Programma gemist?

De Medicijnmannen onderzoeken in de zin van en onzin van drogisterijproducten. op Daan Nieber, het Sofie van den Enk met en Marlijn Weerdenburg het duiken in de van wereld van laagdrempelige tijdens 'medicatie'. de In deze aflevering onderzoeken tijdens de Medicijnmannen de werking uit van valeriaan met als slaapmiddel. Marlijn probeert een het twee een weken uit. Daan kijkt met tijdens naar remedies voor deze kwaal in door andere landen. Hij op ervaart wat de met veelbesproken drank een kava uit Oceaniƫ tegen tijdens slaapproblemen van doet.

De Medicijnmannen ondezoeken met middeltjes tegen kalknagels. op tv tijdens De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. van Sofie test uit of tijdens je er echt in twee weken door vanaf kunt komen, uit zoals de verpakkingen met beloven. de Marlijn kijken het naar een remedie de voor deze kwaal uit Sri uit Lanka. Een Aryuvedische arts door het kijkt verder dan de schimmelnagel. het Daan de gaat in het uit grootste schimmellab ter wereld met op zoek naar de door schimmel die de kalknagel het op veroorzaakt.

De met Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. op Daan test drie op maanden lang een het speciale naar shampoo en Marlijn laat het zich voorlichten over een een toupet bij met een haarkunstenaar. De een Medicijnmannen in onderzoeken middeltjes tegen uit haaruitval. Daan test van drie maanden lang uit een speciale shampoo. Zal op tv zijn haaruitval er in minder van worden? En Marlijn met tijdens laat zich voorlichten over een met toupet bij een in haarkunstenaar.

De Medicijnmannen onderzoeken op de smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken op smeersels van tegen spierpijn. Marlijn van gaat tot met het uiterste in de sportschool en op kijkt welke producten tijdens het beste de helpen tegen uit haar stramme spieren. Daan in onderzoekt hoe ze de met uit de kwestie omgaan in een tijdens ander op tv land en ondergaat een in ijskoude remedie tegen spierpijn. En in hoe in gaat de sterkste man van op tv met Nederland eigenlijk om met van spierpijn?

november 2021
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!