Programma gemist?

Al uit kijkend naar de documentaire het Weiner vraag van je je voortdurend door af wat uit Huma Abedin bezielt. Terwijl een haar echtgenoot tot twee naar keer tijdens toe probeert zijn hachje te uit redden na een door sextingschandaal, kijkt de zij toe. Haar van gezicht vertoont een scala uit aan emoties: verbijstering, door minachting, verdriet, weerzin op tv zijn moeiteloos af te lezen, een maar een van liefde de lijkt geen sprake te zijn. Even een resumerend: Huma Abedin is op op tv de persoonlijke assistent van het Hillary Clinton. Een vrouw het met een carrière dus. een Abedins het echtgenoot Anthony Weiner moest met aftreden als een congreslid nadat in hij had gelogen over uit een foto op tv waarop hij fier zijn eigen erectie de had in vastgelegd. Die foto was op tv bedoeld voor door een vrouw van met wie hij via Twitter uit erotische berichten met uitwisselde, maar Weiner uit tweette zijn stijve per ongeluk de aan al op zijn volgers. op tv Ondanks die publieke vernedering keerde in hij terug van op het politieke door toneel. door Dit keer als koploper uit in de race tijdens voor het het burgemeesterschap van New York. Totdat er naar door opnieuw erotische sms’jes opdoken. Kijkend naar op de film van Josh op tv Kriegman en Elyse de Steinberg, die Weiner het het volgden gedurende de twee de sextingschandalen, val het je van de ene verbazing in het op de andere over deze charismatische uit narcist die zijn uit eigen naar ondergang liet vastleggen. Waarom een mocht die uit camera blijven draaien? van Waarom zou je als beroemd echtpaar de toestaan dat miljoenen in kijkers zich rot met lachen om jouw het naar huwelijkscrisis? Het blijft een raadsel. Zelf van tijdens beweren Weiner en Abedin het dat ze de film niet een hebben op gezien.

mei 2020
14-03-2017 22:55

Docu: Weiner

2Doc: Weiner - Weiner

Al kijkend naar de documentaire Weiner vraag je je voortdurend af wat Huma Abedin bezielt. Terwijl haar echtgenoot tot twee keer toe probeert zijn hachje te redden na een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een scala aan...

2Doc: Weiner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Weiner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Weiner bij 2Doc: Weiner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Weiner. Heb je een uitzending van 2Doc: Weiner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Weiner gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Weiner? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Weiner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!