Programma gemist?

Wat waren Frans door Duijts, een Django Wagner en met Peter Beense eigenlijk gaan doen van als zij geen in door gouden keeltjes hadden gehad? Als zij het niet met de hun muziek tot door de een grootste en populairste het volkszangers van ons land van behoorden?... Wat waren Frans Duijts, de met Django Wagner en Peter de Beense eigenlijk de gaan doen als zij geen gouden tijdens tijdens keeltjes hadden gehad? het Als zij niet met hun muziek op tot de grootste van en populairste volkszangers op tv van ons land uit het behoorden? In 3Man Sterk verkennen de de zangers de arbeidsmarkt een de en onderzoeken zij op wat leuke beroepen op tv zijn en in welke beroepssector de de het vraag naar werknemers met groot is. De mannen gaan zelf van aan met de slag de om met hun enthousiasme werkzoekenden en op tv bedrijven in bij elkaar te de brengen.

De zangers Frans op tv Duijts, Django van Wagner op tv en Peter Beense uit verkennen de arbeidsmarkt en op onderzoeken zij wat leuke uit beroepen door zijn en in welke tijdens beroepssector de vraag naar werknemers uit groot op is.

Wat in waren Frans uit Duijts, Django Wagner en Peter op Beense eigenlijk op tv gaan doen als zij in geen naar gouden keeltjes hadden gehad? naar Als zij van niet met hun muziek het tot de grootste met en populairste met volkszangers van ons land behoorden? In het het met nieuwe programma 3Man Sterk een verkennen de zangers de door het arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat het leuke beroepen zijn en een in welke beroepssector door de vraag de naar werknemers op groot is. De uit mannen gaan een zelf aan de slag uit om met hun van enthousiasme werkzoekenden in en bedrijven bij elkaar te met brengen. De arbeidsmarkt trekt van weer op tv aan. Dat is tijdens goed nieuws maar, tegelijkertijd is door er ook van sprake van een mismatch. In op de ene sector tijdens verliezen het mensen hun baan, een terwijl in de naar andere de vacatures door niet opgevuld worden. Frans, de Peter en Django gaan door elke week op tv op bezoek bij met een bedrijf dat op op tv zoek is naar naar werknemers. De uit zangers bundelen hun de krachten, gaan zelf met meedraaien en geven hun naar oordeel over op het werk. Wat is van leuk, door wat is op zwaar, wat moet je ervoor kunnen? door Mensen tijdens zonder baan of zij die op nog moeten tijdens kiezen voor van een beroep krijgen door op deze naar manier een mooie inkijk op en raken wellicht enthousiast voor tijdens dit door beroep.

oktober 2019
28-04-2017 22:20

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?... Wat waren Frans Duijts, ...

31-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

De zangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is.

24-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Ma...

3Man Sterk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Man Sterk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Man Sterk bij 3Man Sterk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Man Sterk. Heb je een uitzending van 3Man Sterk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Man Sterk gemist

Uitzending gemist van 3Man Sterk? Hier kun je alle uitzendingen van 3Man Sterk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!