Programma gemist?

Jack het bedenkt een plan om Hannibal op te in kunnen arresteren. van Hannibal bereidt zich voor met op zijn vertrek. Will neemt met een door besluit dat verschrikkelijke gevolgen naar heeft.

Tijdens een therapiesessie door deelt door Will zijn visie op tv over hoe hij Hannibal zou op tv vermoorden. op Jack komt met een de verrassende getuige het om Will te uit helpen Hannibal te vangen. door Mason Verger de zint op wraak als hij de erachter komt hoe in manipulatief in Hannibal is.

Jack de en het team op verbergen de waarheid op over de verdwijning van Freddie naar een Lounds. Will en tijdens Margot houden de zwangerschap geheim een voor een Mason. Alana's twijfels over Will uit en naar Hannibal nemen toe.

Will het en Hannibal houden van de dood van door Randall Tier verborgen. tijdens Freddie Lounds zet een van gevaarlijk van onderzoek voort. Hannibal geeft op tv Margot advies over een het gewelddadige gedrag van haar in de broer.

Het uit team onderzoekt de dood van op een vrachtwagenchauffeur die op tv aan in stukken gereten lijkt naar te zijn op door verschillende soorten een dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, door Margot Verger, op na het een van zijn sessies. uit Hannibal is vastberaden Wills ware het aard het te ontdekken. Hij de bedenkt een de test, maar de resultaten verrassen van hem.

Het tijdens stoffelijk overschot op van een vrouw naar wordt in het lichaam het van een paard gevonden. de De FBI uit onderzoekt de zaak en Will tijdens helpt hen het daarbij. Alana maakt zich tijdens zorgen van om wat Will van het plan op tv is met Hannibal. Will en op Hannibal haasten zich op tv om een getuige het te beschermen, die het volgens hen in het groot gevaar op tv verkeert.

Will wordt ontslagen een uit de gevangenis de uit en zet zijn jacht op Hannibal door op tv voort. Miriam Lass wordt levend de gevonden. Dit geeft een Jack nieuwe hoop het om tijdens de 'Chesapeake Ripper' te met vinden.

Het lichaam van uit een gemeenteraadslid in wordt het in een boom op gevonden. Jack gaat het onuitgenodigd naar Hannibals feest de om verder onderzoek te doen in naar uit Wills vermoedens. op Een onthulling schokt een iedereen.

Freddie Lounds vindt een het stoffelijk overschot uit van Beverly dat tijdens op een gruwelijke op tv door manier is tentoongesteld. Will uit geeft de copycatmoordenaar de opdracht door om Hannibal te naar vermoorden. het Gideon luistert Wills de plan af en geeft Alana het de op kans om Will te de stoppen.

Na zijn therapie tijdens met van dr. Chilton van voelt Will zich aangemoedigd en het bedenkt een dodelijk plan een om Hannibal tijdens te ontmaskeren. De een FBI gaat op van zoek naar een de moordenaar die van op de door schedels van zijn naar slachtoffers bijenkorven maakt.

De rechtszaak de van Will begint. Jack van riskeert zijn baan door door zich niet tijdens aan de richtlijnen op tv van de FBI met te houden. op tv Hij onthult dat uit hij degene was tijdens die Will in tot het uiterste met dreef.

De FBI tijdens vraagt door Wills hulp bij het opsporen uit van een moordenaar die van de lichamen van door zijn slachtoffers van in kunst de verandert. Will beraamt op een plan van om Hannibal te in ontmaskeren.

Will houdt door vol dat hij onschuldig tijdens is. Hannibal en uit Jack met proberen het op tv feit dat hij in uit de gevangenis zit tijdens te accepteren. Kade Parnell uit bezoekt op tv Will.

Jack de bedenkt een de plan om Hannibal te op tv kunnen arresteren. Hannibal met bereidt zich voor op zijn de vertrek. Will neemt tijdens een besluit in dat op tv verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een therapiesessie uit deelt Will zijn op tv naar visie over hoe hij Hannibal zou uit vermoorden. Jack komt met met een van verrassende getuige om naar Will te helpen een Hannibal te vangen. tijdens Mason op tv Verger zint op wraak als naar hij erachter komt hoe uit het manipulatief Hannibal is.

februari 2020
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!