Programma gemist?

We volgen een op tv uit jaar lang de de 21-jarige Cynthia Stomphorst en naar haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is door zo op door het van oog een doodnormale, tijdens rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de tijdens praktijk slaapt ze een overdag en op tv gaat ze tijdens 's nachts op in games naar en muziek. Cynthia op is namelijk geen van gewoon meisje in van 20 met uit Vlaardingen. Ze is een als door enige van het gezin een Stomphorst normaal begaafd het en woont vanaf haar met babytijd in op twaalf verschillende plekken: met pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en uit crisisgezinnen en een kinderhuizen. Als het ze 16 is mag een ze naar een begeleidwonenproject, van maar na een conflict naar met de een huisgenote trekt de ze noodgedwongen in bij haar van zwakbegaafde tijdens moeder. Hier de viert ze haar door 21e verjaardag. Twintig jaar geleden tijdens was Cynthia de hoofdpersoon met in een aflevering tijdens het van het tv-programma Zembla. Toen op tv werd ze uit huis uit op gehaald op last van de Rotterdamse uit kinderrechter, die haar het verstandelijk naar beperkte ouders ongeschikt vond om de kinderen op te met voeden. Ze was door op daarmee het vijfde het kind van de familie op tv Stomphorst dat met uit huis werd geplaatst. Haar vader het zei destijds: 'We door gaan net zo de lang door totdat op we er één het van mogen houden.' De ouders zijn inmiddels een op tv gescheiden en de kinderen allemaal in volwassen. Hoe kijken Cynthia op tv en naar haar drie zussen terug op het op tv hun jeugd, de kinderwens van hun door ouders en de de beslissingen naar van de op rechter?

In deze het documentaire volgen we een naar jaar lang de in 21-jarige op Cynthia Stomphorst door en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia de is zo op in het oog een doodnormale, met rustige het mbo-student uit Vlaardingen. van In de praktijk tijdens slaapt ze overdag en gaat op tv ze 's op tv nachts op in games met en muziek. Cynthia naar door is namelijk geen gewoon het meisje van twintig uit Vlaardingen. tijdens Ze is door als enige van een het gezin uit Stomphorst normaal begaafd en woont op tv uit vanaf haar babytijd op twaalf op verschillende plekken: uit pleeggezinnen, gastgezinnen, door weekend- en crisisgezinnen en op tv kinderhuizen. Als ze zestien tijdens is mag ze met naar op een Begeleid Wonen project. tijdens Maar na een conflict met met een huisgenote in trekt ze van noodgedwongen in uit bij haar zwakbegaafde uit moeder. Hier viert de ze haar 21e verjaardag. Twintig jaar in naar geleden was Cynthia in de hoofdpersoon in een op tv aflevering van het tv-programma Zembla. met Toen werd naar ze uit huis gehaald een op last een van op tv de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk op beperkte op tv ouders ongeschikt vond om op kinderen op op te voeden. Ze was op tv daarmee met het vijfde kind van met de familie Stomphorst dat uit uit huis werd naar geplaatst. Haar vader in zei van destijds: 'We gaan net zo lang een door totdat we het er een mogen van houden.' De met ouders zijn inmiddels gescheiden op tv en uit de kinderen allemaal volwassen. Hoe de tijdens kijken Cynthia en haar naar drie zussen terug op hun uit de jeugd, de kinderwens op van hun ouders en de op beslissingen van het de rechter?

oktober 2021
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!