Programma gemist?

Het onderzoek naar de de dood met van Hayley op tv Reid richt zich op de de inbraak in een met kerk op door oudejaarsavond 2000. het Cassie en Sunny beginnen uit te naar vermoeden dat de vier mannen niet met de waarheid vertellen, een maar de op vraag de is waarom. James Hollis heeft tegenover uit een Amy verzwegen dat hij van is gehoord door de politie het in op verband met de dood van op tv Hayley Reid. Ook met de uit pers krijgt op er lucht van. op tv Tim Finch wordt onder druk tijdens gezet door zijn in ex-vrouw.

In het onderzoek tijdens met naar de dood van uit Hayley Reid naar krijgen Cassie en haar team tijdens hulp van oud-inspecteur John door Bentley. een Ze gaan langs bij Tim naar Finch, een met arts tegen tijdens wie een klacht is uit ingediend in namens een oud-patiënte. Jamila het heeft een met aanzoek gekregen van in Chris Lowe. Sunny een gaat praten met Peter in Carr, die uit problemen heeft op uit het werk en in zijn door huwelijk. James een Hollis maakt zich in zorgen om zijn zoon tijdens Eliot.

De menselijke tijdens resten die bij wegwerkzaamheden tijdens zijn aangetroffen, een zijn naar op alle waarschijnlijkheid van de 16-jarige naar Hayley Reid, die door in 2000 spoorloos met verdween. Het met politieonderzoek voert inspecteur in Cassie Stuart naar en haar collega Sunny Khan het uit naar het dorpje op Middenham, waar de familie met woont. Hayley's zus besluit tijdens de de dagboeken van haar door zus aan Cassie uit te geven.

Inspecteur Cassie in Stuart de en haar collega Sunny Khan uit worden ingeschakeld in als tijdens wegwerkzaamheden aan de naar van M1 menselijke resten worden gevonden. Het de met blijkt om een vrouw te gaan van naar die uiterlijk zestig jaar geleden op is begraven. Een titaniumplaatje een in het lichaam op tv vormt voor Cassie op en Sunny in een naar aanwijzing voor het achterhalen van in de een toedracht.

Cassie in richt haar aandacht op de in theorie dat de door verdachten door mogelijk misbruikt zijn door tijdens de bijeenkomsten een op het met Brentford-huis. Marion wordt opnieuw ondervraagd naar met de bewering met van Sinead door dat David in een IRA-doelwit zou kunnen uit zijn geweest. De het rechercheurs onderzoeken ook op de beschuldigingen door aan het adres tijdens van Colin. Er lijkt iets niet door te de kloppen.

Sunny in graaft dieper in het leven tijdens van David met Walker en komt tot een de het conclusie dat hij een op gekwelde het man was met heel door wat problemen. Sara en Colin de besluiten in hun geheimen te delen met in hun naar partners. Jason kan de in dood van op zijn vader maar lastig met een plek het geven.

Vanavond start uit het tweede uit seizoen van de uit Britse misdaadserie van Unforgotten. De komende drie naar zaterdagen is een vanaf 22:40 uur een dubbele aflevering het te zien. Rechercheurs het Cassie en Sunny komen de opnieuw in het een historisch moordonderzoek een terecht. Deze in keer werd in op tv een koffer tijdens langs de oevers van een Londense op rivier door het perfect van bewaarde lichaam gevonden van een man in van van middelbare leeftijd. Terwijl de rechercheurs een de identiteit een van het het slachtoffer proberen te achterhalen, staan op tv vier nietsvermoedende mensen de op het punt een meegesleurd te het worden in het het onderzoek: Colin Osborne, op tv een advocaat uit Brighton, naar uit kinderverpleegkundige Marion Kelsey, lerares Sara Mahmoud van en gerespecteerd uit politieagente Tessa door Nixon.

De kinderen van de Phiip naar Cross nemen contact in op met de politie. Ray op uit en Curtis blijven zoeken naar uit Lizzie. Eric Slater een legt het een bekentenis af. de Roberts openbaringen blijken vergaande gevolgen te een uit hebben, vooral voor zijn uit hoogzwangere dochter Caroline. De kinderen van van op Phiip Cross nemen contact uit op het met de politie. Ray het en Curtis tijdens blijven zoeken naar Lizzie. Eric in Slater legt op een bekentenis de af.

