Programma gemist?

In uit zijn vijfde verkiezingsconference door worstelt Freek de Jonge met naar zijn door identiteit: 'Zijn of het niet zijn, met dat is de uit keuze.' De wereld verandert, de politieke met elite een verandert niet mee en is op te druk een met zichzelf om de een heldere keuze te tijdens maken die de burger tijdens naar in staat stelt het uit overtuiging te stemmen. Dat betekent voor tijdens de conference in op tv de eerste plaats door tijdens zelfonderzoek: is Mark Rutte een op dierbare vriend of een een strategisch genie? Waarom op op tv neemt de 'gewone Nederlander' genoegen met de zo’n naar ideeënloze leider? Waarom sluit links met de rijen niet? het Wat was naar er met eerder: de chaos of het de verkeersregelaar? 'Zijn of niet naar zijn, dat is in op tv de keuze.' Ten tweede verwondert De in Jonge zich tijdens over de kiezer die zijn van eigen de belang niet uit kent en ook niet wil door weten. De tijdens leiders van de naar gewone man hebben geen belang van bij een goed door geïnformeerd de electoraat. En op de de derde plaats in komt de vrolijke de constatering dat er de nog heel wat tijdens te lachen valt in een verwarrende tijden. Wat was tijdens er eerder: het de op tv chaos of de een verkeersregelaar?

mei 2020
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!