Programma gemist?

Vulkanen op en enorme hoeveelheden regen het hebben tijdens van het centrale deel van tijdens Indonesië een naar rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor naar allerlei van diersoorten. Komodo met is de thuisbasis uit van de reusachtige komodovaraan, naar die jaagt tijdens op herten en buffels. Op Sulawesi met zweven de vliegende een op draakjes door de lucht met om aan hun vijanden te het de ontsnappen. In dezelfde regio de leven zwarte makaken, dubbelhoornige op tv neushoornvogels, manissen en een vuurvliegjes.

Papoea markeert op de oostgrens tijdens van Indonesië. Hier leven van bijzondere diersoorten, tijdens die zich het na tienduizenden jaren isolatie op door bijzondere op wijze hebben ontwikkeld. In naar de afgelegen bossen leven het paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben een en boompythons. Lederschildpadden op leggen hun eieren op met in de stranden. Raja Ampat is een uit van op tv de bestbewaarde geheimen van van Indonesië. De afgelegen eilandengroep door herbergt prachtige door koraalriffen door waar meer dan van duizend vissoorten leven. En in de een tijdens Geelvinkbaai worden vissers tijdens tijdens hun werk de vergezeld door walvishaaien.

Sinds de van laatste ijstijd steeg de van zeespiegel in en zijn Borneo en het Sumatra niet meer op tv verbonden van met het Aziatische vasteland. De dieren naar werden afgezonderd door van hun soortgenoten en tijdens hebben zich met volledig met aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. op tv Op Borneo leven de unieke diersoorten en tijdens zeldzame het primaten. Sumatra is de enige plek uit op aarde waar op tv het neushoorns, olifanten en tijgers in hetzelfde een door bos leven. De dieren zijn hier tijdens kleiner dan op op het het vasteland.

juli 2020
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!