Programma gemist?

Vanavond is met de laatste aflevering van een op tv Janzen & Van Dijk: door Voor Al Uw Bruiloften En de Partijen, waarin Chantal het Janzen een en Wendy van Dijk de een de helpende hand bieden het aan kinderen die het hoog tijd naar vinden dat hun door ouders van trouwen en hen in een prachtig huwelijksfeest een gunnen. Paola en Wilco het hadden als op tv kind al verkering, op maar verloren elkaar uit de het oog. Jaren door later, inmiddels al op tv mét kids, op tv zijn ze weer uit samengekomen. Paola met neemt het heft met in eigen handen en schakelt de op tv hulp op tv in van ‘Janzen & door Van Dijk’. De de kinderen van tijdens Kasper en Denise het vinden ook dat door mama dezelfde achternaam moet krijgen. van Kinderen Yenthe en door Eileyna krijgen de op tv opdracht een om in een een speelgoedpaleis zo lang het mogelijk niets aan te raken, door maar dat op valt niet van mee voor deze vijfjarigen. Na door twee hartstochtelijke een aanzoeken zetten door de families alles op door alles op tv om 25.000 euro voor het uit droomhuwelijk binnen de te slepen. In elke door show strijden twee tijdens gezinnen tegen in elkaar door het uitvoeren van een opdrachten. Dit van alles met maar van één doel: het winnen op van uit een droombruiloft en huwelijksreis voor het het hele naar gezin!

Na een 21 jaar door vindt Janske dat ze lang tijdens genoeg gewacht geeft: door zij van vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten door huwelijk. Marcels liefde van van voor Miranda gaat zo ver dat een hij zich op speciaal voor het haar in een flashmob stort. door In uit de spannende finale van het 'Janzen het En Van Dijk' door wordt duidelijk voor welk door gezin een droomhuwelijk tijdens werkelijkheid wordt.

Twee samengestelde van gezinnen fantaseren over van het winnen van in 25.000 euro voor op hun een droombruiloft. De romantiek de spat ervan af bij de twee op huwelijksaanzoeken van van de op tv geliefden Marco en Monique en de Mick en op tv Sander. Hun kinderen doen een op in boekje open, want wie door is er eigenlijk de uit baas het in huis? En welke ouder in is het meest de chagrijnig in de op ochtend? met In de finale wordt duidelijk op tv voor welk gezin het op tv op droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Elkaar eeuwige trouw uit beloven, dat is naar op tv iets dat Kim en een Marco maar op tv ook Mirjam en naar haar Marko uit Den Haag op het het liefste willen doen. Na twee naar hartveroverende aanzoeken de vertellen de uit kinderen van deze het samengestelde gezinnen openhartig met en haarfijn hoe het er thuis op op tv aan toegaat. In de finale door strijden ook vrienden en op tv familie een van de gezinnen mee op tv om 25.000 euro een voor een droomhuwelijk de in de wacht te het tijdens slepen.

Twee op gezinnen gaan een deze week de het strijd met elkaar in in de creatieve door trouwshow. Milco vraagt het zijn Nanda ten huwelijk op het naar podium van de 'The op tv Voice of Holland' en Ank overwint tijdens speciaal voor de het liefde haar hoogtevrees. door Met dank aan op tv de kinderen komen de op we alles te weten over de op tv meest gênante momenten op tv van hun ouders, in maar dat levert een ze vervolgens wel naar punten op op. Welk gezin door wint deze van week de prijzenpot voor hun het droomhuwelijk?

Chantal tijdens Janzen en Wendy van Dijk naar presenteren tijdens voor het eerst in het hun door carrière samen een nieuw een RTL 4-programma. In ‘Janzen in & Van Dijk, voor tijdens al door uw bruiloften uit en partijen’ draait het om in kinderen die van het hoog tijdens tijd vinden dat door hun ouders trouwen naar en hen een prachtig huwelijksfeest het gunnen. naar Met eigen bus toeren Chantal en op Wendy een door het land door om de toekomstige bruidsparen te van verrassen met met de wens van op hun kinderen. tijdens Vervolgens gaat de firma tijdens Janzen & Van Dijk een op de creatieve wijze aan de slag het om tijdens de kids en een de aankomende een bruidsparen te helpen een bij de voorbereidingen van hun toekomstige door huwelijk. Dit droomhuwelijk moet op vervolgens op tv wel door de paren en naar hun, in soms wederzijdse, kinderen tijdens worden verdiend. naar Daarom strijden in elke show een twee gezinnen tegen elkaar naar op tv door het uitvoeren van in opdrachten die zowel door tijdens de ouders tijdens als door de kinderen worden de het uitgevoerd. Ook andere familieleden kunnen naar hier een naar belangrijke rol inspelen. door Dit alles met uit maar één doel: het op winnen van uit een droombruiloft en huwelijksreis in voor het door hele gezin!

januari 2021
22-04-2017 20:02

Slot: Janzen & Van Dijk

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 6

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig hu...

15-04-2017 20:01

Afl. 5

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 5

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcels liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van 'Janzen E...

08-04-2017 20:01

Afl. 4

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 4

Twee samengestelde gezinnen fantaseren over het winnen van 25.000 euro voor hun droombruiloft. De romantiek spat ervan af bij de twee huwelijksaanzoeken van de geliefden Marco en Monique en Mick en Sander. Hun kinderen doen een boekje open,...

01-04-2017 20:08

Afl. 3

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 3

Elkaar eeuwige trouw beloven, dat is iets dat Kim en Marco maar ook Mirjam en haar Marko uit Den Haag het liefste willen doen. Na twee hartveroverende aanzoeken vertellen de kinderen van deze samengestelde gezinnen openhartig en haarfijn ho...

25-03-2017 20:08

Afl. 2

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 2

Twee gezinnen gaan deze week de strijd met elkaar in de creatieve trouwshow. Milco vraagt zijn Nanda ten huwelijk op het podium van 'The Voice of Holland' en Ank overwint speciaal voor de liefde haar hoogtevrees. Met dank aan de kinderen ko...

18-03-2017 20:09

Afl. 1

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen - Afl. 1

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en...

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen bij Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen. Heb je een uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Uitzending gemist van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen? Hier kun je alle uitzendingen van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!