Programma gemist?

Vanavond met is de laatste aflevering uit van Janzen & van Van Dijk: Voor Al in Uw op Bruiloften En Partijen, waarin in Chantal Janzen en op tv Wendy de van Dijk een tijdens helpende hand bieden aan kinderen die uit het hoog tijd met van vinden dat hun ouders trouwen en uit hen een prachtig op op huwelijksfeest gunnen. Paola een en Wilco hadden het als kind al verkering, maar verloren in elkaar de uit het oog. naar Jaren later, met inmiddels al mét kids, op zijn ze weer samengekomen. van Paola neemt het op heft in door eigen handen en door schakelt de hulp in van in ‘Janzen & Van een op Dijk’. De kinderen op tv van Kasper en Denise vinden van ook dat mama dezelfde in achternaam moet krijgen. de naar Kinderen Yenthe en de Eileyna krijgen de opdracht door om in een speelgoedpaleis zo naar lang mogelijk niets de aan te door raken, maar dat met valt niet mee voor het op tv deze vijfjarigen. Na naar twee hartstochtelijke aanzoeken zetten de families door alles op door alles om 25.000 op euro voor het droomhuwelijk een binnen te slepen. In tijdens elke show met strijden twee gezinnen uit tegen elkaar uit door het uitvoeren van opdrachten. door tijdens Dit alles met maar één doel: met het tijdens winnen van een droombruiloft en met huwelijksreis met voor het hele door gezin!

Na 21 jaar op tv op tv vindt Janske dat ze lang genoeg het gewacht een geeft: zij vraagt tijdens zelf haar tijdens hockeyer Jeroen ten uit huwelijk. Marcels liefde met voor Miranda gaat zo op ver dat hij zich uit speciaal voor haar naar in een flashmob uit stort. In de van spannende finale van 'Janzen in En van Van Dijk' door wordt duidelijk voor naar welk gezin een droomhuwelijk het werkelijkheid wordt.

Twee op tv samengestelde gezinnen fantaseren op over het winnen van 25.000 de euro voor met hun droombruiloft. De op romantiek spat ervan af op bij de met twee huwelijksaanzoeken van van de geliefden Marco en een Monique en in Mick en Sander. Hun met van kinderen doen een boekje open, op tv want uit wie is er tijdens eigenlijk de baas in huis? het En welke ouder een is het meest van chagrijnig in de ochtend? naar op In de finale wordt duidelijk door voor welk van gezin het droomhuwelijk werkelijkheid de wordt.

Elkaar eeuwige van trouw beloven, door dat is iets dat Kim naar en een Marco maar in ook Mirjam en haar Marko uit een Den Haag het naar liefste op willen doen. Na twee hartveroverende het aanzoeken een vertellen de kinderen van door deze tijdens samengestelde gezinnen openhartig een en haarfijn hoe het er thuis tijdens aan door toegaat. In de finale in strijden ook de vrienden en familie op van de gezinnen op mee om 25.000 euro voor op tv een droomhuwelijk naar in tijdens de wacht te door slepen.

Twee op tv gezinnen gaan deze van week de strijd met een elkaar in de tijdens creatieve trouwshow. Milco vraagt met zijn Nanda ten op huwelijk op uit het podium tijdens van 'The Voice of in Holland' en Ank de overwint speciaal voor met de liefde haar hoogtevrees. van op Met dank aan uit de kinderen komen we met alles te in weten over de meest de gênante momenten van hun ouders, een met maar dat levert ze in vervolgens wel punten op. Welk van gezin wint deze tijdens week de prijzenpot tijdens voor uit hun droomhuwelijk?

Chantal Janzen in en in Wendy van Dijk presenteren voor het door eerst in van hun carrière samen op tv een nieuw RTL 4-programma. op In ‘Janzen met & Van Dijk, uit voor het al uw bruiloften en partijen’ in draait het tijdens om kinderen in die het hoog tijd vinden dat op in hun ouders trouwen en hen van een het prachtig huwelijksfeest gunnen. Met eigen naar bus toeren Chantal en het Wendy door van het land om naar de toekomstige van bruidsparen te de verrassen met de wens van hun in kinderen. Vervolgens tijdens gaat de het firma Janzen & Van het Dijk op creatieve wijze van aan de tijdens slag van om de kids en naar de aankomende in bruidsparen te helpen tijdens bij de voorbereidingen van hun toekomstige naar huwelijk. Dit droomhuwelijk het moet vervolgens met wel door tijdens de paren en hun, soms wederzijdse, door kinderen worden tijdens verdiend. Daarom met strijden in elke show twee op tv gezinnen tegen een elkaar door het uitvoeren de van opdrachten door die op zowel door de ouders als met door de de kinderen worden uitgevoerd. Ook andere uit familieleden kunnen in hier een een belangrijke rol inspelen. uit Dit alles met op maar één doel: met het winnen van een droombruiloft een en huwelijksreis voor in het op hele gezin!

december 2019
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!