Programma gemist?

Al kijkend naar door de documentaire met Weiner vraag je je een de voortdurend af wat Huma Abedin naar bezielt. Terwijl haar op echtgenoot tot twee naar keer toe probeert zijn uit hachje op te redden na een sextingschandaal, tijdens kijkt zij toe. Haar uit gezicht in vertoont een scala aan emoties: van op tv verbijstering, minachting, verdriet, weerzin zijn moeiteloos in af te lezen, uit naar maar van liefde lijkt geen in sprake een te zijn. Even resumerend: Huma Abedin door is de persoonlijke met assistent van uit Hillary Clinton. Een op tv vrouw met een een carrière dus. Abedins echtgenoot het Anthony door Weiner moest aftreden naar als congreslid nadat hij had gelogen van met over een foto waarop hij op tv fier zijn eigen erectie uit had uit vastgelegd. Die van foto was bedoeld in voor een vrouw met wie hij met via Twitter van erotische naar berichten uitwisselde, maar Weiner naar tweette zijn de stijve per ongeluk in aan al zijn volgers. uit Ondanks die publieke vernedering van keerde hij terug tijdens op tijdens het politieke toneel. in Dit keer als koploper het in de race voor het het burgemeesterschap van New in York. Totdat er de een opnieuw erotische sms’jes opdoken. Kijkend uit naar de naar film van Josh het Kriegman en Elyse Steinberg, die op tv Weiner het volgden gedurende de op tv twee sextingschandalen, val je tijdens van de naar ene verbazing in de andere over het deze charismatische narcist met die zijn de eigen ondergang het liet vastleggen. uit Waarom mocht die camera blijven draaien? met een Waarom zou je als beroemd echtpaar van naar toestaan dat miljoenen uit kijkers zich rot lachen om jouw met huwelijkscrisis? Het een blijft een de raadsel. Zelf beweren Weiner de en Abedin dat ze de in de film niet hebben tijdens gezien.

oktober 2020
14-03-2017 22:55

Docu: Weiner

2Doc: Weiner - Weiner

Al kijkend naar de documentaire Weiner vraag je je voortdurend af wat Huma Abedin bezielt. Terwijl haar echtgenoot tot twee keer toe probeert zijn hachje te redden na een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een scala aan...

2Doc: Weiner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Weiner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Weiner bij 2Doc: Weiner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Weiner. Heb je een uitzending van 2Doc: Weiner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Weiner gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Weiner? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Weiner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!