Programma gemist?

Er met is nog niet een veel bekend over de een Chiribiquete, het hart het van op tv de Amazone van Colombia. van Bioloog Blanca Huertas en de fotograaf Francisco uit Forero trekken de dichtbegroeide jungle tijdens in naar om onderzoek te doen. Ze een het speuren naar nieuwe diersoorten en een overblijfselen in van oude culturen in deze ondoordringbare op tijdens omgeving van regenwoud, rivieren, meren, op tv ravijnen en tijdens watervallen.

In het midden naar van uit Colombia ligt in de Serranía de la Macarena, een naar bergketen door met zandsteenformaties, jungle, savanne, met rivieren en van imposante watervallen. Bij de in eerste in onderzoeken in dit oudste nationale park van van naar Colombia werden meer dan 15 in miljoen van planten en dieren verzameld. Wetenschappers op noemen een het gebied de 'parel in van de wereld' een en naar zijn druk bezig er de een verborgen natuurschatten de te ontdekken.

De met Chocó-regio in tijdens het westen van tijdens Colombia kent een immense een biodiversiteit. Het gebied werd zo'n een zestig miljoen jaar de geleden op tv afgescheiden van de naar rest van het land naar toen de bergketen met Andes ontstond. van In deze regio in valt jaarlijks de grootste uit hoeveelheid neerslag ter door wereld, tot wel met 13 meter! door Gecombineerd met uit de tropische hitte is de op tv kuststrook naar voor veel plant- en diersoorten door de een perfecte omgeving geweest uit om zich te tijdens ontwikkelen. En de verwachting is op dat er de nog talloze soorten ontdekt in zullen worden van in deze grotendeels het onverkende regio.

maart 2021
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!