Programma gemist?

Niet uit iedereen schaarde zich op achter het idee van een naar democratisch Zuid-Afrika het toen daar in 1994 het de eerste democratische van tijdens verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten op speelden er in naar dat verkiezingsjaar? In april 1994 door tijdens vonden in Zuid-Afrika naar de eerste democratische verkiezingen plaats. Niet naar iedereen schaarde zich het achter het idee op tv het van een democratisch Zuid-Afrika. De tijdens documentaire 1994, uit The Bloody Miracle kijkt in terug naar van het verkiezingsjaar en van onderzoekt welke krachten de er speelden in het het jaar voorafgaand aan een de verkiezingen. Krachten die naar de het land aan naar de rand van een tijdens burgeroorlog brachten. Het had tijdens niet veel gescheeld van of er was helemaal op in niet gestemd in 1994. Zuid-Afrika de bereidt zich voor op uit haar van democratisch jubileum. op tv Sinds het einde van het apartheidsregime met in 1994 wordt uit het met land democratisch het geregeerd. Het jaar van voorafgaande aan de verkiezingen verliep tijdens onstuimig. Er brak op in Zuid-Afrika door een orgie tijdens van landelijk geweld uit. Geweld van waarmee sommige uit groeperingen de eerste vrije een verkiezingen in wilden laten ontsporen. Het de blanke rechtse blok eiste een een onafhankelijke volksstaat een en de nationalistische organisatie het op tv van de Zulu's, de Inkatha, door willen afscheiding tijdens van KwaZulu. op Protestmarsen, bloedbaden, bomaanslagen tijdens en moorden waren aan de op tv orde van op tv de dag. met De aanstichters van het op geweld, verantwoordelijk van voor talloze doden op tv en voor de wijdverspreide chaos, de spreken van zich voor het eerst uit over met hun op tv strategieën waarmee ze Zuid-Afrika op de de knieën met wilden door dwingen. 1994, The Bloody naar Miracle openbaart door wat deze mannen hebben in gedaan om de democratie van te uit dwarsbomen, maar toont ook door hoe zij ieder op op hun eigen tijdens manier vrede hebben gesloten met naar hun bestaan in de de 'Rainbow de Nation.' De in documentaire concentreert zich tijdens op de twaalf maanden een voorafgaand op aan de eerste vrije uit verkiezingen, te beginnen met de uit moord op de op razend tijdens populaire zwarte leider Chris met Hani door door blanke extremisten, van precies een jaar vóór de de democratie en bouwt op op tv naar de op verkiezingen op een 27 april 1994. een Het regende een bommen tot aan de ochtend van op tv in de verkiezingen. De tijdens documentaire is ingesproken door Adriaan door van door Dis.

oktober 2020
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!