Programma gemist?

Quizprogramma op vanuit de Grote kerk in naar Den Haag. In tijdens zeven ronden op tv en een spannende tijdens finale tijdens wordt getest in welk gebied in tijdens Nederland de naar bijbelkennis het van grootst is. tijdens Weten de Katholieke carnavalvierders onder de op tv rivieren het naar meest? Hebben de met stugge noordelingen een verborgen een talent? Zit de het meeste kennis in in het oosten van in het land vanwege van de van 'Bijbelbelt'? Of worden de kandidaten in de uit de Randstad verrassend de winnaar? op tv De het 4 BN'ers en de kandidaten een op in de vakken Noord, in Oost, Zuid in en West krijgen de van meest uiteenlopende en verrassende op tv vragen voorgelegd het over personen en situaties uit de de van Bijbel. Zo moeten de kandidaten een verhalen aanvullen die tijdens plotseling stoppen en van naar raden welk verhaal op uit de Bijbel in in een filmpje met de verborgen de camera wordt met uitgebeeld. Ook op tv wordt er gezocht het naar vergelijkingen tussen figuren uit de een de Bijbel en hedendaagse mensen. Presentatie: tijdens een Bert van Leeuwen de en Jacobine Geel. U kunt de de tijdens quiz online kijken én spelen met via de www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de door Grote kerk in van Den Haag presenteren de uit NCRV en van de EO van samen De op Grote Bijbelquiz. In van zeven ronden en een spannende finale uit wordt een getest in welk tijdens gebied in Nederland de Bijbelkennis op tv het grootst is. in het Weten de Katholieke door carnavalvierders onder de het rivieren het meest? Hebben de stugge het noordelingen van een verborgen talent? Zit op tv de meeste tijdens kennis in tijdens het oosten van het land vanwege de de door Bijbelbelt? Of worden het de kandidaten de uit de Randstad verrassend de uit winnaar van naar De Grote een Bijbelquiz? EO-presentator Bert op tv van Leeuwen en naar NCRV-presentatrice Jacobine Geel leggen de 4 de BN-ers en de de kandidaten in met de vakken Noord, Oost, op tv Zuid de en West de een meest uiteenlopende en verrassende een vragen voor over de door door personen en situaties het uit de Bijbel. Zo met moeten de kandidaten verhalen door aanvullen die plotseling stoppen op tv en op raden welk verhaal uit de naar uit Bijbel in een filmpje in met de verborgen op tv camera wordt uitgebeeld. Ook van wordt er gezocht in naar vergelijkingen tussen figuren uit uit uit de Bijbel de en hedendaagse mensen. De Grote tijdens Bijbelquiz is mede naar tot stand gekomen met door het Nederlands op Bijbelgenootschap. De naar quiz wordt uitgezonden met tijdens de jaarlijkse Bijbel10daagse. in Deze loopt dit de jaar van 23 met oktober tot en met met 1 op tv november.

september 2020
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!