Programma gemist?

‘RTL op tv Nieuws’ en ‘RTL door Late Night’ slaan de tijdens handen ineen en komen uit in met ‘RTL: De tijdens Uitslagenavond’. Vanuit de uit studio van ‘RTL Late Night’ uit presenteren Humberto Tan op tv en Merel Westrik een met programma vol verkiezingsuitslagen de en discussies met in veel verschillende en op door prominente gasten aan op tafel. Vanaf het Rembrandtplein in uit Amsterdam worden met de binnenkomende uitslagen op de voet op tv uit gevolgd door Merel Westrik. Frits door Wester naar is de gehele een uitzending te gast van en analyseert de laatste ontwikkelingen uit samen op met veel oud-politici, op opiniemakers en bekende Nederlanders. op Naast veel anderen schuiven in Onno Hoes, een Myrthe Hilkens, Jack de Vries, door Jort Kelder met en naar Gerdi Verbeet aan. Om 21.00 de uur het komt de exitpoll van van onderzoeksbureau Ipsos binnen en worden door de uitslagen per naar een gemeente doorgenomen. De gehele avond tijdens wordt er live naar geschakeld met naar ‘RTL Nieuws’-verslaggevers het om de stemming te peilen bij van de door verschillende politieke naar partijen. Humberto kijkt uit naar de naar uitslagenavond: “Door deze op tv samenwerking door gaan we op een attractieve de manier de verkiezingsuitslag op tv verslaan. ‘RTL Nieuws’ de gebundeld met de talkshowsetting met met van ‘RTL Late Night’ zorgen op voor een nieuwe uit dynamiek”. Voor Merel naar Westrik is de uit uitslagenavond het het politieke hoogtepunt van dit van jaar: “Daarom het verhuizen we voor één avond door de 'RTL tijdens Nieuws'-desk naar van de studio uit van 'RTL Late Night' om de met het hele avond live de uitslagen op tv te kunnen een verslaan. Een mini-verhuizing voor een het op bijzonder spannende avond; de redactie uit en tijdens ik kijken er naar uit”. De de avond wordt tijdens muzikaal ondersteund door de van Haagsche huisband op ‘Di-rect’.

december 2019
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!