Programma gemist?

Vandaag op tv is het ‘the day een after the de night before’. van De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar uit met heeft Nederland nu eigenlijk tijdens voor gekozen? op In ‘Het Vervolg’ probeert de de NOS de politiek van met de het land te verbinden. Een bijzondere tijdens uitzending in want niet eerder heeft de NOS naar uit zo’n uitzending gemaakt. Een programma, gepresenteerd tijdens door Annechien Steenhuizen, het waarin naar thema’s als zorg, het op klimaat, veiligheid, integratie, waarden naar en normen, het economie naar en onderwijs aan bod met komen. We laten zien welke het van keuzes de kiezers tijdens hebben gemaakt en maken tegelijk de het verbinding tijdens met de landelijke politiek. Dat met doen we door een op het verschillende locaties met verschillende kiezers van met te praten. Onze verslaggevers zijn naar in Zaandam, Roosendaal, Rotterdam, de van Apeldoorn, Rijs en Roermond. Wat de betekent de verkiezingsuitslag naar voor met de kiezers daar? Welke beloftes met willen ze terugzien? op Uiteraard zijn onze uit verslaggevers ook door in Den Haag, tijdens waar de partijen op bijeen zijn. In tijdens de studio zit Xander naar van een der Wulp voor de met politieke duiding, de cijfers het worden gepresenteerd door Mark tijdens Visser. door Studiogast is Kim tijdens Putters, directeur de van het Sociaal en Cultureel een Planbureau.

mei 2021
16-03-2017 12:00

Live: NOS Nederland Kiest | Het Vervolg

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg - NOS Nederland Kiest: Het Vervolg

Vandaag is het ‘the day after the night before’. De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar heeft Nederland nu eigenlijk voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS de politiek met het land te verbinden. Een bijzondere uitzending want n...

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg bij NOS Nederland Kiest: Het Vervolg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!