Programma gemist?

De Medicijnmannen van onderzoeken de zin en door onzin op tv van drogisterijproducten. Daan Nieber, met Sofie van den met Enk en Marlijn Weerdenburg op duiken op in de wereld door van laagdrempelige 'medicatie'. In deze uit met aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking op van met valeriaan als op tv slaapmiddel. Marlijn probeert het twee weken op uit. Daan met kijkt naar tijdens remedies voor deze kwaal uit in op andere landen. Hij tijdens ervaart wat de veelbesproken drank kava van uit Oceanië tegen met slaapproblemen op doet.

De Medicijnmannen ondezoeken het middeltjes tegen van kalknagels. het De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes op tegen kalknagels. Sofie naar test of je er het echt uit in twee weken vanaf door kunt komen, zoals in de verpakkingen met beloven. Marlijn kijken naar een remedie van de voor deze kwaal uit een Sri Lanka. Een Aryuvedische uit arts kijkt verder tijdens dan de een schimmelnagel. Daan gaat naar in het grootste op schimmellab ter wereld op een zoek naar in de schimmel die de kalknagel in de veroorzaakt.

De Medicijnmannen tijdens onderzoeken de middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie een maanden lang uit een speciale in shampoo en op Marlijn laat zich de voorlichten over een toupet bij van een haarkunstenaar. De Medicijnmannen van onderzoeken middeltjes tegen een haaruitval. op Daan test drie maanden lang in een speciale shampoo. het Zal zijn van haaruitval een er minder van worden? En Marlijn door laat zich voorlichten tijdens over een toupet op bij op een haarkunstenaar.

De met Medicijnmannen onderzoeken smeersels in tegen spierpijn. De Medicijnmannen een onderzoeken smeersels tegen uit spierpijn. in Marlijn gaat tot de het uiterste in de het sportschool en een kijkt welke producten het beste door helpen tegen haar stramme in een spieren. Daan onderzoekt hoe ze tijdens met de kwestie omgaan het op tv in een ander de land en ondergaat een een ijskoude remedie van tegen spierpijn. En op tv hoe gaat de sterkste op man van Nederland eigenlijk om op met tijdens spierpijn?

juni 2021
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!