Programma gemist?

We van volgen een jaar lang de tijdens van 21-jarige Cynthia Stomphorst en door haar zwakbegaafde de moeder. Cynthia is zo op op het oog een doodnormale, op tv rustige mbo-student uit op op tv Vlaardingen. In de praktijk slaapt op ze op tv overdag en gaat ze op tv 's nachts een op in games en muziek. tijdens Cynthia is namelijk geen door op gewoon meisje van 20 uit op tv Vlaardingen. met Ze is als de enige van het gezin Stomphorst normaal op begaafd op tv en woont in vanaf haar babytijd op twaalf verschillende door in plekken: pleeggezinnen, gastgezinnen, op tv weekend- en crisisgezinnen en kinderhuizen. het Als ze 16 met is mag ze naar naar een begeleidwonenproject, van maar na een het conflict van met een huisgenote trekt ze op tv noodgedwongen op tv in bij haar zwakbegaafde op tv moeder. Hier viert ze haar in 21e verjaardag. van Twintig jaar geleden was het Cynthia de de hoofdpersoon in op tv een aflevering van het van tv-programma in Zembla. Toen werd ze tijdens uit huis gehaald het op last in van de Rotterdamse de kinderrechter, die haar verstandelijk beperkte het ouders ongeschikt vond om met kinderen de op te voeden. Ze was naar daarmee het tijdens vijfde het kind van de familie uit Stomphorst dat het uit huis werd geplaatst. Haar vader tijdens zei destijds: van 'We tijdens gaan net zo lang door totdat op tv we er op tv één mogen de houden.' De op tv ouders zijn inmiddels gescheiden in en de met kinderen allemaal volwassen. op tv Hoe kijken Cynthia en haar de drie zussen terug naar op op hun jeugd, de kinderwens het van hun ouders en de de beslissingen van tijdens de tijdens rechter?

In de deze documentaire volgen we een naar jaar lang de naar 21-jarige Cynthia in Stomphorst en haar het zwakbegaafde moeder. Cynthia op tv is zo op tv op het op oog een doodnormale, rustige mbo-student uit in Vlaardingen. een In de door praktijk slaapt ze overdag en door gaat ze 's nachts een op in games de en in muziek. Cynthia op is namelijk geen gewoon meisje van een naar twintig uit Vlaardingen. de Ze is als enige van het in gezin het Stomphorst normaal begaafd en een woont vanaf haar babytijd het op naar twaalf verschillende plekken: van pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en in crisisgezinnen en kinderhuizen. Als op tv ze zestien is een mag ze naar op tv een tijdens Begeleid Wonen project. Maar uit na een in conflict met een huisgenote trekt het op ze noodgedwongen in bij haar zwakbegaafde uit moeder. Hier tijdens viert een ze haar 21e verjaardag. Twintig uit jaar een geleden was Cynthia de hoofdpersoon op tv in op tv een aflevering van het tv-programma Zembla. tijdens door Toen werd ze uit het huis gehaald op de last van het de Rotterdamse kinderrechter, tijdens die haar verstandelijk beperkte ouders door ongeschikt vond door om kinderen het op te voeden. de Ze was daarmee met het vijfde kind van van de familie Stomphorst dat uit in huis werd geplaatst. in Haar vader zei een met destijds: 'We gaan net zo op lang naar door totdat we een er een mogen houden.' De ouders op tv zijn inmiddels gescheiden uit en met de kinderen allemaal volwassen. het Hoe kijken Cynthia en het op tv haar drie zussen terug tijdens op hun jeugd, de een kinderwens van uit hun ouders en met de beslissingen van de de rechter?

februari 2020
22-08-2019 13:55

2Doc: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - 2Doc: Moederliefde

We volgen een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts op in games en muziek....

20-03-2017 20:55

Docu: Moederliefde

2Doc: Moederliefde - Moederliefde

In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Cynthia is zo op het oog een doodnormale, rustige mbo-student uit Vlaardingen. In de praktijk slaapt ze overdag en gaat ze 's nachts o...

2Doc: Moederliefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Moederliefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Moederliefde bij 2Doc: Moederliefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Moederliefde. Heb je een uitzending van 2Doc: Moederliefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Moederliefde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Moederliefde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Moederliefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!