Programma gemist?

In in zijn vijfde het verkiezingsconference worstelt Freek de op Jonge met zijn een identiteit: 'Zijn een of niet zijn, dat een is de keuze.' De wereld op tv verandert, tijdens de politieke elite verandert niet mee uit en van is te druk door met zichzelf om een in heldere keuze te maken van door die de burger in staat stelt van uit overtuiging met te stemmen. Dat betekent voor met de conference in met de eerste uit plaats zelfonderzoek: is het Mark in Rutte een dierbare vriend naar of een strategisch genie? Waarom met tijdens neemt de 'gewone Nederlander' genoegen door met zo’n ideeënloze leider? met Waarom sluit uit links de rijen door niet? Wat het was er het eerder: de chaos of de verkeersregelaar? het op tv 'Zijn of niet zijn, de dat is tijdens de keuze.' Ten tweede verwondert De met Jonge zich over de de met kiezer die zijn eigen belang een niet kent en ook van niet door wil weten. een De leiders van naar de gewone man hebben geen belang uit bij een goed op tv geïnformeerd electoraat. in En op met de derde een plaats komt de naar vrolijke constatering dat er het nog heel wat door te lachen valt van in verwarrende uit tijden. Wat was er eerder: de uit chaos of de het door verkeersregelaar?

mei 2021
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!