Programma gemist?

De een Medicijnmannen onderzoeken de op zin en onzin de van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van de van den Enk en Marlijn Weerdenburg naar het duiken in de wereld naar van laagdrempelige 'medicatie'. In tijdens deze aflevering onderzoeken de de Medicijnmannen door de werking van met valeriaan als van slaapmiddel. Marlijn probeert door het twee weken uit. Daan kijkt het naar remedies voor een deze kwaal op tv in andere landen. Hij de ervaart tijdens wat de veelbesproken drank naar kava door uit Oceaniƫ tegen slaapproblemen in doet.

De Medicijnmannen van ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. door met De Medicijnmannen onderzoeken met middeltjes tegen kalknagels. Sofie test van of de je er echt in twee in weken het vanaf kunt komen, op zoals de verpakkingen beloven. naar Marlijn kijken naar een remedie naar voor uit deze kwaal op tv uit Sri Lanka. Een Aryuvedische arts op tv met kijkt verder dan de schimmelnagel. Daan naar gaat in in het grootste in schimmellab ter wereld naar op zoek naar de schimmel een tijdens die de kalknagel van veroorzaakt.

De naar Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen het haaruitval. Daan test naar drie maanden lang de een speciale met shampoo en op tv Marlijn laat zich voorlichten over tijdens een toupet de bij een haarkunstenaar. het De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes naar tegen haaruitval. tijdens Daan test drie maanden uit lang met een speciale shampoo. Zal naar zijn haaruitval er minder van door door worden? En Marlijn laat een zich voorlichten over een door toupet op tv bij een haarkunstenaar.

De Medicijnmannen onderzoeken op smeersels tegen tijdens spierpijn. De in Medicijnmannen onderzoeken smeersels naar tegen spierpijn. met Marlijn gaat tot het uiterste de in naar de sportschool en kijkt welke met producten het beste de helpen tegen haar de stramme spieren. Daan onderzoekt een door hoe ze met uit de kwestie omgaan in het een ander land van en ondergaat een naar ijskoude remedie in tegen spierpijn. En hoe gaat de op op tv sterkste man van Nederland het eigenlijk om met de spierpijn?

juli 2020
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!