Programma gemist?

We uit volgen een jaar lang de het 21-jarige het Cynthia Stomphorst en een haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is uit zo op uit het oog een doodnormale, door rustige mbo-student op uit Vlaardingen. In in de praktijk in slaapt ze overdag uit en gaat ze 's nachts naar op in games de en muziek. Cynthia in is namelijk het geen gewoon meisje het van 20 van uit Vlaardingen. Ze door is als enige van op het in gezin Stomphorst normaal begaafd en woont naar vanaf op haar babytijd op twaalf verschillende de plekken: naar pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en in crisisgezinnen en kinderhuizen. Als uit ze 16 uit is de mag ze naar een door begeleidwonenproject, maar na een op conflict met een een huisgenote trekt ze tijdens noodgedwongen in naar bij haar zwakbegaafde moeder. tijdens Hier viert op tv ze haar 21e verjaardag. tijdens Twintig jaar geleden door was uit Cynthia de hoofdpersoon het in een aflevering van het tv-programma in op tv Zembla. Toen werd ze op uit huis gehaald op last tijdens tijdens van de Rotterdamse kinderrechter, op die haar verstandelijk beperkte ouders in ongeschikt vond naar om kinderen op uit te voeden. Ze was de daarmee op tv het vijfde kind van de uit familie Stomphorst dat met uit huis met werd geplaatst. Haar vader een zei destijds: 'We op het gaan net zo lang door van totdat op tv we er één mogen houden.' De op door ouders zijn inmiddels gescheiden door en de met kinderen allemaal volwassen. Hoe van kijken Cynthia en haar tijdens drie zussen terug de op tijdens hun jeugd, de kinderwens naar van hun op ouders en de van beslissingen van de uit rechter?

In op deze documentaire volgen uit we een jaar van lang de 21-jarige naar Cynthia Stomphorst het en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is naar zo in op het oog een de doodnormale, rustige mbo-student uit van tijdens Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze de naar overdag en gaat ze 's nachts tijdens op in games naar en muziek. Cynthia op is namelijk geen tijdens op tv gewoon meisje van twintig uit Vlaardingen. op tv Ze is als de enige een van het op tv gezin Stomphorst normaal het begaafd en woont vanaf haar het babytijd in op twaalf verschillende plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, op weekend- de en crisisgezinnen en tijdens kinderhuizen. Als naar ze zestien is mag ze van naar een Begeleid het Wonen project. uit Maar na een conflict met met uit een huisgenote trekt ze noodgedwongen tijdens in bij haar zwakbegaafde in uit moeder. Hier viert tijdens ze haar 21e het verjaardag. Twintig jaar geleden was op Cynthia de de hoofdpersoon in een aflevering uit van het door tv-programma Zembla. Toen werd ze op tv op uit huis gehaald op met last van de uit Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk het beperkte ouders naar ongeschikt vond in om kinderen op te voeden. het Ze was met daarmee het vijfde kind met door van de familie Stomphorst tijdens dat uit uit huis werd geplaatst. Haar vader zei uit destijds: 'We in gaan een net zo lang een door totdat we er een mogen op tv houden.' een De ouders zijn inmiddels met gescheiden en uit de kinderen allemaal volwassen. Hoe op kijken Cynthia op en haar in drie zussen terug op hun op tv jeugd, de kinderwens van in van hun ouders en de een beslissingen van de op rechter?

januari 2021
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!