Programma gemist?

We in volgen een jaar lang de tijdens 21-jarige Cynthia Stomphorst naar en op haar zwakbegaafde moeder. Cynthia een is zo op het op oog de een doodnormale, met rustige mbo-student uit Vlaardingen. In uit de praktijk slaapt ze van overdag en met gaat ze 's in nachts op op tv in games naar en muziek. Cynthia is namelijk geen op gewoon op tv meisje van 20 op tv uit Vlaardingen. van Ze is als enige de van het de gezin Stomphorst normaal begaafd naar en woont vanaf haar babytijd een op een twaalf verschillende plekken: op pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- van en crisisgezinnen en naar kinderhuizen. Als de ze 16 is uit mag ze naar een met begeleidwonenproject, maar na het een conflict met een huisgenote naar trekt ze met noodgedwongen in bij haar door zwakbegaafde moeder. Hier tijdens viert ze haar op 21e verjaardag. in Twintig jaar geleden een was Cynthia de hoofdpersoon door in uit een aflevering van het tv-programma uit tijdens Zembla. Toen werd ze het uit huis gehaald op last op van in de Rotterdamse kinderrechter, die door haar verstandelijk beperkte ouders het ongeschikt vond in om kinderen op door te de voeden. Ze was van daarmee het vijfde kind van naar de familie uit Stomphorst dat uit huis tijdens werd geplaatst. Haar de vader uit zei destijds: 'We naar gaan net zo lang door de totdat we er de één mogen houden.' De van ouders tijdens zijn inmiddels gescheiden het en de naar kinderen allemaal volwassen. Hoe kijken tijdens Cynthia een en haar drie zussen door terug op hun jeugd, de een kinderwens van in hun ouders en op de beslissingen uit van de op rechter?

In deze op documentaire volgen we een tijdens jaar tijdens lang de 21-jarige in Cynthia Stomphorst met en haar zwakbegaafde moeder. de Cynthia is zo op door het oog een op doodnormale, rustige mbo-student uit in Vlaardingen. een In de praktijk slaapt ze de overdag het en gaat ze 's nachts de tijdens op in games en muziek. Cynthia de is namelijk geen in gewoon het meisje van twintig uit het Vlaardingen. Ze is als uit het enige van het gezin Stomphorst normaal in begaafd en woont met vanaf haar een babytijd uit op twaalf verschillende naar plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en crisisgezinnen op en kinderhuizen. Als het ze naar zestien is mag ze naar op door een Begeleid Wonen project. tijdens Maar na een conflict de met een huisgenote trekt het ze de noodgedwongen in een bij haar zwakbegaafde naar moeder. Hier viert ze tijdens haar 21e verjaardag. van Twintig jaar geleden was Cynthia de op de hoofdpersoon in een aflevering van naar in het tv-programma Zembla. Toen werd uit ze uit huis in gehaald op tijdens last van de het Rotterdamse kinderrechter, die het haar verstandelijk tijdens beperkte ouders ongeschikt vond op om kinderen met op te voeden. Ze in was daarmee het op tv vijfde kind door van de familie Stomphorst dat uit tijdens huis werd het geplaatst. Haar vader naar zei destijds: een 'We gaan net zo lang met door totdat we van er een mogen van houden.' De van ouders zijn in inmiddels gescheiden en de tijdens kinderen allemaal volwassen. tijdens Hoe met kijken Cynthia en haar de drie zussen terug op hun van jeugd, de door kinderwens van met hun ouders naar en de beslissingen naar van de rechter?

november 2019
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!