Programma gemist?

Vandaag tijdens is het ‘the op day after the met night before’. De met verkiezingsuitslag is het bekend, maar waar de heeft Nederland nu eigenlijk tijdens voor gekozen? door In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS het de de politiek met naar het land te verbinden. Een bijzondere door uitzending de want niet eerder heeft de NOS van zo’n uitzending gemaakt. naar in Een programma, gepresenteerd door Annechien met Steenhuizen, naar waarin thema’s als de zorg, het klimaat, op tv veiligheid, integratie, waarden op tv en normen, economie en onderwijs aan met op bod komen. We laten een zien welke keuzes de kiezers tijdens hebben gemaakt en door maken naar tegelijk de verbinding met uit de op tv landelijke politiek. Dat met doen we door op het verschillende locaties naar met verschillende kiezers in te praten. Onze verslaggevers zijn in het Zaandam, Roosendaal, uit Rotterdam, Apeldoorn, Rijs en uit Roermond. Wat door betekent de verkiezingsuitslag voor door tijdens de kiezers daar? naar Welke beloftes willen ze met terugzien? Uiteraard zijn onze verslaggevers uit ook in Den op tv Haag, waar de uit partijen bijeen zijn. een In de van studio in zit Xander van uit der Wulp voor de het politieke duiding, het de cijfers worden op gepresenteerd door Mark Visser. in Studiogast is Kim Putters, met directeur van het Sociaal op de en Cultureel Planbureau.

september 2020
16-03-2017 12:00

Live: NOS Nederland Kiest | Het Vervolg

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg - NOS Nederland Kiest: Het Vervolg

Vandaag is het ‘the day after the night before’. De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar heeft Nederland nu eigenlijk voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS de politiek met het land te verbinden. Een bijzondere uitzending want n...

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg bij NOS Nederland Kiest: Het Vervolg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!