Programma gemist?

‘RTL Nieuws’ en naar ‘RTL naar Late Night’ slaan de handen in ineen en met komen met naar ‘RTL: De van Uitslagenavond’. Vanuit de studio van van ‘RTL Late Night’ presenteren door van Humberto Tan en Merel in Westrik een programma vol tijdens verkiezingsuitslagen en uit discussies met de veel verschillende en op tv prominente gasten aan tafel. Vanaf op tv het Rembrandtplein in Amsterdam worden van de binnenkomende uitslagen een op in de voet een gevolgd door Merel Westrik. tijdens Frits Wester een is de gehele uitzending te met gast met en analyseert de laatste ontwikkelingen samen uit met uit veel oud-politici, opiniemakers en bekende in Nederlanders. op Naast veel anderen op schuiven Onno Hoes, Myrthe Hilkens, met Jack de Vries, naar Jort uit Kelder en Gerdi Verbeet aan. een een Om 21.00 uur naar komt de exitpoll van op tv onderzoeksbureau Ipsos het binnen en worden de uitslagen per een uit gemeente doorgenomen. De gehele op tv avond wordt er live geschakeld door met met ‘RTL Nieuws’-verslaggevers om de een stemming in te peilen bij de verschillende politieke in partijen. Humberto kijkt op tv uit naar op de uitslagenavond: “Door deze samenwerking tijdens het gaan we op een attractieve manier de de naar verkiezingsuitslag verslaan. ‘RTL Nieuws’ gebundeld in het met de talkshowsetting van van ‘RTL Late Night’ zorgen voor in de een nieuwe dynamiek”. Voor Merel op tv Westrik is de uitslagenavond op tv het politieke hoogtepunt in van dit jaar: het “Daarom verhuizen met we het voor één avond de 'RTL Nieuws'-desk uit op naar de studio in van 'RTL Late Night' om de een hele een avond live de uitslagen te met kunnen verslaan. Een op tv met mini-verhuizing voor een met bijzonder spannende avond; de de redactie en ik kijken er uit naar uit”. De de avond wordt muzikaal ondersteund met door de tijdens Haagsche huisband naar ‘Di-rect’.

februari 2020
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!