Programma gemist?

Al in kijkend naar de documentaire door Weiner vraag je op je voortdurend af door wat Huma Abedin bezielt. van Terwijl haar echtgenoot uit op tv tot twee keer toe probeert zijn het hachje te op tv redden na door een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar uit met gezicht vertoont een scala een aan emoties: verbijstering, naar minachting, verdriet, weerzin met zijn moeiteloos af tijdens te lezen, maar van het liefde een lijkt geen sprake te op tv zijn. Even resumerend: Huma Abedin is door de persoonlijke tijdens assistent van Hillary met Clinton. Een het vrouw met op een carrière dus. van Abedins echtgenoot Anthony door Weiner moest aftreden als congreslid nadat met hij had gelogen een over van een foto waarop van hij fier zijn eigen erectie door had uit vastgelegd. Die foto naar was bedoeld voor een vrouw van met wie hij door op via Twitter erotische in berichten uitwisselde, maar Weiner op tweette zijn stijve op tv per ongeluk aan op al zijn volgers. Ondanks die naar publieke vernedering naar keerde hij terug op tijdens het politieke in toneel. Dit met keer als koploper in de op tv race op voor het tijdens burgemeesterschap van New naar York. Totdat er opnieuw erotische op tv sms’jes in opdoken. Kijkend naar de film van door Josh Kriegman door en Elyse Steinberg, die Weiner naar volgden gedurende de de twee sextingschandalen, val een je uit van de ene verbazing met in de door andere over deze van charismatische narcist die zijn eigen op ondergang door liet vastleggen. Waarom mocht op tv die met camera blijven draaien? Waarom met zou je op tv als beroemd echtpaar in toestaan dat miljoenen kijkers zich rot van lachen van om jouw huwelijkscrisis? op tv Het blijft een raadsel. Zelf het beweren Weiner en het Abedin tijdens dat ze de naar film niet hebben de gezien.

januari 2021
14-03-2017 22:55

Docu: Weiner

2Doc: Weiner - Weiner

Al kijkend naar de documentaire Weiner vraag je je voortdurend af wat Huma Abedin bezielt. Terwijl haar echtgenoot tot twee keer toe probeert zijn hachje te redden na een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een scala aan...

2Doc: Weiner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Weiner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Weiner bij 2Doc: Weiner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Weiner. Heb je een uitzending van 2Doc: Weiner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Weiner gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Weiner? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Weiner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!