Programma gemist?

Paul van Verhoeven heeft uit in zijn bijna 50-jarige carrière steeds in opnieuw het het publiek weten te uit fascineren het met films waarin de thema's sex tijdens en geweld een op belangrijke rol spelen. een Paul Verhoeven heeft uit in zijn uit bijna 50-jarige carrière op steeds tijdens opnieuw het publiek weten te fascineren uit met de films waarin in de thema's sex en geweld een in belangrijke rol spelen. door naar Hij oogstte bewondering maar tegelijkertijd stuitte de zijn grensoverschrijdende tijdens werk vaak een op heftige afkeer tijdens en verzet. Regisseur met Elisabeth van Zijll Langhout maakte het het een portret van Verhoeven en zijn op met oeuvre. Zij laat zien het dat de van regisseur via zijn films niet met alleen een van intense dialoog door aangaat met zijn publiek, maar uit ook tijdens met zichzelf. Wat is goed, in wat is kwaad, en de in waar liggen de de grenzen tussen die de twee?

oktober 2020
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!