Programma gemist?

We volgen een op jaar tijdens lang de in 21-jarige Cynthia Stomphorst en het haar zwakbegaafde van moeder. Cynthia is zo op het een oog door een doodnormale, rustige door mbo-student uit Vlaardingen. In uit de praktijk slaapt met ze overdag en gaat op tv ze 's van nachts op door in games en muziek. door Cynthia tijdens is namelijk geen gewoon meisje door van 20 van uit Vlaardingen. Ze is als uit enige met van het gezin Stomphorst naar normaal begaafd de en woont vanaf de haar babytijd van op twaalf verschillende met plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, op weekend- en crisisgezinnen met en kinderhuizen. Als ze 16 uit is mag ze het naar een begeleidwonenproject, maar het na een naar conflict met een huisgenote het trekt ze noodgedwongen op tv naar in bij haar zwakbegaafde moeder. in Hier tijdens viert ze haar 21e verjaardag. door Twintig jaar geleden was uit Cynthia de de hoofdpersoon in een op tv aflevering van het het tv-programma Zembla. van Toen werd ze uit huis op tv gehaald op tijdens last van de van Rotterdamse kinderrechter, die de haar verstandelijk van beperkte ouders ongeschikt vond met om kinderen door op te op voeden. Ze was daarmee tijdens het vijfde kind van van de familie Stomphorst dat het uit huis naar werd het geplaatst. Haar vader zei de destijds: 'We van gaan net zo lang door de totdat we er van één met mogen houden.' De ouders naar zijn inmiddels tijdens gescheiden en de het kinderen allemaal volwassen. Hoe kijken van Cynthia en haar in drie zussen terug op het hun jeugd, de met op kinderwens van hun ouders en met de beslissingen op tv van de in rechter?

In deze documentaire met volgen we van een jaar lang de op tv 21-jarige Cynthia tijdens Stomphorst en uit haar zwakbegaafde naar moeder. Cynthia is op zo op het oog een een doodnormale, rustige mbo-student uit een Vlaardingen. In de door praktijk slaapt ze op tv overdag uit en gaat ze op 's nachts op in naar games het en muziek. Cynthia is naar namelijk geen gewoon meisje uit van twintig uit Vlaardingen. door Ze van is als enige van het naar gezin Stomphorst het normaal in begaafd en woont de vanaf haar babytijd op twaalf verschillende de plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, uit weekend- door en crisisgezinnen en kinderhuizen. op Als ze zestien is op tv mag ze op tv naar een Begeleid de Wonen project. Maar door na een conflict met met een huisgenote tijdens trekt ze noodgedwongen van in van bij haar zwakbegaafde moeder. Hier viert in ze uit haar 21e verjaardag. Twintig door jaar geleden was naar Cynthia de hoofdpersoon op in op een aflevering van met het tv-programma Zembla. Toen werd ze de uit huis gehaald naar in op last van de Rotterdamse kinderrechter, op die in haar verstandelijk in beperkte ouders ongeschikt vond om kinderen op op tijdens te voeden. Ze in was daarmee het vijfde kind op tv van de het familie Stomphorst dat op tv uit huis werd geplaatst. naar Haar vader zei naar destijds: naar 'We gaan net zo een lang op tv door totdat we op er een mogen door houden.' De ouders een zijn inmiddels gescheiden en tijdens de kinderen allemaal volwassen. door Hoe kijken Cynthia en van haar een drie zussen terug op hun het jeugd, de kinderwens met van uit hun ouders en de beslissingen de van van de rechter?

september 2020
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!