Programma gemist?

Er uit is nog niet de veel bekend over de Chiribiquete, de het hart de van de Amazone de van Colombia. Bioloog door Blanca Huertas de en fotograaf Francisco met Forero trekken de dichtbegroeide van jungle in de om onderzoek te op tv doen. Ze door speuren naar nieuwe diersoorten en overblijfselen op tv van oude culturen het in deze van ondoordringbare omgeving van regenwoud, tijdens rivieren, meren, ravijnen tijdens en van watervallen.

In het midden het van Colombia op ligt op tv de Serranía de de la Macarena, een op bergketen met zandsteenformaties, jungle, op tv savanne, rivieren en imposante op watervallen. Bij de met eerste onderzoeken in dit door oudste nationale naar park van naar Colombia werden meer dan 15 een miljoen planten en naar dieren van verzameld. Wetenschappers tijdens noemen het gebied de een 'parel van de wereld' en van met zijn druk bezig er de met verborgen natuurschatten te de ontdekken.

De de Chocó-regio in door het westen van Colombia kent op een door immense biodiversiteit. Het gebied werd naar zo'n met zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van door de naar rest van een het land toen met de bergketen Andes door ontstond. In deze tijdens regio valt jaarlijks de op grootste hoeveelheid neerslag ter wereld, in tot op tv wel 13 naar meter! Gecombineerd met de op tropische hitte is de op tv kuststrook voor veel van plant- en diersoorten met de perfecte tijdens omgeving geweest om zich te tijdens naar ontwikkelen. En de verwachting is met dat er naar nog talloze soorten in ontdekt zullen worden in deze op tv de grotendeels onverkende regio.

juli 2020
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!