Programma gemist?

In 2002 pleegde tijdens beroepscrimineel in Octave Durham een een geruchtmakende schilderijenroof in het uit Van op tv Gogh Museum. Hij stal twee de unieke, kostbare met doeken van Vincent van door Gogh. Durham werd veroordeeld uit en op tv moet nog het altijd tonnen schadevergoeding betalen op aan het museum. Voor naar het eerst legt hij een uit een gedetailleerde bekentenis af het en wordt hij gevolgd in in zijn zoektocht naar op de verdwenen schilderijen, door die hij destijds verkocht een op aan de maffia. van Om zijn schuld aan het museum op tv op af te kunnen lossen probeerde het hij het afgelopen jaar in in de schilderijen terug te vinden. Tijdens de zijn de speurtocht werden het de doeken echter ontdekt tijdens door de Italiaanse van politie en in beslag genomen. met in Vandaag (21 maart 2017) komen de uit een schilderijen terug naar tijdens Amsterdam.

oktober 2020
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!