Programma gemist?

De op Medicijnmannen onderzoeken de zin in en onzin op van drogisterijproducten. het Daan Nieber, Sofie van van den Enk en door Marlijn Weerdenburg duiken in de de wereld van het laagdrempelige op tv 'medicatie'. In deze op tv aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking het van valeriaan als naar slaapmiddel. Marlijn probeert de in het twee weken uit. van Daan kijkt naar remedies voor in deze kwaal in uit van andere landen. Hij ervaart met wat de veelbesproken in drank kava uit Oceanië tegen met slaapproblemen het doet.

De het Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen de kalknagels. De door Medicijnmannen onderzoeken tijdens middeltjes tegen kalknagels. het Sofie test of je van er echt in twee op tv weken van vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen de beloven. uit Marlijn kijken naar een remedie tijdens voor deze de kwaal uit Sri op Lanka. Een een Aryuvedische arts kijkt verder dan met de schimmelnagel. met Daan van gaat in het uit grootste schimmellab ter wereld op de zoek uit naar de schimmel die de kalknagel de op veroorzaakt.

De tijdens Medicijnmannen onderzoeken op middeltjes tegen haaruitval. Daan test in drie maanden lang een van speciale shampoo en tijdens Marlijn met laat zich voorlichten over een van toupet bij het een haarkunstenaar. De Medicijnmannen het van onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan met test drie maanden tijdens lang een speciale shampoo. in Zal zijn op haaruitval er minder van op tv worden? En Marlijn van laat zich van voorlichten op over een toupet bij met een haarkunstenaar.

De een Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen uit spierpijn. De met Medicijnmannen onderzoeken smeersels uit tegen spierpijn. Marlijn met gaat tot op tv het uiterste in de sportschool en naar kijkt tijdens welke producten het beste van helpen tegen van haar stramme spieren. Daan een onderzoekt hoe tijdens ze met de op tv kwestie omgaan in een in ander land en ondergaat naar een ijskoude remedie op tegen spierpijn. op tv En hoe gaat het de met sterkste man van Nederland eigenlijk om tijdens in met spierpijn?

februari 2021
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!