Programma gemist?

Jack tijdens bedenkt een plan om op tv Hannibal te de kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich tijdens met voor op zijn vertrek. een Will neemt een besluit dat de op tv verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een een therapiesessie de deelt Will zijn visie over het hoe de hij Hannibal zou vermoorden. Jack uit komt tijdens met een verrassende getuige om Will door in te helpen Hannibal te door vangen. Mason een Verger zint op wraak de als hij erachter komt hoe op manipulatief Hannibal van is.

Jack op tv en het team tijdens verbergen de waarheid over op de verdwijning van Freddie een tijdens Lounds. Will en door Margot houden de zwangerschap geheim op tv voor Mason. Alana's twijfels in tijdens over Will en Hannibal nemen op toe.

Will een en Hannibal het houden de dood het van Randall Tier verborgen. Freddie tijdens Lounds zet in een gevaarlijk onderzoek voort. van Hannibal geeft op tv Margot advies over het gewelddadige op in gedrag van haar een broer.

Het team onderzoekt van de dood van tijdens een naar vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten een lijkt het te zijn van door verschillende soorten dieren. Will de ontmoet Hannibals nieuwe door patiënte, Margot Verger, na tijdens een van met zijn door sessies. Hannibal is op tv vastberaden Wills ware aard met te ontdekken. Hij bedenkt tijdens een test, op tv maar de resultaten verrassen op hem.

Het het stoffelijk overschot van een vrouw de naar wordt in het lichaam van de een paard gevonden. het De FBI de onderzoekt de zaak met en Will helpt hen daarbij. van Alana maakt zich in zorgen om van wat Will van plan een is met Hannibal. tijdens Will en Hannibal op tv haasten zich om op tv een tijdens getuige te naar beschermen, die volgens met hen in groot gevaar door verkeert.

Will op tv wordt ontslagen uit de in gevangenis en zet zijn een jacht op Hannibal van voort. Miriam Lass in wordt de levend gevonden. Dit geeft Jack op tv nieuwe hoop om op de 'Chesapeake tijdens Ripper' te naar vinden.

Het op lichaam van een gemeenteraadslid van wordt in op tv een boom gevonden. uit Jack gaat onuitgenodigd naar met Hannibals feest om het verder onderzoek op te doen op naar Wills vermoedens. Een door onthulling schokt uit iedereen.

Freddie op Lounds vindt het op tv stoffelijk overschot tijdens van Beverly dat op een met gruwelijke manier uit is tentoongesteld. met Will geeft de op tv copycatmoordenaar de opdracht om uit Hannibal te vermoorden. van Gideon luistert Wills plan tijdens af van en geeft Alana de het kans om Will de te stoppen.

Na door zijn therapie naar met dr. Chilton met voelt Will zich de aangemoedigd en bedenkt in een dodelijk plan het om Hannibal te ontmaskeren. De FBI uit gaat op het zoek naar een de moordenaar van die van de schedels van uit zijn slachtoffers bijenkorven door maakt.

De op tv rechtszaak van Will begint. Jack op tv riskeert zijn in baan door zich niet op tv aan door de richtlijnen de van de FBI op tv te houden. Hij naar onthult dat hij degene door was die Will tot op tv het uiterste uit dreef.

De FBI vraagt het de Wills hulp bij het opsporen van op tv in een moordenaar die met de lichamen van zijn slachtoffers in tijdens kunst verandert. Will met beraamt met een plan met om Hannibal te het ontmaskeren.

Will houdt het vol dat hij door onschuldig is. Hannibal en naar Jack uit proberen het feit dat hij een in in de gevangenis in zit te accepteren. Kade Parnell naar bezoekt naar Will.

Jack op bedenkt een plan om in Hannibal het te kunnen arresteren. Hannibal naar bereidt zich in voor op zijn vertrek. Will naar neemt een een besluit dat verschrikkelijke de gevolgen heeft.

Tijdens een een therapiesessie deelt Will op tv zijn visie over uit hoe hij Hannibal van zou door vermoorden. Jack komt met een verrassende op tv een getuige om Will te helpen Hannibal het een te vangen. Mason Verger zint op tijdens een wraak als hij erachter komt hoe door tijdens manipulatief Hannibal is.

maart 2021
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!