Programma gemist?

Niet iedereen door schaarde zich achter naar het de idee van een democratisch Zuid-Afrika een toen daar in naar 1994 de eerste democratische door verkiezingen plaatsvonden. Welke een krachten speelden in er in dat op verkiezingsjaar? In april met 1994 vonden in Zuid-Afrika uit de de eerste democratische in verkiezingen plaats. Niet op tv iedereen schaarde zich door achter het idee van een een democratisch Zuid-Afrika. uit De documentaire 1994, uit The Bloody Miracle kijkt terug met naar het uit verkiezingsjaar en de onderzoekt welke krachten het er speelden in het tijdens jaar voorafgaand aan de de op verkiezingen. Krachten die het het land aan de rand van in op een burgeroorlog brachten. Het naar had niet veel gescheeld of van er uit was helemaal niet de gestemd in 1994. Zuid-Afrika bereidt een op tv zich voor op haar een democratisch jubileum. Sinds het einde tijdens van door het apartheidsregime in op 1994 wordt het op land democratisch geregeerd. Het jaar het voorafgaande op aan de verkiezingen verliep het onstuimig. Er tijdens brak in in Zuid-Afrika een orgie van landelijk geweld tijdens uit. Geweld met waarmee sommige op tv groeperingen de eerste vrije verkiezingen het wilden laten het ontsporen. Het blanke uit rechtse met blok eiste een onafhankelijke in volksstaat en op de nationalistische organisatie van de Zulu's, van de tijdens Inkatha, willen afscheiding van KwaZulu. van Protestmarsen, bloedbaden, een bomaanslagen en moorden waren op aan de de orde van de tijdens dag. De naar aanstichters van het tijdens geweld, verantwoordelijk voor uit talloze doden van en voor de wijdverspreide het chaos, spreken zich met voor het eerst uit tijdens over hun strategieën waarmee de in ze Zuid-Afrika op op de knieën wilden dwingen. 1994, tijdens The Bloody Miracle openbaart van wat deze de mannen hebben van gedaan om een de democratie te tijdens dwarsbomen, maar toont ook op hoe zij ieder op tv op hun eigen de manier vrede hebben gesloten door met een hun bestaan in de 'Rainbow op Nation.' uit De documentaire concentreert zich op met de uit twaalf maanden voorafgaand aan de op eerste op tv vrije verkiezingen, te beginnen op met de uit moord op de een razend populaire zwarte leider Chris Hani in van door blanke extremisten, precies de een jaar vóór een de democratie en bouwt op op tv door naar de verkiezingen op 27 door april 1994. de Het regende bommen tot met aan de ochtend van een de op verkiezingen. De een documentaire is ingesproken door tijdens Adriaan van door Dis.

juli 2020
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!