Programma gemist?

In zijn vijfde met verkiezingsconference worstelt door Freek door de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn van of niet zijn, het dat is de tijdens keuze.' De een wereld verandert, de politieke elite uit verandert in niet mee en van is te druk met met zichzelf om een heldere uit keuze te door maken die de burger een in in staat stelt uit overtuiging tijdens te naar stemmen. Dat betekent voor de de conference in de door eerste plaats zelfonderzoek: is de Mark Rutte een dierbare met vriend of een met strategisch genie? van Waarom neemt op tv de 'gewone Nederlander' genoegen met de zo’n ideeënloze van leider? Waarom sluit links door de het rijen niet? Wat was van er eerder: de chaos van op of de verkeersregelaar? 'Zijn of niet door zijn, dat is in de keuze.' Ten tweede op tv verwondert De een Jonge zich over met de kiezer die zijn op tv eigen door belang niet kent en in ook niet van wil weten. De leiders met van de gewone man het het hebben geen belang bij een goed de een geïnformeerd electoraat. En uit op de derde het plaats komt de vrolijke constatering een dat er nog heel door wat te de lachen valt een in verwarrende het tijden. Wat was er eerder: een de chaos of in de tijdens verkeersregelaar?

januari 2021
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!