Programma gemist?

In zijn vijfde een verkiezingsconference worstelt Freek uit door de Jonge met zijn identiteit: uit 'Zijn of een niet zijn, dat op is de keuze.' De op tv wereld verandert, op de politieke elite verandert op tv niet mee en het is te druk met de zichzelf om een heldere tijdens keuze te maken het die de op tv burger in staat stelt uit uit overtuiging te van stemmen. Dat door betekent voor de conference van in uit de eerste plaats op tv zelfonderzoek: is Mark Rutte van een dierbare met vriend of een strategisch genie? de Waarom neemt van de 'gewone Nederlander' genoegen met uit zo’n ideeënloze naar leider? Waarom sluit met links de een rijen niet? Wat was tijdens er eerder: met de chaos of de verkeersregelaar? de 'Zijn door of niet uit zijn, dat is tijdens de keuze.' Ten tweede verwondert De in Jonge zich over de het van kiezer die zijn van eigen belang niet kent en de ook naar niet wil weten. De door leiders van de gewone man in hebben het geen belang bij een door goed de geïnformeerd electoraat. En op de een derde plaats komt van de vrolijke met constatering dat er op tv nog heel wat in te lachen valt tijdens in verwarrende tijden. Wat was met er eerder: de door chaos of een de een verkeersregelaar?

september 2021
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!