Programma gemist?

In zijn vijfde de verkiezingsconference van worstelt Freek de Jonge met op tv zijn naar identiteit: 'Zijn of niet zijn, in tijdens dat is de op tv keuze.' De wereld verandert, de politieke de elite verandert niet mee op en is te een het druk met zichzelf om een op tv heldere keuze te op tv maken die de op tv burger in staat stelt een uit overtuiging te in stemmen. Dat een betekent voor de conference het in de eerste met plaats zelfonderzoek: het is Mark met Rutte een dierbare op vriend of een strategisch genie? Waarom de neemt de 'gewone door Nederlander' op tv genoegen met zo’n ideeënloze leider? het Waarom sluit de links op de rijen niet? op tv Wat was er eerder: de van chaos in of de verkeersregelaar? 'Zijn of door niet zijn, uit dat is de keuze.' Ten op tweede van verwondert De Jonge zich over de met kiezer die het zijn eigen belang het niet van kent en ook niet door wil weten. De van leiders van de uit gewone man een hebben geen belang bij met een goed geïnformeerd electoraat. En de op de in derde plaats komt de uit vrolijke van constatering dat het er nog heel wat een te lachen valt in verwarrende een de tijden. Wat was er eerder: op tv de chaos of de op tv het verkeersregelaar?

november 2020
13-03-2017 20:25

Verkiezingsconference Freek de Jonge

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference - Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference

In zijn vijfde verkiezingsconference worstelt Freek de Jonge met zijn identiteit: 'Zijn of niet zijn, dat is de keuze.' De wereld verandert, de politieke elite verandert niet mee en is te druk met zichzelf om een heldere keuze te maken die...

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference bij Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference. Heb je een uitzending van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference gemist

Uitzending gemist van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference? Hier kun je alle uitzendingen van Freek de Jonge: De stemmin5, verkiezingsconference kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!