Programma gemist?

Quizprogramma vanuit door de Grote tijdens kerk in Den Haag. op In zeven ronden op en een in spannende finale wordt op tv getest in welk gebied in in Nederland de op bijbelkennis het grootst in is. Weten naar de Katholieke uit carnavalvierders onder de op tv rivieren het meest? Hebben de stugge door op tv noordelingen een verborgen talent? Zit in de meeste kennis in met het oosten van in het land met vanwege uit de 'Bijbelbelt'? Of worden de van kandidaten op uit de Randstad een verrassend de winnaar? De 4 in BN'ers en een de kandidaten in de het vakken Noord, met Oost, Zuid en West op tv krijgen naar de meest uiteenlopende het en verrassende vragen op voorgelegd over personen en situaties uit in de Bijbel. Zo van moeten de kandidaten het verhalen aanvullen die op tv plotseling stoppen en van op tv raden welk verhaal uit de Bijbel op in een filmpje tijdens met de het verborgen de camera wordt uitgebeeld. Ook wordt naar er gezocht naar een vergelijkingen tussen naar figuren uit de Bijbel en op hedendaagse mensen. op Presentatie: Bert van Leeuwen uit en Jacobine op tv Geel. U kunt van de op tv quiz online kijken én spelen via uit de www.degrotebijbelquiz.nl

Vanuit de op Grote kerk in naar Den een Haag presenteren de NCRV het en de EO van samen De Grote Bijbelquiz. tijdens In zeven ronden op tv en een van spannende finale wordt van getest in welk gebied op tv in Nederland de in Bijbelkennis het grootst naar is. Weten de door Katholieke carnavalvierders onder de een op rivieren het meest? Hebben de tijdens stugge noordelingen uit een verborgen talent? Zit een de meeste kennis in op tv het uit oosten van uit het land vanwege de Bijbelbelt? Of door worden de een kandidaten uit de de Randstad verrassend de de winnaar van De Grote de Bijbelquiz? EO-presentator Bert naar van Leeuwen de en NCRV-presentatrice Jacobine uit Geel leggen de 4 op BN-ers en op de kandidaten op tv in de vakken Noord, in Oost, Zuid naar en West de meest in uiteenlopende en de verrassende vragen voor over de op tv personen en een situaties uit de Bijbel. op Zo het moeten de kandidaten een verhalen aanvullen die plotseling het stoppen tijdens en raden welk verhaal het uit de de Bijbel in een filmpje van met de verborgen van camera wordt uitgebeeld. Ook uit wordt er uit gezocht naar uit vergelijkingen tussen figuren een uit de Bijbel en hedendaagse mensen. het De tijdens Grote Bijbelquiz naar is mede tot met stand gekomen met naar het Nederlands Bijbelgenootschap. De quiz in wordt uitgezonden tijdens tijdens de jaarlijkse van Bijbel10daagse. Deze loopt dit de jaar van 23 oktober in tot naar en met 1 een november.

oktober 2020
28-10-2010 20:25

Aflevering 4

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 4

Quizprogramma vanuit de Grote kerk in Den Haag. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders onder de rivieren het meest? Hebben de stu...

27-10-2009 20:25

Aflevering 3

De Nationale Bijbeltest - Aflevering 3

Vanuit de Grote kerk in Den Haag presenteren de NCRV en de EO samen De Grote Bijbelquiz. In zeven ronden en een spannende finale wordt getest in welk gebied in Nederland de Bijbelkennis het grootst is. Weten de Katholieke carnavalvierders o...

De Nationale Bijbeltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Bijbeltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Bijbeltest bij De Nationale Bijbeltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Bijbeltest. Heb je een uitzending van De Nationale Bijbeltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Bijbeltest gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis.

Uitzending gemist van De Nationale Bijbeltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Bijbeltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!