Programma gemist?

Al kijkend naar tijdens de documentaire in Weiner op tv vraag je je voortdurend de af wat Huma Abedin de bezielt. een Terwijl haar echtgenoot tot twee met keer toe probeert in zijn hachje te uit redden na de een sextingschandaal, door kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een uit scala van aan emoties: verbijstering, van minachting, verdriet, weerzin zijn op moeiteloos af te lezen, van maar van in liefde lijkt geen sprake een te op zijn. Even resumerend: Huma Abedin naar is de persoonlijke op tv assistent van naar Hillary Clinton. Een vrouw een met een carrière door dus. Abedins echtgenoot Anthony het Weiner moest op tv aftreden als congreslid nadat naar hij naar had gelogen over een foto op tv op tv waarop hij fier zijn eigen erectie tijdens op had vastgelegd. Die foto was het bedoeld op tv voor een vrouw met wie in hij via Twitter met erotische berichten uitwisselde, maar tijdens Weiner een tweette zijn stijve per in ongeluk aan al zijn met volgers. Ondanks door die publieke vernedering het keerde hij van terug op het politieke op toneel. Dit van keer als koploper van in de race voor het in burgemeesterschap van New de York. het Totdat er opnieuw erotische sms’jes tijdens door opdoken. Kijkend naar de film van van Josh Kriegman een en Elyse Steinberg, die door Weiner in volgden gedurende de twee sextingschandalen, in val een je van de ene verbazing in door de uit andere over door deze charismatische narcist naar die zijn eigen naar ondergang liet vastleggen. de Waarom mocht die camera van blijven draaien? Waarom zou door je als op beroemd echtpaar toestaan door dat miljoenen kijkers zich door rot lachen op tv om jouw huwelijkscrisis? naar Het blijft op een raadsel. Zelf beweren op Weiner en Abedin dat de ze de film niet met hebben door gezien.

mei 2021
14-03-2017 22:55

Docu: Weiner

2Doc: Weiner - Weiner

Al kijkend naar de documentaire Weiner vraag je je voortdurend af wat Huma Abedin bezielt. Terwijl haar echtgenoot tot twee keer toe probeert zijn hachje te redden na een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een scala aan...

2Doc: Weiner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Weiner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Weiner bij 2Doc: Weiner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Weiner. Heb je een uitzending van 2Doc: Weiner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Weiner gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Weiner? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Weiner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!