Programma gemist?

Vandaag tijdens is het met ‘the day after the uit night before’. De verkiezingsuitslag is een bekend, maar waar een heeft Nederland nu uit eigenlijk met voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ op probeert door de NOS uit de politiek met het in land te verbinden. Een op bijzondere uitzending een want niet eerder met heeft de NOS van zo’n uitzending gemaakt. Een programma, uit gepresenteerd door de Annechien Steenhuizen, waarin thema’s op tv als door zorg, het klimaat, veiligheid, integratie, in waarden en normen, economie op tv en onderwijs aan op tv bod komen. We naar laten zien de welke naar keuzes de kiezers hebben gemaakt en tijdens maken tegelijk met de op verbinding met de landelijke politiek. Dat met doen uit we door op verschillende naar locaties met in verschillende kiezers te praten. Onze door van verslaggevers zijn in Zaandam, Roosendaal, van Rotterdam, Apeldoorn, Rijs en op tv Roermond. Wat betekent met het de verkiezingsuitslag voor de kiezers daar? door Welke beloftes willen door ze terugzien? met Uiteraard zijn onze verslaggevers tijdens ook in Den van Haag, tijdens waar de partijen bijeen met zijn. In door de studio zit Xander van uit de der Wulp voor tijdens de politieke duiding, tijdens de cijfers worden gepresenteerd door Mark het tijdens Visser. Studiogast is Kim op tv Putters, directeur van het Sociaal in en Cultureel in Planbureau.

januari 2021
16-03-2017 12:00

Live: NOS Nederland Kiest | Het Vervolg

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg - NOS Nederland Kiest: Het Vervolg

Vandaag is het ‘the day after the night before’. De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar heeft Nederland nu eigenlijk voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS de politiek met het land te verbinden. Een bijzondere uitzending want n...

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg bij NOS Nederland Kiest: Het Vervolg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!