Programma gemist?

Niet iedereen op tv schaarde zich achter met het idee in van een uit democratisch Zuid-Afrika toen uit daar in 1994 de eerste democratische tijdens verkiezingen met plaatsvonden. Welke krachten speelden er door in dat het verkiezingsjaar? In april 1994 naar door vonden in Zuid-Afrika de eerste in democratische verkiezingen de plaats. Niet iedereen schaarde zich met achter het een idee van een van democratisch Zuid-Afrika. op tv De documentaire door 1994, The Bloody het Miracle kijkt terug naar het verkiezingsjaar naar op tv en onderzoekt welke krachten er speelden op in het het jaar voorafgaand aan de het verkiezingen. Krachten tijdens die het land door aan de rand van naar een burgeroorlog brachten. uit uit Het had niet uit veel gescheeld of er was de helemaal niet door gestemd in 1994. Zuid-Afrika een bereidt zich in voor op haar democratisch jubileum. met Sinds een het einde een van het apartheidsregime in op tv 1994 wordt het land met democratisch geregeerd. Het jaar het voorafgaande aan de met verkiezingen verliep onstuimig. een Er met brak in Zuid-Afrika een naar orgie uit van landelijk geweld op tv uit. Geweld waarmee sommige groeperingen door de eerste vrije verkiezingen tijdens op tv wilden laten ontsporen. uit Het blanke rechtse blok eiste een een onafhankelijke op volksstaat en de door nationalistische organisatie uit van de Zulu's, de Inkatha, tijdens willen afscheiding van een KwaZulu. Protestmarsen, de bloedbaden, bomaanslagen op en moorden waren van aan de orde van de dag. uit De aanstichters van uit in het geweld, verantwoordelijk voor naar talloze doden en voor de uit tijdens wijdverspreide chaos, spreken zich voor een het het eerst uit over hun strategieën door waarmee ze tijdens Zuid-Afrika op de van knieën wilden dwingen. naar 1994, The Bloody uit Miracle openbaart in wat deze mannen tijdens hebben gedaan om de democratie op te dwarsbomen, maar toont tijdens ook de hoe zij ieder het op hun eigen manier vrede uit het hebben gesloten met hun bestaan uit in de 'Rainbow Nation.' de De documentaire in concentreert zich op door de twaalf het maanden voorafgaand aan de naar eerste vrije verkiezingen, te naar door beginnen met de moord op een de razend op populaire zwarte leider Chris naar Hani in door blanke extremisten, precies op een jaar in vóór de democratie en van bouwt op met naar de verkiezingen op een 27 april 1994. tijdens Het regende uit bommen tot aan de uit ochtend van de naar verkiezingen. De documentaire is het ingesproken door Adriaan een van het Dis.

januari 2020
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!