Programma gemist?

Paul Verhoeven heeft door in zijn tijdens bijna de 50-jarige carrière steeds opnieuw het met publiek weten te de fascineren met op films waarin de thema's sex met een en geweld een naar belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft naar naar in zijn bijna 50-jarige carrière steeds van opnieuw de het publiek van weten te fascineren met films waarin op de thema's uit sex en geweld een op een belangrijke rol spelen. Hij van oogstte bewondering maar tegelijkertijd een stuitte zijn grensoverschrijdende werk het vaak in op heftige afkeer en verzet. op tv Regisseur Elisabeth van van Zijll Langhout maakte uit een portret van van Verhoeven met en zijn door oeuvre. Zij laat tijdens zien dat de regisseur via zijn door films naar niet alleen door een intense dialoog op aangaat met zijn publiek, maar de ook met op zichzelf. Wat is goed, het wat een is kwaad, en waar het liggen de grenzen tussen die de in twee?

oktober 2021
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!