Programma gemist?

Het idyllische leven van tijdens op het Friese platteland op tv wordt ruw verstoord door een de onverwacht het plan voor door een industrieel windmolenpark voor vijftig tot naar zestig enorme uit windturbines. naar 'Onderstroom'. Het idyllische leven op naar het Friese platteland wordt het door ruw verstoord door een onverwacht door plan voor een uit industrieel windmolenpark het voor vijftig uit tot zestig enorme windturbines. het Gedurende vier jaar naar volgde inwoner het en filmmaker Jeroen Hoogendoorn achter met de schermen deze op tv 'stille revolutie'. Wat tijdens in eerste instantie een het Not van In My Backyard-gevecht lijkt, ontwikkelt een zich tot een naar uit burgerinitiatief met verregaande uit gevolgen. Maar gaandeweg wrodt een van veel fundamenteler probleem een zichtbaar: op tv falend overheidsbeleid en de verregaande macht uit van de het commerciële de lobby.

mei 2021
11-03-2017 15:30

Windmolens (2/2)

Fryslân DOK: Onderstroom - Windmolens (2/2)

Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ruw verstoord door een onverwacht plan voor een industrieel windmolenpark voor vijftig tot zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ru...

Fryslân DOK: Onderstroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Onderstroom bij Fryslân DOK: Onderstroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Onderstroom. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Onderstroom gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Onderstroom? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Onderstroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!