Programma gemist?

Paul Verhoeven heeft naar in zijn bijna op tv met 50-jarige carrière steeds opnieuw het door publiek tijdens weten te fascineren met films op waarin de thema's de sex en geweld door een belangrijke rol spelen. het naar Paul Verhoeven heeft met in zijn bijna 50-jarige carrière steeds het opnieuw het het publiek uit weten te fascineren met van films waarin de door thema's sex een en geweld een belangrijke het rol spelen. Hij oogstte bewondering een maar het tegelijkertijd stuitte zijn een grensoverschrijdende werk vaak een op heftige afkeer van en verzet. Regisseur Elisabeth op van tijdens Zijll Langhout maakte een van portret van Verhoeven en met zijn oeuvre. door Zij laat zien dat tijdens de op tv regisseur via zijn films niet alleen het een intense dialoog van aangaat met in zijn op tv publiek, maar ook met een zichzelf. Wat is goed, wat door met is kwaad, en waar door liggen de een grenzen tussen die op twee?

mei 2020
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!