Programma gemist?

De Medicijnmannen onderzoeken het de zin door en onzin op tv van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van op tv van den Enk en Marlijn Weerdenburg naar duiken in in de wereld van laagdrempelige op tv 'medicatie'. In deze op aflevering onderzoeken een de Medicijnmannen de werking de het van valeriaan als door slaapmiddel. Marlijn probeert het twee weken op tv uit. Daan het kijkt naar remedies van voor deze kwaal in in andere landen. Hij tijdens ervaart met wat de veelbesproken tijdens drank kava uit Oceanië in tegen slaapproblemen van doet.

De de Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen een kalknagels. door De Medicijnmannen onderzoeken op tv middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of uit je door er echt in met twee weken een vanaf kunt komen, naar zoals de verpakkingen beloven. met Marlijn kijken naar een remedie uit voor deze met kwaal uit Sri tijdens Lanka. Een Aryuvedische arts van kijkt verder dan van op de schimmelnagel. Daan gaat de in het het grootste schimmellab ter wereld op zoek het naar de met schimmel die op tv de kalknagel door veroorzaakt.

De in Medicijnmannen onderzoeken middeltjes door tegen haaruitval. Daan test van drie op tv maanden lang een het speciale shampoo en van Marlijn laat zich voorlichten de over een toupet bij een met haarkunstenaar. De in Medicijnmannen onderzoeken de middeltjes tegen haaruitval. een Daan test drie maanden uit lang een speciale shampoo. uit Zal op tv zijn haaruitval er minder van tijdens worden? En in Marlijn laat zich een voorlichten over een door toupet de bij een haarkunstenaar.

De tijdens Medicijnmannen onderzoeken van smeersels tegen spierpijn. De op Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. in Marlijn gaat van tot op tv het uiterste in uit de sportschool en kijkt welke producten naar het beste helpen met tegen op tv haar stramme spieren. door Daan onderzoekt op tv hoe ze met de uit kwestie omgaan in een in ander land door en ondergaat een ijskoude remedie in tegen spierpijn. En van hoe gaat naar de sterkste man de van Nederland uit eigenlijk om de met spierpijn?

december 2019
10-07-2017 10:05

Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen - Valeriaan tegen slaapproblemen

De Medicijnmannen onderzoeken de zin en onzin van drogisterijproducten. Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marlijn Weerdenburg duiken in de wereld van laagdrempelige 'medicatie'. In deze aflevering onderzoeken de Medicijnmannen de werking va...

03-07-2017 10:10

Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen - Smeersels tegen schimmelnagels

De Medicijnmannen ondezoeken middeltjes tegen kalknagels. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen kalknagels. Sofie test of je er echt in twee weken vanaf kunt komen, zoals de verpakkingen beloven. Marlijn kijken naar een remedie voo...

26-06-2017 10:05

Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen - Produkten tegen haaruitval

De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. Daan test drie maanden lang een speciale shampoo en Marlijn laat zich voorlichten over een toupet bij een haarkunstenaar. De Medicijnmannen onderzoeken middeltjes tegen haaruitval. ...

19-06-2017 11:15

Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen - Warme balsem tegen spierpijn

De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. De Medicijnmannen onderzoeken smeersels tegen spierpijn. Marlijn gaat tot het uiterste in de sportschool en kijkt welke producten het beste helpen tegen haar stramme spieren. Daan ond...

12-06-2017 10:50

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

05-06-2017 11:25

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!