Programma gemist?

In 2002 het pleegde op beroepscrimineel Octave Durham de een geruchtmakende schilderijenroof in het op tv Van Gogh Museum. naar Hij het stal twee unieke, kostbare doeken van door Vincent van Gogh. uit Durham werd veroordeeld door en moet nog met met altijd tonnen schadevergoeding betalen aan de het museum. Voor de het eerst legt tijdens hij een gedetailleerde een bekentenis af de en wordt hij gevolgd in zijn op tv zoektocht naar de het verdwenen naar schilderijen, die hij door destijds verkocht aan de een maffia. Om zijn op schuld aan het museum op af van te kunnen lossen het probeerde hij naar het afgelopen jaar van de schilderijen terug in te vinden. Tijdens zijn speurtocht werden tijdens de de doeken echter ontdekt door de van een Italiaanse politie en in een beslag genomen. Vandaag (21 naar maart 2017) komen het de schilderijen terug naar naar met Amsterdam.

december 2021
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!