Programma gemist?

De in Medicijnmannen onderzoeken uit de zin en onzin van in drogisterijproducten. op tv Daan Nieber, Sofie van den het Enk en Marlijn met Weerdenburg duiken in de de wereld het van laagdrempelige 'medicatie'. In op tv deze aflevering het onderzoeken de Medicijnmannen de met werking van valeriaan als de op slaapmiddel. Marlijn probeert de het twee weken met uit. Daan kijkt naar remedies de voor deze in kwaal in andere landen. het Hij ervaart wat de uit veelbesproken op tv drank kava uit door Oceanië tegen slaapproblemen van doet.

De Medicijnmannen ondezoeken een een middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen van onderzoeken middeltjes van tegen kalknagels. Sofie test of een je er uit echt in twee van weken vanaf met kunt komen, zoals de een verpakkingen beloven. naar Marlijn kijken naar een remedie naar voor deze kwaal op tv op uit Sri Lanka. Een Aryuvedische naar arts kijkt verder tijdens dan de schimmelnagel. Daan in gaat in het het met grootste schimmellab ter met wereld op zoek naar de schimmel op tv die de met kalknagel van veroorzaakt.

De Medicijnmannen onderzoeken tijdens middeltjes tegen haaruitval. met Daan test tijdens drie maanden lang een uit naar speciale shampoo en door Marlijn laat zich op voorlichten over een toupet bij op tv een haarkunstenaar. De Medicijnmannen in onderzoeken middeltjes tegen met op haaruitval. Daan test drie tijdens maanden lang een speciale door shampoo. Zal zijn haaruitval van er minder door van op tv worden? En Marlijn laat zich het voorlichten op tv over een toupet bij van een haarkunstenaar.

De in Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. op tv De Medicijnmannen de onderzoeken de smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat met tot de het uiterste in de sportschool door en kijkt welke producten van het beste helpen van tegen haar in stramme spieren. Daan onderzoekt op tv hoe uit ze met met de kwestie omgaan in een ander op land het en ondergaat een ijskoude remedie op tegen in spierpijn. En hoe gaat uit de op sterkste man van Nederland in eigenlijk om met met spierpijn?

juli 2021
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!