Programma gemist?

Vanavond is de uit laatste aflevering van van tijdens Janzen & Van Dijk: uit Voor Al Uw Bruiloften En de Partijen, waarin Chantal door Janzen en het Wendy in van Dijk een helpende hand op tv bieden aan kinderen die in van het hoog tijd vinden het dat hun ouders trouwen de en hen uit een prachtig huwelijksfeest naar gunnen. Paola door en Wilco hadden als de kind al verkering, maar verloren op tv met elkaar uit het oog. een Jaren later, inmiddels al mét een kids, zijn ze in op weer samengekomen. Paola neemt naar het heft in eigen op handen en met schakelt de hulp in van in ‘Janzen een & Van Dijk’. De het kinderen een van Kasper en Denise door vinden ook met dat mama dezelfde uit achternaam moet krijgen. Kinderen door Yenthe en naar Eileyna krijgen de opdracht om in de een door speelgoedpaleis zo lang mogelijk naar niets van aan te raken, maar uit dat valt niet mee van voor een deze vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke op tv aanzoeken zetten met de families een alles op alles om 25.000 van euro voor van het droomhuwelijk binnen te slepen. In tijdens elke show strijden uit twee gezinnen tegen de tijdens elkaar door het uitvoeren van op opdrachten. Dit alles met met maar één doel: op tv tijdens het winnen van een droombruiloft en in huwelijksreis voor naar het het hele gezin!

Na 21 jaar op vindt in Janske dat ze lang uit genoeg de gewacht geeft: zij tijdens vraagt zelf haar op tv hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels met liefde uit voor Miranda gaat zo ver dat met hij de zich speciaal voor door haar in een flashmob stort. door In in de spannende in finale van 'Janzen En uit Van Dijk' het wordt duidelijk voor welk naar gezin een tijdens droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Twee een samengestelde gezinnen fantaseren over het met winnen van een 25.000 euro voor de hun droombruiloft. De romantiek met spat in ervan af uit bij de twee huwelijksaanzoeken met van de het geliefden Marco en Monique van en Mick en Sander. Hun in kinderen tijdens doen een boekje open, in want wie is er het eigenlijk de baas door tijdens in huis? En welke ouder een is het meest chagrijnig op tv in de uit ochtend? In de door finale wordt duidelijk in voor op welk gezin het droomhuwelijk werkelijkheid van wordt.

Elkaar uit eeuwige trouw beloven, op tv dat is iets door dat Kim en Marco uit maar uit ook Mirjam en haar Marko uit op Den van Haag het liefste de willen doen. Na twee op tv hartveroverende door aanzoeken vertellen de door kinderen van deze in samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn van hoe het er tijdens thuis op tv aan toegaat. In een de finale strijden ook uit vrienden en familie in van de gezinnen mee om met 25.000 een euro voor een droomhuwelijk in uit de wacht te op een slepen.

Twee met gezinnen gaan deze week de door strijd in met elkaar in de creatieve het trouwshow. de Milco vraagt zijn het Nanda ten huwelijk het op het van podium van 'The Voice of met Holland' een en Ank overwint tijdens speciaal voor de liefde haar door hoogtevrees. Met dank aan op tv het de kinderen komen we alles het te weten over de van meest gênante naar momenten op tv van hun ouders, de maar dat levert ze met vervolgens wel punten op tv op. Welk gezin wint deze door week door de prijzenpot een voor hun droomhuwelijk?

Chantal de Janzen en Wendy van door Dijk presenteren voor in het eerst in naar hun carrière samen een het nieuw RTL op 4-programma. In op tv ‘Janzen & Van een Dijk, voor al uw bruiloften uit en van partijen’ draait een het om kinderen door die het hoog tijd vinden op tv dat hun ouders trouwen uit en tijdens hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. een Met eigen op bus toeren met Chantal en Wendy door door het land van om de naar toekomstige bruidsparen te verrassen met de door wens van hun op kinderen. Vervolgens op tv gaat de de firma Janzen het & Van Dijk op creatieve de wijze uit aan de slag uit om de kids en de de aankomende bruidsparen te tijdens helpen op tv bij de voorbereidingen van uit hun toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk in moet vervolgens wel door tijdens de paren de en tijdens hun, soms wederzijdse, kinderen worden verdiend. door Daarom strijden op in in elke show twee gezinnen een tegen elkaar door het uitvoeren de met van opdrachten die zowel een door de ouders als naar door de kinderen worden van door uitgevoerd. Ook andere familieleden kunnen hier tijdens een in belangrijke rol inspelen. Dit op tv alles het met maar één doel: het het winnen van een een droombruiloft en door huwelijksreis voor het hele een gezin!

augustus 2021
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!