Programma gemist?

Vanavond met is de uit laatste aflevering van op Janzen & Van Dijk: Voor een Al Uw naar Bruiloften En Partijen, met waarin Chantal Janzen en Wendy de van het Dijk een helpende hand bieden van aan kinderen met die het tijdens hoog tijd van vinden dat hun ouders trouwen naar en de hen een prachtig een huwelijksfeest gunnen. Paola uit en Wilco hadden als kind tijdens al verkering, van maar verloren elkaar uit het het oog. Jaren later, op tv tijdens inmiddels al mét kids, op tv zijn ze weer op samengekomen. Paola neemt het in heft in eigen handen het en schakelt de op van hulp in van ‘Janzen van & Van Dijk’. De uit kinderen van een Kasper en Denise vinden ook op tv dat op mama dezelfde achternaam door moet krijgen. Kinderen Yenthe en met Eileyna krijgen uit de in opdracht om in een speelgoedpaleis zo op lang de mogelijk niets aan te uit raken, het maar dat valt niet mee voor de deze met vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke tijdens aanzoeken met zetten de families alles op alles met om 25.000 euro in voor het door droomhuwelijk binnen in te slepen. In elke show strijden met twee gezinnen tegen van elkaar door uit het in uitvoeren van opdrachten. Dit alles met uit maar met één doel: het de winnen van uit een droombruiloft en huwelijksreis de voor het naar hele gezin!

Na 21 met jaar vindt Janske op dat ze lang genoeg in op gewacht geeft: zij vraagt door zelf haar hockeyer op Jeroen ten huwelijk. op Marcels liefde voor tijdens Miranda gaat zo tijdens ver dat hij de zich speciaal op tv voor haar in een flashmob stort. op tv met In de spannende finale van door 'Janzen En Van Dijk' van wordt duidelijk voor het welk het gezin een droomhuwelijk werkelijkheid op tv wordt.

Twee samengestelde het gezinnen fantaseren op over het met winnen van 25.000 euro voor hun tijdens droombruiloft. De in romantiek spat ervan de af een bij de twee huwelijksaanzoeken van naar de geliefden Marco in en Monique en de Mick en Sander. op Hun kinderen doen een de boekje in open, want wie op tv is er eigenlijk de baas het in uit huis? En van welke ouder is het meest op chagrijnig in een de ochtend? In de naar finale van wordt duidelijk voor het welk gezin het droomhuwelijk werkelijkheid tijdens wordt.

Elkaar van eeuwige trouw uit beloven, dat is iets dat Kim tijdens en Marco op maar ook Mirjam en op haar Marko uit door Den op tv Haag het liefste een willen doen. Na twee hartveroverende uit aanzoeken van vertellen de door kinderen van deze door samengestelde gezinnen openhartig en naar haarfijn hoe het er op thuis aan toegaat. In door de finale het strijden op tv ook vrienden en op familie van de gezinnen mee in om 25.000 euro het voor een naar droomhuwelijk in de wacht in te op slepen.

Twee gezinnen gaan op deze door week de strijd met met elkaar in de creatieve naar op tv trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda op ten huwelijk op de het podium van 'The van Voice tijdens of Holland' naar en Ank overwint speciaal voor de op liefde de haar hoogtevrees. met Met dank aan het de kinderen komen we alles op te weten de over de naar meest gênante momenten uit van hun ouders, maar dat levert door ze van vervolgens wel punten op. Welk een uit gezin wint deze week de op tv prijzenpot voor hun op droomhuwelijk?

Chantal van Janzen en door Wendy van Dijk presenteren met voor het eerst in hun de tijdens carrière samen een nieuw RTL het 4-programma. In ‘Janzen & in naar Van Dijk, voor al uw bruiloften van met en partijen’ draait het om kinderen tijdens uit die het hoog uit tijd vinden dat hun ouders trouwen naar door en hen een op tv prachtig huwelijksfeest gunnen. op Met eigen bus toeren uit Chantal en Wendy op tv door het land om de naar toekomstige bruidsparen de te verrassen met de de wens door van hun kinderen. Vervolgens gaat op op de firma Janzen & Van Dijk naar op op creatieve wijze aan de uit slag op om de kids op en de aankomende bruidsparen de te helpen bij op de voorbereidingen van het hun toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk door moet op tv vervolgens wel door de paren uit en hun, soms op tv wederzijdse, kinderen worden op verdiend. Daarom strijden in door elke show twee het de gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren op tv van op tv opdrachten die zowel op door de ouders als een door de de kinderen worden uitgevoerd. Ook andere met familieleden in kunnen hier een belangrijke rol met inspelen. Dit alles met met met maar één doel: met het winnen van de een droombruiloft en tijdens huwelijksreis voor het hele tijdens gezin!

november 2020
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!