Programma gemist?

Quizprogramma vanuit een de Grote door kerk in van Den Haag. In tijdens zeven ronden en door een spannende finale wordt getest in de het welk gebied in tijdens Nederland de bijbelkennis op het grootst is. Weten de Katholieke de carnavalvierders op onder de rivieren naar het meest? Hebben een de stugge noordelingen een verborgen van talent? Zit op de meeste een kennis in op tv het oosten van het land vanwege door de 'Bijbelbelt'? uit Of het worden de kandidaten uit door de Randstad verrassend op tv de winnaar? De 4 BN'ers uit en van de kandidaten in uit de vakken een Noord, Oost, Zuid en naar West krijgen de meest tijdens uiteenlopende naar en verrassende vragen voorgelegd over personen tijdens en situaties uit door de Bijbel. een Zo moeten een de kandidaten op verhalen aanvullen die plotseling stoppen en op tv raden met welk verhaal uit de Bijbel door uit in een filmpje met de verborgen door op camera wordt uitgebeeld. Ook de wordt er gezocht het naar vergelijkingen tussen een figuren uit de op tv Bijbel en uit hedendaagse mensen. Presentatie: Bert de van Leeuwen en Jacobine tijdens Geel. U kunt de een uit quiz online kijken tijdens én spelen via tijdens www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de Grote met kerk in Den door Haag presenteren uit de NCRV en in de tijdens EO samen De met Grote Bijbelquiz. In door zeven ronden en een spannende finale een wordt van getest in een welk gebied in Nederland de naar Bijbelkennis het grootst is. van Weten de naar Katholieke tijdens carnavalvierders onder de op rivieren het meest? Hebben de stugge met noordelingen een tijdens verborgen talent? Zit het de in meeste kennis in het door oosten van het een land vanwege met de Bijbelbelt? Of worden de van kandidaten uit een de Randstad verrassend de winnaar een van De in Grote Bijbelquiz? van EO-presentator Bert uit van Leeuwen en NCRV-presentatrice Jacobine met Geel leggen de de 4 BN-ers en de uit kandidaten in in de uit vakken Noord, Oost, Zuid en West het de meest uiteenlopende op in en verrassende vragen voor over de naar tijdens personen en situaties uit de de Bijbel. met Zo moeten de kandidaten verhalen uit aanvullen die plotseling naar stoppen en de raden welk verhaal uit in de Bijbel tijdens in een tijdens filmpje met de verborgen camera wordt uit uitgebeeld. Ook het wordt er tijdens gezocht naar vergelijkingen tussen in figuren uit de Bijbel het en van hedendaagse mensen. De Grote met Bijbelquiz is mede tot in stand gekomen met een een het Nederlands Bijbelgenootschap. door De quiz wordt uitgezonden tijdens het de jaarlijkse Bijbel10daagse. Deze een uit loopt dit jaar van 23 oktober een tot tijdens en met 1 de november.

januari 2021
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!