Programma gemist?

Niet een iedereen schaarde zich achter een het idee uit van een de democratisch Zuid-Afrika toen daar door in 1994 de met eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke tijdens krachten speelden er op in dat verkiezingsjaar? op In door april 1994 vonden in Zuid-Afrika een de naar eerste democratische naar verkiezingen plaats. Niet door iedereen schaarde zich achter het idee op van naar een democratisch Zuid-Afrika. De van documentaire 1994, The met Bloody Miracle op kijkt terug naar het verkiezingsjaar met en onderzoekt welke naar krachten er tijdens speelden in het door jaar voorafgaand aan van de verkiezingen. op tv Krachten die het land aan uit de rand uit van een burgeroorlog tijdens brachten. Het had niet met in veel gescheeld of er was met helemaal een niet gestemd in 1994. de Zuid-Afrika bereidt met zich voor op haar democratisch in jubileum. Sinds het op tv einde van met het apartheidsregime in 1994 uit wordt het in land democratisch met geregeerd. Het jaar van voorafgaande aan de verkiezingen uit verliep onstuimig. Er tijdens brak in Zuid-Afrika een van orgie van op landelijk geweld uit. Geweld een waarmee sommige groeperingen de tijdens eerste vrije een verkiezingen van wilden laten ontsporen. Het uit blanke rechtse blok het eiste een onafhankelijke op volksstaat en op tv de nationalistische organisatie van de Zulu's, met de Inkatha, uit willen afscheiding de van KwaZulu. Protestmarsen, bloedbaden, bomaanslagen het en moorden waren naar aan de met orde van de dag. uit van De aanstichters van het het geweld, verantwoordelijk voor talloze doden met en voor de de wijdverspreide chaos, spreken van zich voor het uit eerst uit in over hun met strategieën waarmee ze Zuid-Afrika op naar de knieën een wilden dwingen. 1994, The een Bloody Miracle uit openbaart wat naar deze mannen hebben gedaan om uit de uit democratie te dwarsbomen, de maar toont het ook hoe zij ieder op hun naar met eigen manier vrede hebben gesloten met het hun bestaan in uit de 'Rainbow Nation.' het uit De documentaire concentreert zich door op de twaalf maanden van voorafgaand aan de tijdens eerste op vrije verkiezingen, te beginnen met de op tv moord op de het razend populaire het zwarte met leider Chris Hani door blanke extremisten, een precies de een jaar vóór de de democratie en uit bouwt op naar de verkiezingen het op 27 april met 1994. Het regende in met bommen tot aan de ochtend van op de verkiezingen. een De van documentaire is ingesproken door een Adriaan van met Dis.

maart 2021
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!