Programma gemist?

Quizprogramma van vanuit de Grote een kerk in Den Haag. op tv In een zeven ronden en het een spannende finale in wordt getest in op welk gebied in met Nederland de bijbelkennis het van grootst is. Weten de de Katholieke op tv carnavalvierders onder de door rivieren het meest? Hebben de op tv stugge noordelingen een verborgen de talent? op tv Zit de een meeste kennis in het oosten van het het land het vanwege naar de 'Bijbelbelt'? Of van worden de kandidaten uit de op Randstad verrassend de winnaar? het een De 4 BN'ers en de kandidaten naar in de vakken door op Noord, Oost, Zuid en West krijgen uit de meest uiteenlopende in en verrassende vragen in voorgelegd in over personen en situaties uit de de Bijbel. door Zo moeten het de kandidaten door verhalen aanvullen die plotseling stoppen op tv en raden op welk verhaal uit de op tv Bijbel in van een filmpje met de verborgen het camera wordt uit uitgebeeld. Ook wordt er op gezocht op tv naar vergelijkingen tussen figuren op uit de Bijbel en het hedendaagse mensen. tijdens Presentatie: uit Bert van Leeuwen en Jacobine Geel. de U door kunt de quiz online kijken het én van spelen via door www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de Grote het kerk in Den met met Haag presenteren de NCRV op en de EO samen De de Grote in Bijbelquiz. In zeven ronden en door in een spannende finale wordt getest een in welk de gebied in Nederland naar de Bijbelkennis het van grootst is. Weten de van Katholieke met carnavalvierders onder de rivieren de het meest? op tv Hebben de stugge noordelingen een verborgen met een talent? Zit de in meeste kennis in het de oosten van het op tv land vanwege de in Bijbelbelt? Of door worden de kandidaten uit de op Randstad van verrassend de winnaar van De Grote op Bijbelquiz? met EO-presentator Bert van Leeuwen met en met NCRV-presentatrice Jacobine Geel de leggen de 4 de BN-ers en de kandidaten in in de vakken Noord, Oost, van Zuid en de West de meest uiteenlopende het en met verrassende vragen voor over de de in personen en situaties op tv uit de Bijbel. Zo moeten tijdens de kandidaten op tv verhalen aanvullen die van plotseling stoppen tijdens en raden welk verhaal uit op de Bijbel in een tijdens filmpje met de in met verborgen camera wordt de uitgebeeld. Ook wordt de er gezocht naar vergelijkingen het tussen figuren uit de Bijbel tijdens en hedendaagse mensen. met De Grote tijdens Bijbelquiz is mede tot op tv stand gekomen tijdens met het het Nederlands Bijbelgenootschap. De quiz met wordt uitgezonden een tijdens de jaarlijkse Bijbel10daagse. het Deze van loopt dit jaar van het 23 oktober tot van en met 1 op november.

mei 2021
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!