Programma gemist?

‘RTL Nieuws’ tijdens en met ‘RTL Late Night’ naar slaan de handen op ineen en komen met ‘RTL: De met Uitslagenavond’. Vanuit het de studio van ‘RTL op tv Late op tv Night’ presenteren de Humberto Tan en Merel Westrik met een programma vol verkiezingsuitslagen met op tv en discussies met een veel verschillende en prominente gasten uit aan het tafel. Vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam worden op de van binnenkomende uitslagen op de voet door gevolgd door door Merel naar Westrik. Frits Wester is de gehele een uitzending te het gast en analyseert uit de laatste tijdens ontwikkelingen samen met veel op tv oud-politici, opiniemakers en in bekende Nederlanders. Naast door veel anderen schuiven uit Onno Hoes, Myrthe een Hilkens, van Jack de Vries, met Jort Kelder en Gerdi Verbeet op aan. de Om 21.00 uur komt de exitpoll de van onderzoeksbureau Ipsos uit binnen tijdens en worden de de uitslagen per een gemeente doorgenomen. De gehele van avond wordt tijdens er live geschakeld met ‘RTL in Nieuws’-verslaggevers om de stemming in te peilen bij naar uit de verschillende politieke partijen. Humberto kijkt uit in naar de uitslagenavond: op tv het “Door deze samenwerking gaan we uit op door een attractieve manier van de verkiezingsuitslag verslaan. ‘RTL een Nieuws’ gebundeld met van de talkshowsetting van van ‘RTL Late Night’ zorgen met voor een nieuwe dynamiek”. de Voor Merel Westrik door is de uitslagenavond door het uit politieke hoogtepunt van dit jaar: een met “Daarom verhuizen we voor één avond in de door 'RTL Nieuws'-desk door naar de studio van 'RTL Late door naar Night' om de hele avond live naar een de uitslagen te kunnen tijdens verslaan. Een mini-verhuizing voor tijdens een een bijzonder spannende avond; de van redactie en ik kijken er door naar uit”. De het avond wordt muzikaal ondersteund door door de Haagsche op huisband op ‘Di-rect’.

juli 2020
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!