Programma gemist?

Paul naar Verhoeven heeft in zijn op bijna 50-jarige carrière het steeds opnieuw een het publiek weten tijdens te fascineren een met films waarin de met thema's sex en geweld een uit op belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven door heeft in uit zijn bijna 50-jarige carrière steeds uit opnieuw uit het publiek in weten te fascineren met films waarin op tv tijdens de thema's sex en geweld naar een op belangrijke rol spelen. Hij oogstte het bewondering door maar tegelijkertijd stuitte zijn grensoverschrijdende werk tijdens vaak op heftige in afkeer tijdens en verzet. de Regisseur Elisabeth van Zijll Langhout een maakte een naar portret van Verhoeven en zijn op oeuvre. Zij van laat met zien dat de op tv regisseur via zijn films niet alleen in op tv een intense dialoog van aangaat met zijn publiek, maar ook een met het zichzelf. Wat is goed, wat door is kwaad, en uit waar liggen in de een grenzen tussen die het twee?

november 2020
12-03-2017 19:15

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven - Close Up: Verhoeven vs Verhoeven

Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw het publiek weten te fascineren met films waarin de thema's sex en geweld een belangrijke rol spelen. Paul Verhoeven heeft in zijn bijna 50-jarige carrière steeds opnieuw ...

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven bij Close Up: Verhoeven vs Verhoeven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven. Heb je een uitzending van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Verhoeven vs Verhoeven gemist

Uitzending gemist van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Verhoeven vs Verhoeven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!