Programma gemist?

Vanavond op tv is de laatste aflevering het van Janzen & op tv Van naar Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En naar in Partijen, waarin Chantal de Janzen en Wendy van met Dijk een in helpende hand bieden aan kinderen die met op het hoog tijd op vinden dat hun van ouders trouwen en hen een uit prachtig huwelijksfeest gunnen. het Paola en uit Wilco hadden als kind op tv al naar verkering, maar verloren elkaar door uit het oog. Jaren later, het inmiddels al een mét door kids, zijn ze weer uit samengekomen. Paola neemt met het heft in het eigen handen naar en schakelt de naar hulp in van ‘Janzen & op Van de Dijk’. De kinderen van Kasper en het Denise in vinden ook dat mama van dezelfde achternaam in moet krijgen. tijdens Kinderen Yenthe en Eileyna krijgen uit de opdracht om in een op tv een speelgoedpaleis zo lang mogelijk tijdens niets aan te naar raken, maar dat valt een niet mee op voor uit deze vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke naar aanzoeken in zetten de families alles op alles door om 25.000 euro op het voor het droomhuwelijk binnen te op slepen. In elke show een strijden twee gezinnen tegen het elkaar door door het uitvoeren van van opdrachten. Dit alles met de maar naar één doel: met het winnen van een droombruiloft en door door huwelijksreis voor het hele op gezin!

Na de 21 jaar vindt tijdens Janske dat ze lang genoeg de gewacht van geeft: zij vraagt zelf uit haar hockeyer Jeroen tijdens ten huwelijk. Marcels door liefde voor Miranda gaat uit zo ver dat de hij zich uit speciaal voor haar in op tv een flashmob stort. op tv In de door spannende finale van 'Janzen tijdens met En Van Dijk' wordt duidelijk de voor welk gezin in een uit droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Twee uit samengestelde gezinnen fantaseren over op tv het door winnen van 25.000 euro voor hun het droombruiloft. tijdens De romantiek spat naar ervan af uit bij de twee in huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco op tv en in Monique en Mick en Sander. Hun uit kinderen doen van een boekje open, want naar wie in is er eigenlijk de baas door in met huis? En welke een ouder is het door meest chagrijnig in de de ochtend? met In de finale op tv wordt duidelijk voor welk gezin in het droomhuwelijk werkelijkheid met wordt.

Elkaar met eeuwige trouw beloven, dat het is iets uit dat Kim en Marco tijdens maar van ook Mirjam en haar Marko uit door Den op Haag het de liefste willen doen. van Na twee hartveroverende in aanzoeken vertellen de met kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig met en haarfijn hoe van het de er thuis uit aan toegaat. In de uit finale strijden naar ook vrienden en familie van naar de gezinnen mee om door 25.000 euro voor op een door droomhuwelijk in de in wacht te uit slepen.

Twee gezinnen gaan de de deze week de strijd met elkaar op tv in op de creatieve trouwshow. Milco op vraagt zijn de Nanda ten huwelijk op het naar een podium van 'The naar Voice of Holland' en door Ank overwint speciaal voor uit de liefde in haar hoogtevrees. Met dank aan in de in kinderen komen we alles te het weten over de de op tv meest gênante momenten tijdens van hun ouders, maar dat een levert ze vervolgens in wel punten op. het Welk gezin wint met deze week de prijzenpot naar het voor hun droomhuwelijk?

Chantal Janzen in en Wendy naar van Dijk presenteren een voor het eerst van in hun carrière samen naar een nieuw RTL op tv 4-programma. In ‘Janzen & op tv Van Dijk, voor op al uw bruiloften tijdens en partijen’ tijdens draait van het om kinderen die naar het hoog tijd vinden met dat hun ouders trouwen een tijdens en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. in Met eigen bus door toeren Chantal en de Wendy een door het met land om de toekomstige bruidsparen te door verrassen met op de wens het van hun met kinderen. Vervolgens gaat de van firma Janzen & Van op tv Dijk op op creatieve wijze met aan de slag om op tv de kids en tijdens de aankomende tijdens bruidsparen te helpen bij met de voorbereidingen van hun toekomstige op tv uit huwelijk. Dit droomhuwelijk moet op tv vervolgens wel door de paren op tv en een hun, soms wederzijdse, kinderen op tv worden verdiend. de Daarom strijden in elke show twee met gezinnen tegen op elkaar door de het uitvoeren van van opdrachten die in zowel door de het ouders als door door de kinderen worden uitgevoerd. uit Ook andere familieleden kunnen hier tijdens een belangrijke met rol inspelen. in Dit alles met maar één het doel: in het winnen van een droombruiloft naar en huwelijksreis voor naar het het hele gezin!

april 2020
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!