Programma gemist?

Er met is nog niet veel een bekend over uit de Chiribiquete, het hart een van de Amazone van op tv Colombia. uit Bioloog Blanca Huertas op en fotograaf Francisco Forero trekken uit op de dichtbegroeide jungle op tv in om onderzoek te doen. een Ze speuren het naar nieuwe door diersoorten en overblijfselen van oude een culturen in deze tijdens ondoordringbare omgeving van een regenwoud, rivieren, meren, ravijnen uit van en watervallen.

In van het midden de van Colombia ligt de Serranía de de la Macarena, een een bergketen met zandsteenformaties, in jungle, op tv savanne, rivieren en imposante naar watervallen. Bij op de eerste onderzoeken in dit naar oudste nationale op park van met Colombia werden meer dan 15 een miljoen planten en door het dieren verzameld. Wetenschappers een noemen het gebied van de 'parel van de wereld' en het het zijn druk bezig er de uit verborgen natuurschatten te op tv ontdekken.

De een Chocó-regio in het met westen van Colombia tijdens kent een immense biodiversiteit. Het tijdens de gebied werd zo'n zestig uit miljoen jaar geleden afgescheiden van op de met rest van het land tijdens toen door de bergketen Andes ontstond. In van deze regio valt jaarlijks op tv de op grootste hoeveelheid neerslag ter met wereld, tot wel 13 een meter! een Gecombineerd met met de tropische hitte is de kuststrook uit op tv voor veel plant- en diersoorten uit de perfecte omgeving geweest op tv om zich de te met ontwikkelen. En de verwachting op tv is dat er uit nog talloze soorten ontdekt op zullen worden in deze de grotendeels onverkende het regio.

december 2021
24-03-2017 21:34

Chiribiquete

Wild Colombia - Chiribiquete

Er is nog niet veel bekend over de Chiribiquete, het hart van de Amazone van Colombia. Bioloog Blanca Huertas en fotograaf Francisco Forero trekken de dichtbegroeide jungle in om onderzoek te doen. Ze speuren naar nieuwe diersoorten en over...

24-03-2017 20:32

Serranía de la Macarena

Wild Colombia - Serranía de la Macarena

In het midden van Colombia ligt de Serranía de la Macarena, een bergketen met zandsteenformaties, jungle, savanne, rivieren en imposante watervallen. Bij de eerste onderzoeken in dit oudste nationale park van Colombia werden meer dan 15 mil...

17-03-2017 21:33

The Chocó - Colombia's wild coast

Wild Colombia - The Chocó - Colombia's wild coast

De Chocó-regio in het westen van Colombia kent een immense biodiversiteit. Het gebied werd zo'n zestig miljoen jaar geleden afgescheiden van de rest van het land toen de bergketen Andes ontstond. In deze regio valt jaarlijks de grootste hoe...

Wild Colombia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Colombia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Colombia bij Wild Colombia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Colombia. Heb je een uitzending van Wild Colombia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Colombia gemist

Britse natuurdocumentaireserie over Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land grenst aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee en wordt verdeeld door de Andes-bergketen. De landschappen zijn er groots en divers, met mangrove, besneeuwde bergtoppen, rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. In deze ongerepte natuur leven unieke planten en spectaculaire dieren.

Uitzending gemist van Wild Colombia? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Colombia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-03-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!