Programma gemist?

We volgen een op tv de jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst op en haar zwakbegaafde de moeder. Cynthia naar is zo op uit het het oog een doodnormale, rustige in mbo-student uit Vlaardingen. In een de praktijk in slaapt ze overdag op en gaat ze 's door nachts de op in games en muziek. uit Cynthia is namelijk op geen van gewoon meisje van 20 uit op Vlaardingen. Ze is tijdens als enige van het uit met gezin Stomphorst normaal begaafd en naar woont vanaf op tv haar babytijd op tv op twaalf verschillende plekken: een pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en crisisgezinnen naar met en kinderhuizen. Als ze 16 door is mag tijdens ze naar een op tv begeleidwonenproject, maar na een conflict uit met uit een huisgenote trekt met ze noodgedwongen in op bij haar zwakbegaafde moeder. Hier op tv viert ze haar in naar 21e verjaardag. Twintig jaar een geleden was Cynthia de het hoofdpersoon in een de aflevering het van het tv-programma Zembla. een Toen werd ze uit naar huis in gehaald op last van de Rotterdamse het in kinderrechter, die haar van verstandelijk beperkte ouders ongeschikt vond een om kinderen de op te voeden. Ze op tv was daarmee het vijfde met kind van naar de familie Stomphorst de dat naar uit huis werd geplaatst. Haar vader een zei destijds: uit 'We in gaan net zo lang door totdat naar we er één naar mogen houden.' in De ouders een zijn inmiddels gescheiden en uit de kinderen allemaal met volwassen. uit Hoe kijken Cynthia met en haar drie zussen terug op tijdens op hun jeugd, de op kinderwens van hun ouders en de een beslissingen uit van de met rechter?

In uit deze documentaire volgen we een op jaar lang de tijdens 21-jarige Cynthia door Stomphorst tijdens en haar zwakbegaafde van moeder. Cynthia is zo op het met op tv oog een doodnormale, rustige op mbo-student uit Vlaardingen. In de het praktijk een slaapt ze overdag op tv en gaat uit ze 's nachts het op in games naar en muziek. Cynthia is namelijk geen op gewoon meisje door van twintig van uit Vlaardingen. Ze is de als door enige van het gezin tijdens Stomphorst normaal begaafd en de woont op vanaf haar babytijd op het twaalf verschillende plekken: de pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en een crisisgezinnen en kinderhuizen. naar Als ze een zestien is mag ze van naar het een Begeleid Wonen project. Maar na door een met conflict met een huisgenote naar trekt ze noodgedwongen in op tv bij in haar zwakbegaafde op tv moeder. Hier viert ze haar 21e een verjaardag. Twintig jaar van naar geleden was Cynthia uit de hoofdpersoon in een op tv aflevering van het tv-programma op Zembla. tijdens Toen werd ze uit huis gehaald in op last van door het de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk naar uit beperkte ouders ongeschikt vond naar om kinderen op van te voeden. Ze het was daarmee het vijfde kind van van de tijdens familie Stomphorst van dat uit huis werd met geplaatst. de Haar vader zei een destijds: 'We gaan net zo lang een door met totdat we op tv er een mogen houden.' De in ouders van zijn inmiddels gescheiden en het de kinderen uit allemaal volwassen. Hoe kijken van Cynthia en haar drie op tv zussen terug op een hun jeugd, de uit kinderwens van van hun ouders en het de beslissingen op van de rechter?

mei 2021
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!