Programma gemist?

Niet op iedereen schaarde op zich achter het idee naar van een democratisch Zuid-Afrika in toen daar van in 1994 de het eerste democratische verkiezingen op plaatsvonden. Welke krachten speelden uit er in dat het verkiezingsjaar? het In april 1994 het vonden in Zuid-Afrika van de eerste democratische verkiezingen plaats. Niet in met iedereen schaarde zich achter het met idee van een uit democratisch Zuid-Afrika. met De documentaire 1994, The Bloody uit Miracle tijdens kijkt terug naar van het verkiezingsjaar en onderzoekt welke naar krachten er op speelden in het het jaar met voorafgaand aan de verkiezingen. Krachten die uit op het land aan de door rand van een uit burgeroorlog brachten. Het had in niet veel van gescheeld of er was in helemaal op niet gestemd in naar 1994. Zuid-Afrika bereidt zich voor op uit haar met democratisch jubileum. op Sinds het einde van het een apartheidsregime in 1994 op wordt het land de democratisch geregeerd. Het tijdens jaar voorafgaande aan het de door verkiezingen verliep onstuimig. op tv Er brak in Zuid-Afrika een van orgie van op tv landelijk geweld een uit. Geweld waarmee met sommige groeperingen de eerste vrije het verkiezingen wilden laten uit ontsporen. Het uit blanke rechtse blok eiste door een onafhankelijke volksstaat op en de nationalistische organisatie in van naar de Zulu's, tijdens de Inkatha, willen het afscheiding van KwaZulu. Protestmarsen, op bloedbaden, bomaanslagen in en moorden waren van aan de orde van de tijdens dag. De door aanstichters van het geweld, een verantwoordelijk voor met talloze doden en voor de de wijdverspreide de chaos, spreken het zich voor het op eerst uit over de hun strategieën waarmee uit ze Zuid-Afrika op van de knieën wilden dwingen. 1994, uit The Bloody Miracle een openbaart wat in deze mannen hebben naar gedaan om de op tv democratie te het dwarsbomen, maar toont ook de hoe zij ieder op op tv hun eigen manier met vrede de hebben gesloten met hun bestaan in door de 'Rainbow van Nation.' De documentaire concentreert op tv het zich op de twaalf op maanden voorafgaand aan de eerste op tv vrije verkiezingen, van te beginnen met de de moord op de de razend populaire de zwarte op leider Chris Hani door blanke in extremisten, de precies een jaar vóór op tv de democratie op en bouwt op met naar de verkiezingen van op 27 april 1994. Het regende naar naar bommen tot aan de ochtend van met de op verkiezingen. De documentaire is door ingesproken door Adriaan in van op Dis.

november 2020
17-03-2017 00:05

1994, the bloody miracle

2Doc: 1994, the bloody miracle - 1994, the bloody miracle

Niet iedereen schaarde zich achter het idee van een democratisch Zuid-Afrika toen daar in 1994 de eerste democratische verkiezingen plaatsvonden. Welke krachten speelden er in dat verkiezingsjaar? In april 1994 vonden in Zuid-Afrika de eers...

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 1994, the bloody miracle bij 2Doc: 1994, the bloody miracle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 1994, the bloody miracle. Heb je een uitzending van 2Doc: 1994, the bloody miracle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 1994, the bloody miracle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 1994, the bloody miracle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 1994, the bloody miracle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!