Programma gemist?

De tijdens eerste aflevering op van de gloednieuwe Videolandserie het Suspects is vanavond de te zien bij RTL 4. de De op overige op tijdens zichzelf staande afleveringen van door de crimeserie zijn exclusief te in bekijken bij de Videoland en op tv worden niet op RTL 4 naar uitgezonden. In Suspects op tijdens bijten politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), tijdens door Daan de Ridder door (Jeroen Spitzenberger) en Liv Scholten tijdens (Britte Lagcher) op zich vast het in een achttal eigentijdse en uit moeilijk op tv oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, naar seriemoord, met productie en verspreiding van een dodelijke drugs, onvrijwillige prostitutie en naar gijzeling. Suspects voelt door een de in improvisatie en de manier van de draaien van als een documentaire, een maar is tijdens dit niet. De kijker wordt weliswaar tijdens gevoelsmatig op tv in de in actie geplaatst, maar Suspects bestaat uit tijdens een fictieve verhalen. De serie is een een remake van de de succesvolle op tv gelijknamige Britse van crimereeks. Het succes een overzees is mede met toe te schrijven aan tijdens de vele bekende acteurs naar die in een gastrol tijdens uit te zien zijn. In op de Nederlandse Suspects komen met ook veel bekende gezichten van voorbij. de Victor Reinier, Robert de Hoog, uit de Thijs Römer, Martijn Fischer, Georgina Verbaan, het Raymond Thiry, door met Mark Rietman, Huub Smit, Werner in Kolf, Cees de Geel, Kim Pieters, Mads een Wittermans, Ferdi door Stofmeel, Yannick naar van de Velde en uit Mike Ho Sam Sooi door zijn te naar zien.

augustus 2021
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!