Programma gemist?

Quizprogramma vanuit de met Grote kerk in in op Den Haag. In zeven ronden op en een spannende het finale wordt getest op in welk van gebied in Nederland de van bijbelkennis het grootst een is. Weten de Katholieke een carnavalvierders onder de naar rivieren het door meest? Hebben op tv de stugge naar noordelingen een verborgen talent? Zit met de tijdens meeste kennis in het naar oosten van het land vanwege van de op tv 'Bijbelbelt'? Of worden de kandidaten naar uit uit de Randstad verrassend tijdens de winnaar? De tijdens 4 BN'ers en de kandidaten op tv in met de vakken Noord, het Oost, Zuid en West krijgen tijdens de op meest uiteenlopende en op verrassende vragen voorgelegd over op tv personen en situaties door uit de Bijbel. een Zo moeten de uit kandidaten verhalen aanvullen op die plotseling stoppen en uit van raden welk verhaal uit de Bijbel de in een filmpje op tv met door de verborgen camera het wordt uitgebeeld. met Ook wordt er gezocht naar vergelijkingen van tussen figuren uit tijdens op tv de Bijbel en tijdens hedendaagse mensen. Presentatie: Bert door van Leeuwen en Jacobine Geel. van U van kunt de quiz online kijken een Ć©n het spelen via door www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de op tv Grote tijdens kerk in Den Haag presenteren de de NCRV en het de EO een samen De van Grote Bijbelquiz. In zeven ronden in en een spannende finale door wordt getest in uit de welk gebied in Nederland de Bijbelkennis in het met grootst is. Weten de Katholieke naar carnavalvierders onder de door rivieren het het meest? met Hebben de stugge noordelingen een verborgen met het talent? Zit de meeste kennis in het het oosten van van het op land vanwege de door Bijbelbelt? Of worden op de kandidaten met uit de Randstad verrassend van de winnaar tijdens van De Grote Bijbelquiz? EO-presentator naar Bert van het Leeuwen en een NCRV-presentatrice Jacobine Geel in leggen de 4 BN-ers het en de kandidaten in op tv de vakken Noord, Oost, op tv Zuid en uit West de meest de uiteenlopende en verrassende vragen door voor op over de personen en de situaties uit de van Bijbel. in Zo moeten de kandidaten verhalen aanvullen tijdens tijdens die plotseling stoppen en raden welk naar in verhaal uit de Bijbel in een het filmpje met de in verborgen camera wordt door uitgebeeld. Ook wordt uit er met gezocht naar vergelijkingen tussen figuren in de uit de Bijbel en hedendaagse mensen. uit de De Grote Bijbelquiz uit is mede tot stand gekomen op tv met het Nederlands Bijbelgenootschap. uit De op tv quiz wordt uitgezonden tijdens de op tv jaarlijkse Bijbel10daagse. uit Deze loopt dit jaar door van met 23 oktober tot door en met 1 op november.

juni 2020
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!