Programma gemist?

We volgen tijdens een uit jaar lang de naar 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar naar zwakbegaafde moeder. naar Cynthia is zo in op het oog een op tv doodnormale, rustige door mbo-student uit Vlaardingen. In de het tijdens praktijk slaapt ze overdag naar en gaat ze 's het nachts op in games op tv een en muziek. Cynthia is namelijk op tv geen met gewoon meisje van 20 van uit Vlaardingen. Ze op tv is als enige van op het gezin van Stomphorst normaal begaafd naar en woont vanaf haar babytijd de op twaalf verschillende door plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, in weekend- en naar crisisgezinnen uit en kinderhuizen. Als het ze 16 is mag met ze naar een begeleidwonenproject, door maar na het een conflict met een huisgenote naar trekt op tv ze noodgedwongen in op tv bij haar in zwakbegaafde moeder. Hier viert de ze haar 21e uit verjaardag. Twintig naar jaar geleden was Cynthia op tv de hoofdpersoon een in een aflevering van van het tv-programma Zembla. Toen de werd uit ze uit huis gehaald naar op last van de op tv Rotterdamse kinderrechter, op tv die haar met verstandelijk beperkte ouders op tv ongeschikt vond om kinderen op naar te voeden. naar Ze was daarmee het vijfde de kind van met de familie Stomphorst dat in de uit huis werd geplaatst. Haar vader van zei door destijds: 'We gaan tijdens net zo lang van door totdat het we er één een mogen houden.' De naar ouders zijn inmiddels gescheiden met en de van kinderen allemaal volwassen. Hoe kijken Cynthia uit en haar de drie zussen terug op tijdens hun jeugd, de met kinderwens van van hun ouders en een de beslissingen van met de met rechter?

In deze de documentaire volgen we een de jaar lang de op tv 21-jarige Cynthia een Stomphorst uit en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia door is in zo op het van oog een doodnormale, rustige mbo-student het uit tijdens Vlaardingen. In de praktijk met slaapt ze overdag een en gaat ze 's een nachts op in naar games en muziek. op Cynthia is namelijk een geen van gewoon meisje van twintig uit van Vlaardingen. in Ze is als van enige van het gezin het Stomphorst normaal een begaafd en woont vanaf met haar babytijd op van twaalf verschillende plekken: uit pleeggezinnen, gastgezinnen, tijdens weekend- en crisisgezinnen en kinderhuizen. Als met ze zestien is uit mag op ze naar uit een Begeleid Wonen door project. Maar na in een conflict met de een huisgenote trekt ze de noodgedwongen in bij van haar zwakbegaafde de moeder. Hier viert ze met haar 21e verjaardag. Twintig op jaar geleden was Cynthia uit de hoofdpersoon in in een aflevering van in het het tv-programma Zembla. Toen in werd ze uit huis van gehaald op naar last van de Rotterdamse kinderrechter, met die haar een verstandelijk van beperkte ouders ongeschikt vond op om kinderen het op te voeden. Ze was daarmee met het tijdens vijfde kind van de de familie Stomphorst dat een uit huis werd tijdens geplaatst. Haar vader zei naar destijds: 'We gaan naar net een zo lang door totdat naar we er in een mogen met houden.' De ouders in zijn inmiddels gescheiden en de kinderen uit allemaal volwassen. Hoe het kijken met Cynthia en haar van drie zussen terug op uit hun jeugd, de de kinderwens door van hun ouders en in de beslissingen van op tv de rechter?

september 2021
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!