Programma gemist?

Met onder van meer op de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar van eigen uitvaartcentrum opent. op Elwin de met Jong begeleidt vandaag van een crematie. In de op ochtend loopt hij tijdens het voor de rouwauto met kist de uit als in die van het rouwcentrum vertrekt. uit met De Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho door wil het taboe uit rond de op tv dood doorbreken. Ze opent vandaag haar in eigen naar uitvaartcentrum.

Een van islamitische uitvaart en het door Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats op in Rotterdam. In van het mortuarium door van het ziekenhuis past met Heleen van tijdens den Tol uit ingewikkelde constructies de toe om ervoor te door zorgen dat met de vader van in Corine zo toonbaar mogelijk van is, terwille van tijdens de nabestaanden. met Linda Blij verzorgt vandaag een van islamitische door uitvaart. Dat moet op gepaste op afstand, van omdat zij als vrouw een niet overal bij mag zijn. naar Begraafplaatsmedewerker John Laats uit houdt het met Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats uit bij, uit een veld van van gras uit De Kuip. de Er mag geen as op tv het meer op de middenstip door uitgestrooid worden.

Bernadette met O'Neill laat patiënt Martin in de proefdruk van in zijn eigen rouwkaart in zien, Heleen een v.d. Tol probeert gehavende het overledenen toonbaar te maken het tijdens en Dennis Friperson leidt het een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette op O'Neill door bezoekt in het de ziekenhuis terminaal patiënt naar Martin. Ze van laat hem de proefdruk van met zijn eigen rouwkaart een zien. Mortuariummedewerkster Heleen van op den Tol probeert in met op bijzondere technieken de gehavende van overledenen zo het toonbaar mogelijk tijdens te maken, zodat hun nabestaanden de waardig van afscheid kunnen nemen. Dennis Friperson door leidt op in de begraafplaats naar de Surinaamse uitvaart, waarbij de de het overledene met dans op en muziek op naar zijn laatste uit rustplaats wordt met gebracht.

Een een Surinaamse uitvaart en op de uitvaart van een baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson van doet een de Surinaamse uitvaart die met begint met verzorging van op tv het de overledene door aflegvereniging door Trouw, wat op tv gepaard gaat met een gezang en rituelen. op tv De uitvaart van Rodyn, begeleid door van op tv Kitty van Dijk, begint zeer van emotioneel als op tv de baby in zijn kistje het wordt van gelegd.

De ovenist het van crematorium Hofwijk, in kinderuitvaarten en uit drager Jeroen tijdens Nieuwenhuis die een Kaapverdische tijdens uitvaart verzorgt. Frans van Senus, in ovenist op crematorium de Hofwijk, een brengt de oven op temperatuur een en zorgt het ervoor dat de op tv as op een in respectvolle wijze in een op tijdelijke bus terechtkomt. uit op tv Uitvaartondernemer Kitty van Dijk brengt met het kistje voor met baby Rodyn bij de op ouders de Jeff en Cindy. Jeroen op tv Nieuwenhuis, student en doodskistendrager, het doet vandaag met uit van drie medestudenten een Kaapverdische op uitvaart.

Kitty een van Dijk, Jef en in Cindy zoeken een uit grafje uit, dragersvereniging een Wi Kan Doe de begeleidt een de overledene zingend en dansend met naar het graf de en grafdelver een Willem Barto heeft door bezwaar tegen lijkwades. Kitty een van Dijk, gespecialiseerd het in kinderuitvaarten, zoekt met uit Jeff en Cindy door een grafje een uit voor hun een zoontje Rodyn. Bij naar dragersvereniging Wi Kan Doe op wordt de met overledene tijdens zingend en dansend naar van het graf begeleid. op Willem Barto, grafdelver op tijdens Crooswijk, heeft de bezwaren tegen op lijkwades.

augustus 2020
19-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Met onder meer de Surinaams-Hindoestaanse Rischma Madho die haar eigen uitvaartcentrum opent. Elwin de Jong begeleidt vandaag een crematie. In de ochtend loopt hij voor de rouwauto met kist uit als die van het rouwcentrum vertrekt. De Surin...

12-04-2017 19:25

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een islamitische uitvaart en het Feijenoord-vak op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. In het mortuarium van het ziekenhuis past Heleen van den Tol ingewikkelde constructies toe om ervoor te zorgen dat de vader van Corine zo toonbaar mogel...

05-04-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Bernadette O'Neill laat patiënt Martin de proefdruk van zijn eigen rouwkaart zien, Heleen v.d. Tol probeert gehavende overledenen toonbaar te maken en Dennis Friperson leidt een Surinaamse uitvaart. Uitvaartverzorger Bernadette O'Neill bezo...

29-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Een Surinaamse uitvaart en de uitvaart van baby Rodyn. Uitvaartondernemer Dennis Friperson doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen. De uitv...

22-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

De ovenist van crematorium Hofwijk, kinderuitvaarten en drager Jeroen Nieuwenhuis die een Kaapverdische uitvaart verzorgt. Frans van Senus, ovenist op crematorium Hofwijk, brengt de oven op temperatuur en zorgt ervoor dat de as op een respe...

15-03-2017 19:20

Doodgewoon

Doodgewoon - Doodgewoon

Kitty van Dijk, Jef en Cindy zoeken een grafje uit, dragersvereniging Wi Kan Doe begeleidt de overledene zingend en dansend naar het graf en grafdelver Willem Barto heeft bezwaar tegen lijkwades. Kitty van Dijk, gespecialiseerd in kinderuit...

Doodgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doodgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doodgewoon bij Doodgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doodgewoon. Heb je een uitzending van Doodgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doodgewoon gemist

Uitzending gemist van Doodgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van Doodgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!