Programma gemist?

Quizprogramma vanuit de in Grote kerk een in het Den Haag. In zeven ronden en door een de spannende finale wordt door getest in welk tijdens gebied in Nederland de door bijbelkennis uit het grootst is. Weten de Katholieke een carnavalvierders onder de naar rivieren het tijdens meest? Hebben de de stugge noordelingen een verborgen een talent? Zit de uit meeste kennis in een het oosten tijdens van het met land vanwege de door 'Bijbelbelt'? Of uit worden de kandidaten met uit de Randstad van verrassend de winnaar? De 4 BN'ers op tv en de kandidaten met een in de vakken Noord, Oost, Zuid in en een West krijgen de de meest uiteenlopende en het verrassende vragen voorgelegd naar over personen en situaties uit het op de Bijbel. Zo moeten in de kandidaten verhalen aanvullen naar die plotseling stoppen tijdens en raden tijdens welk verhaal uit de Bijbel het in een naar filmpje met de verborgen het camera wordt de uitgebeeld. Ook wordt er tijdens gezocht naar vergelijkingen op tussen figuren tijdens uit de Bijbel met en hedendaagse met mensen. Presentatie: Bert op tv van Leeuwen de en Jacobine Geel. op U kunt de het quiz online kijken de én spelen via in www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de het Grote in kerk in Den Haag presenteren de op met NCRV en de EO uit samen De Grote Bijbelquiz. In de zeven ronden een en een een spannende finale wordt getest in door welk gebied tijdens in Nederland de Bijbelkennis uit het grootst is. de Weten door de Katholieke carnavalvierders onder de op tv rivieren het meest? naar Hebben de uit stugge noordelingen een verborgen op talent? Zit op de meeste de kennis in het oosten van op het met land vanwege een de Bijbelbelt? Of worden het de kandidaten uit de Randstad in verrassend de winnaar uit van De tijdens Grote Bijbelquiz? EO-presentator met Bert van Leeuwen en de NCRV-presentatrice door Jacobine Geel door leggen de 4 BN-ers op en de kandidaten in in de vakken Noord, Oost, naar Zuid en West door in de meest uiteenlopende uit en verrassende vragen naar voor over de personen de en situaties uit de Bijbel. van Zo moeten de naar kandidaten op tv verhalen aanvullen die plotseling met stoppen en raden welk op naar verhaal uit de Bijbel in een in filmpje de met de verborgen camera door wordt met uitgebeeld. Ook wordt er gezocht uit naar vergelijkingen tussen figuren op uit naar de Bijbel en hedendaagse tijdens mensen. De Grote in Bijbelquiz is het mede tot stand gekomen met de op het Nederlands Bijbelgenootschap. De tijdens quiz wordt uitgezonden door tijdens de jaarlijkse Bijbel10daagse. Deze door loopt dit met jaar van 23 oktober met tot en met op tv 1 een november.

november 2019
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!