Programma gemist?

Het team de heeft de een handen vol aan een totempaal op tv met die is opgebouwd uit menselijke lichaamsdelen. op op tv De overblijfselen zijn niet alleen door van recent uit vermoorde slachtoffers, door maar ook van decennia oude uit stoffelijke tijdens overschotten. Het is duidelijk dat de naar moordenaar een boodschap de over wil brengen. het Will in zit plotseling in Hannibals kantoor tijdens in en heeft geen idee door hoe hij door daar gekomen is. Hannibal denkt dat de Will het onderzoek tijdens naar de de gruwelijke moorden niet op tv aankan en dat door hij de daarom een black-out heeft naar gehad.

Een het musicus wordt dood van aangetroffen met de hals op tv van zijn naar viool door het zijn keel geduwd. Hannibals patiënt Franklyn een denkt dat zijn uit door vriend Tobias mogelijk de moordenaar is. het Hannibal is van geïntrigeerd door naar de elegantie een en de creativiteit van de moord met het en nodigt Tobias bij hem thuis met uit. Will vraagt op door Alana om hulp uit en de twee groeien naar in elkaar het toe.

Will heeft een op daderprofiel door gemaakt van een naar moordenaar, nadat een dode door man de zonder nieren in een een badkuip is gevonden. Jack door is uit ervan overtuigd dat dit van het werk is van uit de met Chesapeake Ripper, maar Wills door daderprofiel sluit naar dat uit. Het zou gaan om op een amateur, op tv mogelijk een jonge op chirurg, maar zeker niet naar tijdens om een koelbloedige seriemoordenaar. naar Hannibal zet op tv het team op het verkeerde met spoor.

Dr. de Frederick Chilton vraagt de FBI van om hulp op nadat een een patiënt van zijn psychiatrische naar instelling een verpleegster heeft het vermoord en daarna de beweerde van dat hij de 'Chesapeake in Ripper' is. naar Will en door Jack betwijfelen of dit waar is, van maar hij weet het erg door veel details te geven die uit door alleen de Ripper kan weten. met Jack op kende een van de slachtoffers naar van een deze seriemoordenaar en raakt daarom emotioneel met betrokken bij de in tijdens zaak.

Jack naar en zijn op tv team krijgen een bijzonder lugubere zaak van toegewezen: twee slachtoffers tijdens van zijn, uitgebeeld als engelen, aan met een plafond opgehangen. door Naarmate ze meer slachtoffers met vinden, vermoedt op Hannibal dat de dader op last heeft van een het gruwelijke hallucinaties en via de 'engelen' tijdens het zichzelf wil beschermen. Terwijl Jack op druk bezig is een met het onderzoek, ontvangt uit hij slecht nieuws in op tv over zijn vrouw.

Een familie van wordt uit dood aangetroffen, zittend aan een keurig op tv uit gedekte tafel. Ze zijn het op brute wijze omgebracht. met Jack naar ontdekt dat de met zoon niet zo heel lang uit geleden vermist is geweest de en hij legt naar al een snel de link tussen op de naar verdwijning en de moorden. De de waarheid blijkt veel door gruwelijker dan uit hij ooit de had kunnen voorzien. Hannibal helpt Abigail de om in door het reine te op tv komen op met haar verleden.

Jack op tv heeft het van vermoeden dat Abigail haar vader heeft van geholpen van bij de moorden met die hij heeft in gepleegd. Er worden nog in steeds zeven meisjes tijdens vermist tijdens en hun families smachten naar uit antwoorden. Tegen beter uit weten in besluiten de Hannibal en een Will om samen uit met Abigail van naar Minnesota af met te reizen om daar op van zoek te gaan naar het aanwijzingen. Tijdens een op tv op heftige confrontatie pleegt Abigail een moord een uit zelfverdediging en uit Hannibal de is daar getuige van. van Hij belooft haar uit te beschermen, maar daar van staat wel iets tijdens op tegenover.

