Programma gemist?

In 2002 pleegde tijdens beroepscrimineel Octave door Durham een geruchtmakende schilderijenroof een in het door Van Gogh de Museum. Hij op stal twee unieke, met kostbare doeken van Vincent van op Gogh. Durham werd een veroordeeld en moet een nog naar altijd tonnen schadevergoeding betalen het aan het museum. Voor het door eerst legt met hij een gedetailleerde op bekentenis af en wordt uit hij gevolgd tijdens in zijn zoektocht van naar de van verdwenen schilderijen, die hij tijdens destijds verkocht aan de met maffia. Om zijn uit schuld tijdens aan het museum uit af te kunnen uit lossen probeerde hij het afgelopen jaar van met de schilderijen terug naar te vinden. Tijdens zijn speurtocht op tv werden de van doeken echter ontdekt door met de Italiaanse politie en de in beslag in genomen. op Vandaag (21 maart 2017) komen de met op tv schilderijen terug naar op tv Amsterdam.

augustus 2020
21-03-2017 20:25

Brandpunt Special: De Van Gogh-roof

Brandpunt special: De Van Gogh-roof - Brandpunt special: De Van Gogh-roof

In 2002 pleegde beroepscrimineel Octave Durham een geruchtmakende schilderijenroof in het Van Gogh Museum. Hij stal twee unieke, kostbare doeken van Vincent van Gogh. Durham werd veroordeeld en moet nog altijd tonnen schadevergoeding betale...

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt special: De Van Gogh-roof bij Brandpunt special: De Van Gogh-roof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt special: De Van Gogh-roof. Heb je een uitzending van Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt special: De Van Gogh-roof gemist

Uitzending gemist van Brandpunt special: De Van Gogh-roof? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt special: De Van Gogh-roof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!