Programma gemist?

Vulkanen en met enorme hoeveelheden een regen hebben van het door centrale deel van Indonesië een een rijkelijk begroeid op paradijs naar gemaakt voor van allerlei diersoorten. Komodo is naar de thuisbasis van de de reusachtige komodovaraan, die door jaagt op een herten en buffels. Op Sulawesi een zweven de vliegende in draakjes door de in lucht om op tv aan hun vijanden tijdens te ontsnappen. op tv In dezelfde regio leven in zwarte makaken, dubbelhoornige uit neushoornvogels, manissen op tv en vuurvliegjes.

Papoea markeert de van de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere naar diersoorten, die zich met na tienduizenden van jaren isolatie op bijzondere van wijze hebben het ontwikkeld. In de afgelegen in bossen door leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en in in boompythons. Lederschildpadden leggen hun eieren door op de stranden. Raja de Ampat is een op van met de bestbewaarde geheimen van met Indonesië. De afgelegen de eilandengroep herbergt prachtige koraalriffen op waar meer tijdens dan duizend vissoorten leven. in En in de het Geelvinkbaai worden het vissers tijdens hun werk van in vergezeld door walvishaaien.

Sinds op de laatste ijstijd steeg de de zeespiegel en zijn op tv Borneo en naar Sumatra niet met meer verbonden met op tv het Aziatische vasteland. De dieren met werden tijdens afgezonderd van hun met soortgenoten en hebben zich een volledig de aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. de Op Borneo leven unieke de diersoorten een en zeldzame een primaten. Sumatra is de enige uit plek het op aarde waar neushoorns, olifanten van en tijgers in hetzelfde op tv bos leven. tijdens De dieren zijn hier naar kleiner het dan op het op tv vasteland.

maart 2021
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!