Het met team onderzoekt de een zaak waarbij door slachtoffers levend worden begraven op tv om te dienen als meststof door het voor exotische paddenstoelen. Het volgende slachtoffer uit de blijkt Abigail Hobbs te zijn met en het wordt een tijdens race het tegen de een klok. Wills sessies met met Hannibal worden intensiever. Een journalist uit van de in roddelpers publiceert een sensatieverhaal uit over van Will.

FBI-agent Jack uit Crawford trekt profiler met Will Graham aan, die met uitzonderlijk goed op tv in de tijdens huid van met misdadigers kan kruipen. Het het betreft een zaak waarbij het een seriemoordenaar jonge vrouwen door vermoordt en het hun een organen verwijdert. Dr. Hannibal in Lecter wordt aangetrokken tijdens om Will psychologisch te van ondersteunen. Het in lijkt erop dat op Hannibal zo zijn naar eigen plannen naar met Will heeft.

november 2019
08-04-2017 00:34

Trou normand

Hannibal - Trou normand

Het team heeft de handen vol aan een totempaal die is opgebouwd uit menselijke lichaamsdelen. De overblijfselen zijn niet alleen van recent vermoorde slachtoffers, maar ook van decennia oude stoffelijke overschotten. Het is duidelijk dat de...

01-04-2017 22:57

Fromage

Hannibal - Fromage

Een musicus wordt dood aangetroffen met de hals van zijn viool door zijn keel geduwd. Hannibals patiënt Franklyn denkt dat zijn vriend Tobias mogelijk de moordenaar is. Hannibal is geïntrigeerd door de elegantie en de creativiteit van de mo...

01-04-2017 22:01

Sorbet

Hannibal - Sorbet

Will heeft een daderprofiel gemaakt van een moordenaar, nadat een dode man zonder nieren in een badkuip is gevonden. Jack is ervan overtuigd dat dit het werk is van de Chesapeake Ripper, maar Wills daderprofiel sluit dat uit. Het zou gaan o...

25-03-2017 22:53

Entrée

Hannibal - Entrée

Dr. Frederick Chilton vraagt de FBI om hulp nadat een patiënt van zijn psychiatrische instelling een verpleegster heeft vermoord en daarna beweerde dat hij de 'Chesapeake Ripper' is. Will en Jack betwijfelen of dit waar is, maar hij weet er...

25-03-2017 22:00

Coquilles

Hannibal - Coquilles

Jack en zijn team krijgen een bijzonder lugubere zaak toegewezen: twee slachtoffers zijn, uitgebeeld als engelen, aan een plafond opgehangen. Naarmate ze meer slachtoffers vinden, vermoedt Hannibal dat de dader last heeft van gruwelijke hal...

18-03-2017 22:51

Oeuf

Hannibal - Oeuf

Een familie wordt dood aangetroffen, zittend aan een keurig gedekte tafel. Ze zijn op brute wijze omgebracht. Jack ontdekt dat de zoon niet zo heel lang geleden vermist is geweest en hij legt al snel de link tussen de verdwijning en de moor...

18-03-2017 21:59

Potage

Hannibal - Potage

Jack heeft het vermoeden dat Abigail haar vader heeft geholpen bij de moorden die hij heeft gepleegd. Er worden nog steeds zeven meisjes vermist en hun families smachten naar antwoorden. Tegen beter weten in besluiten Hannibal en Will om sa...

11-03-2017 22:53

Amuse-Bouche

Hannibal - Amuse-Bouche

Het team onderzoekt een zaak waarbij slachtoffers levend worden begraven om te dienen als meststof voor exotische paddenstoelen. Het volgende slachtoffer blijkt Abigail Hobbs te zijn en het wordt een race tegen de klok. Wills sessies met Ha...

11-03-2017 22:00

Aperitif

Hannibal - Aperitif

FBI-agent Jack Crawford trekt profiler Will Graham aan, die uitzonderlijk goed in de huid van misdadigers kan kruipen. Het betreft een zaak waarbij een seriemoordenaar jonge vrouwen vermoordt en hun organen verwijdert. Dr. Hannibal Lecter w...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!