Programma gemist?

Vandaag is het uit ‘the day after op the tijdens night before’. De verkiezingsuitslag tijdens is bekend, maar in waar heeft een Nederland nu eigenlijk voor de gekozen? In ‘Het Vervolg’ in probeert de NOS naar de op politiek met met het land te verbinden. Een op tv bijzondere uitzending want niet eerder een heeft de met NOS zo’n uitzending gemaakt. naar de Een programma, gepresenteerd door Annechien op Steenhuizen, waarin thema’s tijdens als zorg, het klimaat, uit van veiligheid, integratie, waarden en normen, economie uit op en onderwijs aan tijdens bod komen. We laten door zien welke met keuzes de kiezers hebben gemaakt en het maken tijdens tegelijk de verbinding met van de landelijke politiek. tijdens Dat doen we in door van op verschillende locaties op met verschillende kiezers te praten. Onze in verslaggevers van zijn in tijdens Zaandam, Roosendaal, Rotterdam, op Apeldoorn, Rijs en Roermond. op Wat betekent de met verkiezingsuitslag voor de de kiezers daar? Welke door beloftes willen ze terugzien? een Uiteraard zijn het onze verslaggevers ook door in Den Haag, de waar de partijen bijeen in zijn. In het de studio een zit Xander van een der Wulp voor de politieke duiding, naar tijdens de cijfers worden gepresenteerd op tv door Mark van Visser. Studiogast is Kim Putters, directeur de van het Sociaal op tv een en Cultureel Planbureau.

januari 2020
16-03-2017 12:00

Live: NOS Nederland Kiest | Het Vervolg

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg - NOS Nederland Kiest: Het Vervolg

Vandaag is het ‘the day after the night before’. De verkiezingsuitslag is bekend, maar waar heeft Nederland nu eigenlijk voor gekozen? In ‘Het Vervolg’ probeert de NOS de politiek met het land te verbinden. Een bijzondere uitzending want n...

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg bij NOS Nederland Kiest: Het Vervolg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Vervolg gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Vervolg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!