Programma gemist?

Al op tv kijkend naar de op tv documentaire Weiner vraag je in je voortdurend af wat naar Huma Abedin naar bezielt. Terwijl haar echtgenoot door de tot twee keer een toe probeert zijn hachje te redden tijdens na een uit sextingschandaal, kijkt een zij toe. Haar gezicht tijdens vertoont een scala aan emoties: uit verbijstering, minachting, verdriet, van een weerzin zijn moeiteloos af door te lezen, naar maar van liefde met lijkt geen sprake te tijdens zijn. Even resumerend: Huma uit Abedin is de persoonlijke het assistent van Hillary Clinton. naar Een het vrouw met een het carrière dus. tijdens Abedins echtgenoot Anthony Weiner moest een aftreden als congreslid nadat op met hij had gelogen over in een foto waarop hij door fier zijn eigen erectie op tv had vastgelegd. met Die foto van was bedoeld voor het een vrouw met met wie hij via Twitter erotische door naar berichten uitwisselde, maar in Weiner tweette zijn stijve per ongeluk van aan op tv al zijn volgers. met Ondanks die publieke vernedering tijdens keerde hij terug op op het politieke naar toneel. Dit keer door als van koploper in de op tv race voor het burgemeesterschap van New tijdens naar York. Totdat er opnieuw de erotische sms’jes opdoken. Kijkend naar door de film op van Josh Kriegman en in Elyse een Steinberg, die Weiner volgden gedurende de het twee sextingschandalen, van val je van naar de ene naar verbazing in de de andere over van deze charismatische narcist die met zijn eigen ondergang liet op vastleggen. op Waarom mocht die van camera blijven draaien? Waarom zou tijdens je als beroemd echtpaar van uit toestaan dat miljoenen kijkers zich van rot lachen naar om jouw de huwelijkscrisis? Het blijft op een raadsel. Zelf beweren Weiner door en Abedin dat ze een met de film niet op tv hebben gezien.

september 2021
14-03-2017 22:55

Docu: Weiner

2Doc: Weiner - Weiner

Al kijkend naar de documentaire Weiner vraag je je voortdurend af wat Huma Abedin bezielt. Terwijl haar echtgenoot tot twee keer toe probeert zijn hachje te redden na een sextingschandaal, kijkt zij toe. Haar gezicht vertoont een scala aan...

2Doc: Weiner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Weiner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Weiner bij 2Doc: Weiner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Weiner. Heb je een uitzending van 2Doc: Weiner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Weiner gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Weiner? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Weiner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!