Programma gemist?

Vandaag is het op ‘the day een after the night before’. met De het verkiezingsuitslag is bekend, naar maar waar heeft Nederland nu in eigenlijk voor gekozen? de In door ‘Het Vervolg’ het probeert de NOS de politiek met op het land het te verbinden. Een bijzondere het uitzending want niet uit eerder het heeft de NOS op tv zo’n uitzending gemaakt. naar Een programma, gepresenteerd door Annechien Steenhuizen, naar waarin tijdens thema’s als zorg, het het klimaat, veiligheid, de integratie, waarden op tv en normen, economie op en onderwijs aan door bod komen. We laten zien welke tijdens een keuzes de kiezers een hebben gemaakt en maken de tegelijk de van verbinding met de landelijke politiek. Dat in doen naar we door met op verschillende locaties met verschillende tijdens kiezers de te praten. Onze verslaggevers zijn een in Zaandam, Roosendaal, Rotterdam, naar Apeldoorn, Rijs en door Roermond. uit Wat betekent de van verkiezingsuitslag voor de op kiezers daar? naar Welke beloftes willen in ze terugzien? Uiteraard de zijn onze verslaggevers ook in door Den Haag, waar de op partijen uit bijeen zijn. op In de studio zit uit Xander van door der Wulp voor met de politieke duiding, de van cijfers worden van gepresenteerd door Mark Visser. een Studiogast is Kim in Putters, directeur op van het Sociaal en Cultureel tijdens Planbureau.

juni 2020
16-03-2017 12:00

Live: NOS Nederland Kiest | Het Vervolg

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg - NOS Nederland Kiest: Het Vervolg

Vandaag is het ‘the day after the night before’. De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar heeft Nederland nu eigenlijk voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS de politiek met het land te verbinden. Een bijzondere uitzending want n...

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg bij NOS Nederland Kiest: Het Vervolg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!