Programma gemist?

Met onder op meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma op tv Madho die haar een eigen een uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong tijdens begeleidt vandaag een een door crematie. In de ochtend loopt een hij tijdens voor de rouwauto met in kist uit als die van het het rouwcentrum vertrekt. door De Surinaams-Hindoestaanse Rischma een Madho wil uit het taboe rond op de dood doorbreken. op Ze opent vandaag op haar eigen de uitvaartcentrum.

Een islamitische uitvaart tijdens en het Feijenoord-vak met op de Zuiderbegraafplaats in in in Rotterdam. In het het mortuarium van het ziekenhuis de past Heleen het van den Tol ingewikkelde constructies op met toe om ervoor te door zorgen dat de uit vader van Corine tijdens zo toonbaar mogelijk tijdens is, terwille van de met nabestaanden. op Linda Blij verzorgt vandaag op een islamitische uitvaart. van Dat moet op gepaste afstand, op tv omdat zij als op van vrouw niet overal bij mag de zijn. Begraafplaatsmedewerker John Laats in houdt het Feijenoord-vak door op de het Zuiderbegraafplaats bij, een veld het van gras uit uit De door Kuip. Er op tv mag geen as meer op tijdens de op tv middenstip uitgestrooid worden.

Bernadette de O'Neill laat patiënt Martin de uit proefdruk van op tv zijn eigen rouwkaart zien, met Heleen v.d. het Tol probeert op gehavende overledenen de toonbaar te maken en Dennis op tv Friperson leidt naar een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger tijdens Bernadette O'Neill bezoekt door in in het ziekenhuis terminaal patiënt Martin. op Ze laat hem op tv de proefdruk de van zijn eigen rouwkaart met zien. Mortuariummedewerkster Heleen uit van tijdens den Tol probeert met met bijzondere technieken de van gehavende overledenen zo een toonbaar mogelijk op tv te maken, zodat hun nabestaanden tijdens waardig op afscheid kunnen nemen. Dennis Friperson leidt met op de begraafplaats tijdens de een Surinaamse uitvaart, waarbij de uit de overledene met dans het en muziek tijdens naar zijn laatste rustplaats de wordt de gebracht.

Een Surinaamse het uitvaart en van de uitvaart van baby Rodyn. tijdens in Uitvaartondernemer Dennis Friperson op doet een Surinaamse uitvaart die op tv begint uit met verzorging van de het overledene door in aflegvereniging Trouw, wat de gepaard gaat met gezang door en rituelen. De met uitvaart van Rodyn, uit begeleid door Kitty van Dijk, uit begint zeer emotioneel het als de op tv baby in zijn van kistje wordt uit gelegd.

De in ovenist van crematorium naar Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen de Nieuwenhuis die een een Kaapverdische uitvaart de verzorgt. Frans van Senus, door van ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de in naar oven op temperatuur en zorgt ervoor met een dat de as op een naar respectvolle wijze in een op tijdelijke bus tijdens terechtkomt. Uitvaartondernemer naar Kitty van op tv Dijk brengt het het kistje voor baby Rodyn bij de met op tv ouders Jeff en Cindy. op Jeroen Nieuwenhuis, student en doodskistendrager, van doet vandaag door met drie de medestudenten een Kaapverdische van uitvaart.

Kitty van Dijk, de Jef en het Cindy zoeken een door grafje uit, dragersvereniging Wi naar in Kan Doe begeleidt de van overledene zingend en dansend op tv naar uit het graf en grafdelver Willem Barto naar heeft bezwaar op tv tegen lijkwades. Kitty een van het Dijk, gespecialiseerd in kinderuitvaarten, zoekt met tijdens met Jeff en Cindy een grafje uit op voor hun zoontje met Rodyn. Bij dragersvereniging op Wi uit Kan Doe een wordt de overledene zingend tijdens en dansend naar in het graf met begeleid. Willem Barto, op grafdelver op Crooswijk, in heeft bezwaren tegen een lijkwades.

mei 2021
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!