Programma gemist?

Last van van haaruitval of hulp door nodig om in slaap uit te vallen, maar het een doktersbezoek lijkt naar naar wat overdreven? De drogist en de een apotheek staan vol van met laagdrempelige ‘medicatie' het om dit soort van ongemakken op aan te pakken. De op Medicijnmannen zoeken de uit of de medicatie in echt werkt of uit dat het er een illusie op wordt verkocht. In het nieuwe KRO-NCRV programma het De Medicijnmannen gaan de Daan Nieber, Sofie op van het den Enk een en Marlijn Weerdenburg op zoek naar uit de waarheid achter tijdens de marketing uit en de werking van de deze op laagdrempelige ‘medicatie’. De eerste aflevering met staat in het het teken uit van vaginale zepen. De drogist in biedt een op keur aan uit vaginale zepen, maar was er op vraag naar op tv deze ‘medicatie’ of hebben tijdens de fabrikanten door deze vraag gecreëerd? Medicijnman in Sofie van den Enk op neemt een op proef op de in som en probeert een tijdens week lang verschillende van zepen met uit. In de met volgende 5 afleveringen worden met o.a. haargroeimiddelen, oorsprays op tv en valeriaan door De door Medicijnmannen getest. Manager Video door Michel de Nillesen: “De Medicijnmannen is een nieuwsgierig, van verbazend en op tv onthullend een programma dat goed past op in onze journalistieke traditie op uit op tv NPO 3. Het door is een prachtige aanvulling op De met Keuringsdienst van Waarde op en De uit Rekenkamer, titels die hun het uit waarde al ruimschoots de hebben bewezen."

maart 2021
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!