Programma gemist?

Niet iedereen schaarde uit zich achter het door idee van een in democratisch uit Zuid-Afrika toen daar in 1994 met de met eerste democratische verkiezingen een plaatsvonden. Welke krachten speelden naar er uit in dat verkiezingsjaar? door In april 1994 vonden in een Zuid-Afrika de eerste uit democratische verkiezingen plaats. Niet de in iedereen schaarde zich achter het van idee van een een democratisch de Zuid-Afrika. De documentaire 1994, tijdens The Bloody door Miracle kijkt terug naar het een verkiezingsjaar de en onderzoekt welke van krachten er speelden de in het jaar voorafgaand aan de naar verkiezingen. Krachten het die naar het land aan de rand van naar een naar burgeroorlog brachten. Het had niet de veel gescheeld een of er was uit helemaal niet op gestemd in 1994. uit Zuid-Afrika bereidt op zich voor op haar democratisch jubileum. op Sinds het einde door van het apartheidsregime op tv in 1994 wordt in het land democratisch op geregeerd. Het jaar met voorafgaande op aan de verkiezingen verliep onstuimig. de Er tijdens brak in het Zuid-Afrika een orgie van landelijk geweld van uit. Geweld waarmee uit sommige het groeperingen de eerste vrije verkiezingen op een wilden laten ontsporen. Het naar blanke rechtse blok eiste een van door onafhankelijke volksstaat en de nationalistische organisatie de met van de Zulu's, de Inkatha, op tv willen een afscheiding van KwaZulu. Protestmarsen, bloedbaden, in bomaanslagen en moorden uit waren aan de in orde van de dag. naar een De aanstichters van het tijdens geweld, verantwoordelijk voor op talloze doden en voor op tv de het wijdverspreide chaos, spreken zich in voor het eerst uit uit over hun naar strategieën waarmee ze Zuid-Afrika door op de knieën naar wilden dwingen. van 1994, The Bloody Miracle door openbaart in wat deze mannen hebben gedaan op tv om een de democratie te dwarsbomen, maar toont een ook van hoe zij ieder op hun met eigen naar manier vrede hebben gesloten met tijdens hun een bestaan in de 'Rainbow door Nation.' De door documentaire concentreert de zich op de twaalf maanden uit voorafgaand aan naar de eerste vrije verkiezingen, te het beginnen met de op tv de moord op de razend uit populaire zwarte leider Chris door Hani een door blanke extremisten, het precies een jaar vóór de door democratie en bouwt op door naar de verkiezingen op tv op 27 april op tv 1994. op tv Het regende de bommen tot aan de het ochtend van de tijdens verkiezingen. De documentaire met is ingesproken op tv door Adriaan van op Dis.

juni 2021
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!