Programma gemist?

In het zijn vijfde in verkiezingsconference worstelt Freek op tv de Jonge met uit zijn identiteit: 'Zijn of een niet zijn, dat door is de een keuze.' De wereld verandert, de politieke elite op tv verandert door niet mee en is te door druk met zichzelf de om in een heldere keuze naar te maken die de burger in van in staat stelt uit overtuiging tijdens te stemmen. Dat de betekent voor de conference op in in de eerste plaats zelfonderzoek: is Mark met een Rutte een dierbare vriend of door een de strategisch genie? Waarom neemt de op 'gewone Nederlander' genoegen het met zo’n ideeënloze leider? tijdens door Waarom sluit links de rijen in niet? Wat was er het het eerder: de chaos of de naar verkeersregelaar? 'Zijn of niet de zijn, dat is door de keuze.' Ten tweede uit verwondert De Jonge op tv zich over met de de kiezer die zijn eigen belang niet in kent en ook het niet wil weten. naar uit De leiders van de gewone man op tv hebben geen belang naar bij naar een goed geïnformeerd electoraat. tijdens En op van de derde plaats komt de van vrolijke het constatering dat er nog heel de wat op tv te lachen valt in verwarrende door in tijden. Wat was er eerder: door de chaos of de door van verkeersregelaar?

september 2020
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!