Programma gemist?

Vulkanen op en enorme hoeveelheden regen hebben op tv van het in centrale deel van naar Indonesië een de rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor tijdens allerlei diersoorten. Komodo door is van de thuisbasis van van de reusachtige komodovaraan, die jaagt het op herten en met van buffels. Op Sulawesi van zweven de vliegende een draakjes door de lucht om aan met hun vijanden te naar ontsnappen. met In dezelfde regio leven in zwarte naar makaken, dubbelhoornige neushoornvogels, manissen en door vuurvliegjes.

Papoea markeert van de oostgrens van de Indonesië. Hier leven de bijzondere diersoorten, die zich tijdens na tienduizenden jaren tijdens isolatie van op bijzondere wijze van hebben ontwikkeld. In de afgelegen tijdens bossen leven van paradijsvogels, het vleerhonden, kokoskrabben en boompythons. met Lederschildpadden leggen hun eieren met op in de stranden. Raja Ampat uit is een van de bestbewaarde van geheimen van Indonesië. uit De afgelegen eilandengroep uit tijdens herbergt prachtige koraalriffen naar waar meer dan duizend vissoorten op leven. En in op tv de van Geelvinkbaai worden vissers tijdens hun werk in vergezeld door met walvishaaien.

Sinds uit de laatste in ijstijd steeg de zeespiegel en het zijn Borneo en Sumatra van niet meer van verbonden van met het Aziatische vasteland. De dieren op tv een werden afgezonderd van hun soortgenoten en uit hebben van zich volledig aangepast aan door hun met nieuwe leefomgeving. Op op tv Borneo leven unieke diersoorten en zeldzame door primaten. naar Sumatra is de een enige plek van op aarde waar een neushoorns, olifanten en tijgers in hetzelfde uit bos op tv leven. De dieren zijn tijdens hier kleiner dan uit op het uit vasteland.

juni 2021
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!