Programma gemist?

Paul uit Verhoeven heeft in een zijn bijna 50-jarige carrière steeds in opnieuw het publiek het weten te door fascineren met een films waarin de van thema's sex en geweld naar een belangrijke in rol spelen. Paul Verhoeven heeft op tv met in zijn bijna 50-jarige carrière op steeds opnieuw tijdens het publiek weten een te fascineren met tijdens films waarin de thema's uit sex van en geweld een belangrijke de rol spelen. Hij oogstte bewondering met maar tegelijkertijd stuitte van met zijn grensoverschrijdende werk vaak een op heftige afkeer op en verzet. Regisseur Elisabeth van op Zijll Langhout maakte een een portret uit van Verhoeven en tijdens zijn oeuvre. Zij tijdens laat het zien dat de een regisseur via zijn films op niet alleen het een intense dialoog aangaat met zijn van publiek, een maar ook met uit zichzelf. Wat is goed, wat op tv door is kwaad, en waar liggen op de grenzen een tussen die een twee?

juni 2021
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!