Programma gemist?

Wat in waren Frans Duijts, op tv Django Wagner uit en Peter Beense eigenlijk gaan uit doen als op tv zij geen door gouden keeltjes hadden gehad? Als de zij niet het met hun in muziek tot de in grootste en populairste door volkszangers van ons land behoorden?... met Wat waren Frans Duijts, door tijdens Django Wagner en Peter uit Beense eigenlijk gaan doen als op tv uit zij geen gouden keeltjes hadden gehad? een Als het zij niet met hun muziek met tot de een grootste en populairste door volkszangers van van ons land een behoorden? In 3Man Sterk verkennen uit de zangers de uit arbeidsmarkt en het onderzoeken zij wat op tv leuke beroepen zijn met en in welke beroepssector de in uit vraag naar werknemers groot is. van De mannen gaan zelf tijdens aan de slag op om met op hun enthousiasme werkzoekenden de en bedrijven bij door elkaar te de brengen.

De zangers op Frans Duijts, Django Wagner van en Peter Beense van verkennen tijdens de arbeidsmarkt en op tv onderzoeken zij het wat leuke beroepen zijn op en in welke beroepssector de op vraag een naar werknemers groot het is.

Wat de waren Frans naar Duijts, Django Wagner in en Peter Beense eigenlijk gaan doen uit als zij in geen gouden in keeltjes hadden gehad? Als zij op niet op tv met hun muziek in tot de grootste en naar populairste volkszangers van uit ons land behoorden? de In het nieuwe tijdens programma 3Man Sterk verkennen uit de naar zangers de een arbeidsmarkt en onderzoeken op tv zij wat leuke het beroepen zijn en in welke op tv beroepssector de vraag met naar werknemers uit groot is. De op mannen gaan de zelf aan de door slag om met een hun enthousiasme werkzoekenden de en bedrijven bij tijdens elkaar te brengen. De het arbeidsmarkt trekt weer aan. Dat is op goed nieuws maar, uit tegelijkertijd is uit er ook sprake op van een mismatch. In door de met ene sector verliezen mensen hun naar een baan, terwijl in de andere de naar naar vacatures niet opgevuld worden. Frans, de Peter het en Django gaan elke week op op tv bezoek tijdens bij een tijdens bedrijf dat op zoek van is naar werknemers. de De zangers het bundelen hun krachten, gaan zelf meedraaien de en geven in hun in oordeel over het werk. met Wat is van leuk, wat is zwaar, wat in moet je ervoor kunnen? de Mensen zonder baan door de of zij die nog moeten kiezen de voor naar een beroep krijgen op met deze manier het een mooie inkijk en de raken naar wellicht enthousiast voor op tv dit beroep.

mei 2020
28-04-2017 22:20

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?... Wat waren Frans Duijts, ...

31-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

De zangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is.

24-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Ma...

3Man Sterk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Man Sterk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Man Sterk bij 3Man Sterk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Man Sterk. Heb je een uitzending van 3Man Sterk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Man Sterk gemist

Uitzending gemist van 3Man Sterk? Hier kun je alle uitzendingen van 3Man Sterk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!