Programma gemist?

‘RTL Nieuws’ en naar ‘RTL Late Night’ tijdens op slaan de handen de ineen en komen met ‘RTL: De met Uitslagenavond’. op Vanuit de studio van naar ‘RTL Late op tv Night’ presenteren Humberto Tan en in Merel Westrik een een tijdens programma vol verkiezingsuitslagen de en discussies met veel verschillende en uit prominente gasten aan naar een tafel. Vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam het worden de op tv binnenkomende uitslagen de op de voet gevolgd door van Merel Westrik. een Frits Wester is de gehele een uitzending te gast op tv een en analyseert de laatste ontwikkelingen op tv samen van met veel oud-politici, op tv opiniemakers en bekende Nederlanders. Naast het veel anderen de schuiven Onno Hoes, Myrthe de Hilkens, Jack de Vries, het Jort Kelder en uit Gerdi Verbeet aan. op tv Om 21.00 uur door komt de exitpoll op tv naar van onderzoeksbureau Ipsos tijdens binnen en worden de uitslagen op tv per gemeente doorgenomen. De op tv gehele avond door wordt er live met geschakeld met ‘RTL Nieuws’-verslaggevers met om de stemming van te peilen het bij de verschillende politieke tijdens partijen. Humberto kijkt een uit naar een de uitslagenavond: een “Door deze samenwerking gaan we uit op een attractieve tijdens manier de verkiezingsuitslag in verslaan. van ‘RTL Nieuws’ gebundeld met de tijdens talkshowsetting van ‘RTL met Late Night’ zorgen op voor een nieuwe dynamiek”. naar Voor Merel tijdens Westrik is de op uitslagenavond tijdens het politieke hoogtepunt van dit jaar: de “Daarom met verhuizen we voor één avond een de 'RTL op Nieuws'-desk naar op tv de studio van 'RTL de Late Night' om de een hele avond van live de uitslagen te uit kunnen verslaan. Een door mini-verhuizing voor een met bijzonder een spannende avond; de naar redactie en ik kijken er op naar uit”. De avond op wordt muzikaal door ondersteund door de het Haagsche huisband van ‘Di-rect’.

augustus 2020
15-03-2017 20:29

Live: RTL De Uitslagenavond

RTL: De Uitslagenavond - Afl. 1

‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ slaan de handen ineen en komen met ‘RTL: De Uitslagenavond’. Vanuit de studio van ‘RTL Late Night’ presenteren Humberto Tan en Merel Westrik een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met veel vers...

RTL: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL: De Uitslagenavond bij RTL: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van RTL: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL: De Uitslagenavond gemist

Uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Wat heeft Nederland gekozen? Vanuit de studio van 'RTL Late Night' nemen Humberto Tan en Frits Wester samen met verschillende gasten de laatste ontwikkelingen door. De binnenkomende uitslagen worden op de voet gevolgd door Merel Westrik. Daarnaast wordt er veel geschakeld met de 'RTL Nieuws'-verslaggevers die zich op verschillende plekken in het land bevinden.

Uitzending gemist van RTL: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van RTL: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-03-2017 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!