Programma gemist?

Paul Verhoeven op heeft in het zijn bijna 50-jarige carrière tijdens steeds opnieuw met het publiek op tv weten te fascineren met films in waarin de thema's van sex en op tv geweld een belangrijke van rol spelen. het Paul Verhoeven heeft in zijn tijdens bijna 50-jarige een carrière steeds opnieuw in het publiek weten te fascineren de het met films waarin naar de thema's sex en geweld een met met belangrijke rol spelen. Hij oogstte bewondering van door maar tegelijkertijd stuitte op tv zijn grensoverschrijdende werk op vaak op heftige afkeer met en verzet. tijdens Regisseur Elisabeth van Zijll Langhout een maakte een uit portret van Verhoeven en door zijn de oeuvre. Zij laat zien dat naar de regisseur via zijn de films niet op alleen een door intense dialoog aangaat met in zijn publiek, maar de ook met zichzelf. door Wat is een goed, wat van is kwaad, en waar het liggen de grenzen tussen die uit op twee?

februari 2020
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!