Programma gemist?

De in eerste aflevering van de gloednieuwe het Videolandserie Suspects is op vanavond te zien in bij naar RTL 4. De op tv overige op zichzelf staande afleveringen tijdens van de crimeserie een zijn exclusief in te bekijken naar bij Videoland naar en worden niet op RTL 4 de in uitgezonden. In Suspects bijten politiefunctionarissen Susan het Vlaanderen van (Carly Wijs), Daan van de Ridder (Jeroen Spitzenberger) door en Liv Scholten het (Britte Lagcher) zich vast op tv in een tijdens achttal eigentijdse uit en moeilijk het oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, naar ontvoering, peutervermissing, seriemoord, productie en door verspreiding van van dodelijke drugs, onvrijwillige prostitutie en op tv gijzeling. Suspects voelt uit door het de improvisatie en de door manier van draaien als van een documentaire, een maar is van dit niet. De kijker wordt het weliswaar gevoelsmatig op tv in de actie in geplaatst, maar van Suspects bestaat uit fictieve verhalen. het De serie is een het remake van de van succesvolle gelijknamige Britse van crimereeks. Het naar succes uit overzees is mede op tv toe te schrijven aan met de vele de bekende acteurs die in een van gastrol te zien zijn. naar In de op Nederlandse Suspects tijdens komen ook veel bekende gezichten met de voorbij. Victor Reinier, van Robert de Hoog, de Thijs Römer, Martijn Fischer, tijdens Georgina Verbaan, Raymond Thiry, een Mark Rietman, Huub uit Smit, het Werner Kolf, Cees Geel, Kim op door Pieters, Mads Wittermans, Ferdi op tv Stofmeel, Yannick van van de Velde en Mike met Ho Sam Sooi de zijn te naar zien.

augustus 2020
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!