Programma gemist?

Quizprogramma uit vanuit de het Grote kerk in Den Haag. In met op zeven ronden en een spannende finale de wordt door getest in welk van gebied in Nederland tijdens de bijbelkennis het grootst is. tijdens Weten de in Katholieke op tv carnavalvierders onder de de rivieren het meest? Hebben van de stugge het noordelingen een verborgen talent? van Zit de meeste door kennis in het oosten van uit in het land vanwege de 'Bijbelbelt'? de Of een worden de kandidaten uit de op Randstad verrassend de winnaar? op tv De 4 BN'ers door en de kandidaten uit in naar de vakken in Noord, Oost, Zuid en op tv West krijgen het de meest uiteenlopende en verrassende vragen tijdens uit voorgelegd over personen en situaties uit door de Bijbel. op Zo moeten de een kandidaten verhalen aanvullen die met plotseling met stoppen en raden welk verhaal het uit uit de Bijbel in een een filmpje met de op tv verborgen camera wordt uitgebeeld. tijdens op Ook wordt er gezocht van naar vergelijkingen tussen figuren uit het de Bijbel met en hedendaagse mensen. Presentatie: in Bert op tv van Leeuwen en van Jacobine Geel. U kunt de van uit quiz online kijken én spelen via op van www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de de Grote kerk in Den van op tv Haag presenteren de NCRV tijdens en de EO op samen De een Grote Bijbelquiz. In zeven tijdens ronden en een spannende finale het wordt door getest in op welk gebied in Nederland tijdens de Bijbelkennis het tijdens grootst is. Weten de Katholieke door carnavalvierders op onder de rivieren het het meest? met Hebben de stugge tijdens noordelingen een verborgen talent? uit Zit de naar meeste kennis in het naar oosten van van het land vanwege de uit Bijbelbelt? Of worden de kandidaten uit uit uit de Randstad verrassend een de winnaar van De tijdens Grote van Bijbelquiz? EO-presentator Bert op tv van Leeuwen en de NCRV-presentatrice Jacobine Geel leggen door de 4 BN-ers en in de kandidaten in de op vakken op tv Noord, Oost, een Zuid en West de naar meest uiteenlopende en door verrassende vragen een voor over de personen op en situaties uit uit de Bijbel. Zo moeten de van de kandidaten verhalen aanvullen die met plotseling stoppen en raden welk het verhaal naar uit de Bijbel in tijdens een filmpje in met de van verborgen camera wordt uitgebeeld. Ook het wordt er gezocht naar in vergelijkingen tussen figuren door de uit de Bijbel en van hedendaagse mensen. De Grote de Bijbelquiz is het mede tot stand met gekomen met het Nederlands het Bijbelgenootschap. met De quiz wordt uitgezonden met tijdens de jaarlijkse Bijbel10daagse. Deze in loopt dit op tv jaar van 23 op oktober tot en met de 1 van november.

juli 2021
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!