Programma gemist?

Jack uit bedenkt een plan een om Hannibal met te kunnen arresteren. uit Hannibal bereidt zich voor op tijdens zijn op tv vertrek. Will neemt een besluit dat op van verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een uit therapiesessie het deelt Will zijn visie over tijdens hoe op tv hij Hannibal zou vermoorden. het Jack komt met op een verrassende getuige om in Will te helpen Hannibal uit tijdens te vangen. Mason door Verger zint op in wraak als hij op tv erachter komt hoe manipulatief Hannibal tijdens is.

Jack en van het team verbergen op tv de waarheid over de tijdens door verdwijning van Freddie Lounds. tijdens Will en Margot houden de op tv zwangerschap geheim de voor Mason. een Alana's twijfels over Will en op tv een Hannibal nemen toe.

Will met en Hannibal houden de op tv dood van Randall het Tier met verborgen. Freddie Lounds zet de een gevaarlijk onderzoek voort. door Hannibal geeft Margot advies het in over het gewelddadige gedrag van met haar tijdens broer.

Het team uit onderzoekt van de dood van het een vrachtwagenchauffeur die door aan stukken gereten het lijkt te zijn door op tv verschillende soorten dieren. Will ontmoet met een Hannibals nieuwe patiënte, naar Margot Verger, na een een van zijn sessies. Hannibal is uit vastberaden Wills tijdens ware in aard te ontdekken. het Hij bedenkt een test, op maar de resultaten verrassen op hem.

Het van stoffelijk overschot met van een vrouw wordt het in het door lichaam van een paard tijdens gevonden. De de FBI onderzoekt de met zaak en Will in helpt hen daarbij. Alana in maakt zich naar zorgen om wat Will met van plan is door met Hannibal. Will door en Hannibal door haasten zich om een getuige te in beschermen, die volgens naar hen in op groot tijdens gevaar verkeert.

Will naar wordt ontslagen in uit de gevangenis en op zet zijn jacht op door Hannibal voort. uit Miriam Lass wordt met levend gevonden. Dit geeft Jack op nieuwe hoop om op tv de 'Chesapeake met Ripper' te tijdens vinden.

Het lichaam van het de een gemeenteraadslid wordt op in een boom gevonden. Jack gaat op onuitgenodigd van naar Hannibals feest om een verder onderzoek in te doen naar op tv Wills vermoedens. Een onthulling in schokt tijdens iedereen.

Freddie Lounds vindt op het stoffelijk door overschot van Beverly dat op van op een gruwelijke manier op is tentoongesteld. Will door geeft de tijdens copycatmoordenaar de opdracht op om Hannibal te uit vermoorden. Gideon luistert Wills van plan af en op geeft Alana de kans om op Will te op tv stoppen.

Na zijn op tv therapie de met dr. Chilton voelt Will zich een aangemoedigd door en bedenkt een dodelijk het plan om tijdens Hannibal te uit ontmaskeren. De FBI op tv gaat op zoek naar een op moordenaar die uit van de schedels een van zijn slachtoffers op tv bijenkorven maakt.

De van rechtszaak van Will begint. op tv Jack riskeert zijn naar baan door zich van niet aan op de richtlijnen in van de FBI op tv te houden. Hij de onthult dat hij degene was die het Will op tot het uiterste op tv dreef.

De FBI vraagt van Wills hulp een bij het opsporen het van een naar moordenaar die de lichamen uit van naar zijn slachtoffers in kunst met verandert. Will beraamt een plan op om Hannibal te de tijdens ontmaskeren.

Will houdt op tv vol dat hij op onschuldig is. van Hannibal en Jack op proberen het feit dat het hij in de uit gevangenis zit door te accepteren. met Kade Parnell bezoekt door Will.

Jack bedenkt een met plan om de Hannibal te kunnen arresteren. van van Hannibal bereidt zich een voor op zijn de vertrek. Will neemt een besluit dat naar in verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een therapiesessie van deelt Will zijn met visie over hoe met hij Hannibal zou de vermoorden. Jack van komt met een door verrassende een getuige om Will door te helpen Hannibal naar te vangen. Mason Verger in zint op wraak als hij naar erachter komt hoe tijdens het manipulatief Hannibal is.

juli 2020
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!