Programma gemist?

Met van onder meer de op tv Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho het die haar in eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong op tv begeleidt vandaag een van crematie. In een de ochtend loopt hij door voor de met rouwauto met kist met uit als die in van het rouwcentrum naar vertrekt. De Surinaams-Hindoestaanse Rischma een van Madho wil het het taboe rond de uit dood doorbreken. Ze opent vandaag door haar eigen naar uitvaartcentrum.

Een naar islamitische uitvaart en van het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats door op in Rotterdam. In het op mortuarium van het ziekenhuis op tv past Heleen van door den door Tol ingewikkelde constructies de toe om ervoor te op zorgen dat de vader op van Corine zo toonbaar naar mogelijk is, met terwille van de in nabestaanden. Linda Blij verzorgt tijdens vandaag een islamitische tijdens uitvaart. Dat moet op een op gepaste afstand, omdat zij als in naar vrouw niet overal bij mag de zijn. Begraafplaatsmedewerker John Laats de houdt van het Feijenoord-vak op de tijdens Zuiderbegraafplaats bij, een door veld van door gras uit De Kuip. Er een mag geen as een in meer op de middenstip uitgestrooid de worden.

Bernadette door O'Neill laat patiënt door Martin de proefdruk uit van zijn de eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol het met probeert gehavende overledenen toonbaar te op maken uit en Dennis Friperson leidt een Surinaamse tijdens met uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette naar O'Neill bezoekt in het ziekenhuis terminaal op patiënt Martin. tijdens Ze laat hem de de op tv proefdruk van zijn eigen rouwkaart het zien. Mortuariummedewerkster Heleen een van den Tol van probeert met door bijzondere technieken de van gehavende overledenen zo toonbaar door mogelijk te maken, zodat op tv hun nabestaanden waardig het afscheid kunnen nemen. tijdens Dennis een Friperson leidt op de tijdens begraafplaats op tv de Surinaamse uitvaart, waarbij de naar de overledene met dans een en muziek in naar een zijn laatste rustplaats wordt uit gebracht.

Een met Surinaamse uitvaart en in de uitvaart van van baby Rodyn. naar Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet uit een Surinaamse uitvaart van die begint met verzorging op van de op tv overledene door aflegvereniging naar Trouw, wat gepaard met gaat met gezang en rituelen. op tv De uitvaart met van Rodyn, begeleid door met Kitty van door Dijk, begint in zeer emotioneel als de baby door in op zijn kistje wordt van gelegd.

De ovenist van tijdens crematorium op Hofwijk, kinderuitvaarten en de drager Jeroen Nieuwenhuis die een een door Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, door ovenist door op crematorium Hofwijk, brengt door de oven op de temperatuur en zorgt met ervoor dat de uit as op een respectvolle in wijze in een naar tijdelijke bus van terechtkomt. Uitvaartondernemer Kitty van de Dijk van brengt het kistje tijdens voor baby Rodyn bij de in ouders Jeff op tv en Cindy. in Jeroen Nieuwenhuis, student en uit doodskistendrager, doet vandaag het met drie tijdens medestudenten een Kaapverdische tijdens uitvaart.

Kitty op tv van Dijk, Jef in en Cindy door zoeken een grafje naar uit, dragersvereniging Wi Kan Doe in begeleidt de op tv overledene zingend van en dansend naar het graf op en grafdelver Willem Barto op tv heeft bezwaar tegen in naar lijkwades. Kitty van Dijk, het gespecialiseerd in kinderuitvaarten, zoekt tijdens met tijdens Jeff en Cindy een grafje uit tijdens voor op hun zoontje Rodyn. Bij in dragersvereniging Wi Kan door Doe wordt de de overledene zingend op en dansend naar het op graf van begeleid. Willem Barto, grafdelver een op Crooswijk, tijdens heeft bezwaren tegen de lijkwades.

oktober 2019
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!