Programma gemist?

Last van het haaruitval of hulp nodig in door om in slaap een te vallen, maar een van doktersbezoek lijkt wat op overdreven? De naar drogist en de de apotheek staan vol met laagdrempelige naar ‘medicatie' om dit met soort ongemakken aan tijdens te pakken. een De Medicijnmannen zoeken op tv uit of de medicatie echt tijdens de werkt of dat er op een illusie op wordt verkocht. In het nieuwe KRO-NCRV uit programma De Medicijnmannen gaan uit Daan Nieber, van Sofie van den Enk de en met Marlijn Weerdenburg een op zoek naar naar de waarheid achter op tv de marketing en de met werking van deze laagdrempelige uit ‘medicatie’. De eerste van aflevering staat in het teken een van vaginale zepen. uit De uit drogist biedt een keur aan een vaginale zepen, in maar was er vraag met naar deze ‘medicatie’ van of hebben de van van fabrikanten deze vraag gecreëerd? tijdens Medicijnman Sofie van door den Enk neemt een de proef op de som in en probeert het een week het lang verschillende zepen uit. In de in volgende 5 de afleveringen worden op tv o.a. haargroeimiddelen, oorsprays en van valeriaan door een De Medicijnmannen getest. Manager Video Michel door Nillesen: “De Medicijnmannen uit is van een nieuwsgierig, op tv verbazend en onthullend programma uit dat goed past naar in onze journalistieke traditie op in NPO tijdens 3. Het op tv is een prachtige aanvulling op De tijdens Keuringsdienst naar van Waarde en op tv De Rekenkamer, van titels die hun met waarde al ruimschoots hebben van bewezen."

januari 2020
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!