Programma gemist?

Jack bedenkt een een plan de om Hannibal te kunnen de arresteren. Hannibal bereidt uit zich voor op zijn het vertrek. Will neemt tijdens de een besluit dat verschrikkelijke gevolgen een heeft.

Tijdens naar een therapiesessie deelt de Will zijn visie het over hoe hij van Hannibal zou vermoorden. een Jack komt op tv met een verrassende getuige om op tv Will te helpen Hannibal uit te vangen. Mason op tv Verger door zint op van wraak als hij erachter komt een hoe manipulatief Hannibal een is.

Jack het en het team verbergen tijdens de waarheid over de het verdwijning van op tv Freddie Lounds. het Will en tijdens Margot houden de op zwangerschap geheim voor naar Mason. Alana's twijfels over Will en in Hannibal nemen een toe.

Will en Hannibal door houden de dood op in van Randall Tier verborgen. uit Freddie Lounds zet een gevaarlijk op onderzoek voort. het Hannibal geeft Margot op advies naar over het gewelddadige gedrag van haar naar in broer.

Het van team onderzoekt de uit dood van een tijdens vrachtwagenchauffeur die aan stukken het gereten lijkt met te zijn door in verschillende soorten op dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, in op Margot Verger, na een uit van zijn op tv sessies. Hannibal is naar vastberaden Wills ware aard in te ontdekken. Hij bedenkt een door test, met maar de resultaten verrassen op tv hem.

Het stoffelijk het overschot van een door vrouw wordt op in het lichaam uit van een paard gevonden. De met FBI in onderzoekt de zaak van en Will helpt hen daarbij. naar Alana maakt met zich uit zorgen om wat op Will van plan is in met Hannibal. naar Will en Hannibal met haasten zich om in een getuige te beschermen, de die volgens hen met in groot naar gevaar verkeert.

Will wordt ontslagen de uit de gevangenis door op en zet zijn jacht op tijdens Hannibal door voort. Miriam Lass wordt levend van gevonden. de Dit geeft Jack nieuwe een hoop om de het 'Chesapeake Ripper' te naar vinden.

Het tijdens lichaam van een gemeenteraadslid door wordt in een de boom uit gevonden. Jack gaat onuitgenodigd op tv naar Hannibals feest om verder een onderzoek een te doen naar Wills vermoedens. het Een onthulling schokt een in iedereen.

Freddie op Lounds vindt uit het stoffelijk overschot op tv van Beverly dat op een gruwelijke naar manier is het tentoongesteld. tijdens Will geeft de copycatmoordenaar het de opdracht om op Hannibal te vermoorden. Gideon luistert uit Wills plan met af en geeft tijdens Alana de kans tijdens om Will de te stoppen.

Na zijn met therapie met uit dr. Chilton voelt Will op zich op tv aangemoedigd en bedenkt een het dodelijk plan de om Hannibal te ontmaskeren. de De FBI het gaat op zoek naar een van moordenaar die door van de schedels van zijn op tv slachtoffers bijenkorven van maakt.

De rechtszaak tijdens van Will begint. door Jack de riskeert zijn baan door zich tijdens niet aan de richtlijnen met met van de FBI te houden. Hij een door onthult dat hij tijdens degene was die Will tot het tijdens uiterste naar dreef.

De FBI naar vraagt Wills hulp op bij het op opsporen van van een moordenaar die de lichamen door van zijn in slachtoffers in met kunst verandert. Will beraamt een een plan om op tv Hannibal te met ontmaskeren.

Will houdt door vol dat hij met onschuldig is. van Hannibal en Jack in proberen het feit in dat hij in de op tv gevangenis zit te accepteren. in Kade Parnell het bezoekt door Will.

Jack bedenkt een de plan om Hannibal naar te kunnen op arresteren. Hannibal met bereidt zich tijdens voor op zijn vertrek. door Will neemt een in besluit dat verschrikkelijke gevolgen tijdens heeft.

Tijdens een therapiesessie van deelt Will zijn van visie door over hoe hij het Hannibal zou vermoorden. Jack in komt met een tijdens verrassende getuige op tv om Will te helpen het Hannibal te vangen. de Mason Verger door zint op het wraak als hij erachter komt hoe het manipulatief met Hannibal is.

oktober 2019
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!