Programma gemist?

Last uit van haaruitval of de hulp nodig om in met slaap te een vallen, maar de een doktersbezoek lijkt met wat overdreven? De drogist van en de naar apotheek staan vol met in laagdrempelige ‘medicatie' van om dit soort tijdens ongemakken aan te pakken. in De Medicijnmannen de zoeken uit of het de medicatie echt door werkt of dat er een tijdens illusie wordt naar verkocht. In het nieuwe in KRO-NCRV programma door De Medicijnmannen gaan Daan Nieber, Sofie in van van den Enk en de Marlijn Weerdenburg op een zoek naar op tv de waarheid achter de marketing het en de door werking van deze op tv laagdrempelige ‘medicatie’. De eerste aflevering op tv staat in het een teken van van vaginale zepen. De drogist biedt een een keur op tv aan vaginale zepen, maar het was er vraag het een naar deze ‘medicatie’ of van hebben de fabrikanten deze in vraag op tv gecreëerd? Medicijnman Sofie naar van den Enk neemt naar een proef op de som van en door probeert een week met lang verschillende op zepen uit. In de volgende 5 afleveringen een worden de o.a. haargroeimiddelen, oorsprays en valeriaan op door De in Medicijnmannen getest. Manager Video Michel van Nillesen: “De tijdens Medicijnmannen op tv is een nieuwsgierig, verbazend en onthullend van programma dat het goed op past in onze journalistieke traditie op op NPO op tv 3. Het is een een prachtige aanvulling op naar De Keuringsdienst tijdens van Waarde en De in Rekenkamer, de titels die hun op tv waarde al ruimschoots met hebben bewezen."

juni 2021
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!