Programma gemist?

De tijdens eerste aflevering van de gloednieuwe op Videolandserie op tv Suspects is naar vanavond te zien bij RTL in 4. tijdens De overige op zichzelf staande in afleveringen van de uit crimeserie met zijn exclusief te op tv bekijken bij Videoland en op tv worden niet op RTL 4 de door uitgezonden. In Suspects de bijten politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), uit door Daan de Ridder uit (Jeroen Spitzenberger) en Liv Scholten (Britte in Lagcher) het zich vast in de een achttal eigentijdse en de moeilijk oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, het tijdens ontvoering, peutervermissing, seriemoord, productie het en verspreiding de van dodelijke drugs, onvrijwillige prostitutie en tijdens gijzeling. Suspects op voelt door de improvisatie en op op tv de manier van in draaien als een documentaire, maar is in dit met niet. De kijker van wordt weliswaar gevoelsmatig in de op actie geplaatst, maar door Suspects in bestaat uit fictieve verhalen. De op serie is een een remake van op tv de succesvolle gelijknamige Britse het crimereeks. Het het succes overzees is op tv mede op tv toe te schrijven naar aan de vele in bekende acteurs die in in een gastrol door te zien zijn. In de Nederlandse op Suspects komen van ook een veel bekende gezichten van voorbij. Victor Reinier, Robert de met Hoog, het Thijs Römer, Martijn Fischer, Georgina Verbaan, op van Raymond Thiry, Mark Rietman, Huub van naar Smit, Werner Kolf, Cees Geel, Kim door Pieters, in Mads Wittermans, Ferdi uit Stofmeel, Yannick van in de Velde en Mike uit Ho Sam van Sooi zijn te van zien.

april 2020
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!