Programma gemist?

We volgen op tv een jaar lang de van 21-jarige naar Cynthia Stomphorst en de haar zwakbegaafde moeder. naar Cynthia is zo in op het oog uit een doodnormale, rustige mbo-student door uit Vlaardingen. In het de praktijk tijdens slaapt ze overdag en gaat uit ze in 's nachts een op in games en muziek. in Cynthia is namelijk naar geen gewoon op tv meisje van 20 uit op Vlaardingen. Ze is in als enige een van het gezin tijdens Stomphorst normaal begaafd en woont op tv het vanaf haar babytijd op een twaalf verschillende plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, met weekend- van en crisisgezinnen een en kinderhuizen. Als in ze 16 is mag ze een naar een de begeleidwonenproject, maar na van een conflict met een huisgenote uit trekt ze op noodgedwongen in bij haar op tv zwakbegaafde de moeder. Hier viert de ze haar 21e een verjaardag. Twintig jaar door geleden was met Cynthia de hoofdpersoon naar in een aflevering van het op tv tv-programma met Zembla. Toen werd ze uit op tv huis gehaald op last in van de Rotterdamse met kinderrechter, die de haar verstandelijk beperkte ouders de ongeschikt vond om tijdens kinderen op te uit voeden. Ze was de daarmee het het vijfde kind van de op familie Stomphorst in dat uit huis werd uit naar geplaatst. Haar vader zei een destijds: 'We de gaan net zo het lang door totdat we er met één mogen houden.' in De op ouders zijn inmiddels gescheiden en de de naar kinderen allemaal volwassen. door Hoe kijken Cynthia en haar drie door zussen terug op op hun op tv jeugd, de van kinderwens van hun ouders de en de beslissingen de van de met rechter?

In in deze documentaire in volgen we een jaar lang de de 21-jarige Cynthia Stomphorst door en haar zwakbegaafde tijdens moeder. Cynthia van is door zo op het oog een van doodnormale, op rustige mbo-student uit een Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze een op tv overdag en gaat ze tijdens 's nachts op in op tv games en muziek. uit Cynthia is op tv namelijk geen gewoon meisje met van twintig uit tijdens Vlaardingen. Ze is op tv als tijdens enige van het gezin Stomphorst normaal tijdens begaafd en woont tijdens vanaf haar babytijd de op twaalf door verschillende plekken: pleeggezinnen, een gastgezinnen, weekend- de en crisisgezinnen en kinderhuizen. Als met van ze zestien is mag een ze naar op tv een Begeleid Wonen project. Maar na op tv een conflict het met een uit huisgenote trekt uit ze noodgedwongen in bij haar zwakbegaafde uit moeder. Hier viert door ze haar op tv 21e verjaardag. Twintig een jaar geleden het was Cynthia de hoofdpersoon met in een aflevering van het het tv-programma Zembla. van Toen tijdens werd ze uit huis een gehaald op last van op tv de de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk naar beperkte met ouders ongeschikt vond naar om kinderen tijdens op te voeden. Ze in was daarmee het vijfde naar kind naar van de familie tijdens Stomphorst dat uit huis werd op tv geplaatst. Haar naar vader zei tijdens destijds: 'We gaan op net zo lang een door totdat we er een door mogen houden.' De ouders met zijn inmiddels gescheiden in en de de kinderen allemaal volwassen. op Hoe het kijken Cynthia en haar drie het zussen terug een op hun jeugd, een de kinderwens van hun de ouders en de op tv beslissingen naar van de rechter?

juni 2020
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!