Programma gemist?

De Medicijnmannen uit onderzoeken de zin een en onzin van op tv drogisterijproducten. Daan Nieber, van Sofie van den de Enk door en Marlijn Weerdenburg duiken in in de wereld van laagdrempelige met 'medicatie'. In tijdens deze aflevering onderzoeken op tv de Medicijnmannen de werking het van in valeriaan als tijdens slaapmiddel. Marlijn probeert het op tv twee weken uit. op Daan kijkt tijdens naar remedies voor deze kwaal in met andere landen. door Hij het ervaart wat de veelbesproken drank kava met het uit Oceaniƫ tegen slaapproblemen uit doet.

De Medicijnmannen ondezoeken door middeltjes tegen de kalknagels. De Medicijnmannen door onderzoeken van middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of uit je in er echt in in twee weken vanaf kunt de komen, zoals de verpakkingen uit beloven. Marlijn kijken het naar door een remedie voor deze kwaal in uit in Sri Lanka. Een Aryuvedische op tv arts kijkt verder door dan de in schimmelnagel. Daan gaat in met het grootste het schimmellab ter uit wereld op zoek uit naar de schimmel die de kalknagel op tv uit veroorzaakt.

De Medicijnmannen met onderzoeken in middeltjes tegen haaruitval. Daan test naar drie maanden in lang een speciale shampoo en uit Marlijn laat zich het voorlichten met over een toupet bij een de haarkunstenaar. De Medicijnmannen tijdens onderzoeken door middeltjes tegen haaruitval. Daan het test drie maanden lang tijdens een speciale op shampoo. Zal van zijn haaruitval de er minder van worden? En op tv Marlijn op tv laat zich voorlichten over een toupet door van bij een haarkunstenaar.

De tijdens Medicijnmannen onderzoeken met smeersels tegen spierpijn. naar De Medicijnmannen onderzoeken smeersels het tegen spierpijn. Marlijn een gaat tot het op uiterste in de het sportschool en kijkt welke op producten het beste op tv helpen tegen een haar stramme spieren. Daan onderzoekt tijdens door hoe ze met de in kwestie omgaan in een ander tijdens land en ondergaat op tv tijdens een ijskoude remedie tegen spierpijn. En in hoe gaat de tijdens sterkste man van de van Nederland eigenlijk om met een spierpijn?

oktober 2020
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!