Programma gemist?

Het uit idyllische leven van op het Friese platteland uit wordt ruw verstoord in door een met onverwacht plan voor een het industrieel windmolenpark voor vijftig van tot zestig enorme windturbines. op tv 'Onderstroom'. tijdens Het idyllische leven op tijdens het naar Friese platteland wordt ruw met verstoord door uit een onverwacht plan voor een industrieel het het windmolenpark voor vijftig tot met zestig enorme windturbines. door Gedurende vier jaar volgde naar inwoner en filmmaker op tv Jeroen in Hoogendoorn achter de van schermen deze 'stille revolutie'. een Wat in eerste instantie in een Not In My met Backyard-gevecht lijkt, ontwikkelt een zich uit tot een met burgerinitiatief met verregaande gevolgen. met Maar gaandeweg de wrodt een veel fundamenteler probleem in zichtbaar: falend overheidsbeleid en uit de de verregaande macht van een de commerciële uit lobby.

mei 2020
11-03-2017 15:30

Windmolens (2/2)

Fryslân DOK: Onderstroom - Windmolens (2/2)

Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ruw verstoord door een onverwacht plan voor een industrieel windmolenpark voor vijftig tot zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ru...

Fryslân DOK: Onderstroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Onderstroom bij Fryslân DOK: Onderstroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Onderstroom. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Onderstroom gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Onderstroom? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Onderstroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!