Programma gemist?

Vulkanen en het enorme hoeveelheden van regen hebben een van het centrale door deel van Indonesië een rijkelijk door begroeid paradijs gemaakt uit voor allerlei diersoorten. Komodo het is de het thuisbasis van de reusachtige in komodovaraan, die jaagt de op naar herten en buffels. Op Sulawesi het zweven de een vliegende draakjes door de van lucht om aan met op hun vijanden te ontsnappen. In op dezelfde regio leven zwarte een makaken, dubbelhoornige op tv neushoornvogels, manissen en een vuurvliegjes.

Papoea een markeert de oostgrens van Indonesië. de Hier leven bijzondere naar diersoorten, een die zich na de tienduizenden jaren isolatie op op bijzondere op tv wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen een op tv bossen leven paradijsvogels, naar vleerhonden, kokoskrabben en boompythons. Lederschildpadden het leggen hun naar eieren op op tv de stranden. Raja een Ampat is een van de op tv bestbewaarde geheimen in van Indonesië. de De afgelegen eilandengroep herbergt het prachtige koraalriffen het waar meer dan het duizend vissoorten leven. En in op tv de Geelvinkbaai worden vissers de tijdens hun het werk vergezeld door op walvishaaien.

Sinds tijdens de laatste ijstijd steeg de op zeespiegel en op tv zijn Borneo naar en Sumatra niet op tv meer verbonden uit met het Aziatische vasteland. De op tv dieren met werden afgezonderd van tijdens hun soortgenoten en de hebben zich volledig aangepast aan een hun nieuwe leefomgeving. van Op op tv Borneo leven unieke door diersoorten en zeldzame primaten. een Sumatra is de naar enige plek op van aarde waar de neushoorns, olifanten en tijgers in hetzelfde op met bos leven. De tijdens dieren zijn hier kleiner dan op tijdens een het vasteland.

december 2021
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!