Er lijkt een de door tweede slachtoffer te zijn begraven in de de tuin van een uit de familie Slater. op tv Ray vraagt Curtis om hulp. Robert naar uit bekent dat hij geld van de de kerk heeft van gestolen.

Het op tv forensisch team ontdekt dat de naar in merken op het lichaam van het van uit slachtoffer in overeenstemming zijn met op bekende Gangland-martelmethoden uit van die tijd. het Cassie en Sunny gaan langs naar bij door Sir Phillip. het Het forensisch team ontdekt dat de het merken op het het lichaam van in het slachtoffer in in overeenstemming zijn met de bekende Gangland-martelmethoden van uit die tijd. het Cassie en Sunny door ondervragen Sir Phillip een over zijn betrokkenheid tijdens bij een prominente misdaadfamilie, de 40 jaar tijdens geleden.

Cassie in en Sunny naar gaan langs bij Robert in Greaves, die zich Jimmy tijdens liefdevol herinnert, maar niet uit in staat is op om te helpen uit bij het identificeren door van tijdens de mysterieuze met 'Jo-Jo', die Jimmy naar het dagboek gaf. Het het onderzoek naar de de dood van Jimmy gaat verder. op tv Cassie op tv en Sunny naar gaan langs bij priester van Robert Greaves, een die zich Jimmy het liefdevol herinnert, maar niet in staat door een is om te helpen bij het door tijdens identificeren van de van mysterieuze 'Jo-Jo', de persoon die Jimmy het het van dagboek gaf. op Cassie en Sunny gaan langs van bij Eric Slater, een uit voormalige boekhouder. En tijdens hij met herinnert zich Jo-Jo als op tv vriendin van de priester Robert uit Greaves. Het is duidelijk van dat niemand de waarheid het spreekt.

Na een de identificatie van het met lichaam het in de kelder tijdens als de 17-jarige Jimmy van Sullivan, begint de zoektocht naar in zijn naar moordenaar. Cassie en Sunny een onderzoeken de door namen in Jimmy's door dagboek. Na de identificatie van met van het lichaam in de uit kelder als het de 17-jarige Jimmy door Sullivan, begint de zoektocht van naar zijn moordenaar. Cassie en een de Sunny onderzoeken de namen uit in Jimmy's dagboek. op tv En Cassie reist naar met Liverpool om de Maureen, Jimmy's moeder, te ontmoeten het en de een beeld naar te krijgen van wie Jimmy was. op Maureen uit is opgelucht dat ze met eindelijk weet wat van er met haar de zoon, die al 39 met jaar werd vermist, de is tijdens gebeurd.

In een van vervallen gebouw wordt een naar skelet gevonden. met Detective Cassie Stuart een wordt op naar de cold in case gezet in het Unforgotten, vanaf vanavond op NPO met 2. In een de vervallen gebouw wordt een de lichaam gevonden. Op de het tijdens lichaam vinden de detectives op een dagboek, uit met achterin de op tv namen en adressen door van vier personen. Die blijken allemaal tijdens hun geheimen een te hebben. Detective Cassie Stuart met onderzoekt met de moord die 39 een jaar van eerder heeft plaatsgevonden. DI door Sunil Khan is haar assistent door en samen komen naar het ze erachter dat het om de naar 17-jarige Jimmy door Sullivan de gaat. De vier namen in met zijn dagboek worden behandeld in als van verdachten. Als de geheimen van op deze de doodnormale gezinsmensen langzaam naar buiten in de komen, blijkt dat niets in zwart-wit is. Kun je je door dierbaren op wel echt op vertrouwen? Unforgotten bestaat uit zes afleveringen de van drie van kwartier.

oktober 2019
05-10-2019 21:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Het onderzoek naar de dood van Hayley Reid richt zich op de inbraak in een kerk op oudejaarsavond 2000. Cassie en Sunny beginnen te vermoeden dat de vier mannen niet de waarheid vertellen, maar de vraag is waarom. James Hollis heeft tegenov...

