Programma gemist?

De uit eerste aflevering naar van de gloednieuwe Videolandserie in Suspects is vanavond te zien van bij RTL naar 4. van De overige op zichzelf staande op tv afleveringen van de tijdens crimeserie op tv zijn exclusief te bekijken bij op Videoland en met worden niet een op RTL 4 uitgezonden. In Suspects uit bijten met politiefunctionarissen Susan op Vlaanderen (Carly Wijs), Daan de uit Ridder de (Jeroen Spitzenberger) en Liv de Scholten (Britte Lagcher) uit zich vast in van een achttal een eigentijdse en moeilijk met oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, ontvoering, in peutervermissing, seriemoord, van productie en verspreiding van dodelijke drugs, naar onvrijwillige het prostitutie en gijzeling. Suspects voelt uit door de op improvisatie en de door manier van draaien als een uit door documentaire, maar is dit naar niet. De kijker wordt weliswaar met gevoelsmatig door in de actie geplaatst, maar op Suspects op tv bestaat uit fictieve op tv verhalen. De serie de is een remake de van de succesvolle gelijknamige op Britse crimereeks. een Het succes overzees is de mede een toe te schrijven aan de vele door bekende acteurs die met in tijdens een gastrol te zien zijn. op tv In de op tv Nederlandse in Suspects komen ook veel bekende gezichten van voorbij. Victor uit Reinier, Robert de het Hoog, op Thijs Römer, Martijn Fischer, Georgina op Verbaan, Raymond Thiry, door Mark Rietman, met Huub Smit, op Werner Kolf, het Cees Geel, Kim Pieters, Mads het Wittermans, Ferdi Stofmeel, in Yannick van uit de Velde en Mike op tv Ho Sam Sooi zijn uit de te zien.

november 2020
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!