Programma gemist?

Last van haaruitval door op of hulp nodig om naar in slaap te vallen, maar naar een doktersbezoek op lijkt wat overdreven? de De drogist en van de naar apotheek staan vol met laagdrempelige op ‘medicatie' om op dit soort ongemakken aan te door pakken. op tv De Medicijnmannen zoeken naar uit of de medicatie echt van van werkt of dat er op tv een illusie wordt verkocht. In het in nieuwe KRO-NCRV tijdens programma De op Medicijnmannen gaan Daan Nieber, tijdens Sofie van den uit Enk en Marlijn tijdens Weerdenburg op naar zoek naar de waarheid achter op op tv de marketing en de werking van naar deze laagdrempelige ‘medicatie’. De van eerste uit aflevering staat de in het teken van vaginale zepen. het een De drogist biedt in een keur aan vaginale met zepen, maar was door er vraag naar deze door ‘medicatie’ of hebben door de fabrikanten door deze vraag gecreëerd? Medicijnman Sofie een van den Enk de uit neemt een proef uit op de som en probeert in een week op tv lang verschillende zepen uit. In met de volgende 5 op afleveringen worden van o.a. haargroeimiddelen, op tv oorsprays en valeriaan door naar De Medicijnmannen getest. Manager van Video Michel op Nillesen: “De Medicijnmannen is een nieuwsgierig, een verbazend en tijdens onthullend met programma dat goed past in op onze journalistieke traditie op uit NPO 3. Het het is door een prachtige aanvulling op op tv De met Keuringsdienst van Waarde en tijdens De Rekenkamer, titels die hun door waarde al op tv ruimschoots op tv hebben bewezen."

december 2021
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!