Programma gemist?

Last door van haaruitval of een hulp nodig op tv om in slaap te vallen, het maar een doktersbezoek een lijkt wat overdreven? De met drogist en de op tv apotheek een staan vol met naar laagdrempelige ‘medicatie' om op tv dit soort ongemakken aan een te pakken. De Medicijnmannen naar zoeken op uit of de een medicatie echt van werkt of dat er met een illusie wordt verkocht. In het in nieuwe KRO-NCRV door programma De Medicijnmannen gaan met op tv Daan Nieber, Sofie op tv van den Enk de en Marlijn Weerdenburg op zoek in naar de waarheid achter de van de marketing en de werking van tijdens op deze laagdrempelige ‘medicatie’. De de eerste aflevering staat in het op tv teken van vaginale het zepen. De drogist biedt het de een keur aan vaginale zepen, maar op was er in vraag naar het deze ‘medicatie’ of in hebben de in fabrikanten deze vraag gecreëerd? Medicijnman Sofie een van tijdens den Enk neemt een proef een van op de som en probeert een de week in lang verschillende zepen uit. In de op tv volgende een 5 afleveringen worden o.a. in haargroeimiddelen, oorsprays en valeriaan door door De Medicijnmannen een getest. Manager een Video Michel Nillesen: het “De Medicijnmannen is een nieuwsgierig, de verbazend door en onthullend programma dat goed uit past in tijdens onze journalistieke naar traditie op tijdens NPO 3. Het is een prachtige van aanvulling door op De Keuringsdienst van Waarde een tijdens en De Rekenkamer, van titels die hun waarde al ruimschoots op hebben van bewezen."

juli 2020
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!