Programma gemist?

Jack bedenkt op een plan om op tv Hannibal de te kunnen arresteren. Hannibal uit bereidt zich naar voor op zijn vertrek. Will neemt uit een door besluit dat verschrikkelijke gevolgen op tv heeft.

Tijdens een therapiesessie de deelt Will naar zijn in visie over hoe hij Hannibal een zou vermoorden. Jack in komt met met een verrassende getuige om door Will te helpen op Hannibal een te vangen. Mason Verger het zint op wraak door als hij erachter komt tijdens hoe manipulatief Hannibal het is.

Jack van en het van team verbergen de waarheid over de op tv verdwijning van Freddie met Lounds. Will en van Margot houden de een zwangerschap tijdens geheim voor Mason. van Alana's twijfels over Will de en tijdens Hannibal nemen toe.

Will en Hannibal tijdens houden het de dood van naar Randall Tier verborgen. Freddie Lounds tijdens zet een de gevaarlijk onderzoek door voort. Hannibal geeft naar Margot advies door over het gewelddadige gedrag van tijdens haar de broer.

Het team door onderzoekt het de dood van op tv een vrachtwagenchauffeur die aan uit stukken gereten lijkt te zijn op tv door naar verschillende soorten dieren. op Will ontmoet Hannibals nieuwe patiƫnte, door Margot Verger, op na een van naar zijn sessies. Hannibal een is uit vastberaden Wills ware aard te ontdekken. de op Hij bedenkt een test, maar de op tv resultaten verrassen tijdens hem.

Het stoffelijk op overschot van een vrouw uit op wordt in het lichaam van van een paard door gevonden. De van FBI onderzoekt de zaak en Will op tv helpt van hen daarbij. Alana op tv maakt zich zorgen uit om wat Will naar van plan is het met Hannibal. Will en tijdens Hannibal haasten het zich om een in getuige te beschermen, die volgens met op tv hen in groot gevaar in verkeert.

Will op wordt ontslagen uit de gevangenis van en zet met zijn jacht op Hannibal uit voort. Miriam het Lass wordt van levend gevonden. Dit geeft het Jack het nieuwe hoop om door de 'Chesapeake Ripper' te in vinden.

Het in lichaam van uit een gemeenteraadslid wordt in een boom op gevonden. Jack van gaat onuitgenodigd naar in Hannibals met feest om verder onderzoek van te doen naar met Wills vermoedens. Een met onthulling schokt naar iedereen.

Freddie Lounds op vindt het stoffelijk in overschot van Beverly dat door op een in gruwelijke manier in is tentoongesteld. Will op geeft de het copycatmoordenaar de opdracht in om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert met van Wills plan af op en geeft Alana de kans het om naar Will te stoppen.

Na zijn therapie op tv de met dr. Chilton voelt Will uit zich aangemoedigd en tijdens bedenkt op een dodelijk plan om tijdens Hannibal te ontmaskeren. op De FBI gaat van op zoek met naar een moordenaar die van in de schedels van naar zijn slachtoffers bijenkorven een maakt.

De uit rechtszaak van Will met begint. Jack riskeert zijn baan op door zich uit niet aan het de richtlijnen van naar de FBI te houden. Hij het uit onthult dat hij degene was die met Will uit tot het uiterste in dreef.

De FBI met vraagt uit Wills hulp bij het tijdens opsporen van een moordenaar die door de lichamen van van op tv zijn slachtoffers in kunst verandert. Will in beraamt uit een plan om Hannibal tijdens te tijdens ontmaskeren.

Will houdt vol de dat hij onschuldig in het is. Hannibal en naar Jack proberen het feit dat hij met in de een gevangenis zit met te accepteren. van Kade Parnell bezoekt naar Will.

Jack bedenkt een uit plan om Hannibal naar te kunnen van arresteren. Hannibal in bereidt zich voor op zijn het vertrek. op tv Will neemt uit een besluit dat verschrikkelijke op gevolgen heeft.

Tijdens een therapiesessie een deelt Will zijn met tijdens visie over hoe hij Hannibal zou met vermoorden. Jack komt in met een verrassende een getuige tijdens om Will te helpen een Hannibal uit te vangen. Mason Verger zint het op wraak van als hij uit erachter komt hoe manipulatief met Hannibal is.

oktober 2020
17-03-2018 00:05

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

10-03-2018 00:38

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

03-03-2018 00:51

Ko No Mono

Hannibal - Ko No Mono

Jack en het team verbergen de waarheid over de verdwijning van Freddie Lounds. Will en Margot houden de zwangerschap geheim voor Mason. Alana's twijfels over Will en Hannibal nemen toe.

