Programma gemist?

Er is een nog niet veel bekend op tv op tv over de Chiribiquete, het op hart van de Amazone van de Colombia. Bioloog door Blanca Huertas en fotograaf van Francisco Forero trekken het de dichtbegroeide uit jungle in uit om onderzoek het te doen. Ze naar speuren naar nieuwe diersoorten en overblijfselen uit van oude met culturen in van deze ondoordringbare omgeving van naar regenwoud, rivieren, meren, ravijnen tijdens door en watervallen.

In door het midden van Colombia op ligt de Serranía de het la Macarena, een uit bergketen met zandsteenformaties, een jungle, savanne, rivieren van en imposante uit watervallen. Bij de naar eerste het onderzoeken in dit oudste nationale de park van Colombia een werden meer dan het 15 op tv miljoen planten en dieren verzameld. op tv Wetenschappers noemen het van gebied de een 'parel van de wereld' met en zijn naar druk bezig er de verborgen het natuurschatten te de ontdekken.

De het Chocó-regio in het westen naar van Colombia de kent een immense in biodiversiteit. Het gebied werd zo'n op zestig miljoen naar jaar door geleden afgescheiden van de naar rest van van het land toen de bergketen Andes naar ontstond. In deze op regio valt jaarlijks met tijdens de grootste hoeveelheid neerslag ter van wereld, tot in wel 13 meter! Gecombineerd met tijdens de van tropische hitte is de kuststrook door voor met veel plant- en diersoorten met de perfecte omgeving door geweest om zich te uit ontwikkelen. op En de verwachting naar is dat er nog van talloze soorten tijdens ontdekt zullen worden in door deze grotendeels onverkende uit regio.

oktober 2020
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!