Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste aflevering een van Janzen met & Van Dijk: Voor het Al Uw Bruiloften tijdens En Partijen, waarin Chantal tijdens Janzen en Wendy de in van Dijk een helpende hand bieden op tv in aan kinderen die door het hoog tijd vinden dat door hun het ouders trouwen en hen een prachtig op tv huwelijksfeest gunnen. Paola van en Wilco op tv hadden als kind al in verkering, maar verloren een elkaar uit een het oog. tijdens Jaren later, op inmiddels al mét naar kids, zijn ze weer een samengekomen. Paola neemt tijdens het heft in eigen een handen en naar schakelt de hulp de in van het ‘Janzen & Van Dijk’. De uit kinderen van Kasper en op Denise vinden ook het dat van mama dezelfde achternaam door moet krijgen. Kinderen een Yenthe en op tv Eileyna krijgen de opdracht op tv om in een speelgoedpaleis met zo lang mogelijk niets naar de aan te raken, de maar dat valt niet naar mee voor deze naar vijfjarigen. Na twee een hartstochtelijke aanzoeken zetten de de families alles op van alles om tijdens 25.000 euro voor het droomhuwelijk door binnen te slepen. In op elke show strijden op twee gezinnen tegen het door elkaar door het uitvoeren van het opdrachten. Dit alles met tijdens op tv maar één doel: op tv het winnen van tijdens een droombruiloft en huwelijksreis voor het uit van hele gezin!

Na van 21 jaar vindt Janske dat in ze het lang genoeg gewacht van geeft: zij op tv vraagt zelf haar op hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels de liefde voor het Miranda gaat tijdens zo ver dat hij zich tijdens speciaal voor van haar in een flashmob een stort. In de spannende de op finale van 'Janzen En op Van Dijk' wordt tijdens duidelijk voor door welk gezin een droomhuwelijk werkelijkheid de wordt.

Twee met samengestelde gezinnen fantaseren het over het met winnen van 25.000 euro het voor hun droombruiloft. De romantiek het spat ervan af van bij een de twee huwelijksaanzoeken van van de geliefden tijdens Marco en Monique en Mick door en Sander. Hun door kinderen doen in een het boekje open, want wie is er met eigenlijk de tijdens baas naar in huis? En welke door ouder is het meest chagrijnig op in een de ochtend? In de in finale wordt duidelijk in voor door welk gezin het droomhuwelijk werkelijkheid tijdens wordt.

Elkaar eeuwige trouw met beloven, dat het is iets dat Kim het en Marco maar de van ook Mirjam en haar Marko uit van Den Haag met het uit liefste willen doen. Na twee in hartveroverende aanzoeken vertellen de de kinderen in van deze samengestelde uit gezinnen openhartig en de haarfijn hoe het er thuis op tv een aan toegaat. In de finale op strijden ook vrienden en van familie van naar de gezinnen met mee om naar 25.000 euro voor een droomhuwelijk tijdens in de wacht te naar met slepen.

Twee met gezinnen gaan deze week de de door strijd met elkaar in de met creatieve trouwshow. Milco vraagt met zijn Nanda ten het huwelijk op op tv het van podium van 'The het Voice of Holland' en op tv Ank overwint speciaal voor van de liefde tijdens haar hoogtevrees. Met dank het aan de kinderen komen met we door alles te op weten over de meest gênante het momenten van van hun ouders, maar dat naar levert ze vervolgens wel de door punten op. Welk door gezin wint deze uit week de prijzenpot voor op hun droomhuwelijk?

Chantal tijdens Janzen en een Wendy van Dijk met presenteren voor het door eerst in hun carrière samen de een nieuw RTL 4-programma. met In naar ‘Janzen & Van Dijk, voor op tv al op uw bruiloften de en partijen’ draait het om kinderen door op die het hoog tijd vinden dat door hun van ouders trouwen tijdens en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. de Met eigen bus op tv toeren door Chantal en Wendy van door het land op tv om de toekomstige bruidsparen tijdens te verrassen op tv met de de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat door met de firma Janzen & Van met Dijk op creatieve wijze uit aan de naar slag om de kids van naar en de aankomende bruidsparen van te helpen bij de op voorbereidingen van hun met toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk uit moet vervolgens door wel door de paren van en hun, op tv soms wederzijdse, kinderen met worden verdiend. Daarom met strijden in elke show door twee een gezinnen tegen elkaar op door het uitvoeren van opdrachten op tv die zowel door de van ouders als het door de de kinderen worden uitgevoerd. Ook uit andere familieleden kunnen hier op tv een een belangrijke rol met inspelen. Dit alles met met maar één uit doel: het winnen van een van droombruiloft met en huwelijksreis voor het hele op tv gezin!

april 2021
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!