Programma gemist?

Met onder meer de de naar Surinaams-Hindoestaanse Rischma met Madho die haar eigen van uitvaartcentrum opent. Elwin de een Jong begeleidt vandaag een op crematie. In de uit ochtend loopt uit hij voor de op rouwauto met kist uit naar uit als die van het rouwcentrum de vertrekt. De Surinaams-Hindoestaanse Rischma op tv Madho wil het het taboe rond de tijdens dood uit doorbreken. Ze opent vandaag het haar eigen uit uitvaartcentrum.

Een een islamitische uitvaart en het in Feijenoord-vak in op de Zuiderbegraafplaats in de Rotterdam. In het mortuarium het van het ziekenhuis past op tv Heleen van den een Tol op ingewikkelde constructies toe om ervoor een met te zorgen dat naar de vader van in Corine zo toonbaar op mogelijk is, terwille tijdens van de nabestaanden. Linda Blij verzorgt met met vandaag een islamitische uitvaart. naar Dat moet op gepaste afstand, van omdat zij als met vrouw niet overal de tijdens bij mag zijn. Begraafplaatsmedewerker in John Laats houdt een het Feijenoord-vak op uit de Zuiderbegraafplaats bij, een naar veld van gras naar uit De Kuip. Er een mag geen as met naar meer op de middenstip uitgestrooid met worden.

Bernadette O'Neill laat de patiënt Martin de een proefdruk met van zijn eigen de rouwkaart zien, Heleen in v.d. Tol probeert gehavende overledenen door toonbaar te maken een en tijdens Dennis Friperson leidt een naar Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette naar op tv O'Neill bezoekt in naar het ziekenhuis terminaal patiënt uit Martin. Ze laat hem op tv de proefdruk het van zijn eigen op rouwkaart zien. Mortuariummedewerkster Heleen van van den Tol het probeert door met bijzondere technieken met de gehavende overledenen zo toonbaar op mogelijk te een maken, zodat hun op nabestaanden waardig afscheid kunnen met nemen. Dennis Friperson leidt tijdens op op tv de begraafplaats tijdens de Surinaamse uitvaart, waarbij de de in overledene met een dans en het muziek naar zijn laatste met rustplaats wordt uit gebracht.

Een door Surinaamse uitvaart en de de uitvaart van baby Rodyn. door Uitvaartondernemer Dennis Friperson uit doet een uit Surinaamse van uitvaart die begint met op tv verzorging van de overledene door op een aflegvereniging Trouw, wat met gepaard gaat met gezang in en rituelen. De tijdens uitvaart van Rodyn, begeleid door met het Kitty van Dijk, een begint zeer emotioneel als de baby op tv in zijn tijdens kistje wordt op gelegd.

De ovenist van door crematorium uit Hofwijk, kinderuitvaarten een en drager Jeroen Nieuwenhuis die een van Kaapverdische uitvaart tijdens verzorgt. Frans van met Senus, ovenist op tv op crematorium Hofwijk, brengt de de oven op uit temperatuur en zorgt ervoor een dat de as een op een respectvolle van wijze het in een tijdelijke door bus terechtkomt. in Uitvaartondernemer Kitty van Dijk een brengt het kistje met voor baby Rodyn bij op tv de ouders op tv Jeff en Cindy. naar Jeroen Nieuwenhuis, student door en doodskistendrager, doet op vandaag met drie medestudenten door een Kaapverdische het uitvaart.

Kitty van van Dijk, Jef op tv en Cindy zoeken op een grafje naar uit, dragersvereniging Wi uit Kan Doe begeleidt de overledene zingend het een en dansend naar het op tv graf en grafdelver naar Willem Barto heeft bezwaar tegen op tv naar lijkwades. Kitty van Dijk, op tv gespecialiseerd in kinderuitvaarten, van zoekt met Jeff en het Cindy een tijdens grafje uit voor hun door zoontje uit Rodyn. Bij dragersvereniging Wi Kan door Doe wordt de overledene door in zingend en dansend van naar het graf begeleid. met Willem Barto, grafdelver op in Crooswijk, heeft bezwaren op tegen tijdens lijkwades.

januari 2021
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!