Programma gemist?

‘RTL Nieuws’ door en ‘RTL Late Night’ tijdens tijdens slaan de handen met ineen en komen met uit ‘RTL: De de Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL op tv Late Night’ een presenteren Humberto Tan en door Merel Westrik in een naar programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met op het veel verschillende en prominente gasten aan de tafel. Vanaf op tv het Rembrandtplein in Amsterdam het worden de binnenkomende op tv uitslagen op de in voet gevolgd door door Merel Westrik. Frits Wester uit is de de gehele uitzending te naar gast en analyseert tijdens de laatste ontwikkelingen uit samen met veel in oud-politici, opiniemakers en de bekende Nederlanders. Naast veel met anderen schuiven een Onno Hoes, Myrthe Hilkens, naar Jack de van Vries, Jort Kelder en uit Gerdi Verbeet de aan. van Om 21.00 uur komt de exitpoll naar de van onderzoeksbureau Ipsos binnen en door worden met de uitslagen per gemeente met doorgenomen. De gehele in avond wordt er live geschakeld op met ‘RTL op tv Nieuws’-verslaggevers om een de stemming te peilen van bij op tv de verschillende politieke partijen. Humberto door kijkt uit uit naar de uitslagenavond: het “Door deze samenwerking gaan in we op een door attractieve manier het de verkiezingsuitslag verslaan. door ‘RTL Nieuws’ gebundeld met naar de talkshowsetting van de ‘RTL Late op tv Night’ zorgen voor een nieuwe door dynamiek”. Voor met Merel Westrik is de op tv uitslagenavond het op politieke hoogtepunt van een dit jaar: “Daarom van verhuizen we naar voor één avond de tijdens 'RTL Nieuws'-desk naar de studio tijdens van 'RTL naar Late Night' om de in hele avond live in uit de uitslagen te kunnen in verslaan. Een mini-verhuizing het voor een bijzonder spannende avond; naar de redactie en door ik kijken er met naar tijdens uit”. De avond wordt muzikaal ondersteund de door de een Haagsche huisband uit ‘Di-rect’.

oktober 2020
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!