Programma gemist?

Het met idyllische leven naar op het Friese platteland wordt ruw met verstoord een door een onverwacht naar plan voor het een industrieel windmolenpark voor vijftig tot met in zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het de idyllische leven het op het een Friese platteland wordt ruw verstoord het door naar een onverwacht plan voor een van industrieel windmolenpark de voor vijftig tot zestig enorme van van windturbines. Gedurende vier van jaar volgde inwoner de en filmmaker Jeroen Hoogendoorn uit achter de van schermen deze 'stille het revolutie'. Wat in eerste op tv instantie een Not In met My Backyard-gevecht lijkt, op tv ontwikkelt zich uit tot een burgerinitiatief een met verregaande gevolgen. Maar tijdens gaandeweg wrodt het een veel fundamenteler probleem zichtbaar: een falend overheidsbeleid op en de verregaande macht met op tv van de commerciële van lobby.

oktober 2021
11-03-2017 15:30

Windmolens (2/2)

Fryslân DOK: Onderstroom - Windmolens (2/2)

Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ruw verstoord door een onverwacht plan voor een industrieel windmolenpark voor vijftig tot zestig enorme windturbines. 'Onderstroom'. Het idyllische leven op het Friese platteland wordt ru...

Fryslân DOK: Onderstroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Onderstroom bij Fryslân DOK: Onderstroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Onderstroom. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Onderstroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Onderstroom gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Onderstroom? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Onderstroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!