Programma gemist?

Er door is nog niet het veel bekend door over de Chiribiquete, het uit hart van de Amazone uit van Colombia. Bioloog Blanca uit met Huertas en fotograaf Francisco Forero tijdens trekken de het dichtbegroeide jungle naar in om onderzoek te de doen. Ze speuren naar in nieuwe diersoorten op en overblijfselen van naar oude culturen in deze ondoordringbare van omgeving op tv van regenwoud, rivieren, van meren, ravijnen en een watervallen.

In met het midden van Colombia met ligt de uit Serranía de la op tv Macarena, een bergketen van met zandsteenformaties, jungle, in savanne, rivieren en imposante op tv watervallen. een Bij de eerste onderzoeken in naar dit oudste de nationale park van Colombia de werden meer dan 15 naar door miljoen planten en het dieren verzameld. Wetenschappers noemen de het gebied in de 'parel van de het wereld' en in zijn druk bezig een er de verborgen natuurschatten te met ontdekken.

De Chocó-regio uit in het westen op tv van het Colombia kent een immense in biodiversiteit. Het gebied werd uit zo'n zestig naar miljoen jaar geleden afgescheiden naar van de met rest van het het land toen met de bergketen Andes ontstond. In de deze naar regio valt jaarlijks de een grootste hoeveelheid neerslag ter wereld, het naar tot wel 13 meter! op Gecombineerd met de uit tropische hitte is de met kuststrook voor veel plant- van en diersoorten de door perfecte omgeving naar geweest om zich te door ontwikkelen. En door de verwachting is dat een er nog naar talloze soorten ontdekt zullen van worden op in deze grotendeels onverkende van regio.

februari 2020
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!