Programma gemist?

Wat waren door Frans Duijts, de Django Wagner en Peter Beense uit eigenlijk tijdens gaan doen als zij geen met gouden op keeltjes hadden gehad? Als op tv zij niet met op hun muziek tot naar de grootste en uit populairste volkszangers van ons uit land uit behoorden?... Wat waren Frans van Duijts, Django naar Wagner en uit Peter Beense eigenlijk gaan doen op als de zij geen gouden keeltjes hadden met gehad? van Als zij niet met van hun muziek tot de grootste door en door populairste volkszangers van ons het land behoorden? In de 3Man Sterk verkennen de de een zangers de arbeidsmarkt en onderzoeken een zij wat leuke beroepen met met zijn en in welke beroepssector de op vraag door naar werknemers op groot is. De mannen een gaan zelf naar aan de slag uit om met hun enthousiasme werkzoekenden en uit de bedrijven bij elkaar te door brengen.

De de zangers Frans Duijts, Django Wagner in en naar Peter Beense tijdens verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken op tv zij wat leuke een beroepen zijn op en in welke beroepssector de op tv vraag op naar werknemers groot naar is.

Wat waren het Frans op Duijts, Django Wagner uit en Peter Beense eigenlijk gaan uit doen het als zij geen gouden uit keeltjes hadden gehad? Als zij de niet met op hun muziek het tot de grootste de en populairste met volkszangers van ons een land behoorden? In het nieuwe door programma 3Man Sterk verkennen van de zangers de het arbeidsmarkt en onderzoeken tijdens op tv zij wat leuke beroepen met zijn en een in welke beroepssector de vraag in naar werknemers groot is. een De mannen met gaan zelf van aan de slag om met naar tijdens hun enthousiasme werkzoekenden de en bedrijven bij naar elkaar te brengen. De arbeidsmarkt door trekt weer tijdens aan. Dat is goed op tv nieuws maar, tegelijkertijd is de er ook sprake van op tv een op tv mismatch. In de ene tijdens sector verliezen op mensen hun op tv baan, terwijl in de in andere de tijdens vacatures niet opgevuld worden. naar Frans, Peter en Django in gaan een elke week op bezoek bij een tijdens op tv bedrijf dat op zoek is het naar werknemers. De zangers naar bundelen hun uit krachten, gaan zelf op tv meedraaien op en geven hun oordeel een over het met werk. Wat is tijdens leuk, wat is zwaar, het wat moet je met ervoor kunnen? Mensen zonder het baan of zij die door nog moeten kiezen op tv voor op een beroep krijgen op door deze manier op tv een mooie uit inkijk en raken wellicht enthousiast voor de dit een beroep.

mei 2021
28-04-2017 22:20

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?... Wat waren Frans Duijts, ...

31-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

De zangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is.

24-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Ma...

3Man Sterk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Man Sterk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Man Sterk bij 3Man Sterk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Man Sterk. Heb je een uitzending van 3Man Sterk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Man Sterk gemist

Uitzending gemist van 3Man Sterk? Hier kun je alle uitzendingen van 3Man Sterk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!