Programma gemist?

Jack bedenkt een met plan om de Hannibal de te kunnen arresteren. Hannibal bereidt in zich voor op van zijn vertrek. Will neemt tijdens uit een besluit dat verschrikkelijke door gevolgen heeft.

Tijdens het een therapiesessie deelt Will zijn in visie over hoe met hij Hannibal zou tijdens tijdens vermoorden. Jack komt op tv met een verrassende getuige om Will van te uit helpen Hannibal te met vangen. Mason Verger zint van op wraak als hij uit tijdens erachter komt hoe manipulatief Hannibal van is.

Jack en van het van team verbergen de waarheid over de tijdens de verdwijning van Freddie Lounds. Will en van Margot houden de een zwangerschap door geheim voor Mason. Alana's van twijfels over op tv Will en Hannibal nemen van toe.

Will op en Hannibal houden de dood door van Randall op tv Tier in verborgen. Freddie Lounds zet een met gevaarlijk op onderzoek voort. Hannibal geeft Margot naar advies het over het gewelddadige op gedrag van haar door broer.

Het team het onderzoekt de uit dood van een de vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten de een lijkt te zijn door naar verschillende soorten door dieren. Will ontmoet uit Hannibals nieuwe patiƫnte, uit Margot Verger, na een van met zijn sessies. Hannibal is het vastberaden Wills het ware aard te ontdekken. het Hij van bedenkt een test, maar de tijdens resultaten verrassen naar hem.

Het stoffelijk overschot op tv van een van vrouw wordt een in het door lichaam van een met paard gevonden. De FBI onderzoekt de de een zaak en Will helpt hen uit daarbij. Alana maakt zich het zorgen een om wat Will van een plan van is met Hannibal. in Will en Hannibal haasten zich op tv om een een getuige te een beschermen, die volgens hen naar in groot gevaar op verkeert.

Will de wordt ontslagen in uit de gevangenis uit en zet zijn jacht op op Hannibal voort. Miriam Lass naar wordt op tv levend gevonden. Dit geeft het Jack nieuwe naar hoop om de 'Chesapeake door Ripper' te op tv vinden.

Het de lichaam van een een gemeenteraadslid wordt in een tijdens boom een gevonden. Jack gaat de onuitgenodigd naar Hannibals in feest om verder onderzoek een te doen naar Wills vermoedens. uit Een naar onthulling schokt het iedereen.

Freddie Lounds van vindt van het stoffelijk overschot van van Beverly dat op een door gruwelijke manier is tentoongesteld. in Will geeft de naar de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal tijdens te vermoorden. Gideon luistert op tv door Wills plan af en op tv geeft Alana naar de kans om Will te op tv stoppen.

Na zijn het therapie de met dr. Chilton voelt naar Will zich aangemoedigd en met bedenkt een in dodelijk plan om Hannibal te van ontmaskeren. De een FBI het gaat op zoek naar een naar moordenaar die door van de schedels van zijn door op tv slachtoffers bijenkorven maakt.

De rechtszaak tijdens van Will begint. de Jack riskeert tijdens zijn baan door zich niet tijdens aan de richtlijnen uit van uit de FBI te houden. Hij een een onthult dat hij naar degene was die een Will tot het van uiterste dreef.

De FBI vraagt het Wills hulp een bij het op tv opsporen van een moordenaar het die de van lichamen van zijn in slachtoffers in op tv kunst verandert. Will beraamt een plan de om Hannibal tijdens te naar ontmaskeren.

Will houdt vol een dat door hij onschuldig is. van Hannibal en Jack het proberen het feit de dat hij in op tv de gevangenis zit te accepteren. uit Kade Parnell bezoekt naar van Will.

Jack bedenkt een in van plan om Hannibal op te kunnen arresteren. Hannibal bereidt naar zich voor met op zijn vertrek. Will neemt met het een besluit dat verschrikkelijke het gevolgen heeft.

Tijdens tijdens een therapiesessie deelt Will zijn de visie over de hoe het hij Hannibal zou vermoorden. Jack de komt met een verrassende de getuige om Will van te helpen in Hannibal te uit vangen. Mason Verger zint de op de wraak als hij erachter de komt hoe manipulatief Hannibal tijdens is.

oktober 2020
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiƫnte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!