Programma gemist?

‘RTL door Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ door de slaan de handen ineen en komen met met het ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de in door studio van ‘RTL Late Night’ uit presenteren Humberto Tan en tijdens Merel tijdens Westrik een programma vol een verkiezingsuitslagen uit en discussies met veel verschillende door en naar prominente gasten aan tafel. Vanaf het tijdens Rembrandtplein in met Amsterdam worden van de binnenkomende uitslagen op de tijdens voet gevolgd door Merel op tv een Westrik. Frits Wester is het de gehele uitzending door te gast en analyseert in de door laatste ontwikkelingen samen met veel in oud-politici, opiniemakers en van bekende Nederlanders. Naast in veel naar anderen schuiven Onno Hoes, Myrthe Hilkens, het Jack de Vries, het Jort een Kelder en Gerdi Verbeet in aan. Om 21.00 op uur komt de exitpoll uit van onderzoeksbureau Ipsos door op binnen en worden op tv de uitslagen per gemeente doorgenomen. het De gehele tijdens avond wordt er de live geschakeld van met ‘RTL Nieuws’-verslaggevers om de de stemming tijdens te peilen bij de verschillende van politieke partijen. Humberto kijkt uit met met naar de uitslagenavond: “Door tijdens deze samenwerking gaan we tijdens op een attractieve manier het de naar verkiezingsuitslag verslaan. ‘RTL naar Nieuws’ gebundeld met de talkshowsetting in van ‘RTL Late een uit Night’ zorgen voor op tv een nieuwe dynamiek”. van Voor Merel Westrik is tijdens de uitslagenavond het politieke hoogtepunt door van dit naar jaar: op “Daarom verhuizen we voor één avond naar de 'RTL Nieuws'-desk naar naar op tv de studio op tv van 'RTL Late Night' om een de hele in avond live de uitslagen te naar kunnen door verslaan. Een mini-verhuizing voor tijdens een bijzonder naar spannende avond; de redactie het en van ik kijken er naar op uit”. De avond wordt de muzikaal ondersteund op tv door de Haagsche huisband naar ‘Di-rect’.

maart 2021
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!