Programma gemist?

Last van de haaruitval of uit hulp nodig om in in slaap te een vallen, maar een doktersbezoek lijkt tijdens wat door overdreven? De drogist van en de op apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' de om de dit soort ongemakken aan te het pakken. De Medicijnmannen tijdens zoeken uit of tijdens de het medicatie echt werkt of dat in er een op tv illusie wordt verkocht. In het door nieuwe KRO-NCRV programma de De Medicijnmannen gaan uit Daan uit Nieber, Sofie van den met Enk tijdens en Marlijn Weerdenburg op zoek tijdens naar de waarheid achter door de marketing en op tv van de werking van uit deze laagdrempelige ‘medicatie’. De op eerste aflevering staat de in het teken van naar vaginale zepen. de De drogist biedt door een keur aan vaginale zepen, maar in was er vraag de naar deze het ‘medicatie’ of hebben met de fabrikanten deze vraag naar gecreëerd? Medicijnman Sofie de van tijdens den Enk neemt met een proef op door de som en probeert een tijdens tijdens week lang verschillende zepen uit. In de in met volgende 5 afleveringen worden o.a. de haargroeimiddelen, oorsprays en een valeriaan door De op Medicijnmannen getest. Manager Video Michel van uit Nillesen: “De Medicijnmannen een is een nieuwsgierig, verbazend en onthullend naar programma een dat goed naar past in onze journalistieke traditie op een NPO 3. naar Het door is een prachtige de aanvulling op De Keuringsdienst van uit Waarde en De Rekenkamer, een titels die tijdens hun waarde al naar ruimschoots hebben naar bewezen."

oktober 2020
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!