28-09-2019 21:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

In het onderzoek naar de dood van Hayley Reid krijgen Cassie en haar team hulp van oud-inspecteur John Bentley. Ze gaan langs bij Tim Finch, een arts tegen wie een klacht is ingediend namens een oud-patiënte. Jamila heeft een aanzoek gekreg...

21-09-2019 21:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

De menselijke resten die bij wegwerkzaamheden zijn aangetroffen, zijn naar alle waarschijnlijkheid van de 16-jarige Hayley Reid, die in 2000 spoorloos verdween. Het politieonderzoek voert inspecteur Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan ...

14-09-2019 21:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Inspecteur Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan worden ingeschakeld als tijdens wegwerkzaamheden aan de M1 menselijke resten worden gevonden. Het blijkt om een vrouw te gaan die uiterlijk zestig jaar geleden is begraven. Een titaniumpla...

17-11-2018 22:45

Aflevering 5 en 6

Unforgotten - Aflevering 5 en 6

Cassie richt haar aandacht op de theorie dat de verdachten mogelijk misbruikt zijn tijdens de bijeenkomsten op het Brentford-huis. Marion wordt opnieuw ondervraagd naar de bewering van Sinead dat David een IRA-doelwit zou kunnen zijn gewees...

10-11-2018 22:40

Aflevering 3 en 4

Unforgotten - Aflevering 3 en 4

Sunny graaft dieper in het leven van David Walker en komt tot de conclusie dat hij een gekwelde man was met heel wat problemen. Sara en Colin besluiten hun geheimen te delen met hun partners. Jason kan de dood van zijn vader maar lastig een...

03-11-2018 22:40

Nieuw: Unforgotten seizoen 2

Unforgotten - Nieuw: Unforgotten seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten. De komende drie zaterdagen is vanaf 22:40 uur een dubbele aflevering te zien. Rechercheurs Cassie en Sunny komen opnieuw in een historisch moordonderzoek terecht. De...

15-04-2017 22:35

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

De kinderen van Phiip Cross nemen contact op met de politie. Ray en Curtis blijven zoeken naar Lizzie. Eric Slater legt een bekentenis af. Roberts openbaringen blijken vergaande gevolgen te hebben, vooral voor zijn hoogzwangere dochter Caro...

08-04-2017 22:35

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Er lijkt een tweede slachtoffer te zijn begraven in de tuin van de familie Slater. Ray vraagt Curtis om hulp. Robert bekent dat hij geld van de kerk heeft gestolen.

01-04-2017 22:35

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Het forensisch team ontdekt dat de merken op het lichaam van het slachtoffer in overeenstemming zijn met bekende Gangland-martelmethoden uit die tijd. Cassie en Sunny gaan langs bij Sir Phillip. Het forensisch team ontdekt dat de merken op ...

25-03-2017 23:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Cassie en Sunny gaan langs bij Robert Greaves, die zich Jimmy liefdevol herinnert, maar niet in staat is om te helpen bij het identificeren van de mysterieuze 'Jo-Jo', die Jimmy het dagboek gaf. Het onderzoek naar de dood van Jimmy gaat ver...

18-03-2017 22:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

Na de identificatie van het lichaam in de kelder als de 17-jarige Jimmy Sullivan, begint de zoektocht naar zijn moordenaar. Cassie en Sunny onderzoeken de namen in Jimmy's dagboek. Na de identificatie van het lichaam in de kelder als de 17-...

11-03-2017 22:40

Unforgotten

Unforgotten - Unforgotten

In een vervallen gebouw wordt een skelet gevonden. Detective Cassie Stuart wordt op de cold case gezet in Unforgotten, vanaf vanavond op NPO 2. In een vervallen gebouw wordt een lichaam gevonden. Op het lichaam vinden de detectives een dag...

Unforgotten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgotten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgotten bij Unforgotten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgotten. Heb je een uitzending van Unforgotten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgotten gemist

Uitzending gemist van Unforgotten? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgotten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!