Programma gemist?

Jack met bedenkt een plan met om Hannibal te van kunnen arresteren. Hannibal bereidt uit zich voor op op zijn vertrek. Will neemt in een tijdens besluit dat verschrikkelijke gevolgen het heeft.

Tijdens naar een therapiesessie deelt Will zijn van visie over op hoe uit hij Hannibal zou door vermoorden. Jack komt met een verrassende door getuige om Will op tv te helpen Hannibal door van te vangen. Mason met Verger zint op door wraak als hij erachter komt een hoe een manipulatief Hannibal is.

Jack op en het team verbergen de van waarheid over op tv de op tv verdwijning van Freddie uit Lounds. Will en Margot op houden de zwangerschap een geheim voor Mason. Alana's uit twijfels over Will en op Hannibal nemen op tv toe.

Will en in Hannibal houden een de dood van door Randall Tier op tv verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk met onderzoek door voort. Hannibal geeft Margot naar advies over op tv het gewelddadige gedrag van haar in op tv broer.

Het een team onderzoekt de dood op tv van een vrachtwagenchauffeur die in aan stukken gereten de tijdens lijkt te zijn door verschillende met soorten dieren. uit Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, uit door Margot Verger, na naar een van zijn sessies. Hannibal is in vastberaden naar Wills ware aard te op tv ontdekken. de Hij bedenkt een test, maar de de resultaten verrassen in hem.

Het stoffelijk de overschot van een op tv vrouw wordt in het met lichaam naar van een paard gevonden. De van een FBI onderzoekt de naar zaak en Will helpt hen daarbij. door naar Alana maakt zich het zorgen om wat Will van naar plan is met Hannibal. door naar Will en Hannibal haasten op tv zich om een getuige een te door beschermen, die volgens hen het in groot gevaar een verkeert.

Will het wordt ontslagen uit de op tv gevangenis en zet zijn uit jacht naar op Hannibal voort. Miriam uit Lass tijdens wordt levend gevonden. Dit geeft Jack een nieuwe tijdens hoop om de 'Chesapeake het Ripper' te op vinden.

Het tijdens lichaam van een gemeenteraadslid wordt een in een op tv boom het gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar door Hannibals feest om verder naar onderzoek te met doen met naar Wills vermoedens. Een onthulling tijdens schokt de iedereen.

Freddie door Lounds vindt het stoffelijk een overschot het van Beverly dat op een tijdens gruwelijke manier is met tentoongesteld. Will geeft de uit copycatmoordenaar de tijdens opdracht om Hannibal door te vermoorden. Gideon door luistert Wills plan af het en geeft Alana op op tv de kans om Will tijdens te stoppen.

Na op tv zijn therapie met met dr. Chilton voelt Will tijdens zich aangemoedigd en door bedenkt het een dodelijk plan om door Hannibal te ontmaskeren. De met FBI gaat op zoek door naar in een moordenaar die van de het uit schedels van zijn door slachtoffers bijenkorven maakt.

De tijdens rechtszaak van Will op tv begint. Jack riskeert met zijn baan door zich niet een aan de naar richtlijnen van de met FBI te houden. Hij op tv onthult in dat hij degene was in die Will een tot het door uiterste dreef.

De FBI vraagt op tv Wills hulp bij uit het opsporen van naar een met moordenaar die door de lichamen van zijn slachtoffers in door kunst verandert. de Will beraamt een een plan van om Hannibal te een ontmaskeren.

Will houdt vol een van dat hij onschuldig is. Hannibal naar en Jack door proberen het feit tijdens dat hij in op de gevangenis uit zit te accepteren. Kade door Parnell bezoekt van Will.

Jack bedenkt het een op plan om Hannibal te kunnen de arresteren. Hannibal bereidt zich op tv op voor op zijn vertrek. Will neemt een een besluit dat naar verschrikkelijke gevolgen op heeft.

Tijdens een therapiesessie in de deelt Will zijn op visie over hoe hij Hannibal het zou vermoorden. Jack op tv komt met een met verrassende getuige om Will van te helpen Hannibal op te met vangen. Mason Verger zint op op tv wraak als hij op de erachter komt hoe op manipulatief Hannibal is.

oktober 2019
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!