Programma gemist?

Met naar onder meer naar de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho tijdens die haar eigen uitvaartcentrum opent. uit op Elwin de Jong begeleidt door vandaag een crematie. In het de ochtend loopt het hij voor de rouwauto het door met kist uit als die van in het rouwcentrum vertrekt. op tv De uit Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho het wil het taboe een rond de dood doorbreken. Ze in de opent vandaag haar eigen met uitvaartcentrum.

Een het islamitische uitvaart en het met Feijenoord-vak de op de Zuiderbegraafplaats uit in Rotterdam. In het mortuarium van naar een het ziekenhuis past Heleen van van den Tol ingewikkelde door constructies toe om uit ervoor te zorgen dat het de vader van van een Corine zo toonbaar mogelijk is, terwille uit door van de nabestaanden. Linda op tv Blij verzorgt vandaag een een islamitische uitvaart. Dat moet met op gepaste afstand, in omdat zij als uit met vrouw niet overal bij mag zijn. een Begraafplaatsmedewerker John Laats het houdt het Feijenoord-vak uit op de Zuiderbegraafplaats met bij, een veld naar van gras een uit De Kuip. de Er mag geen as het meer op de de middenstip uitgestrooid naar worden.

Bernadette O'Neill een laat patiënt Martin op tv de proefdruk op tv van zijn op tv eigen rouwkaart zien, door Heleen v.d. Tol naar probeert gehavende overledenen toonbaar te maken in het en Dennis Friperson leidt een in Surinaamse naar uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill op bezoekt in op het ziekenhuis terminaal patiënt Martin. Ze van laat hem naar de proefdruk met van zijn naar eigen rouwkaart zien. van Mortuariummedewerkster Heleen van den Tol probeert tijdens met bijzondere technieken op de gehavende met overledenen zo naar toonbaar mogelijk te maken, zodat het hun nabestaanden waardig op tv afscheid kunnen op nemen. Dennis Friperson van leidt op de begraafplaats op tv de Surinaamse naar uitvaart, waarbij een de de overledene met uit dans en muziek in naar zijn laatste van rustplaats wordt uit gebracht.

Een een Surinaamse uitvaart met en de uitvaart van met baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis een Friperson naar doet een Surinaamse uitvaart die uit begint met het verzorging van door de overledene door aflegvereniging Trouw, wat naar een gepaard gaat met gezang uit en rituelen. De uitvaart in van Rodyn, begeleid op tv door in Kitty van Dijk, begint zeer emotioneel een op als de baby in zijn het kistje wordt op tv gelegd.

De ovenist van tijdens crematorium Hofwijk, op tv kinderuitvaarten en drager van Jeroen door Nieuwenhuis die een Kaapverdische in uitvaart verzorgt. Frans van van Senus, ovenist op crematorium van Hofwijk, brengt op de het oven op temperatuur en een zorgt ervoor dat van de as op het een respectvolle wijze in een met tijdelijke bus terechtkomt. uit Uitvaartondernemer Kitty van met Dijk op brengt het kistje voor van baby Rodyn tijdens bij de ouders op Jeff en Cindy. in Jeroen Nieuwenhuis, student en uit doodskistendrager, doet door vandaag met drie medestudenten het een Kaapverdische tijdens uitvaart.

Kitty een van Dijk, Jef en Cindy uit zoeken tijdens een grafje uit, dragersvereniging naar Wi Kan Doe begeleidt tijdens de overledene zingend een en dansend uit naar van het graf en grafdelver Willem een Barto tijdens heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty in van Dijk, gespecialiseerd in in kinderuitvaarten, zoekt de met Jeff de en Cindy een het grafje uit voor hun zoontje in een Rodyn. Bij dragersvereniging Wi in Kan Doe wordt de tijdens overledene zingend tijdens en dansend het naar het graf begeleid. Willem Barto, tijdens grafdelver op uit Crooswijk, heeft op bezwaren tegen een lijkwades.

mei 2020
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!