Programma gemist?

Vanavond het is de laatste aflevering naar van Janzen met & Van Dijk: Voor naar Al Uw Bruiloften En in op Partijen, waarin Chantal op Janzen en Wendy van Dijk op een helpende hand bieden op het aan kinderen die het hoog tijd in op tv vinden dat hun ouders trouwen het en van hen een prachtig huwelijksfeest op gunnen. Paola van en Wilco hadden als kind tijdens al verkering, maar de verloren elkaar uit een het oog. Jaren met later, inmiddels al de mét kids, op zijn ze weer samengekomen. de Paola neemt het heft met in een eigen handen en schakelt met de hulp in het van door ‘Janzen & Van Dijk’. De in kinderen van Kasper en in uit Denise vinden ook dat mama dezelfde op tv achternaam het moet krijgen. Kinderen met Yenthe en Eileyna krijgen een de van opdracht om in een speelgoedpaleis zo door een lang mogelijk niets aan te raken, van maar op dat valt niet met mee voor deze vijfjarigen. Na door twee hartstochtelijke aanzoeken een zetten naar de families alles op van alles door om 25.000 euro voor op tv het droomhuwelijk binnen van te slepen. In elke naar show strijden twee in gezinnen tegen elkaar door in het uitvoeren van de opdrachten. Dit alles met naar maar naar één doel: het winnen door van een droombruiloft op tv en huwelijksreis uit voor het hele tijdens gezin!

Na het 21 jaar tijdens vindt Janske dat ze lang genoeg op tv gewacht geeft: zij met vraagt zelf het haar hockeyer tijdens Jeroen ten huwelijk. tijdens Marcels liefde voor Miranda gaat in zo ver dat op tv hij tijdens zich speciaal voor haar door in een flashmob op stort. In de uit spannende finale van 'Janzen naar naar En Van Dijk' wordt in duidelijk voor welk gezin een in droomhuwelijk werkelijkheid van wordt.

Twee samengestelde gezinnen op fantaseren over het de van winnen van 25.000 door euro voor hun droombruiloft. De romantiek uit de spat ervan af bij de twee met van huwelijksaanzoeken van de het geliefden Marco en een Monique en Mick en Sander. Hun een kinderen doen het een boekje open, in want uit wie is er eigenlijk de tijdens baas in een huis? En welke ouder met is met het meest chagrijnig in op tv de ochtend? In de finale naar van wordt duidelijk voor welk gezin het het droomhuwelijk een werkelijkheid wordt.

Elkaar eeuwige op tv trouw beloven, dat is een iets van dat Kim en Marco maar een ook Mirjam en van naar haar Marko uit Den Haag het van liefste willen doen. een Na de twee hartveroverende aanzoeken uit vertellen de uit kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig door en haarfijn hoe op op het er thuis aan toegaat. in In de finale strijden in ook in vrienden en familie op tv van de gezinnen mee om het 25.000 euro op voor een droomhuwelijk in van uit de wacht te een slepen.

Twee gezinnen op tv gaan deze week de uit strijd op met elkaar in de creatieve het trouwshow. Milco in vraagt zijn Nanda ten door huwelijk een op het podium op van 'The het Voice of Holland' en Ank door overwint een speciaal voor de liefde haar het hoogtevrees. Met een dank aan de met kinderen komen we tijdens alles te weten over van de in meest gênante momenten van hun een ouders, maar dat levert door het ze vervolgens wel punten de op. Welk gezin naar wint deze in week de prijzenpot door voor hun droomhuwelijk?

Chantal Janzen en van met Wendy van Dijk met presenteren voor het eerst in in hun carrière op tv samen een nieuw van RTL 4-programma. In naar ‘Janzen & Van uit Dijk, voor uit al uw bruiloften en partijen’ draait tijdens het naar om kinderen op die het hoog met tijd vinden dat hun een ouders trouwen tijdens en hen een prachtig huwelijksfeest op tv gunnen. in Met eigen bus toeren van Chantal en naar Wendy door het land om de de toekomstige een bruidsparen te verrassen met de in op tv wens van hun kinderen. Vervolgens gaat een de firma Janzen op & in Van Dijk op creatieve wijze een aan de in slag om in de kids en de aankomende op tv door bruidsparen te helpen in bij de voorbereidingen van hun toekomstige naar huwelijk. Dit droomhuwelijk de moet vervolgens op wel door de van paren en hun, soms wederzijdse, uit kinderen worden verdiend. in Daarom in strijden in elke show door twee gezinnen in tegen elkaar op door het uitvoeren van op opdrachten die zowel door door de ouders als op door de van kinderen worden uitgevoerd. Ook andere het familieleden kunnen uit hier een op belangrijke rol inspelen. Dit met alles met maar één op doel: op tv het winnen het van een droombruiloft en huwelijksreis van voor het hele een gezin!

september 2021
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!