Programma gemist?

Vulkanen op tv en enorme met hoeveelheden regen hebben van het centrale uit deel van Indonesië naar het een rijkelijk begroeid op paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo in is de thuisbasis van van de het reusachtige uit komodovaraan, die jaagt op herten en op met buffels. Op Sulawesi zweven de uit vliegende draakjes door de uit lucht om aan naar hun vijanden te met ontsnappen. de In dezelfde regio tijdens leven zwarte makaken, dubbelhoornige neushoornvogels, op tv het manissen en vuurvliegjes.

Papoea in markeert de oostgrens de van Indonesië. Hier leven bijzondere in diersoorten, die zich in tijdens na tienduizenden jaren isolatie de op bijzondere wijze hebben door ontwikkeld. In de het afgelegen bossen op leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben op en boompythons. Lederschildpadden door leggen hun de eieren op de stranden. naar Raja de Ampat is een van in de bestbewaarde geheimen naar van Indonesië. De afgelegen tijdens eilandengroep herbergt prachtige koraalriffen op tv tijdens waar meer dan een duizend vissoorten leven. En in de door het Geelvinkbaai worden vissers tijdens hun tijdens werk vergezeld door tijdens walvishaaien.

Sinds door de laatste ijstijd tijdens steeg de zeespiegel door en zijn Borneo en met Sumatra niet meer van verbonden met het in Aziatische op tv vasteland. De dieren in werden afgezonderd van hun soortgenoten en door hebben op zich volledig aangepast een aan hun nieuwe het leefomgeving. Op uit Borneo leven unieke in diersoorten en zeldzame primaten. Sumatra is het de enige plek door op aarde uit waar neushoorns, olifanten en op tv tijgers het in hetzelfde bos op leven. De dieren zijn hier met de kleiner dan op het tijdens vasteland.

november 2019
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!