Programma gemist?

Vulkanen naar en enorme hoeveelheden regen hebben door van het centrale naar deel door van Indonesië een rijkelijk begroeid van paradijs gemaakt voor naar allerlei diersoorten. Komodo van een is de thuisbasis het van de reusachtige komodovaraan, die jaagt uit door op herten en door buffels. Op Sulawesi het zweven de vliegende draakjes door de van van lucht om aan hun vijanden te uit ontsnappen. de In dezelfde naar regio leven zwarte makaken, dubbelhoornige neushoornvogels, een op tv manissen en vuurvliegjes.

Papoea markeert de de met oostgrens van Indonesië. Hier leven op bijzondere diersoorten, op die zich na tienduizenden jaren op tv isolatie op bijzondere van een wijze hebben ontwikkeld. naar In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, het vleerhonden, kokoskrabben en met boompythons. uit Lederschildpadden leggen hun eieren op van de van stranden. Raja Ampat tijdens is een van uit de bestbewaarde geheimen van in Indonesië. De afgelegen op tv eilandengroep herbergt prachtige koraalriffen de waar op tv meer dan duizend op tv vissoorten leven. uit En in de Geelvinkbaai de worden vissers tijdens hun het werk vergezeld in door walvishaaien.

Sinds de laatste met ijstijd steeg een de zeespiegel en zijn tijdens Borneo van en Sumatra niet meer verbonden tijdens met het in Aziatische op vasteland. De dieren werden afgezonderd van tijdens hun soortgenoten en tijdens hebben zich een volledig een aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. van Op Borneo leven unieke een een diersoorten en zeldzame primaten. Sumatra is een de een enige plek op aarde op tv waar neushoorns, olifanten op en tijgers de in hetzelfde bos leven. De op tv dieren een zijn hier kleiner dan uit op het een vasteland.

oktober 2020
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!