Programma gemist?

Paul naar Verhoeven heeft in zijn van bijna 50-jarige carrière steeds tijdens opnieuw van het publiek tijdens weten te fascineren met films met waarin het de thema's sex en geweld een een belangrijke rol met spelen. Paul Verhoeven heeft van in zijn tijdens bijna 50-jarige van carrière steeds opnieuw een het publiek weten in te fascineren een met films waarin met de thema's sex en geweld een met belangrijke door rol spelen. Hij oogstte in bewondering maar tegelijkertijd de stuitte de zijn grensoverschrijdende werk vaak uit op heftige afkeer op tv en verzet. Regisseur Elisabeth van uit Zijll Langhout in maakte een portret tijdens van Verhoeven naar en zijn oeuvre. Zij laat tijdens zien uit dat de regisseur door via zijn films niet alleen van een naar intense dialoog op aangaat met zijn publiek, een maar ook met zichzelf. met Wat is op tv goed, wat is kwaad, met en van waar liggen de de grenzen tussen die het twee?

februari 2021
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!