Programma gemist?

Jack het bedenkt een plan om een Hannibal te kunnen arresteren. door Hannibal bereidt zich het voor een op zijn vertrek. Will de neemt een besluit tijdens dat verschrikkelijke gevolgen uit heeft.

Tijdens uit een therapiesessie met deelt Will zijn visie over hoe in hij Hannibal de zou vermoorden. Jack komt het met op een verrassende tijdens getuige om Will op tv te helpen Hannibal uit te vangen. Mason Verger met zint op wraak het als hij op tv erachter komt hoe manipulatief op tv Hannibal is.

Jack en op tv het team door verbergen de waarheid over de uit verdwijning door van Freddie Lounds. Will en met Margot naar houden de met zwangerschap geheim voor op Mason. Alana's twijfels een over Will en in Hannibal nemen toe.

Will en Hannibal op houden de dood het van Randall uit Tier in verborgen. Freddie Lounds zet het een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal een geeft Margot advies de over het gewelddadige een gedrag van in haar een broer.

Het team onderzoekt door de dood naar van een vrachtwagenchauffeur die uit op tv aan stukken gereten lijkt te het zijn tijdens door verschillende soorten naar dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, op een Margot Verger, na een tijdens van zijn uit sessies. Hannibal is vastberaden Wills ware tijdens aard te ontdekken. de Hij bedenkt een de test, maar de tijdens resultaten verrassen naar hem.

Het stoffelijk overschot op op tv van een vrouw uit wordt in het lichaam van een op paard tijdens gevonden. De FBI onderzoekt van de zaak en tijdens Will helpt hen van daarbij. Alana op tv maakt zich een zorgen om wat Will van plan op is naar met Hannibal. Will en de Hannibal in haasten zich om een getuige te uit het beschermen, die volgens hen in groot op tv op gevaar verkeert.

Will wordt ontslagen op tv uit de een gevangenis en zet zijn de jacht tijdens op Hannibal voort. Miriam door Lass wordt levend gevonden. uit Dit geeft Jack in nieuwe op tv hoop om de 'Chesapeake Ripper' op tv te tijdens vinden.

Het lichaam uit van een met gemeenteraadslid wordt uit in een boom van gevonden. Jack gaat onuitgenodigd tijdens naar Hannibals het feest om verder onderzoek op te doen naar Wills van vermoedens. Een onthulling van schokt door iedereen.

Freddie Lounds vindt in naar het stoffelijk overschot van van Beverly dat op tijdens een gruwelijke manier is de tentoongesteld. Will naar geeft de met copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te op tv door vermoorden. Gideon luistert Wills plan een af en geeft tijdens Alana de van kans om Will in te stoppen.

Na zijn naar therapie met dr. op tv Chilton voelt van Will zich aangemoedigd op tv en bedenkt een door dodelijk plan om naar Hannibal te ontmaskeren. De tijdens FBI met gaat op zoek naar van een moordenaar die van een de schedels de van zijn het slachtoffers bijenkorven maakt.

De een rechtszaak van het Will begint. Jack op riskeert zijn baan door door zich niet aan de van richtlijnen van de naar FBI te houden. Hij in onthult dat hij met degene was die tijdens Will tot met het uiterste met dreef.

De de FBI vraagt Wills hulp bij de het opsporen met van een moordenaar op die de lichamen in van de zijn slachtoffers in door kunst verandert. Will beraamt een een plan om Hannibal te tijdens de ontmaskeren.

Will houdt vol naar op tv dat hij onschuldig is. Hannibal en op Jack proberen in het feit dat naar hij in de gevangenis op zit het te accepteren. met Kade Parnell bezoekt de Will.

Jack op bedenkt een naar plan om Hannibal tijdens te kunnen arresteren. van Hannibal bereidt zich voor op op tv zijn vertrek. Will neemt naar een besluit dat van op tv verschrikkelijke gevolgen heeft.

Tijdens een therapiesessie met deelt Will zijn door visie over op tv hoe hij Hannibal tijdens zou vermoorden. de Jack komt met een met verrassende getuige om op tv Will te helpen tijdens Hannibal te het vangen. Mason Verger zint op tv op wraak als in hij van erachter komt hoe op tv manipulatief Hannibal is.

februari 2020
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiënte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!