Programma gemist?

Vanavond in is de laatste aflevering het van Janzen & uit Van Dijk: Voor Al het Uw Bruiloften En het Partijen, waarin Chantal door een Janzen en Wendy van Dijk een door een helpende hand bieden aan kinderen de die van het hoog tijd vinden dat naar hun ouders trouwen een en hen op tv een prachtig huwelijksfeest gunnen. op tv Paola uit en Wilco hadden als kind tijdens al door verkering, maar verloren elkaar met uit het oog. Jaren op later, inmiddels al mét naar uit kids, zijn ze op tv weer samengekomen. Paola neemt het van heft in eigen tijdens handen en op schakelt de hulp op tv in van ‘Janzen & Van door Dijk’. De naar kinderen van Kasper tijdens en Denise uit vinden ook het dat mama dezelfde achternaam moet met krijgen. Kinderen Yenthe naar en Eileyna krijgen op de opdracht met om in een speelgoedpaleis zo door lang mogelijk met niets aan te raken, van maar het dat valt uit niet mee voor deze vijfjarigen. op Na op tv twee hartstochtelijke aanzoeken zetten de families van alles op van alles om 25.000 euro in voor het van droomhuwelijk binnen te van slepen. In een elke show strijden twee gezinnen tegen tijdens de elkaar door het de uitvoeren van opdrachten. een Dit alles met maar één doel: uit het het winnen van een droombruiloft een en huwelijksreis voor in het hele op tv gezin!

Na door 21 jaar vindt Janske door dat ze lang genoeg met op gewacht geeft: zij vraagt het zelf haar hockeyer Jeroen in ten huwelijk. Marcels van liefde met voor Miranda gaat met zo ver dat in hij zich speciaal voor haar in de een flashmob op stort. In de spannende de finale uit van 'Janzen uit En Van Dijk' wordt duidelijk voor op welk naar gezin een door droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Twee tijdens samengestelde gezinnen fantaseren over tijdens het winnen van in 25.000 euro voor op hun droombruiloft. door De romantiek spat met ervan af bij de de twee huwelijksaanzoeken een van de geliefden Marco en naar de Monique en Mick en Sander. Hun van kinderen doen een naar boekje op tv open, want wie door is er door eigenlijk de baas in uit huis? En welke ouder is uit het op meest chagrijnig in de ochtend? uit In de tijdens finale de wordt duidelijk voor welk gezin het op tv droomhuwelijk werkelijkheid op wordt.

Elkaar eeuwige trouw op tv beloven, dat op is iets dat het Kim van en Marco maar ook in Mirjam en haar Marko uit van uit Den Haag het liefste uit willen doen. Na twee van hartveroverende een aanzoeken vertellen de kinderen met van deze samengestelde gezinnen openhartig uit en haarfijn hoe de het er thuis in op aan toegaat. In de een finale strijden ook vrienden naar en familie met van de gezinnen mee om uit op 25.000 euro voor een een droomhuwelijk in de wacht te de op tv slepen.

Twee gezinnen uit gaan deze week het de strijd met naar elkaar in de de creatieve trouwshow. Milco met vraagt zijn Nanda in ten huwelijk in op het op tv podium van 'The door Voice of Holland' en tijdens Ank overwint speciaal voor de op liefde haar een hoogtevrees. Met een dank aan de kinderen naar komen we alles op te weten over de tijdens meest het gênante momenten van hun ouders, naar van maar dat levert ze de vervolgens wel punten op. Welk van tijdens gezin wint deze week de naar prijzenpot voor de hun droomhuwelijk?

Chantal Janzen in en Wendy van Dijk op tv presenteren voor het tijdens eerst in het hun carrière samen een naar nieuw RTL 4-programma. in In ‘Janzen & het Van Dijk, in voor al op tv uw bruiloften en partijen’ een draait het een om kinderen die het op tv hoog tijd vinden op dat hun een ouders trouwen op en hen een uit prachtig huwelijksfeest gunnen. van Met eigen bus toeren Chantal en in door Wendy door het door land om de toekomstige op bruidsparen te verrassen met de de wens van van hun kinderen. Vervolgens door gaat de in firma Janzen & tijdens Van Dijk op de creatieve wijze naar aan de slag door om de kids en op tv de aankomende bruidsparen te een helpen bij de de voorbereidingen van een hun toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet in vervolgens wel door een uit de paren en hun, op soms wederzijdse, kinderen op worden verdiend. Daarom een strijden in door elke show twee gezinnen op tv tegen elkaar door het het uitvoeren van opdrachten in die een zowel door de ouders tijdens als door de kinderen worden het uitgevoerd. Ook de andere familieleden kunnen het hier op tv een belangrijke rol inspelen. Dit op tv alles met maar één in een doel: het winnen van een droombruiloft in en huwelijksreis voor van in het hele gezin!

augustus 2020
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!