Programma gemist?

‘RTL Nieuws’ en uit ‘RTL van Late Night’ slaan naar de handen ineen tijdens en komen op met ‘RTL: De een Uitslagenavond’. Vanuit de de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren in van Humberto Tan en Merel Westrik naar een programma vol verkiezingsuitslagen op tv en uit discussies met veel verschillende en het prominente gasten met aan tafel. Vanaf in het Rembrandtplein in Amsterdam worden op tv de de binnenkomende uitslagen op de van voet gevolgd door door Merel Westrik. Frits Wester het is een de gehele uitzending te met gast en in analyseert de laatste met ontwikkelingen samen met met veel oud-politici, opiniemakers tijdens en bekende de Nederlanders. Naast veel door anderen schuiven Onno Hoes, Myrthe uit Hilkens, Jack de Vries, naar Jort Kelder in en Gerdi Verbeet aan. in van Om 21.00 uur komt de exitpoll in van onderzoeksbureau Ipsos van op tv binnen en worden de op tv uitslagen per een gemeente doorgenomen. De tijdens gehele avond wordt er uit live geschakeld met ‘RTL Nieuws’-verslaggevers op de om de stemming te peilen bij door uit de verschillende politieke partijen. Humberto kijkt uit tijdens naar tijdens de uitslagenavond: “Door deze samenwerking van gaan we op een een in attractieve manier de verkiezingsuitslag tijdens verslaan. ‘RTL naar Nieuws’ gebundeld met de talkshowsetting een van ‘RTL in Late Night’ zorgen voor tijdens naar een nieuwe dynamiek”. naar Voor Merel Westrik is de het uitslagenavond op tv het politieke hoogtepunt van op tv dit jaar: “Daarom het verhuizen we op voor één avond de 'RTL Nieuws'-desk naar naar naar de studio van 'RTL het Late Night' door om de hele uit avond live de naar uitslagen te een kunnen verslaan. Een uit mini-verhuizing voor een bijzonder spannende in avond; de redactie uit en ik kijken een er naar uit”. De avond de uit wordt muzikaal ondersteund naar door de Haagsche huisband naar ‘Di-rect’.

juli 2021
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!