Programma gemist?

De eerste met aflevering van de met gloednieuwe in Videolandserie Suspects is vanavond te op zien bij in RTL 4. van De overige op zichzelf staande afleveringen tijdens door van de crimeserie zijn exclusief het te bekijken bij van Videoland en worden uit niet tijdens op RTL 4 uitgezonden. met In Suspects bijten het politiefunctionarissen Susan Vlaanderen op (Carly Wijs), uit Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger) en uit van Liv Scholten (Britte Lagcher) een zich vast een in een achttal een eigentijdse en moeilijk op tv oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, de seriemoord, de productie en verspreiding van de dodelijke drugs, uit onvrijwillige prostitutie en gijzeling. Suspects voelt door door de improvisatie en de de naar manier van de draaien als een de documentaire, maar is tijdens dit niet. De kijker wordt weliswaar het gevoelsmatig tijdens in de actie geplaatst, maar uit Suspects bestaat met uit fictieve verhalen. De door serie uit is een remake van de door succesvolle gelijknamige Britse in crimereeks. Het succes met uit overzees is mede het toe te schrijven aan op de vele bekende acteurs het die in een op gastrol te zien zijn. naar In de Nederlandse een Suspects komen ook het veel uit bekende gezichten van voorbij. Victor Reinier, Robert door de Hoog, Thijs Römer, naar Martijn Fischer, Georgina Verbaan, op tv Raymond Thiry, de Mark op Rietman, Huub Smit, Werner Kolf, door het Cees Geel, Kim op Pieters, Mads Wittermans, Ferdi Stofmeel, Yannick uit van de Velde een in en Mike Ho Sam Sooi zijn een te in zien.

januari 2021
12-03-2017 21:04

Enkel aflevering 1 op tv: Suspects

Suspects - Vermiste peuter

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden. In ...

Suspects gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suspects de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suspects bij Suspects liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suspects. Heb je een uitzending van Suspects gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suspects gemist

Misdaadserie rondom het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Het team bestaat uit drie rechercheurs met ieder een onderscheidende aanpak: Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Schouten. Teamleider Susan steunt haar team onder alle omstandigheden, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen. De ervaren Daan heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en is een man van actie. Liv is een agent in hart en nieren. Ze is vlijmscherp en zeer analytisch.

Uitzending gemist van Suspects? Hier kun je alle uitzendingen van Suspects kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 21:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!