Programma gemist?

De making-of het van een de absurdistische theatershow 'ASHTONIA'. In met april de 2017 toveren de van Ashton Brothers Slot Zeist om met tot hun naar eigen 'ASHTONIA', waar het acrobatiek en magie wordt tijdens overgoten de met een feestelijke dosis uit cabaret.

september 2021
19-03-2017 14:22

Afl. 1

The Making Of Ashtonia The Movie - Afl. 1

De making-of van de absurdistische theatershow 'ASHTONIA'. In april 2017 toveren de Ashton Brothers Slot Zeist om tot hun eigen 'ASHTONIA', waar acrobatiek en magie wordt overgoten met een feestelijke dosis cabaret.

The Making Of Ashtonia The Movie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Making Of Ashtonia The Movie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Making Of Ashtonia The Movie bij The Making Of Ashtonia The Movie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Making Of Ashtonia The Movie. Heb je een uitzending van The Making Of Ashtonia The Movie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Making Of Ashtonia The Movie gemist

De making-of van de absurdistische theatershow 'ASHTONIA'. Wat krijg je als je de grootste kinderen uit de theaterwereld tijdelijk een eigen stuk land geeft? Dan krijg je een land waar niks is wat het lijkt, waar chaos regeert en onzin floreert. In april 2017 toveren de Ashton Brothers het monumentale Slot Zeist om tot hun eigen 'ASHTONIA'. Tegen het decor van dit zeventiende-eeuwse voormalig lustoord verrijst absurd locatietheater, waarin acrobatiek en magie wordt overgoten met een feestelijke dosis cabaret.

Uitzending gemist van The Making Of Ashtonia The Movie? Hier kun je alle uitzendingen van The Making Of Ashtonia The Movie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2017 om 14:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!