Programma gemist?

Last uit van haaruitval of hulp van nodig een om in slaap met te vallen, maar een doktersbezoek een lijkt wat op tv overdreven? De drogist en een de apotheek staan tijdens vol een met laagdrempelige ‘medicatie' om uit dit soort ongemakken de aan te uit pakken. De Medicijnmannen met zoeken uit of de medicatie echt op tv werkt of op dat er een uit illusie wordt verkocht. In op tv het het nieuwe KRO-NCRV programma De op Medicijnmannen gaan Daan van Nieber, Sofie tijdens van den Enk en Marlijn Weerdenburg van op zoek tijdens naar de waarheid in achter de marketing en op tijdens de werking van deze laagdrempelige een ‘medicatie’. De eerste uit aflevering staat in het de teken van vaginale zepen. op De het drogist biedt een een keur aan vaginale op zepen, maar was er vraag een door naar deze ‘medicatie’ of de hebben de fabrikanten deze met vraag gecreëerd? Medicijnman Sofie een van door den Enk met neemt een proef op op de som en probeert het een naar week lang verschillende zepen uit. In de de volgende 5 afleveringen op worden o.a. door haargroeimiddelen, oorsprays op tv en valeriaan door een De Medicijnmannen getest. Manager door Video Michel Nillesen: het “De Medicijnmannen is tijdens een nieuwsgierig, verbazend op en onthullend programma dat het goed past in onze op tv journalistieke met traditie op NPO 3. Het van is een door prachtige aanvulling op het De Keuringsdienst van Waarde op en De Rekenkamer, in titels die hun op tv waarde al naar ruimschoots hebben naar bewezen."

juni 2020
20-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

13-04-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

06-04-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

30-03-2017 21:40

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

23-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

16-03-2017 21:45

De Medicijnmannen

De Medicijnmannen - De Medicijnmannen

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. De Medicijnmannen zoeken uit of ...

De Medicijnmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Medicijnmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Medicijnmannen bij De Medicijnmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Medicijnmannen. Heb je een uitzending van De Medicijnmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Medicijnmannen gemist

Uitzending gemist van De Medicijnmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De Medicijnmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!