Programma gemist?

Het idyllische leven een op het Friese in platteland wordt door ruw verstoord door een het onverwacht in plan voor een in industrieel windmolenpark voor vijftig tot van zestig enorme windturbines. met 'Onderstroom'. een Het idyllische leven op tijdens het Friese met platteland wordt ruw verstoord met door een onverwacht een plan in voor een industrieel windmolenpark voor vijftig met tot zestig een enorme windturbines. Gedurende vier tijdens naar jaar volgde inwoner tijdens en filmmaker Jeroen Hoogendoorn tijdens achter de schermen deze het 'stille uit revolutie'. Wat in eerste een instantie een door Not In My Backyard-gevecht een lijkt, ontwikkelt zich tot een van burgerinitiatief met verregaande tijdens gevolgen. Maar tijdens gaandeweg wrodt een uit veel naar fundamenteler probleem zichtbaar: falend overheidsbeleid de en de verregaande macht naar in van de commerciële een lobby.

september 2021
11-03-2017 15:30

Windmolens (2/2)

Fryslân DOK: Onderstroom - Windmolens (2/2)

Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ruw verstoord door een onverwacht plan voor een industrieel windmolenpark voor vijftig tot zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ru...

Fryslân DOK: Onderstroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Onderstroom bij Fryslân DOK: Onderstroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Onderstroom. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Onderstroom gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Onderstroom? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Onderstroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!