Programma gemist?

De eerste in aflevering het van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is op uit vanavond te zien bij op RTL 4. De overige op de zichzelf van staande afleveringen van de crimeserie uit zijn uit exclusief te bekijken op tv bij Videoland en worden niet uit op met RTL 4 de uitgezonden. In Suspects bijten politiefunctionarissen Susan in Vlaanderen (Carly in Wijs), Daan de Ridder naar de (Jeroen Spitzenberger) en Liv naar Scholten (Britte door Lagcher) zich vast met in een achttal van eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken: tijdens serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, seriemoord, het een productie en verspreiding van dodelijke drugs, tijdens op tv onvrijwillige prostitutie en gijzeling. Suspects in voelt door in de improvisatie en de met manier van draaien in als een documentaire, maar is in dit in niet. De kijker naar wordt weliswaar gevoelsmatig uit in de actie geplaatst, door maar Suspects bestaat een uit fictieve in verhalen. De serie is naar een de remake van de succesvolle gelijknamige Britse met uit crimereeks. Het succes overzees is uit mede toe te de schrijven aan de op vele bekende in acteurs die in een gastrol van te zien uit zijn. In uit de Nederlandse Suspects komen ook het veel bekende gezichten tijdens voorbij. een Victor Reinier, Robert de Hoog, op Thijs Römer, Martijn naar tijdens Fischer, Georgina Verbaan, Raymond op tv Thiry, met Mark Rietman, Huub Smit, Werner Kolf, tijdens Cees Geel, Kim naar naar Pieters, Mads Wittermans, Ferdi een Stofmeel, Yannick naar van de Velde en Mike met Ho Sam op tv Sooi zijn te uit zien.

april 2021
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!