Programma gemist?

In 2002 de pleegde met beroepscrimineel Octave Durham het een geruchtmakende schilderijenroof in van het Van Gogh naar Museum. Hij uit stal twee unieke, kostbare doeken uit van Vincent van Gogh. tijdens Durham werd op veroordeeld door en moet nog altijd tonnen schadevergoeding in in betalen aan het museum. Voor door het eerst legt hij een uit gedetailleerde bekentenis in af en het wordt hij gevolgd een in zijn naar zoektocht naar de verdwenen uit schilderijen, die hij destijds verkocht op tv een aan de maffia. het Om zijn schuld aan naar het museum af met te kunnen lossen met probeerde hij het afgelopen jaar de de in schilderijen terug te vinden. uit Tijdens zijn in speurtocht werden de doeken echter op tv ontdekt met door de Italiaanse politie door en uit in beslag genomen. Vandaag (21 in maart van 2017) komen de schilderijen door terug naar in Amsterdam.

oktober 2019
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!