Programma gemist?

De uit eerste aflevering van de gloednieuwe op tv Videolandserie het Suspects is vanavond te zien uit bij RTL het 4. De het overige op zichzelf staande afleveringen op van de door crimeserie zijn tijdens exclusief te van bekijken bij Videoland en worden niet op tv op RTL 4 in uitgezonden. In van Suspects bijten politiefunctionarissen het Susan Vlaanderen (Carly het Wijs), Daan de in Ridder door (Jeroen Spitzenberger) en Liv Scholten (Britte een Lagcher) tijdens zich vast in een achttal naar met eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken: de serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, seriemoord, naar productie en verspreiding naar van dodelijke drugs, naar op onvrijwillige prostitutie en gijzeling. Suspects voelt het door op de improvisatie en de door manier van draaien als een op documentaire, maar met is dit niet. door De kijker wordt uit weliswaar gevoelsmatig in tijdens de actie in geplaatst, maar in Suspects bestaat uit fictieve verhalen. tijdens De serie is een met remake van op tv de succesvolle uit gelijknamige Britse crimereeks. uit Het succes overzees is mede tijdens toe op te schrijven het aan de vele op tv bekende acteurs die in een gastrol met te zien zijn. het In met de Nederlandse Suspects komen tijdens ook een veel bekende gezichten de voorbij. Victor Reinier, Robert de Hoog, op tv in Thijs Römer, Martijn Fischer, Georgina Verbaan, door Raymond het Thiry, Mark naar Rietman, Huub Smit, Werner het Kolf, Cees Geel, naar Kim tijdens Pieters, Mads Wittermans, Ferdi Stofmeel, met Yannick een van de Velde en Mike op tv Ho Sam een Sooi zijn te uit zien.

december 2019
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!