02-03-2018 23:58

Naka-choko

Hannibal - Naka-choko

Will en Hannibal houden de dood van Randall Tier verborgen. Freddie Lounds zet een gevaarlijk onderzoek voort. Hannibal geeft Margot advies over het gewelddadige gedrag van haar broer.

24-02-2018 00:24

Shiizakana

Hannibal - Shiizakana

Het team onderzoekt de dood van een vrachtwagenchauffeur die aan stukken gereten lijkt te zijn door verschillende soorten dieren. Will ontmoet Hannibals nieuwe patiƫnte, Margot Verger, na een van zijn sessies. Hannibal is vastberaden Wills ...

17-02-2018 01:11

Su Zakana

Hannibal - Su Zakana

Het stoffelijk overschot van een vrouw wordt in het lichaam van een paard gevonden. De FBI onderzoekt de zaak en Will helpt hen daarbij. Alana maakt zich zorgen om wat Will van plan is met Hannibal. Will en Hannibal haasten zich om een getu...

17-02-2018 00:16

Yakimono

Hannibal - Yakimono

Will wordt ontslagen uit de gevangenis en zet zijn jacht op Hannibal voort. Miriam Lass wordt levend gevonden. Dit geeft Jack nieuwe hoop om de 'Chesapeake Ripper' te vinden.

10-02-2018 01:01

Futamono

Hannibal - Futamono

Het lichaam van een gemeenteraadslid wordt in een boom gevonden. Jack gaat onuitgenodigd naar Hannibals feest om verder onderzoek te doen naar Wills vermoedens. Een onthulling schokt iedereen.

10-02-2018 00:05

Mukozuke

Hannibal - Mukozuke

Freddie Lounds vindt het stoffelijk overschot van Beverly dat op een gruwelijke manier is tentoongesteld. Will geeft de copycatmoordenaar de opdracht om Hannibal te vermoorden. Gideon luistert Wills plan af en geeft Alana de kans om Will te...

03-02-2018 01:10

Takiawase

Hannibal - Takiawase

Na zijn therapie met dr. Chilton voelt Will zich aangemoedigd en bedenkt een dodelijk plan om Hannibal te ontmaskeren. De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die van de schedels van zijn slachtoffers bijenkorven maakt.

27-01-2018 01:02

Hassun

Hannibal - Hassun

De rechtszaak van Will begint. Jack riskeert zijn baan door zich niet aan de richtlijnen van de FBI te houden. Hij onthult dat hij degene was die Will tot het uiterste dreef.

20-01-2018 00:59

Sakizuke

Hannibal - Sakizuke

De FBI vraagt Wills hulp bij het opsporen van een moordenaar die de lichamen van zijn slachtoffers in kunst verandert. Will beraamt een plan om Hannibal te ontmaskeren.

20-01-2018 00:03

Kaiseki

Hannibal - Kaiseki

Will houdt vol dat hij onschuldig is. Hannibal en Jack proberen het feit dat hij in de gevangenis zit te accepteren. Kade Parnell bezoekt Will.

18-01-2018 23:40

Mizumono

Hannibal - Mizumono

Jack bedenkt een plan om Hannibal te kunnen arresteren. Hannibal bereidt zich voor op zijn vertrek. Will neemt een besluit dat verschrikkelijke gevolgen heeft.

17-01-2018 23:44

Tome Wan

Hannibal - Tome Wan

Tijdens een therapiesessie deelt Will zijn visie over hoe hij Hannibal zou vermoorden. Jack komt met een verrassende getuige om Will te helpen Hannibal te vangen. Mason Verger zint op wraak als hij erachter komt hoe manipulatief Hannibal is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hannibal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hannibal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hannibal bij Hannibal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hannibal. Heb je een uitzending van Hannibal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hannibal gemist

Amerikaanse misdaadserie over de zeer begaafde profiler Will Graham, die na een heftige zaak de FBI dreigt te verlaten. Wills gave om in de huid van seriemoordenaars te kruipen is zo waardevol voor de FBI, dat psychiater Hannibal Lecter wordt aangetrokken om Will in zijn werk te ondersteunen. Ze blijken samen zeer succesvol, zolang Will de duistere kant van Hannibal niet ontdekt.

Uitzending gemist van Hannibal? Hier kun je alle uitzendingen van Hannibal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!