Programma gemist?

Het idyllische leven de op op tv het Friese platteland wordt ruw van verstoord door van een onverwacht plan voor met een naar industrieel windmolenpark voor vijftig tot in zestig enorme naar windturbines. 'Onderstroom'. naar Het idyllische leven op tv op het Friese platteland uit wordt op ruw verstoord door de een onverwacht plan voor op tv een industrieel windmolenpark een voor vijftig door tot zestig enorme windturbines. Gedurende vier met met jaar volgde inwoner en filmmaker Jeroen door Hoogendoorn achter uit de tijdens schermen deze 'stille revolutie'. op Wat in eerste instantie op een Not met In My uit Backyard-gevecht lijkt, ontwikkelt zich tot uit een burgerinitiatief met het verregaande gevolgen. naar Maar gaandeweg wrodt van een veel fundamenteler probleem op zichtbaar: falend op tv overheidsbeleid en de op tv verregaande macht het van de commerciële naar lobby.

september 2020
11-03-2017 15:30

Windmolens (2/2)

Fryslân DOK: Onderstroom - Windmolens (2/2)

Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ruw verstoord door een onverwacht plan voor een industrieel windmolenpark voor vijftig tot zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ru...

Fryslân DOK: Onderstroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Onderstroom bij Fryslân DOK: Onderstroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Onderstroom. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Onderstroom gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Onderstroom? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Onderstroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!