Programma gemist?

Kunstenares Lita Cabellut een (1961) met beleeft als meisje op tv een keerpunt door in haar leven in wanneer ze in het de Prado Museum op in Madrid voor met het eerst kennismaakt met de op tv schilderkunst. Kunstenares door Lita Cabellut (1961) beleeft als tijdens het meisje een keerpunt in haar op leven wanneer ze op tv in het Prado uit Museum in van Madrid voor de het eerst kennismaakt met de schilderkunst. tijdens Inmiddels door woont en werkt Cabellut al in vele jaren uit in Den van Haag, waar ze haar meer het dan in levensgrote portretten maakt in een op tv naar speciale frescotechniek. Voor haar door meest recente expositie uit in India maakte ze portretten door van bekende met Nederlanders in kleding uit in de Gouden met Eeuw. Haar van reis naar India tijdens betekent voor uit haar een hernieuwde op tv confrontatie met de armoede die ze het op tv uit haar eigen jeugd van kent.

juni 2021
19-03-2017 19:15

Lita Cabellut - Schoonheid boven alles

Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles - Lita Cabellut - Schoonheid boven alles

Kunstenares Lita Cabellut (1961) beleeft als meisje een keerpunt in haar leven wanneer ze in het Prado Museum in Madrid voor het eerst kennismaakt met de schilderkunst. Kunstenares Lita Cabellut (1961) beleeft als meisje een keerpunt in haa...

Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles bij Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles. Heb je een uitzending van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles gemist

Uitzending gemist van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Lita Cabellut - Schoonheid boven alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!