Programma gemist?

In 2002 pleegde het beroepscrimineel met Octave Durham een een geruchtmakende schilderijenroof in het Van op tv Gogh Museum. Hij door uit stal twee unieke, kostbare doeken door van met Vincent van Gogh. Durham van werd veroordeeld en moet nog op tv altijd tonnen met schadevergoeding betalen door aan het museum. Voor het naar eerst legt hij een tijdens tijdens gedetailleerde bekentenis af op en wordt hij gevolgd in in zijn zoektocht een naar de verdwenen schilderijen, met die door hij destijds verkocht aan door de maffia. Om zijn schuld met aan het naar museum af te op tv kunnen op lossen probeerde hij het afgelopen op jaar de schilderijen terug naar te vinden. op tv Tijdens zijn speurtocht de werden de tijdens doeken echter ontdekt door de naar Italiaanse politie en op in beslag uit genomen. Vandaag het (21 maart 2017) door komen de schilderijen terug in naar een Amsterdam.

februari 2021
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!