Programma gemist?

Er is nog van niet veel bekend op over de Chiribiquete, de op het hart van de Amazone het van Colombia. van Bioloog Blanca tijdens Huertas en fotograaf Francisco het Forero trekken de het dichtbegroeide jungle in de om onderzoek de te doen. Ze speuren uit naar nieuwe diersoorten en in overblijfselen tijdens van oude culturen in deze ondoordringbare het omgeving met van regenwoud, rivieren, meren, op ravijnen en het watervallen.

In in het midden van een Colombia ligt de Serranía naar de la Macarena, door een bergketen met van zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren op en imposante watervallen. op Bij de eerste van onderzoeken in een dit op oudste nationale park van Colombia werden tijdens op meer dan 15 miljoen planten en de van dieren verzameld. Wetenschappers noemen het gebied een van de 'parel van tijdens de wereld' en zijn in druk bezig met er de verborgen in natuurschatten te ontdekken.

De Chocó-regio de in het westen van tijdens door Colombia kent een op tv immense biodiversiteit. Het gebied een werd zo'n zestig op tv miljoen jaar uit geleden afgescheiden van de rest door van met het land toen de in bergketen Andes ontstond. in In deze tijdens regio valt jaarlijks de grootste tijdens hoeveelheid naar neerslag ter wereld, tot wel tijdens 13 meter! Gecombineerd met het de tropische hitte naar is de de kuststrook voor van veel plant- en diersoorten de uit perfecte het omgeving geweest om zich te een ontwikkelen. En het de verwachting is dat op er op tv nog talloze soorten ontdekt op tv zullen in worden in deze van grotendeels onverkende regio.

juni 2021
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!