Programma gemist?

Jack de bedenkt een plan om van Hannibal te tijdens kunnen arresteren. Hannibal bereidt uit zich voor op zijn tijdens vertrek. tijdens Will neemt door een besluit dat een verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een therapiesessie tijdens het deelt Will zijn visie over uit hoe hij Hannibal zou een vermoorden. Jack uit komt de met een verrassende getuige een om Will te helpen op tv Hannibal te uit vangen. Mason Verger tijdens zint op wraak als hij het erachter komt met hoe manipulatief Hannibal met is.

Jack en het het team verbergen de op tv waarheid over de de verdwijning van Freddie uit Lounds. Will en op Margot houden de een zwangerschap uit geheim voor door Mason. Alana's twijfels over Will en de Hannibal nemen in toe.

Will op en Hannibal houden de uit dood van in Randall Tier verborgen. Freddie Lounds de zet een gevaarlijk door onderzoek voort. uit Hannibal geeft door Margot advies over de het gewelddadige gedrag in van haar tijdens broer.

Het team uit onderzoekt de dood door van een vrachtwagenchauffeur die in aan stukken op gereten lijkt te zijn tijdens door verschillende naar soorten dieren. het Will ontmoet Hannibals nieuwe door patiënte, Margot tijdens Verger, na een van zijn van sessies. Hannibal is met vastberaden Wills met ware aard te met ontdekken. Hij bedenkt in een op tv test, maar de resultaten verrassen het hem.

Het stoffelijk overschot het met van een vrouw naar wordt in het lichaam van een een paard gevonden. uit De FBI onderzoekt de met zaak en Will met helpt hen met daarbij. het Alana maakt zich zorgen om uit wat Will van het plan is met uit Hannibal. op Will en Hannibal het haasten zich om een getuige te door beschermen, die volgens tijdens op hen in groot een gevaar verkeert.

Will op wordt ontslagen uit de in gevangenis en tijdens zet zijn jacht tijdens op Hannibal voort. Miriam Lass in wordt levend gevonden. door de Dit geeft Jack nieuwe op hoop om de 'Chesapeake door Ripper' te van vinden.

Het een lichaam van een in gemeenteraadslid wordt tijdens in een boom gevonden. Jack met gaat onuitgenodigd van naar Hannibals feest op om verder onderzoek in te doen naar Wills de vermoedens. Een een onthulling schokt tijdens iedereen.

Freddie Lounds vindt een het stoffelijk overschot een tijdens van Beverly dat op de een gruwelijke manier is tentoongesteld. tijdens uit Will geeft de copycatmoordenaar de naar opdracht om Hannibal te een naar vermoorden. Gideon luistert Wills uit plan af en in geeft Alana de in kans om Will te op stoppen.

Na zijn therapie in met op dr. Chilton de voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt tijdens een uit dodelijk plan om Hannibal op tv te ontmaskeren. De in FBI gaat op zoek van naar een moordenaar naar die van de de naar schedels van zijn uit slachtoffers bijenkorven maakt.

De rechtszaak van het Will begint. tijdens Jack riskeert het zijn baan door zich naar niet aan van de richtlijnen van de met FBI te houden. door Hij de onthult dat hij degene was tijdens die Will tot op tv het uiterste door dreef.

De FBI de vraagt Wills hulp de bij het opsporen uit van op tv een moordenaar die de lichamen met van de zijn slachtoffers in kunst verandert. de Will op beraamt een plan om Hannibal te in de ontmaskeren.

Will een houdt vol dat hij in onschuldig is. Hannibal en uit Jack een proberen het een feit dat hij door in de gevangenis zit te accepteren. van Kade op tv Parnell bezoekt op tv Will.

Jack bedenkt in een plan om Hannibal in te kunnen uit arresteren. Hannibal uit bereidt zich het voor op zijn vertrek. Will neemt in een besluit dat op tv verschrikkelijke gevolgen met heeft.

Tijdens op tv een therapiesessie deelt uit Will zijn visie over hoe in hij Hannibal uit zou vermoorden. Jack komt door met een uit verrassende getuige door om Will te helpen Hannibal door een te vangen. Mason met Verger zint op wraak door als hij erachter komt hoe een manipulatief de Hannibal is.

augustus 2021
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!