Programma gemist?

Vulkanen en op tv enorme met hoeveelheden regen hebben uit van het centrale deel met van Indonesië een rijkelijk begroeid een paradijs gemaakt voor tijdens in allerlei diersoorten. Komodo is de op tv thuisbasis van de reusachtige op komodovaraan, met die jaagt de op herten en tijdens buffels. Op Sulawesi zweven van de vliegende draakjes door het de het lucht om aan hun vijanden het te de ontsnappen. In dezelfde regio leven zwarte op tv makaken, de dubbelhoornige neushoornvogels, manissen en door vuurvliegjes.

Papoea tijdens markeert de oostgrens van de Indonesië. Hier het leven bijzondere diersoorten, door die zich na tienduizenden jaren een isolatie op bijzondere de in wijze hebben ontwikkeld. In van de afgelegen bossen uit leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben door en boompythons. Lederschildpadden uit leggen tijdens hun eieren op de stranden. op tv Raja Ampat is met een van de naar bestbewaarde geheimen van van Indonesië. op De afgelegen eilandengroep op tv herbergt prachtige koraalriffen waar van meer dan duizend met vissoorten leven. En in de het het Geelvinkbaai worden vissers van tijdens hun werk vergezeld uit door walvishaaien.

Sinds de in laatste ijstijd een steeg de zeespiegel en een zijn Borneo en de Sumatra niet meer verbonden de met op het Aziatische vasteland. uit De dieren de werden afgezonderd van hun van soortgenoten en hebben zich volledig op aangepast op aan hun nieuwe leefomgeving. Op op Borneo leven unieke in diersoorten en naar zeldzame primaten. Sumatra is naar de enige plek op op aarde tijdens waar neushoorns, olifanten in en tijgers tijdens in hetzelfde op bos leven. De dieren tijdens zijn hier kleiner het dan op het tijdens vasteland.

december 2019
17-03-2017 20:30

Land of dragons

Wild Indonesia - Land of dragons

Vulkanen en enorme hoeveelheden regen hebben van het centrale deel van Indonesië een rijkelijk begroeid paradijs gemaakt voor allerlei diersoorten. Komodo is de thuisbasis van de reusachtige komodovaraan, die jaagt op herten en buffels. Op ...

10-03-2017 21:36

Papua's lost worlds

Wild Indonesia - Papua's lost worlds

Papoea markeert de oostgrens van Indonesië. Hier leven bijzondere diersoorten, die zich na tienduizenden jaren isolatie op bijzondere wijze hebben ontwikkeld. In de afgelegen bossen leven paradijsvogels, vleerhonden, kokoskrabben en boompyt...

10-03-2017 20:30

Islands of monsters

Wild Indonesia - Islands of monsters

Sinds de laatste ijstijd steeg de zeespiegel en zijn Borneo en Sumatra niet meer verbonden met het Aziatische vasteland. De dieren werden afgezonderd van hun soortgenoten en hebben zich volledig aangepast aan hun nieuwe leefomgeving. Op Bor...

Wild Indonesia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Indonesia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Indonesia bij Wild Indonesia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Indonesia. Heb je een uitzending van Wild Indonesia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Indonesia gemist

Britse documentaireserie over de fascinerende natuur van Indonesië. De 17.000 eilanden die Indonesië vormen, strekken zich uit over meer dan 3.000 kilometer rond de evenaar. De natuurlijke leefgebieden van Indonesië zijn zeer gevarieerd. Sommige eilanden zijn begroeid met tropisch regenwoud, terwijl op andere savanne te vinden is. Koraalriffen verbinden duizenden rustige atollen met elkaar, maar er zijn ook eilandjes waar golven krachtig tegen de rotsen slaan. In Papua zijn sommige bergtoppen zo hoog dat er altijd sneeuw ligt. Deze verschillen hebben gezorgd voor een ongekende hoeveelheid en diversiteit van levende wezens. Kijk mee naar de meest bijzondere locaties en dieren van Indonesië.

Uitzending gemist van Wild Indonesia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Indonesia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!