeienlucht van blijkt niet echt naar bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. door Ondertussen worden Martijn het en het Gina ingehaald door hun verleden van het of liever gezegd door hun de jeugdliefdes.

Als Floor op de dakloze Aimee ontmoet, door werpt ze zich door als een heuse het Florence Nightingale op op tv haar. op Maar als het Aimee vervolgens beter in uit Floors leven het lijkt te passen dan Floor in zelf, is de lol de er gauw in vanaf.

Floor besluit op iets te uit doen aan in haar carrière en liefdesleven. tijdens Ondertussen denken Martijn en Timo het dat ze ‘gewoon het vrienden’ in kunnen zijn en doet Claire een er alles het aan de om haar nieuwe collega weg het te uit werken.

Als Floor besluit in een om eerlijk en tijdens open te zijn op heeft dat grote in gevolgen voor haar omgeving, maar een vooral naar voor haarzelf.

april 2020
01-03-2010 23:00

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

22-02-2010 23:00

Aflevering 4

Floor Faber - Aflevering 4

Floor probeert een evenement in de Books & Bagels tot een succes te maken. Ondertussen is Gerard druk bezig Gina’s ambities in toom te houden en is Martijn geveld door een abces in zijn kies.

15-02-2010 23:00

Aflevering 3

Floor Faber - Aflevering 3

Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

08-02-2010 23:00

Aflevering 2

Floor Faber - Aflevering 2

Als Floor tegen een kunstenaar Menno opbotst, is ze opslag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

01-02-2010 23:00

Aflevering 1

Floor Faber - Aflevering 1

Als Floor het uitmaakt met Erik, begint ze aan haar beslissing te twijfelen. Vooral als ze erachter komt dat hij meteen een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen bedenkt Gina een manier om Gerard ten huwelijk te vragen.

29-12-2009 21:00

Aflevering 10

Floor Faber - Aflevering 10

Als Floor aangereden wordt door een auto, beseft ze dat ze niet zo blij is met haar leven. Ze besluit dat het tijd is om elke dag te leven alsof het de laatste is en besluit naar Italië te gaan. Ondertussen bemoeit Irene zich met de relati...

22-12-2009 21:00

Aflevering 9

Floor Faber - Aflevering 9

Floor sleept een tegenstribbelende Claire mee naar een speeddate-avond. Uiteindelijk vindt Claire, in tegenstelling tot Floor, de avond erg geslaagd. Gina heeft succes in de liefde, maar niet met Gerard... Ondertussen komen bij Martijn vade...

15-12-2009 21:05

Aflevering 8

Floor Faber - Aflevering 8

In een poging om eindelijk eens een gezellige dag te beleven met hun moeders, regelen Floor en Claire een Moederdag-uitje op een eco-boerderij, maar de koeienlucht blijkt niet echt bevorderlijk voor de moeder-dochter-relaties. Ondertussen w...

08-12-2009 21:05

Aflevering 7

Floor Faber - Aflevering 7

Als Floor de dakloze Aimee ontmoet, werpt ze zich als een heuse Florence Nightingale op haar. Maar als Aimee vervolgens beter in Floors leven lijkt te passen dan Floor zelf, is de lol er gauw vanaf.

01-12-2009 21:00

Aflevering 6

Floor Faber - Aflevering 6

Floor besluit iets te doen aan haar carrière en liefdesleven. Ondertussen denken Martijn en Timo dat ze ‘gewoon vrienden’ kunnen zijn en doet Claire er alles aan om haar nieuwe collega weg te werken.

24-11-2009 21:05

Aflevering 5

Floor Faber - Aflevering 5

Als Floor besluit om eerlijk en open te zijn heeft dat grote gevolgen voor haar omgeving, maar vooral voor haarzelf.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber - Bekijk hier alle afleveringen

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Floor Faber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floor Faber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floor Faber bij Floor Faber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floor Faber. Heb je een uitzending van Floor Faber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floor Faber gemist

Floor Faber is een Nederlandse dramaserie die vanaf oktober 2009 wordt uitgezonden op NET 5. De rol van Floor Faber wordt gespeeld door actrice Georgina Verbaan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige column uit de VIVA.

Uitzending gemist van Floor Faber? Hier kun je alle uitzendingen van Floor Faber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-03-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!