Programma gemist?

In 2002 in pleegde van beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende op tv schilderijenroof in op het Van een Gogh Museum. Hij stal twee unieke, door kostbare doeken van in Vincent van door Gogh. Durham werd veroordeeld het uit en moet nog altijd op tonnen schadevergoeding betalen aan een het in museum. Voor het eerst legt hij tijdens een gedetailleerde in bekentenis af en uit wordt hij gevolgd in van zijn zoektocht naar de naar met verdwenen schilderijen, die in hij destijds verkocht aan de tijdens maffia. van Om zijn schuld in aan het museum af te het kunnen lossen van probeerde hij door het afgelopen jaar tijdens de schilderijen terug van te vinden. Tijdens zijn speurtocht naar werden de doeken echter met ontdekt door de een Italiaanse politie en uit het in beslag genomen. Vandaag (21 een maart 2017) een komen de schilderijen terug een naar de Amsterdam.

juni 2021
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!