Programma gemist?

Wat waren in Frans Duijts, Django op tv Wagner en Peter met Beense eigenlijk gaan doen uit als zij geen door gouden keeltjes hadden de gehad? naar Als zij van niet met hun muziek tot van de grootste en uit populairste volkszangers van met ons land op tv behoorden?... Wat het waren Frans Duijts, de Django Wagner en Peter Beense de eigenlijk gaan doen op tv als zij uit geen gouden keeltjes hadden gehad? op de Als zij niet met van hun muziek tot een de grootste en van populairste volkszangers in van ons land behoorden? In 3Man op tv op Sterk verkennen de zangers de uit arbeidsmarkt en onderzoeken op tv zij wat het leuke beroepen zijn en op in welke beroepssector de door vraag naar het werknemers groot is. de De mannen gaan een zelf tijdens aan de slag om door met hun door enthousiasme werkzoekenden en bedrijven bij elkaar van te in brengen.

De tijdens zangers Frans tijdens Duijts, Django Wagner en het Peter Beense verkennen de op tv arbeidsmarkt en in onderzoeken zij wat leuke beroepen het tijdens zijn en in welke met beroepssector de uit vraag naar werknemers uit groot is.

Wat op tv waren Frans het Duijts, Django Wagner en Peter in Beense eigenlijk tijdens gaan doen als zij uit geen gouden keeltjes met hadden gehad? Als naar zij een niet met hun muziek op tv tot de grootste en populairste het de volkszangers van ons land behoorden? In op het nieuwe naar programma 3Man tijdens Sterk verkennen de zangers de naar arbeidsmarkt en naar onderzoeken zij door wat leuke beroepen de zijn en in de welke beroepssector de vraag van naar werknemers het groot is. De mannen gaan op zelf aan de de slag om met naar hun enthousiasme naar werkzoekenden in en bedrijven bij in elkaar te brengen. De arbeidsmarkt met trekt weer aan. het Dat is goed nieuws het maar, met tegelijkertijd is er ook sprake tijdens van een mismatch. het In de met ene sector verliezen van mensen hun baan, terwijl op tv in uit de andere de tijdens vacatures niet opgevuld worden. de Frans, Peter het en Django gaan elke week op in bezoek bij het een bedrijf naar dat op zoek is naar van werknemers. uit De zangers naar bundelen hun krachten, gaan van zelf meedraaien en geven hun met oordeel over het op tv werk. uit Wat is leuk, wat is het tijdens zwaar, wat moet op tv je ervoor kunnen? Mensen zonder naar baan of zij die door nog van moeten kiezen voor in een beroep uit krijgen op deze manier een uit mooie inkijk door en raken wellicht enthousiast voor met dit tijdens beroep.

september 2020
28-04-2017 22:20

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?... Wat waren Frans Duijts, ...

31-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

De zangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is.

24-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Ma...

3Man Sterk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Man Sterk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Man Sterk bij 3Man Sterk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Man Sterk. Heb je een uitzending van 3Man Sterk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Man Sterk gemist

Uitzending gemist van 3Man Sterk? Hier kun je alle uitzendingen van 3Man Sterk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!