Programma gemist?

Met door onder meer uit de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho op die haar eigen uitvaartcentrum opent. op tv uit Elwin de Jong begeleidt vandaag een door op crematie. In de ochtend loopt op hij voor de rouwauto met met op tv kist uit als die tijdens van het rouwcentrum een vertrekt. De Surinaams-Hindoestaanse door Rischma Madho wil op het taboe rond een de dood het doorbreken. Ze opent vandaag haar een eigen tijdens uitvaartcentrum.

Een islamitische uitvaart door in en het Feijenoord-vak op naar de Zuiderbegraafplaats het in Rotterdam. In de het mortuarium van uit het ziekenhuis past Heleen een van den Tol op tv ingewikkelde constructies door toe om ervoor te zorgen dat van uit de vader van Corine uit zo toonbaar mogelijk uit is, terwille van de nabestaanden. een Linda Blij de verzorgt vandaag een islamitische uit uitvaart. Dat tijdens moet naar op gepaste afstand, een omdat zij als vrouw uit niet overal bij mag zijn. uit Begraafplaatsmedewerker John op Laats houdt het in Feijenoord-vak op op de Zuiderbegraafplaats bij, het een veld van gras met uit De van Kuip. Er op tv mag geen as meer tijdens op de middenstip uitgestrooid een worden.

Bernadette het O'Neill laat patiënt tijdens Martin de proefdruk de van zijn met eigen rouwkaart zien, een Heleen v.d. Tol probeert een gehavende overledenen toonbaar te op maken op tv en Dennis Friperson het leidt een Surinaamse uitvaart. een Uitvaartverzorger Bernadette de O'Neill bezoekt in het ziekenhuis naar terminaal patiënt Martin. Ze door laat hem de op door proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien. op tv Mortuariummedewerkster tijdens Heleen van den Tol tijdens probeert met bijzondere op technieken de met gehavende overledenen tijdens zo toonbaar mogelijk te maken, op tv zodat hun nabestaanden de waardig het afscheid kunnen nemen. Dennis Friperson leidt op tv het op de begraafplaats de tijdens Surinaamse uitvaart, waarbij de de van overledene met uit dans en muziek uit naar op zijn laatste rustplaats wordt tijdens gebracht.

Een een Surinaamse uitvaart en de uitvaart in van baby Rodyn. op tv Uitvaartondernemer de Dennis Friperson doet een een Surinaamse uitvaart tijdens die begint met verzorging op tv van de overledene uit door aflegvereniging het Trouw, wat gepaard gaat op met gezang naar en rituelen. De op uitvaart van Rodyn, begeleid door het Kitty tijdens van Dijk, naar begint zeer emotioneel op tv als de baby in zijn van kistje wordt een gelegd.

De ovenist in van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten door en drager Jeroen het Nieuwenhuis met die een Kaapverdische van uitvaart verzorgt. Frans van Senus, naar ovenist door op crematorium Hofwijk, brengt de op tv oven op de temperatuur de en zorgt ervoor dat de as uit op een respectvolle naar wijze in uit een tijdelijke bus terechtkomt. een op Uitvaartondernemer Kitty van Dijk in brengt het kistje voor met baby Rodyn met bij de ouders Jeff in en Cindy. Jeroen het Nieuwenhuis, student met en doodskistendrager, door doet vandaag met drie uit medestudenten een Kaapverdische uit uitvaart.

Kitty van Dijk, de Jef en uit Cindy zoeken een in grafje uit, dragersvereniging Wi de Kan Doe op tv begeleidt de de overledene zingend op en dansend naar het graf en naar grafdelver Willem door Barto heeft in bezwaar tegen lijkwades. Kitty door van Dijk, op tv gespecialiseerd in kinderuitvaarten, zoekt met op Jeff in en Cindy het een grafje uit een voor hun zoontje Rodyn. uit Bij dragersvereniging Wi Kan Doe naar wordt de overledene tijdens zingend naar en dansend naar het op graf begeleid. Willem Barto, met grafdelver op door Crooswijk, heeft het bezwaren tegen het lijkwades.

september 2021
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!