Programma gemist?

Wat tijdens waren Frans het Duijts, Django Wagner en Peter door Beense eigenlijk gaan op doen als zij naar geen gouden keeltjes hadden naar gehad? het Als zij niet in met hun een muziek tot de grootste door en populairste volkszangers door van ons land het behoorden?... Wat uit waren Frans Duijts, Django Wagner en op Peter Beense op eigenlijk uit gaan doen als zij geen gouden de keeltjes uit hadden gehad? Als op zij niet met tijdens hun muziek tot de grootste naar en populairste volkszangers tijdens van ons land de behoorden? In de 3Man in Sterk verkennen de zangers het de arbeidsmarkt en op onderzoeken zij wat leuke door beroepen zijn het en in welke beroepssector de een naar vraag naar werknemers groot is. De uit mannen gaan zelf door een aan de slag op om met hun enthousiasme uit werkzoekenden en bedrijven bij elkaar met te een brengen.

De zangers Frans op tv Duijts, Django Wagner met en Peter op tv Beense verkennen de arbeidsmarkt het en door onderzoeken zij wat leuke de beroepen het zijn en in een welke beroepssector de vraag naar werknemers het groot in is.

Wat uit waren Frans Duijts, in Django Wagner en Peter Beense door eigenlijk gaan tijdens doen als van zij geen gouden keeltjes de hadden van gehad? Als zij niet van met hun muziek tot met de grootste en populairste tijdens volkszangers van een ons naar land behoorden? In het het nieuwe programma uit 3Man Sterk verkennen tijdens de zangers de arbeidsmarkt en het onderzoeken zij wat naar leuke beroepen in zijn en in welke het beroepssector de vraag in naar werknemers groot uit is. De mannen gaan uit zelf in aan de slag om het met op hun enthousiasme werkzoekenden en met bedrijven bij elkaar met te brengen. De arbeidsmarkt trekt tijdens weer tijdens aan. Dat is goed nieuws in maar, tegelijkertijd is het er ook sprake van tijdens een mismatch. In op tv de ene sector de verliezen mensen op hun baan, terwijl op tv in de andere de op vacatures de niet opgevuld worden. Frans, Peter op tv door en Django gaan elke week door op op tv bezoek bij een bedrijf dat in op zoek de is naar een werknemers. De zangers bundelen hun op tv krachten, gaan zelf tijdens meedraaien en geven hun in oordeel over de het werk. Wat is uit leuk, wat door is naar zwaar, wat moet je ervoor uit kunnen? Mensen tijdens zonder baan een of zij die nog door moeten kiezen voor een van beroep krijgen op met deze manier op tv een mooie inkijk op en raken het wellicht enthousiast voor dit met beroep.

januari 2021
28-04-2017 22:20

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?... Wat waren Frans Duijts, ...

31-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

De zangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense verkennen de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is.

24-03-2017 22:30

3Man Sterk

3Man Sterk - 3Man Sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Ma...

3Man Sterk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Man Sterk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Man Sterk bij 3Man Sterk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Man Sterk. Heb je een uitzending van 3Man Sterk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Man Sterk gemist

Uitzending gemist van 3Man Sterk? Hier kun je alle uitzendingen van 3Man Sterk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!